University of Turku Health and Biomedicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Turku is een internationaal concurrerende universiteit waarvan de activiteiten zijn gebaseerd op de hoge kwaliteit, multidisciplinair onderzoek. We bevorderen onderwijs en vrije wetenschap en zorgen voor het hoger onderwijs, dat is gebaseerd op onderzoek. De universiteit maakt deel uit van de internationale academische gemeenschap. Wij werken nauw samen met de Finse samenleving en actief deelnemen aan de ontwikkeling van de regio.

Strategische doelen

effectieve onderzoek

We lossen het vandaag en morgen ingewikkelde problemen met de hulp van onze fundamenteel onderzoek. Wij hanteren een interdisciplinaire aanpak van onderzoek met het oog op de kwaliteit en maatschappelijke effectiviteit te vergroten. We versterken de onderzoeker carrièrepad, geopend wetenschap en steun voor onderzoek.

verantwoordelijk onderwijs

Wij zijn een multidisciplinair en inspirerende instelling voor hoger onderwijs. Ons onderwijs is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke kennis en voldoet aan de veranderende behoeften van de samenleving. Wij zorgen ervoor dat de studie tracks zijn flexibel en eenvoudig.

Een katalysator voor het maatschappelijk welzijn en de economie

Wij erkennen de innovaties die uit onderzoek en onze wereldwijd concurrerende onderwijs. Wij bevorderen ondernemende houding en de benutting van onderzoek in samenwerking met het bedrijfsleven.

Community welzijn

Wij zijn een verantwoordelijke werkgever en onze activiteiten zijn gebouwd op gemeenschappelijke waarden. We bouwen een bemoedigende en interactieve universiteit, waar het een genot om te studeren en te werken.

International University

De Universiteit van Turku is een echt internationaal, wereldwijd opererende organisatie.

Internationaliteit is een van de belangrijkste aspecten van de university`s strategie en heeft een belangrijke rol in alle gebieden van de operaties; onderwijs, onderzoek en sociale interactie.

De Universiteit van Turku werkt wereldwijd via tal van universitaire netwerken, programma's en projecten. Maar ook als onderdeel van een van de oudste en meest prestigieuze netwerken, we actief creëren van verbindingen naar nieuwe gebieden.

Universiteit behoort tot de internationale academische gemeenschap. Verschillende onderzoeksprojecten worden gemaakt in samenwerking met buitenlandse partners en financiering kan ook afkomstig zijn uit het buitenland. Onderzoekspublicaties worden voornamelijk gepubliceerd in internationale fora.

De universiteit heeft ook een actieve rol bij het bevorderen en exporteren van de Finse onderwijs deskundigheid wereldwijd. De Universiteit van Turku is een mede-eigenaar van twee transnationale onderwijs bedrijven: Finland University Ltd. en Nordic Institute of Dental Education.

In de campus gebied, kunt u studenten, docenten en onderzoekers met 95 verschillende nationaliteiten ontmoeten. Universitaire studenten en medewerkers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's en ervaring opdoen over studeren of werken in een internationale omgeving.

De universiteit is een maatschappelijk verantwoorde acteur dat wereldwijde verantwoordelijkheid benadrukt. Het doel van de nieuwe informatie is voor het welzijn van ons allen te bevorderen.

University Rankings: UTU tot de beste 1%

Van de meer dan 20.000 universiteiten in de wereld, de Universiteit van Turku behoort tot de top een procent.

Tientallen universitaire rankings worden samengesteld over de hele wereld en in de meeste van hen, is de Universiteit van Turku gerangschikt als een van de beste drie van de universiteiten in Finland.

De methodologie verschilt vaak tussen de ranglijst, maar de meeste voorkomende evaluatiecriteria zijn het aantal wetenschappelijke publicaties en citaties, evaluaties door de werkgevers, deskundigen en onderzoek collega's, evenals verschillende soorten van de sleutelfiguren in het onderwijs en internationaliteit.

© Stad van Turku en de Universiteit van Turku Communications

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • English (UK)

Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Masteropleiding In De Biomedische Beeldvorming

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Turku

De masteropleiding in de biomedische beeldvorming traint professionals met een gedegen theoretische kennis en praktische vaardigheden van verschillende beeldvormende technieken en technologieën. Het biedt de studenten met een sterke achtergrond kennis in beide celbiologie, anatomie en fysiologie of biofysica, afhankelijk van het gebied van specialisatie. Studenten werken in een zeer internationale omgeving en krijgen een uitstekende theoretische en praktische vaardigheden in een breed scala van beeldvormende technieken en toepassingen, alsmede beeldanalyse. Ook een goed begrip van het gebruik van multimedia in een wetenschappelijke context en uitstekende academische schrijfvaardigheid worden benadrukt. [+]

Biomedical Imaging - meer dan je je kunt voorstellen!

De masteropleiding in de biomedische beeldvorming traint professionals met een gedegen theoretische kennis en praktische vaardigheden van verschillende beeldvormende technieken en technologieën.

Het biedt de studenten met een sterke achtergrond kennis in beide celbiologie, anatomie en fysiologie of biofysica, afhankelijk van het gebied van specialisatie. Studenten werken in een zeer internationale omgeving en krijgen een uitstekende theoretische en praktische vaardigheden in een breed scala van beeldvormende technieken en toepassingen, alsmede beeldanalyse. Ook een goed begrip van het gebruik van multimedia in een wetenschappelijke context en uitstekende academische schrijfvaardigheid worden benadrukt. ... [-]


Masteropleiding In De Ontwikkeling Van Voedsel

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Turku

Het programma is ontworpen om u te voorzien van een inzicht in de verbindingen tussen de verschillende aspecten en functies van voedsel. Speciale aandacht wordt besteed aan de invloed van verschillende factoren op de samenstelling, sensorische eigenschappen en effecten op de gezondheid van voedsel op moleculair niveau. Toepassing van voedsel metabolomics en moderne biotechnologische methoden in food research en ontwikkeling eten is een belangrijk onderdeel van het curriculum. Het curriculum omvat ook diverse aspecten van de voedselveiligheid en Europese gerechten wet- en regelgeving. [+]

Nordic expertise in natuurlijke voedingsmiddelen

De masteropleiding in Food Development biedt u de bevoegdheid voor de uitdagingen in het onderzoek en ontwikkeling in de voedingsmiddelenindustrie en de academische wereld.

Het programma is ontworpen om u te voorzien van een inzicht in de verbindingen tussen de verschillende aspecten en functies van voedsel. Speciale aandacht wordt besteed aan de invloed van verschillende factoren op de samenstelling, sensorische eigenschappen en effecten op de gezondheid van voedsel op moleculair niveau. Toepassing van voedsel metabolomics en moderne biotechnologische methoden in food research en ontwikkeling eten is een belangrijk onderdeel van het curriculum. Het curriculum omvat ook diverse aspecten van de voedselveiligheid en Europese gerechten wet- en regelgeving. ... [-]


Masteropleiding In Digitale Gezondheid En Life Sciences

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Turku

Master's Degree-programma in Digital Health and Life Sciences biedt uitgebreide opleiding in de moderne biowetenschappen en / of digitale gezondheid engineering. De studenten die afstuderen van deze multidisciplinaire programma zal wetenschappelijke en analytische vaardigheden, expertise verworven hebben in de huidige theorieën en up-to-date technologieën en praktische vaardigheden zoals teamwork, leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden in een internationale omgeving. De verworven methodologische vaardigheden en geavanceerde kennis laat de studenten om hun loopbaan in de academische wereld of de industrie voort te zetten. [+]

Uitgebreide cross-disciplinaire opleiding voor toekomstige experts!

Master's Degree-programma in Digital Health and Life Sciences biedt uitgebreide opleiding in de moderne biowetenschappen en / of digitale gezondheid engineering.

Het programma biedt vier verschillende tracks: Health Technology, Medisch Analytics en Gezondheid Internet-of-Things, Bio-informatica en Molecular Systems Biology.

De studenten die afstuderen van deze multidisciplinaire programma zal wetenschappelijke en analytische vaardigheden, expertise verworven hebben in de huidige theorieën en up-to-date technologieën en praktische vaardigheden zoals teamwork, leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden in een internationale omgeving. De verworven methodologische vaardigheden en geavanceerde kennis laat de studenten om hun loopbaan in de academische wereld of de industrie voort te zetten.... [-]


Opleiding Mater In Drug Discovery En Ontwikkeling

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Turku

De Master's Degree Programme in Drug Discovery and Development traint experts voor de gehele ontwikkeling van geneesmiddelen keten. Het programma geeft studenten een diep begrip van up-to-date methoden toegepast voor het identificeren en valideren van nieuwe drug targets en leiden drug moleculen te genereren. Het biedt ook de kennis van technologische innovaties en methodes van klinische geneesmiddel voor onderzoek en ontwikkeling fasen, klinische trial ontwerp, studie planning en biostatistiek. Daarnaast zullen de studenten leren over drugs regelgeving wetenschap en geneesmiddelenbewaking. [+]

Welkom om nieuwe geneesmiddelen te ontdekken met ons!

De Master's Degree Programme in Drug Discovery and Development traint experts voor de gehele ontwikkeling van geneesmiddelen keten. Het programma geeft studenten een diep begrip van up-to-date methoden toegepast voor het identificeren en valideren van nieuwe drug targets en leiden drug moleculen te genereren. Het biedt ook de kennis van technologische innovaties en methodes van klinische geneesmiddel voor onderzoek en ontwikkeling fasen, klinische trial ontwerp, studie planning en biostatistiek. Daarnaast zullen de studenten leren over drugs regelgeving wetenschap en geneesmiddelenbewaking.

De afstuderen MSc kent de drug discovery en ontwikkeling processen en procedures toegepast in drug regelgevende wetenschap en de rol van de drug regelgevende instanties gedurende de levensduur van een geneesmiddel. Zij / Hij heeft uitgebreide vaardigheden om te werken op het gebied van de medische biologie en drug discovery in bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstituten of drugs regelgevende instanties. De opleiding geeft ook een goede basis voor degenen die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap. Voor post-graduate studies, Universiteit van Turku Graduate School biedt bijvoorbeeld Drug Research Doctoral Programme.... [-]


Opleiding Mater In Moleculaire Biotechnologie En Diagnostiek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Turku

De Master's Degree Programme in Molecular Biotechnology and Diagnostics zal u uitrusten voor een carrière in de spannende gebied van de biotechnologie en translationeel onderzoek. [+]

Beheers de spannende gebied van de biotechnologie!

De Master's Degree Programme in Molecular Biotechnology and Diagnostics zal u uitrusten voor een carrière in de spannende gebied van de biotechnologie en translationeel onderzoek.

Hier vindt u uitgebreide theoretische en praktische kennis op de centrale concepten en technieken in de moderne moleculaire biotechnologie en diagnostica te verkrijgen.

U leert ook om de verworven kennis toe te passen in de praktijk voor de ontwikkeling van nieuwe instrumenten en methoden voor het opsporen van moleculaire stoffen. Het onderwijs is gericht op de belangrijkste technologieën van de diagnostiek en moleculaire biologie met mogelijkheden om deze kennis toe te passen zowel op medische en andere gebieden van diagnostiek. ... [-]


Contact
Bezoekadres
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, FI
Social Media