BAU International University Batumi

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BAU International University, Batumi is een onlangs opgerichte onderwijsuniversiteit in Georgië, waar de drieledige missie van onderwijs en onderzoek met succes wordt uitgevoerd door hoog opgeleid academisch personeel, de nieuwste technologieën, laboratoria en klaslokalen. Amerikaans onderwijsprogramma voldoet aan internationale normen en wordt uitgevoerd door buitenlandse en Georgische professoren die zijn uitgenodigd door verschillende onderwijsinstellingen. De universiteit bevindt zich in hetzelfde gebouw als een nieuw International University Hospital. Het ziekenhuis zelf is gebouwd volgens JCI-normen en is uitgerust met moderne faciliteiten. Dit stelt ons in staat om de beste opleiding voor de medische studenten te bieden, omdat ze vanaf het eerste jaar van hun opleiding klinische ervaring zullen krijgen. BAU International University, Batumi is een universiteit binnen het BAU Global Network, dat bestaat uit 9 universiteiten, 16 verbindingsbureaus en 3 taalscholen verspreid over 9 landen verspreid over 4 continenten. Dit biedt een uitstekende gelegenheid voor onze studenten om hun kennis en ervaring in vooraanstaande medische en educatieve instellingen op een wereldwijde schaal te verrijken.

Waarom BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi is een universiteit binnen het BAU Global Network, dat bestaat uit instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld. Onze studenten hebben dus unieke kansen om hun kennis en ervaring op een wereldwijde schaal uit te breiden.
 2. BAU International University, Batumi is gevestigd in hetzelfde gebouw als een nieuw International University Hospital. Het ziekenhuis zelf is gebouwd volgens de JCI-normen en is uitgerust met moderne faciliteiten. Dit zal ons in staat stellen om de beste opleiding voor de medische studenten te bieden, omdat zij klinische ervaring zullen krijgen vanaf het eerste jaar van hun opleiding.
 3. Amerikaans onderwijsprogramma komt overeen met internationale normen, duurt zes jaar en wordt uitgevoerd in de Engelse taal. Tijdens de studies zullen de studenten ook de USMLE-cursus volgen (de Amerikaanse medische vergunningskeuring).
 4. Professoren die zijn uitgenodigd door de Bahcesehir (Istanbul) University en een aangesloten kliniek Medical Park, alsook van verschillende Georgische universiteiten, hebben het leerproces geleid aan de BAU International University, Batumi. Daarnaast zijn er op de universiteit regelmatig beroemde artsen uit Turkije die openbare lezingen houden voor studenten.
 5. BAU International University, Batumi zelf is een moderne faciliteit met de nieuwste technologieën, laboratoria en klaslokalen.
 6. Universitaire studenten hebben toegang tot een fysieke bibliotheek in het universiteitsgebouw en ook tot een van de rijkste elektronische bibliotheken ter wereld, de Bahcesehir University Istanbul Library.
 7. De universiteit beschikt over een multiculturele omgeving die onze studenten in staat stelt om vrienden en toekomstige collega's te ontmoeten met verschillende culturen, tradities en achtergronden uit verschillende delen van de wereld.
 8. De universiteit is gelegen in een van de mooiste steden in Georgia, Batumi, een populaire toeristische bestemming aan de kust van de Zwarte Zee. Tijdens het leven en leren in Batumi kunnen studenten ook profiteren van een veilige omgeving en betaalbare prijzen die een aantrekkelijkere omgeving voor studenten creëren.

Missie en visie

Missie

De missie van een universitaire universiteit BAU International University, Batumi, is om onderwijsprogramma's te realiseren die overeenkomen met internationale normen en om professionals op te leiden die concurrerend zijn op de internationale arbeidsmarkt, hoge morele normen hebben, hooggekwalificeerd zijn, een wetenschappelijke kijk hebben, kennis van innovatieve technologieën en liberale waarden. De belangrijkste doelen van de universiteit zijn:

 • Universitaire onderwijsprogramma's (een cyclus, bachelor- en mastergraden) uitvoeren en ontwikkelen;
 • Train hooggekwalificeerd personeel, dat competitief zal zijn op de internationale arbeidsmarkt;
 • Ondersteuning van de integratie van de universiteit in de wereldwijde onderwijs- en wetenschappelijke marktplaatsen;
 • Ontwikkelen en uitvoeren van wetenschappelijke onderzoeksprojecten in samenwerking met universiteiten in Georgië en in het buitenland;
 • Zorgen voor de academische vrijheid van professoren en instructeurs;
 • Creëer een flexibele omgeving voor studenten, zodat ze kunnen studeren en wetenschappelijk kunnen ondernemen.

De belangrijkste TAKEN van de universiteit omvatten:

 • Voortdurende verbetering van onderwijsprogramma's en innovatieve ontwikkeling van het onderwijsproces rekening houdend met de belangen van potentiële werkgevers;
 • Maximaliseer ondersteuning voor studenten om professionals te worden;
 • Ondersteuning van studentenmobiliteit;
 • Wetenschappelijk onderzoek ondersteunen en innovatieve lesmethoden introduceren;
 • Ontwikkel internationale wetenschappelijke partnerschappen;
 • Ondersteuning van de ontwikkeling en uitvoering van internationale wetenschappelijke onderzoeksprojecten;
 • Professoren professionalisering en loopbaanontwikkeling.

Visie

BAU International University, Batumi is een toonaangevende onderwijsinstelling in de richting van de geneeskunde, niet alleen in Georgië, maar in de Kaukasus. De universiteit realiseert met succes enerzijds educatieve en anderzijds onderzoeksactiviteiten gericht op het opleiden van professionals die wereldburgers zijn, die een wetenschappelijke kijk hebben, mogelijkheden hebben om problemen op te lossen en kennis van innovatieve technologieën.

Locaties

Batumi

BAU International University

Address
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumi, Adzjarië, Georgië
Telefoonnr.
+995 422 21 25 35