Lees de Officiële Beschrijving

Gemaakt in 1872 en is gevestigd in Lyon, Frankrijk, met meerdere internationale campussen, em lyon business school is een top van de Europese business school besteed aan levenslang leren voor ondernemende en internationaal management. De instelling is gerangschikt in de top 100 in de wereld voor Global Employability (# 2 Business School in Frankrijk, # 64 in de wereld) van The Times Higher Education en onderscheidt zich van de weinige business schools over de hele wereld bekroond met drie internationale accreditaties (AMBA, EQUIS en AACSB).

Met een door-lijn op basis van de "early maker" concept waarbij door studenten worden sterk aangemoedigd om hun ondernemersgeest en experiment te ontwikkelen, EMLYON business school is een plek waar u uw ideeën te voeden om ze waar te maken. Vandaag de dag, als een maker betekent dat de controle van uw lot, zijnde de acteur en ondernemer van je bestaan, en het verplaatsen van Do-It-Yourself aan Doe-Het-Together in een geest van samenwerking. Dit concept weerspiegelt de visie van de ondernemer EMLYON business school's: een natuurlijke persoon die probeert, experimenten, maakt fouten, opnieuw begint en leert als ze gaan. De ondernemer uit EMLYON business school is een maker en een vroege mover. Hij is een vroege maker.

Zijn know-how in opleiding is gebaseerd op zowel theorie als op dag-tot-dag bedrijfsvoering.

De onderscheidende kwaliteit is gebaseerd op het onderwijs innovatie en een ondernemende benadering van beheer van het onderwijs.

5 campussen

  • em lyon business school is gevestigd in een aangename landelijke omgeving op slechts 15 minuten van het centrum van Lyon. De moderne gebouwen gelegen in een grote 18-acre park bieden 30.000 m² kantoorruimte en onderwijs ruimte uitgerust met een WiFi-netwerk.
  • Shanghai campus - De economische boom in China, hebben 's werelds 3de grootste economische macht en de geleidelijke integratie van de Aziatische economische en culturele modellen in het globaliseringsproces drastisch veranderd traditionele westerse perceptie.
  • Een ultra-aangesloten en innovatieve site, de campus van Parijs maakt deel uit van em lyon business school 's globalisering benadering.Het 5.500 m² Haussmann-stijl campus is gelegen in het hart van Parijs, naast de "Gare de Lyon" station.
  • em lyon business school heeft ook een campus gevestigd in Saint Etienne, Frankrijk en Casablanca, Marokko.

Bovendien zijn de culturele referenties in Europa en in de Engels-sprekende wereld in China te maken met waarden en benaderingen die zijn totaal verschillend. Houden deze opmerkingen in het achterhoofd, deze campus is gericht op het blootstellen van de studenten aan de Chinese cultuur in het bijzonder en voor de Oost-Aziatische cultuur in het algemeen.

Faculteit samenstelling en de organisatie

De faculteit bestaat uit 113 voltijdse professoren en georganiseerd in 4 afdelingen:

  • Markten en innovatie
  • Strategie en Organisatie
  • Economie, Financiën, Controle
  • Management, Recht en Human Resources
School rankings:

The Times Higher Education # 2 Business School in Frankrijk # 64 in de wereld Global Employability University Ranking 2015

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

emlyon business school

Dit programma leert je krachtige methodologieën om innovatieve en collaboratieve projecten te beheren, je te voorzien van gedegen kennis en behendigheid als het gaat om d ... [+]

Word een specialist die kan navigeren in de industrie van vandaag, beïnvloed door kunstmatige intelligentie en digitale transformatieVoor studenten met een bachelordiploma minimum op elk gebiedMSc in goedgekeurd door de Conférence des Grandes Ecoles18 maanden, stage van 6 maanden inbegrepenWordt in het Engels gedoceerdGeleverd in Lyon18 maanden om technische en managementvaardigheden op te doenKrijg de vaardigheden om uitdagende projecten te beheren: dit programma leert u krachtige methodologieën om innovatieve en collaboratieve projecten te beheren, u een gedegen kennis en wendbaarheid te bieden als het gaat om digitale technologieën: data, IoT, kunstmatige intelligentie en focus op eigendom van de uitdagingen van dit ecosysteem en zijn verschillende belanghebbenden.Ontwikkel een wereldwijde scopeBegrijp de specifieke behoeften van deze industrie: innovatieschakeling in het ecosysteem is een grote uitdaging geworden voor bedrijven, adviesbureaus, startups in alle activiteitensectoren, maar de gezondheidsindustrie heeft zijn belangrijkste kenmerken. Ontwikkel de mindset die u zal helpen deze sector te veranderen via een innovatief leerpad.Programma... [-]
Frankrijk Lyon China Shanghai Parijs Verenigd Koninkrijk Lancashire Duitsland München  + 5 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Discover the emlyon learninghub

We are early makers

Location address
emlyon business school
Lyon-Ecully Campus
23, av. Guy de Collongue

Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, 69134 FR
Location address
emlyon business school Asian Campus
2F, Global Education Center, East China Normal University
N°3663 Zhong Shan North Road

Shanghai, Shanghai, 200062 CN
Location address
emlyon business school
Paris Campus
15 Boulevard Diderot

Paris, Île-de-France, 75012 FR