Read the Official Description

Word implantoloog praktische implantologie cursussen.

Leer in intensieve trainingskampen, de vakkennis van de meest moderne tandheelkundige implantaten. Grijp uw kans therapeutische concepten voor implantatie behandeling van uw patiënten kan plannen en uit te voeren.

praktijk Pur

De participatie in onze kampen is leren door te oefenen. De focus ligt op praktische opleiding is live op patiënten. Ze geïmplanteerde onafhankelijk onder geleiding door een ervaren chirurg en ondersteund.

Competentie

Wacht niet langer wachten! Zet uw theoretische kennis direct in actie. Door middel van hands-on ervaring en het vertrouwen in het omgaan met patiënten, kunt u beginnen direct na je cursus.

Op de hoogte

Het maakt niet uit welk niveau van ervaring die je krijgt in! Leer de nieuwste chirurgische methodes sneller dan ooit tevoren en je zult in no time implantologie specialisten.

overleg

Ze werken onafhankelijk in kleine teams en worden altijd begeleid door een ervaren chirurg. Om het vertrouwen te krijgen en te leren alles - van de basis om meester-technologie.

Programs taught in:
Duits

Deze school biedt ook:

Cursus

Cézanne Dental

De beleidsverklaring van de consensus conferentie van implantologie, de Vereniging van wetenschappelijke verenigingen in Duitsland, onderstreept het belang van orale impl ... [+]

7 modules voor uw praktijk succes! individueel of in een pakket geboekt!

De beleidsverklaring van de consensus conferentie van implantologie, de Vereniging van wetenschappelijke verenigingen in Duitsland, onderstreept het belang van orale implantologie in de moderne tandheelkunde. Hier, de trend is duidelijk: het aantal implantaatbehandeling neemt elk jaar in Duitsland met 10-15%, alleen in 2012 waren 1.000.000 ingebracht implantaten in Duitsland; meer en meer patiënten te informeren je over deze methode en bel voor een passende behandeling voor functionele en esthetische redenen. Het groeiende bewustzijn van de bevolking volgt deze trend en hem versterkt.

ontstaan ​​voor u van deze grote toekomstige ontwikkelingsmogelijkheden voor hun eigen praktijk en op lange termijn de omzet te verhogen potentieel - ervan uitgaande dat je gaat zitten met het geluid veld uit elkaar. Met het curriculum implantologie bieden wij in Cézanne Training Center een uitgebreide en systematische reeks van cursussen in het hart van Berlijn, waarbij door ervaren sprekers zullen worden gepresenteerd uit de praktijk.... [-]

Duitsland Berlijn
Address
Kurfürstendamm 119
10711 Berlijn, Berlin, Duitsland
Telefoonnr.
undefined