BAU International University Batumi

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BAU International University, Batumi is een nieuw opgerichte onderwijs universiteit van Georgia, waar de drievoudige missie van onderwijs en onderzoek met succes uitgevoerd door hoog opgeleid wetenschappelijk personeel, de nieuwste technologieën, laboratoria en klaslokalen wordt uitgevoerd. Amerikaanse model educatief programma voldoet aan de internationale normen en wordt uitgevoerd door buitenlandse evenals Georgische hoogleraren uitgenodigd van verschillende onderwijsinstellingen uitgevoerd. De universiteit is gevestigd in hetzelfde gebouw als een nieuwe International University Hospital. Het ziekenhuis zelf is opgebouwd volgens JCI normen en is uitgerust met up-to-date faciliteiten. Dit stelt ons in staat om het beste onderwijs voor de medische studenten, omdat ze de klinische ervaring van het eerste jaar van hun opleiding zullen ontvangen.

BAU International University, Batumi is een universiteit binnen de BAU Global Network, dat bestaat uit 5 universiteiten, 5 Branch campussen en 3 taalscholen verspreid in 7 landen op 3 continenten. Dit geeft een uitstekende gelegenheid om onze studenten om hun kennis en ervaring te verrijken in toonaangevende medische en educatieve instellingen op een wereldwijde schaal.

Waarom BAU Batumi?

 1. BAU International University, Batumi is een universiteit binnen de BAU Global Network, die bestaat uit instellingen voor hoger onderwijs in de hele wereld. Zo hebben onze studenten unieke mogelijkheden om hun kennis en ervaring uit te breiden op een wereldwijde schaal.
 2. BAU International University, Batumi is gevestigd in hetzelfde gebouw als een nieuwe International University Hospital. Het ziekenhuis zelf is opgebouwd volgens JCI normen en is uitgerust met up-to-date faciliteiten. Dit zal ons in staat stellen om het beste onderwijs voor de medische studenten, omdat ze de klinische ervaring van het eerste jaar van hun opleiding zullen ontvangen.
 3. Amerikaanse model educatief programma voldoet aan de internationale normen, duurt zes jaar en wordt uitgevoerd in het Engels. Tijdens studies zullen de leerlingen ook USMLE (Verenigde Staten Medical Licensing Examination) natuurlijk.
 4. Professoren uitgenodigd Bahcesehir (Istanbul) University en een gelieerde kliniek Medical Park, alsmede uit verschillende Georgische universiteiten leiden het leerproces op de BAU International University, Batumi. Daarnaast heeft de universiteit organiseert periodiek beroemde artsen uit Turkije die openbare lezingen voor studenten vast te houden.
 5. BAU International University, Batumi zelf is een moderne faciliteit die de nieuwste technologieën, laboratoria en klaslokalen voorzien.
 6. Universitaire studenten hebben toegang tot een fysieke bibliotheek in het universiteitsgebouw en ook om een ​​van de rijkste elektronische bibliotheken in de wereld, Bahcesehir Universiteit Istanbul Library.
 7. De universiteit biedt een multiculturele omgeving die onze studenten in staat stelt om vrienden en toekomstige collega's te ontmoeten met een andere cultuur, tradities en achtergrond uit verschillende delen van de wereld.
 8. De universiteit is gelegen in een van de mooiste steden in Georgië, Batumi dat is een populaire toeristische bestemming aan de kust van de Zwarte Zee. Terwijl het leven en leren in Batumi studenten kunnen ook profiteren van een veilige omgeving en betaalbare prijzen die meer aantrekkelijke omgeving voor studenten te creëren.

Missie en Visie

Missie

De missie van een leer universiteit BAU International University, Batumi, is om onderwijsprogramma's die overeenkomen met de internationale normen te realiseren en professionals die concurrerend zijn op de internationale arbeidsmarkt, hebben hoge morele maatstaven, zijn hoger opgeleid, hebben een wetenschappelijke kijk, kennis van innovatieve technologieën en liberale waarden te trainen.

De belangrijkste doelstelling van de universiteit zijn:

 • Uit te voeren en het wetenschappelijk onderwijs programma's (één-cyclus, bachelors en masters) te ontwikkelen;
 • Train hooggekwalificeerde medewerkers, die concurreren op de internationale arbeidsmarkt zal zijn;
 • Ondersteuning van de integratie van de universiteit in de mondiale vorming en wetenschappelijke markten;
 • Ontwikkelen en wetenschappelijke onderzoeksprojecten uit te voeren in samenwerking met universiteiten in Georgië en in het buitenland;
 • Zorg ervoor dat de academische vrijheid van hoogleraren en docenten;
 • Creëer een flexibele omgeving voor studenten, zodat ze in hun studies en wetenschappelijke inspanningen.
De belangrijkste taken van de universiteit onder meer:
 • Continue verbetering van educatieve programma's en innovatieve ontwikkeling van het onderwijsproces rekening houdend met de belangen van potentiële werkgevers;
 • Maximaliseren ondersteuning voor studenten om professionals te worden;
 • Studentenmobiliteit ondersteuning;
 • Ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek en innovatieve onderwijsmethoden te introduceren;
 • Het ontwikkelen van internationale wetenschappelijke samenwerkingsverbanden;
 • Ondersteuning van de ontwikkeling en uitvoering van internationale wetenschappelijke onderzoeksprojecten;
 • Ondersteuning professoren professionele en loopbaanontwikkeling.

Visie

BAU International University, Batumi is een toonaangevende onderwijsinstelling in de richting van de geneeskunde, niet alleen in Georgië, maar in de Kaukasus. De universiteit is succesvol realiseren van enerzijds het onderwijs en aan de andere kant onderzoeksactiviteiten die zijn gericht op het opleiden van professionals die wereldburgers, die wetenschappelijke kijk, vaardigheden om problemen en kennis van innovatieve technologieën op te lossen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Russisch

Bekijk M.D. »

Programma's

Deze school biedt ook:

M.D.

Arts (md)

Campus Voltijd 6 jaar August 2018 Georgië Batumi

BAU International University, Batumi biedt Amerikaanse model van één cyclus hoger onderwijs programma "medicijn" dat voldoet aan de internationale normen en wordt uitgevoerd in het Engels. [+]

BAU International University, Batumi biedt Amerikaanse model van één cyclus hoger onderwijs programma "medicijn" dat voldoet aan de internationale normen en wordt uitgevoerd in het Engels.

De universiteit beschikt over "anatomisch theater", anatomie laboratorium voor kadavers, laboratoria voor het onderwijs histologie, microbiologie, moleculaire genetica en biochemie en het centrum van “klinische vaardigheden”. Het leerproces wordt geleid in een partnership met Bahcesehir (Istanboel) University en een netwerk van ziekenhuizen "Medical Park" de integratie van tientallen ziekenhuizen in Turkije.

Het doel van de opleiding is om studenten uit te rusten met theoretische kennis, alsmede met de juiste klinische vaardigheden die hen voor te bereiden op hun toekomstige medische carrière. Het educatieve programma duurt zes jaar en leidt tot de kwalificatie van Medische dokter.... [-]


Videos

BAU Global

Contact

BAU International University

Adres 14, General Aslan Abashidze ST,
6010 Batumi, Georgië
Website http://bauinternational.edu.ge/en/home
Telefoon +995 422 21 25 35