Lees de Officiële Beschrijving

Meer dan 30 Master's Degree-programma's in het Engels

De University of Helsinki biedt een breed scala aan masteropleidingen, volledig in het Engels. De omvang van onze programma's is 120 ECTS-credits, aangevuld met twee jaar fulltime studie. Sommige programma's worden georganiseerd door de University of Helsinki samen met andere Finse en buitenlandse universiteiten. Alle programma's voldoen aan de nationale wetgeving voor universitair onderwijs en worden daarom wereldwijd erkend.

Een van de beste multidisciplinaire onderzoeksuniversiteiten in Europa

De University of Helsinki is een van Europa's toonaangevende universiteiten die gespecialiseerd is op het gebied van onderzoek. Het is een van de oprichters van de League of European Research Universities, waaronder universiteiten zoals Oxford en Cambridge. De universiteit staat internationaal bekend om zijn hoogwaardige onderwijs, onderzoek en innovatie. Internationale ranglijsten plaatsen consequent de University of Helsinki bij de 20 beste universiteiten van Europa.

De belangrijkste kracht van de University of Helsinki wordt beschouwd als wetenschappelijk onderzoek en de leringen die ervan zijn afgeleid, omdat we geloven dat onderwijs nauw verbonden is met onderzoek. Dit komt tot uiting in onze filosofie: "alle docenten zijn onderzoekers en alle onderzoekers geven les."

Enkele feiten over de University of Helsinki :

• De grootste universiteit van Finland met meer dan 35 000 studenten

• 11 faculteiten en 4 campussen in de omgeving van Helsinki

Rangen onder de TOP 20 in Europa en TOP 100 wereldwijd

• Een van de oudste universiteiten van Europa (opgericht in 1640)

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Helsinki

... [+]

Waarom eten we de manier waarop we dat doen? Hoe werkt voeding handhaven onze gezondheid? Hoe kunnen we de studie van de manier waarop mensen gebruik maken van voedsel? Hoe werkt cultuur invloed op onze voedsel keuzes? Hoe wordt het voedsel besproken in de media?

Begrijp de betekenis van voeding voor lichaamsfuncties en gezondheid Informatie over de talen van instructie inhoud programma De rol van voeding en andere leefstijlfactoren bij het bevorderen van de gezondheid en het voorkomen van ziekte Eten diensten en het beheer De masterscriptie Andere studies, die u kunt kiezen op basis van uw interesses Contact met het onderwijs, lezingen groepswerk Schriftelijke verslagen (individu, paar, groep) Laboratoriumwerk en andere opdrachten en bijbehorende verslagen Leren tijdschriften, orale groep examens, schriftelijke examens, take-home essays Seminars Selectie van het studietraject Voedingsfysiologie: Het effect van voeding en andere leefstijlfactoren op lichaamsfuncties en gezondheid, en de onderliggende mechanismen op het niveau van moleculaire biologie gedrag eten in een veranderende samenleving: De wijze waarop voedsel keuzes zijn gekoppeld aan de individuele, culturele en sociale factoren, de constructie van de identiteit, de consumptiemaatschappij, maar ook als voedsel en gezondheidsbeleid programma structuur 60 studiepunten van andere studies, die kunnen bestaan ​​uit studies uit je eigen opleiding of andere opleidingen, een praktische stage of internationale studies Loopbaanoriëntatie en carrièreplanning Een persoonlijk studieplan Proefschrift ... [-]
Finland Helsinki
Augustus 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Helsinki

... [+]

U vindt de kenmerken en functies van genen en biomoleculen te begrijpen op cellulair, weefsel en organisme niveau.

Na het afstuderen, kon je handelt, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg life sciences als kwaliteitsmanager of een laboratorium specialist, wetenschappelijk schrijver, klinisch onderzoek monitor, of als een expert in de administratie.

Bevoegdheid internationalisering

De masteropleiding in de genetica en moleculaire Biosciences heeft een multidisciplinaire en internationale docenten en onderzoeksomgeving, waardoor u een uitstekende gelegenheid om interdisciplinaire en internationale contacten die van groot belang zal zijn voor je toekomstige carrière te maken. De masteropleiding stelt u in staat om te participeren in internationale onderzoeksprojecten vanaf het begin van je studie. U zult communiceren in het Engels, die een vlotte overgang tussen internationaal onderzoek en gespecialiseerde omgevingen.... [-]

Finland Helsinki
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Helsinki

U krijgt les van wetenschappers die u zal voorzien van een breed spectrum van mogelijkheden voor praktische training en voor het worden geïntegreerd in de stimulerende ne ... [+]

Wij zijn ons ervan bewust, we voelen, we voelen en we handelen als gevolg van onze hersenen. De hersenen coördineert en wordt beïnvloed door lichaamsfuncties en integreert de informatie over de buitenwereld overgebracht door onze zintuigen - het is de voornaamste spelers in de fysiologie van het gehele lichaam.

De masteropleiding in Neuroscience biedt u de mogelijkheid om kennis en vaardigheden te verwerven in een wetenschappelijk bruisende internationale omgeving. U krijgt les van wetenschappers die u zal voorzien van een breed spectrum van mogelijkheden voor praktische training en voor het worden geïntegreerd in de stimulerende neurowetenschappen gemeenschap. Als je afgestudeerd bent, zul je de essentie van de neurowetenschappen onder de knie hebben en hebben diepere kennis en vaardigheden in de deelgebieden van uw keuze. ... [-]

Finland Helsinki
Augustus 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Helsinki

... [+]

Carrièreplanning en oriëntatie Uw vermogen om up-to-date onderzoeksmethoden en experimenten uitvoeren Uw vaardigheden in het wetenschappelijk denken en kritische beoordeling van uw onderzoeksresultaten

Uw scriptie wordt geschreven in het Engels.

Carriere vooruitzichten internationalisering

Translational Medicine is alleen beschikbaar in deze internationale programma, waardoor het programma aantrekkelijk voor zowel de Finse en internationale studenten. Sterker nog, de mogelijkheden voor persoonlijke interactie met studenten uit verschillende culturen zijn een integraal onderdeel van de studies.

U vult het lectoraat praktijk voor je masterthesis in multiculturele onderzoeksgroepen.... [-]

Finland Helsinki
Augustus 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Helsinki

Het masterprogramma in menselijke voeding en voedselgerelateerd gedrag richt zich op menselijke voeding en aanverwant gedrag vanuit het perspectief van volksgezondheidsvo ... [+]

Waar gaat HNFB eigenlijk allemaal over?

Waarom eten we zoals we doen? Wat gebeurt er met voedsel in ons lichaam? Hoe houdt voeding onze gezondheid in stand? Hoe bestuderen we de manier waarop mensen voedsel gebruiken? Hoe beïnvloedt cultuur onze voedselkeuzes? Hoe wordt eten in de media besproken? Hoe kunnen we het gedrag van voedsel veranderen?

Het masterprogramma in menselijke voeding en voedselgerelateerd gedrag richt zich op menselijke voeding en aanverwant gedrag vanuit het perspectief van volksgezondheidsvoeding, voedingsfysiologie en sociale wetenschappen. Het innovatieve, doordachte programma is gebouwd rond menselijke voeding, voedingsgedrag en voedselconsumptie.

Het doel van het masterprogramma is om het u mogelijk te maken... [-]

Finland Helsinki
Augustus 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Helsinki | Among the best in the world

Helsinki Challenge | Science-based competition and idea accelerator

Experience the New Helsinki University Main Library

The Story of Four Campuses | University of Helsinki

Some facts about the University of Helsinki

University of Helsinki
Address
Helsinki, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 9 1911