Lees de Officiële Beschrijving

All Saints University doet er alles aan om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden, wat leidt tot een doctoraat in de geneeskunde (MD) tegen zeer betaalbare tarieven. De universiteit streeft naar het produceren van breed en goed opgeleide afgestudeerden die beseffen dat de medische professie niet alleen een vak is dat geleerd moet worden, maar dat het een gevoel van sociale verantwoordelijkheid betekent. All Saints University zoekt kandidaten met aantoonbare sterke drang en verlangen om te slagen en die zich kunnen concentreren op de medelevende en de humanitaire aspecten van het medische beroep. Onze universiteit moedigt haar studenten aan om actief deel te nemen aan de gemeenschap en te reageren op de behoeften van degenen die zij dienen. Het starten van een carrière in de geneeskunde hangt af van een solide basis van informatie en kennis die is opgedaan tijdens uw tijd op de medische school. Met maar heel weinig mensen ter wereld die de MD-titel dragen, is een medische professie inderdaad een kleine groep zeer gerespecteerde en hooggekwalificeerde humanitairen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

M.D.

All Saints University, Dominica

... [+]

Leerplan Afstuderen Eisen [-]
Dominica Roseau
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
All Saints University, Dominica

Het vijfjarige MD-programma is bedoeld voor middelbare scholieren die een MD-graad willen behalen. Dit programma omvat 4 semesters van premedische cursussen, waaronder de ... [+]

Het vijfjarige MD-programma is bedoeld voor middelbare scholieren die een MD-graad willen behalen. Dit programma omvat 4 semesters van premedische cursussen, waaronder de hierboven genoemde. Na het succesvol afronden van 4 semesters van premedische cursussen, wordt studenten automatisch toegestaan ​​om het gedeelte Basic Medical Science (preklinisch) van de opleiding af te maken met hun tegenhangers in de 4-jarige MD-opleiding.

leerplan

Graduatievereisten

Om in aanmerking te komen voor een onderscheiding voor een MD-opleiding, moeten studenten VOLLEDIG de afstudeeropdrachten van de All Saints University, Dominica voltooien. Deze omvatten:

Succesvolle afronding van 5 seme... [-]
Dominica Roseau
September 2019
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands