All Saints University, Dominica

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

All Saints University doet er alles aan om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden, wat leidt tot een doctoraat in de geneeskunde (MD) tegen zeer betaalbare tarieven. De universiteit streeft naar het produceren van breed en goed opgeleide afgestudeerden die beseffen dat de medische professie niet alleen een vak is dat geleerd moet worden, maar dat het een gevoel van sociale verantwoordelijkheid betekent. All Saints University zoekt kandidaten met aantoonbare sterke drang en verlangen om te slagen en die zich kunnen concentreren op de medelevende en de humanitaire aspecten van het medische beroep. Onze universiteit moedigt haar studenten aan om actief deel te nemen aan de gemeenschap en te reageren op de behoeften van degenen die zij dienen. Het starten van een carrière in de geneeskunde hangt af van een solide basis van informatie en kennis die is opgedaan tijdens uw tijd op de medische school. Met maar heel weinig mensen ter wereld die de MD-titel dragen, is een medische professie inderdaad een kleine groep zeer gerespecteerde en hooggekwalificeerde humanitairen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health M.D. »

Programma's

Deze school biedt ook:

M.D.

4-Year MD Program

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Dominica Roseau

[+]

Leerplan Afstuderen Eisen [-]

5-jarig MD-programma

Campus Voltijd 5 jaar February 2019 Dominica Roseau

Het vijfjarige MD-programma is bedoeld voor middelbare scholieren die een MD-graad willen behalen. Dit programma omvat 4 semesters van premedische cursussen, waaronder de hierboven genoemde. Na het succesvol afronden van 4 semesters van premedische cursussen, wordt studenten automatisch toegestaan ​​om het gedeelte Basic Medical Science (preklinisch) van de opleiding af te maken met hun tegenhangers in de 4-jarige MD-opleiding. [+]

Het vijfjarige MD-programma is bedoeld voor middelbare scholieren die een MD-graad willen behalen. Dit programma omvat 4 semesters van premedische cursussen, waaronder de hierboven genoemde. Na het succesvol afronden van 4 semesters van premedische cursussen, wordt studenten automatisch toegestaan ​​om het gedeelte Basic Medical Science (preklinisch) van de opleiding af te maken met hun tegenhangers in de 4-jarige MD-opleiding.

leerplan

Graduatievereisten

Om in aanmerking te komen voor een onderscheiding voor een MD-opleiding, moeten studenten VOLLEDIG de afstudeeropdrachten van de All Saints University, Dominica voltooien. Deze omvatten:

Succesvolle afronding van 5 semesters van Basic Medical SciencesSuccesvolle afronding van 72 weken goedgekeurde klinische stages / rotaties bij aangesloten of erkende academische ziekenhuizenSuccesvolle afronding van een Nationale Raad van Medisch Onderzoekers (NBME) beheerde exit-examen voor Basic en Clinical Sciences, of;Succesvolle afronding van het Amerikaanse medische vergunningsonderzoek (USMLE) Stappen 1 en 2 Klinische kennis (CK). In plaats van de USMLE kan een student het Medical Council of Canada Evaluating Examination (MCCEE) afronden, uitgevoerd door de Medical Council of Canada. In uitzonderlijke omstandigheden kan een student worden toegestaan ​​om elk van de bovengenoemde examens (USMLE / MCCEE) over te slaan, op voorwaarde dat hij vergelijkbare examens afrondt door een nationale exameninstantie van het land waar de student van plan is te oefenen. Dit zal van geval tot geval worden behandeld.Een student moet een goede reputatie hebben. Hij / zij moet toestemming krijgen van verschillende afdelingen van de universiteit, waaronder de accountafdeling, het register, laboratoria en de bibliotheek. Hij / zij moet ook van goed gedrag en karakter zijn. [-]