Lees de Officiële Beschrijving

Het Saimaa Hogeschool is een instelling voor hoger onderwijs in Zuidoost-Finland in de steden van Lappeenranta en Imatra. Wij bieden graden in vijf velden. In drie opleidingen al het onderwijs wordt uitgevoerd in het Engels. We hebben ongeveer 3000 studenten, 200 van hen zijn internationale graad studenten. Algemene informatie Wij hebben de volgende faculteiten:

Technologie bedrijf Toerisme en hospitality Gezondheidszorg en sociale diensten beeldende kunst

De Degree-programma in Mechanical Engineering en Productie Technologie, de Degree-programma in International Business en de Degree-programma in Toerisme en Hospitality Management wordt volledig uitgevoerd in het Engels. Het totale aantal jonge en volwassen studenten studeren voor een diploma is 2700, en het aantal leerkrachten is ongeveer 260. Twee van de faculteit eenheden zijn in Lappeenranta, één in Imatra. De afstand tussen Imatra en Lappeenranta is 37 km. Op onze hogeschool heb je mogelijkheden voor een uitgebreide en multidisciplinaire studies. Dit biedt u een breed scala aan opties.

Internationaal georiënteerde In onze internationale samenwerking, leggen we de nadruk op West-Europa, Noord-Europese landen, Rusland en de nieuwe EU-lidstaten, de Aziatische landen Veel van onze studenten de kans om hun studie te vullen met studeren of werken bij een van onze internationale partners. De studenten uit het buitenland die bij ons worden verwelkomd als een integraal onderdeel van de internationale sfeer van onze hogeschool, en ze geven ons allemaal een kans om te leren hoe te werken in een multiculturele omgeving. We hebben ook een docent uitwisseling regeling waarbij wij onze expertise om onze internationale partners en in ruil, profiteren we van een aantal van de unieke kennis die ze te bieden hebben. Wij zijn zeer begaan met het aanpakken van de uitdagingen van de internationale onderzoeks-en ontwikkelingsprojecten. Strategische aandachtsgebieden De strategische focus gebieden van Saimaa UAS zijn gebaseerd op de sterke punten van de universiteit en de behoeften belangengroepen '. De universiteit voert onderwijs, onderzoek en ontwikkeling, alsmede de internationale operaties in de volgende multidisciplinaire aandachtsgebieden:

  1. winstgevend bedrijf van innovaties
  2. Groei en internationalisering van kleine en middelgrote ondernemingen
  3. Klantgericht gezondheidszorg en sociale diensten
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Saimaa University of Applied Sciences

Graduate Program in Nursing produceert geregistreerde verpleegkundigen die professionals zijn in het ondersteunen van individuen, gezinnen en gemeenschappen in meerdere v ... [+]

Degree : Bachelor in verpleegkunde, geregistreerde verpleegkundige Degree titel in het Fins : Sairaanhoitaja (AMK) Duur en omvang van de studies : 3,5 jaar, 210 studiepunten, inclusief 75 studiepunten.

Graduate Program in Nursing produceert geregistreerde verpleegkundigen die professionals zijn in het ondersteunen van individuen, gezinnen en gemeenschappen in meerdere vakgebieden.

[-]
Finland Lappeenranta
Augustus 2019
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Saimaan ammattikorkeakoulu Oy
Address
Rector's office Skinnarilankatu 36,
53850 Lappeenranta, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 20 4966411