Lees de Officiële Beschrijving

De Carl Remigius Medical School traint de professionals en managers die nodig zijn in de gezondheidszorg. Op de sites in Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Keulen en München, hebben we vrijgezel- en masteropleidingen full-time en part-time op. Door en onze afgestudeerden veilig en het hoge niveau van de gezondheidszorg in Duitsland verder uit te bouwen, we gezamenlijk nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid.

onze filosofie

Samen met onze afgestudeerden, nemen we aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is ons doel, het hoge niveau van de gezondheidszorg veilig te stellen in Duitsland en te ontwikkelen. Daarvoor hebben we te maken in de Carl Remigius Medical School doelgericht en toekomstgericht experts en leidinggevenden uit, die dringend nodig zijn in de industrie.

Als strategische partner onderwijs voor de gezondheidszorg bedrijven in HRM vraagstukken ontwikkelde Carl Remigius Medical School innovatieve concepten en passende opleiding voor medisch, gezondheid economische en therapeutische sector. Deze zijn het resultaat van continue dialoog met beslissers van toonaangevende industriële organisaties. Tegen de achtergrond van de demografische veranderingen en de technologische vooruitgang, analyseren we de behoeften van de groeiende arbeidsmarkt in de zorg. De resultaten zijn opgenomen in onze opleidingen.

Onze afgestudeerden zijn voorbereid op de hoge praktische oriëntatie in de studie over de uitdagingen van de markt, ze werken in de nieuwe, relevante vakgebieden en nemen aan belangrijke schakel posities. Professionals Studenten maken de Carl Remigius Medical School met de juiste ontwikkeling van vaardigheden, de basis voor hun volgende carrièrestap. U aanvaardt verantwoordelijkheden van het management, de controle van belangrijke projecten in het spanningsveld tussen gezondheid en economie, of spelen een belangrijke rol in het change management.

De cursussen van Carl Remigius Medical School hebben een interdisciplinaire en holistische benadering; zodat ze voldoen aan de essentiële eisen waaraan moet worden voldaan door gezondheidswerkers. Onze instructeurs zijn ervaren beoefenaars, komen uit vele verschillende gebieden van de gezondheidssector en dus bewust te maken van de verschillende benaderingen en standpunten te verhogen.

Cursussen en Locaties

Als eerbetoon aan de bakermat van onze naamgenoot Frankfurt is de grootste van het aantal cursussen plaats. Meer zijn in de steden Hamburg, Keulen en München alsook in Idstein im Taunus. Zo zijn we zeer goed gepositioneerd in Duitsland. op 18 Maart 2016 start de Carl Remigius Medical School met zeven gangen:

  • Physician Assistance (B.Sc., full-time)
  • Gezondheid en verpleging (B.Sc., duaal)
  • Health Management of Health Professions (B.Sc., part-time)
  • Medisch Onderwijs (BA, part-time)
  • Leiderschap en management in de gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening (MA, part-time) Multidisciplinaire therapie in de kindergeneeskunde (M.Sc., part-time)
  • Natuurgeneeskunde & Complementaire Geneeskunde (M.Sc., part-time)
Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:

BSc

Carl Remigius Medical School

De cursus Physician Assistance (B.Sc.) is een in Duitsland nieuw, aantrekkelijk alternatief voor de medische school. De bacheloropleiding kwalificeert u om gedelegeerde m ... [+]

De cursus Physician Assistance (B.Sc.) is een in Duitsland nieuw, aantrekkelijk alternatief voor de medische school. De bacheloropleiding kwalificeert u om gedelegeerde medische activiteiten uit te oefenen. Zodat u bent een belangrijke schakel voor de betrokkenen in de patiëntenzorg professionals, verhoging van de efficiency van de processen in ziekenhuizen en een waardevolle bijdrage leveren in het kader van de kwaliteitsborging.

De Studies Duur: 8 semesters Baseline: September Graad: Bachelor of Science

De algemene opleiding met uitgebreide medische expertise en praktische vaardigheden stelt u in staat om te werken in verschillende medische disciplines. Toepassingsgebieden zijn te vinden in bijvoorbeeld ziekenhuizen en poliklinieken, klinieken, medische centra, medische centra en andere ambulante voorzieningen. Zoals Physician Assistant Ze bij de medische dienst worden toegewezen, de uiteindelijke verantwoordelijkheid van de arts blijft onaangetast.... [-]

Duitsland Frankfurt München Hamburg Idstein Keulen  + 2 Meer
Oktober 2020
Duits
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands