Read the Official Description

Opgericht in 1991, is de naam van de universiteit lang een kenmerk van een gedegen academische opleiding geweest, toegepast onderzoek en voor een geëngageerde studenten.

De praktische studie en uitstekende faciliteiten aan te trekken onverminderd door studenten. Ze hebben niet alleen te verrijken, terwijl het bestuderen van de steden van Magdeburg en Stendal - de meerderheid blijft, zelfs na de oplevering in de regio en voorziet in innovaties die het bedrijfsleven en de samenleving ten goede komen.

Waarom studeren aan de Universiteit van Magdeburg-Stendal?

Lees waarom een ​​studie of uitwisseling semester aan de Universiteit van Magdeburg-Stendal is de juiste keuze voor jou.

jonge universiteit

Ze hebben met de Universiteit van Magdeburg-Stendal veel met elkaar gemeen. Zo werd het college opgericht in 1991 en is daarmee ongeveer op jouw leeftijd.

innovatieve cursussen

Als u denkt over studeren in het buitenland, bent u waarschijnlijk enthousiast over nieuwe dingen. Perfect! De universiteit biedt innovatieve cursussen zoals Applied Childhood Studies, veiligheid en beveiliging en gebarentaal interpretatie.

Taal en culturele

Omdat u dit kunt lezen, heb je op zijn minst één vreemde taal, namelijk Duits geleerd. Great! De universiteit biedt volop gelegenheid om je taalvaardigheid te verbeteren door middel van taalonderwijs en je horizon te verbreden door middel van culturele evenementen.

In het hart van Duitsland

De centrale ligging van de twee locaties maakt snelle verbindingen naar Berlijn, Hannover en Leipzig.

praktische Studie

Als je moest een zeer theoretische lessen onder schooltijd leren, koppelt waarschijnlijk interactief leren de zuiver theoretische geleden. Super! De universiteit van Maagdenburg-Stendal is gebaseerd op een praktische studie, die de theoretische syllabus met praktische ervaring met elkaar verbindt.

lage kosten

Aangezien u binnenkort beginnen met je studententijd, denkt waarschijnlijk uw student budget. Geen probleem! Het semester vergoeding aan de Universiteit van Magdeburg-Stendal is laag en kunt u, bijvoorbeeld, in Magdeburg vrij om het openbaar vervoer te gebruiken. Daarnaast worden de huisvesting opties in Magdeburg en Stendal heel redelijk geprijsd en van goede kwaliteit.

groene Campi

Zoals u binnenkort zal beginnen je studententijd, heb je waarschijnlijk verwachten een beetje plezier. Laten we gaan! Magdeburg en Stendal zijn steden die veel voor studenten bieden: De Studentenraad organiseert partijen, de universiteit sportaanbod is groot en groene campus nodigen u uit om na de les om te ontspannen.

Programs taught in:
Duits

Deze school biedt ook:


Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

De opleiding omvat onderwerpen uit zowel de natuurwetenschappen als de sociale wetenschappen. Het verwerven van retorische presentatievaardigheden en het werken aan gezon ... [+]

De opleiding omvat onderwerpen uit zowel de natuurwetenschappen als de sociale wetenschappen. Het verwerven van retorische presentatievaardigheden en het werken aan gezondheidsprojecten zijn ook elementen van de studie. De bacheloropleiding omvat stagefasen, die in Duitsland en in het buitenland kunnen worden afgerond.

Semester 1 en 2: Fundamentele vakspecifieke academische kennis met betrekking tot de juridische, administratieve wetenschappen, sociaal beleid, pedagogiek, psychologie, sociologie, statistiek, gezondheidswetenschappen, menselijke biologie en sociale geneeskunde, gezondheidspraktijk (bijv. Oefening, dieet, ontspanning ), Competentieopleiding voor academische studie en beroepsleven (sleutelcompetenties zoals retoriek, presentatie, moderatie, academische werkmethoden), oriëntatie op de praktijk en vakgebieden in de vorm van een stage van zes weken aan het einde van het semester 2.... [-]

Duitsland Maagdenburg
October 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Gezondheids- en sociaal beleid, Empirisch sociaal onderzoek, In de semesters 1 en 2 worden de studenten uitgerust met specialistische wetenschappelijke expe ... [+]

Gezondheids- en sociaal beleid, Empirisch sociaal onderzoek,

In de semesters 1 en 2 worden de studenten uitgerust met specialistische wetenschappelijke expertise die allebei vaardigheden, vaardigheden en toegepaste competenties op het gebied van gezondheids- en sociaal beleid, sociologische onderzoeksmethoden, gezondheidsbevordering in de organisatieontwikkeling en economie en management bevordert.

Competenties worden ook ontwikkeld in sociale en interculturele communicatie. In parallelle studieprojecten kunnen de studenten reflecteren op, testen en uitbreiden van de kennis die ze hebben verworven in een specifiek veld van activiteit.

In semester 3 worden de verworven competenties en competenties toegepast en in praktijk gebracht. Semester 4 wordt besteed aan het schrijven van de master's thesis en eindigt met het colloquium.... [-]

Duitsland Maagdenburg
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Hochschule Magdeburg-Stendal
Address
Breitscheidstraße 2
39114 Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 (0391) 886 - 4106
Address
Osterburger Str. 25
39576 Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Telefoonnr.
false