Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Wij zijn gekwalificeerde leraren die internationaal zijn gecertificeerd en erkend om professionele masseurs en iedereen die geïnteresseerd is in traditionele Thaise massage (ook bekend als Thaise yogamassage) te trainen, een preventieve en curatieve kunst van massage, nog vrijwel onbekend in het westen. Om dit te bereiken, hebben we de steun van een van de meest hooggekwalificeerde scholen van traditionele Thaise carrosserie in Thailand, ITG. Onze Thaise internationale school is een franchise van ITM Chiang Mai.

Wij zijn de enige volledig gecertificeerde, internationaal erkende, traditionele Thaise massageschool in Duitsland met meertalig onderwijs, op onze school zijn er geen taalbarrières: al onze cursussen zijn in het Engels, Spaans en Duits!

Ons traditionele gezondheidscentrum is toegewijd aan wellness in Berlijn en biedt een verscheidenheid aan workshops en retraites, evenals Thaise lichaamsbehandeling in huis, om het onderwijs te verrijken en de gemeenschap te dienen. ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin is internationaal geaccrediteerd met educatieve centra over de hele wereld en onze leergarantie stelt studenten in staat hun cursussen zo vaak als ze willen volledig gratis te herhalen.

"Ontdek de oude weg naar gezondheid en welzijn"

Waarom voor ons kiezen

Accreditatie en erkenning

ITM Thai Hand International Training Massage

Onze lesmethode houdt zich strikt aan de technieken van de meest prestigieuze en traditionele scholen in Thailand en voldoet aan de behoeften van onze studenten aan onderwijs van hoge kwaliteit.

Elke cursus begint met de basis. Daarom is er geen eerdere ervaring vereist.

Als u onze school wilt leren kennen en meer wilt weten over onze cursussen, regelen we graag een persoonlijke afspraak. We staan ​​graag tot uw dienst voor eventuele vragen of informatie.

Wijze van lesgeven

Onze lerarenopleidingen gebruiken de universele VAK (visuele, auditieve, kinesthetische) manier van lesgeven. Onze studenten leren door middel van navolging van de demonstraties van hun leraren hands-on oefenen, het volgen van de bewegingen van hun leerkrachten om de juiste techniek te garanderen.

Certificaten voor studenten

Studenten die de cursussen van ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin volgen, ontvangen certificaten die zijn goedgekeurd en goedgekeurd door ITM Chiang Mai, erkend door het ministerie van Volksgezondheid en het Ministerie van Onderwijs van Thailand en wereldwijd erkend.

Herhaal de cursus zo vaak als je wilt

ITM beschouwt het oefenen van een zeer belangrijk aspect van het leren van Thai Yoga Massage en studenten kunnen daarom de cursussen zo vaak herhalen als ze willen zonder extra kosten. Bovendien kunnen studenten hun examen afleggen wanneer ze denken dat ze er klaar voor zijn. ITM deelt alleen certificaten uit aan studenten die slagen voor het examen.

World Massage Federation (WMF)

ONZE SCHOOL IS LID VAN: World Massage Federation (WMF)

WMF werd opgericht om massage wereldwijd uit te breiden door het organiseren van trainingssessies, educatieve seminars, kampen en wedstrijden.

Welkom in Berlijn

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, dateert uit de 13e eeuw. Herinneringen aan de turbulente twintigste-eeuwse geschiedenis van de stad zijn het Holocaustmonument en de gegrafificeerde overblijfselen van de Berlijnse Muur. Verdeeld tijdens de Koude Oorlog is de 18e-eeuwse Brandenburger Tor een symbool van hereniging geworden. De stad staat ook bekend om zijn kunstscène en moderne bezienswaardigheden, zoals de goudkleurige Berbek Philharmonie met zadeldak, gebouwd in 1963.

Onze school is gunstig gelegen in Prenzlauer Berg, de meest trendy wijk van Berlijn waar je gewoon kunt wandelen of fietsen en verborgen plekken kunt ontdekken met onze aanbevelingen.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans
Duits

Deze school biedt ook:


ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Werkt u graag flexibele uren, als allround massagetherapeut, terwijl u verschillende massagetechnieken gebruikt? Dan is het Therapy Massage Practitioner-programma iets vo ... [+]

Wil je een therapie-masseur zijn?

Werkt u graag flexibele uren, als allround massagetherapeut, terwijl u verschillende massagetechnieken gebruikt? Dan is het Therapy Massage Practitioner-programma iets voor u. De training bestaat uit lesgeven op onze school in Berlijn van modules Thaise tafelmassage, Thaise stoelmassage Lanna Style, Thaise voetreflexologie en aromatherapie - Etherische oliemassage op een tafel. Je leert ook anatomie

Wat is Therapy Massage?

Therapie Massage is gericht op het voorkomen van kwalen en het verbeteren van de algehele gezondheid door verschillende massagedisciplines: stoelmassage, voetreflexmassage, aromatherapie - massage van essentiële oliën op tafel en Thaise tafelmassage. In Azië maakt massage deel uit van de reguliere geneeskunde, en in het westen worden ook de voordelen van massage steeds bekender. Onderzoek toont dus aan dat 15 minuten stoelmassage resulteert in verminderde stress op het werk, verhoogde alertheid en verhoogde snelheid en nauwkeurigheid van wiskundige berekeningen. Kantoormedewerkers die regelmatig gemasseerd worden, zijn alerter, presteren beter en hebben minder stress. Stoelmassage is de beste massage om te leren als je een flexibele baan wilt. Als therapeut van een stoelmassage kunt u werken op markten, festivals, kantoren, winkels, bedrijven en meer. Voetreflexologie is de meest voorkomende massage in Azië tegen slapeloosheid, hoofdpijn, rugpijn, kniepijn, voetproblemen, stress en meer. De voordelen van voetreflexologie zijn nog niet bekend in het Westen, maar het bewustzijn groeit, dus je zult grote carrièrekansen hebben als voetreflexoloog. Het is bekend dat door Aromatherapie - Etherische oliemassage op een tafel mensen sneller herstellen van blessures en ook gezond blijven. Bovendien is dit de perfecte massage om... [-]

Duitsland Berlijn
January 2020
Voltijd
2 - 3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Deze cursus behandelt de Voorste Positie (van voet tot zijde), introduceert het concept van energielijnen (SEN) en Yin / Yang, leert rekoefeningen, acupressuurpunten en e ... [+]

Over

Voorwaarde: geen

Deze cursus behandelt de Voorste Positie (voeten tegenover gezicht)Introduceert het concept van energielijnen (SEN) en Yin / YangLeert rekoefeningen, acupressuurpunten en het juiste gebruik van het lichaamsgewicht met behulp van duimen, handpalmen, ellebogen, knieën en voetenBenadrukt diep-gefocust abdominaal (Hara) werkNa voltooiing kunnen studenten een effectieve Thaise Massage van 1 - 2 uur uitvoerenvergoedingen

Kosten € 550

(incl: didactisch materiaal, onbeperkt collegegeld, internationale certificering)

ITM Internationaal erkend diploma na succesvolle afronding van het praktijkexamen. Je kunt het examen afleggen wanneer je er klaar voor bent.

... [-]
Duitsland Berlijn
April 2019
2 - 4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Na voltooiing hebben de studenten een substantiële fundering van de belangrijkste posities van Thai Massage en kunnen ze een uitgebreide 1 ½ tot 3 uur durende Thaise mass ... [+]

Over

Voorwaarde: ITG niveau I

• Breidt zich uit op de technieken die zijn geleerd in niveau I om de zij-, achterwaartse (voorover gebogen) en zittende posities te omvatten • Geavanceerde yoga-achtige stretching bewegingen • Na voltooiing hebben de studenten een substantiële fundering van de belangrijkste posities van Thai Massage en kunnen ze een uitgebreide 1 ½ tot 3 uur durende Thaise massage verwachten.

vergoedingen

Kosten € 590

(incl: didactisch materiaal, onbeperkt collegegeld, internationale certificering)

ITM Internationaal erkend diploma na succesvolle afronding van het praktijkexamen. Je kunt het examen afleggen wanneer je er klaar voor bent.

... [-]
Duitsland Berlijn
May 2019
2 - 4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Tijdens deze cursus leer je hoe je de interne organen zoals de lever, dunne darmen, pancreas, dikke darm, nieren, maag, twaalfvingerige darm, ureter, galblaas, milt, enz. ... [+]

Over

Voorwaarde: geen

Voor massage therapeuten en absolute beginners en fans van massage.

Chi Nei Tsang wordt gebruikt in Aziatische ziekenhuizen om operaties te voorkomen.

Tijdens deze cursus leer je hoe je de interne organen zoals de lever, dunne darmen, pancreas, dikke darm, nieren, maag, twaalfvingerige darm, ureter, galblaas, milt, enz. Kunt ontgrendelen en ontgiften.

Ook om spanningen in dergelijke belangrijke spieren zoals psoas vrij te geven.

Het buikgebied is gerelateerd aan al onze emoties: een gezonde en gebalanceerde buik hebben is cruciaal om emotioneel stabiel te zijn!

Als een kunst en wetenschap vormt Chi Nei Tsang een aanvulling op Reflexologie (voet, hand, etc.), psychologie, reiki, shiatsu, traditionele Thaise massage, Zweedse massage en andere soortgelijke therapieën. In tegenstelling tot de meeste praktijken die indirecte methoden gebruiken om contact te maken met de interne organen, Chi Nei Tsang direct de interne organen masseert.Het is met name nuttig bij het verlichten: Intestinale blokkades, krampen, knopen, knobbels, littekenweefsel, hoofdpijn, menstruele krampen, slechte bloedcirculatie, rugpijn, onvruchtbaarheid, impotentie en vele andere problemen.Chi Nei Tsang ruimt de gifstoffen, slechte emoties en overmatige hitte of hoofdgebreken uit die ervoor zorgen dat de organen niet meer goed werken. Samen met andere disciplines kan Chi Nei Tsang helpen om de noodzaak van operaties te elimineren.Chi Nei Tsang houdt zich bezig met het onderhouden van het lichaamssysteem om een ​​volledig, gezond en langdurig leven te leiden. De oude taoïsten waren vooral bedreven in het weten hoe gezond te blijven.Het is de Taoïsten die geloven dat de een-daagse massa van vrouw en man opnieuw zal ontdekken dat ze... [-]
Duitsland Berlijn
May 2019
4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Beste massage om te weten of je van een flexibel schema wilt genieten. Als een stoelmassagetherapeut kun je werken op markten, festivals, kantoren, winkels, bedrijven en ... [+]

Over

Beste massage om te weten of je van een flexibel schema wilt genieten. Als een stoelmassagetherapeut kun je werken op markten, festivals, kantoren, winkels, bedrijven en meer.

Voorwaarde: geen

Een innovatieve mix van Thaise massagebewegingen en Thaise acupressuurpuntenGeef een massage aan de rug, nek, schouders en handen op een massagestoel en op een gewone stoelVerlicht stress, verhoogt energie, alertheid en productiviteitVerhoogt de bloedcirculatie, vermindert spierspanning en pijnHelpt bij het verlichten van repetitieve stressklachten (RSI), ontspant en verjongtOnderzoek wijst uit dat een stoelmassage van 15 minuten leidt tot verminderde werkstress, verhoogde alertheid en verhoogde snelheidRegelmatig gemasseerde kantoormedewerkers zijn alerter, presteren beter en hebben minder stressNa voltooiing kan de student een Thaise stoelmassage van maximaal 1 uur gevenvergoedingen... [-]
Duitsland Berlijn
May 2019
2 - 3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Meest geavanceerde en steeds meer gevraagde massage in wellnesscentra. Leer hoe u een preventieve en therapeutische traditionele Thaise yogamassagebehandeling voor het he ... [+]

Over

Meest geavanceerde en steeds meer gevraagde massage in wellnesscentra

Leer hoe u een preventieve en therapeutische traditionele Thaise yogamassagebehandeling voor het hele lichaam op tafel kunt geven, gebaseerd op manipulatie van gewrichten, acupressuur en rek over de kleding.Verhoogt de flexibiliteit en de cliënt ervaart diepe ontspanning door passief rekken en acupressuur.Thaise massage vermindert stress, ontspant spanningsgebieden in het hele lichaam, is goed voor hoofdpijn en rugpijn, verbetert de flexibiliteit en verhoogt het energieniveau.Deze Table Massage Course biedt een combinatie van NoordNa voltooiing kan de student een effectieve 1 - 2 uur durende behandeling uitvoerenvergoedingen... [-]
Duitsland Berlijn
January 2020
2 - 3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Voor massage therapeuten en absolute beginners en fans van massage. Dit soort massage is perfect voor iedereen om het immuunsysteem te verbeteren. ... [+]

Over

Voorwaarde: geen

Voor massage therapeuten en absolute beginners en fans van massage.

Dit soort massage is perfect voor iedereen om het immuunsysteem te verbeteren (door lymfebeweging die afval filtert om witte bloedcellen te verbeteren die tegen bacteriën vechten), stress verminderen (door het niveau van cortisol in je lichaam te verminderen), waardoor je gelukkiger wordt (door het verhogen van endorfine, het gelukkige hormoon) en slapeloosheid aanvallen (de massage balanceert uw humeur door de impact op het endocriene systeem).

Leer hoe u verschillende aroma's / traditionele essentiële oliën voor de gezondheid kunt gebruiken.Leer een protocol van 1-1,5 uur oliemassage met essentiële oliën op een tafel.Handig voor chronische pijntjes en pijntjes en samengetrokken delen, zoals stijve nek en bovenrug, lage rugpijn, spierpijn in de benen en pijnlijke schouders.Voor ontspanning of stimulering, deblokkeringsmeridianen, droge huid en nog veel meer.vergoedingen... [-]
Duitsland Berlijn
April 2019
2 - 3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Voor massage therapeuten en absolute beginners en fans van massage. ... [+]

Over

Voorwaarde: geen

Voor massage therapeuten en absolute beginners en fans van massage.

Werken met de reflexpunten op de voeten die overeenkomen met elk orgaan en systeem in het lichaam:De nadruk ligt op een praktische techniek die wordt gebruikt om de voeten te ontspannen en te ontspannen en om het lichaam aan te moedigen zijn eigen gezonde balans op natuurlijke wijze te herstellen.Leer de Thaise manier van aanbrengen met een Reflexology-stick.Inclusief didactisch materiaal en reflexologie blijven hangen.Meer over Thaise voetreflexmassage lees hieronder.vergoedingen

Kosten € 490

Thai Hand Berlin Level I

Internationaal erkend diploma na succesvolle afronding van het praktijkexamen. Je kunt het examen afleggen wanneer je er klaar voor bent.... [-]

Duitsland Berlijn
May 2019
2 - 3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM International Training Massage School