David Tvildiani Medical University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over DTMU

David Tvildiani Medical University is de eerste niet-gouvernementele medische universiteit in de regio; onze missie is om hoger onderwijs in de geneeskunde te bieden dat is gebaseerd op wetenschap en beste internationale praktijken. Wij geloven dat geschoolde mensen helpen het bewustzijn van de samenleving te vergroten, stereotypen te vernietigen en vrijheid in de samenleving te creëren die gebaseerd is op moraal en intellectuele onafhankelijkheid. Verlichte mensen verminderen armoede, vergroten de toegankelijkheid en effectiviteit van de gezondheidszorg in de wereld, zorgen voor het milieu en samen creëren ze gemeenschappelijk welzijn.

MD-programma

Het 6-jarige MD-programma is verdeeld in 3 fasen:

 • Medische basiswetenschappen (2,5 jaar);
 • Klinische wetenschappen (2,5 jaar) en
 • Klinische stage (1 jaar).

De structuur en het formaat van de MD-curricula en het onderwijsbeheersysteem zijn origineel en hebben het auteursrecht. Ze zijn speciaal ontworpen om de efficiëntie en begrijpelijkheid van het leerproces te vergroten: modules zijn geïntegreerd in orgel - systeemgerichte rotaties. Een academisch jaar bestaat uit 40 instructieweken (240 instructiedagen) verdeeld in twee herfst- en lentesemesters van 20 weken. De semesters worden gescheiden door feestdagen. Op basis van ECTS (Europe Credit Transfer and Accumulation System) zijn 30 studiepunten verbonden aan de werklast van elk semester van 20 weken. Zo omvat een academisch jaar 60 studiepunten; één credit is gelijk aan 30 werkuren, waarvan 16 uur contacturen en 14 uur zijn bedoeld voor zelfstandig werk van de student. Het leerproces wordt 6 dagen per week, 4 uur per dag uitgevoerd. Elke rotatie wordt afgesloten met een complexe testquiz. Beoordeling van de kennis van studenten wordt uitgevoerd door computergebaseerde tests die maximale objectiviteit garanderen.

130356_5.JPG

Systeemgericht MD-programma met e-PBL

Sinds 2014-2015 is een nieuw MD-programma in het type "Problem Based Learning" (PBL) geaccrediteerd bij DTMU. Het programma is ontwikkeld in het kader van het ERASMUS University-project - "Oprichting van het supra-regionale netwerk van de nationale centra voor medisch onderwijs gericht op PBL en virtuele patiënten". De programmaduur is 6 jaar en bestaat uit 376 studiepunten. Nieuwe onderwijsmethode - Probleem (patiëntcase, scenario) Op basis van leren is geïmplementeerd bij het basisonderwijs (theoretische) medische wetenschappen, dat zal helpen bij:

 • Leren van medische basiswetenschappen in context,
 • Toename van de gereedheid voor volgende studiefasen (klinische fase van het programma, postdoctorale / residentieprogramma's) en medische praktijk.

130355_7.JPG

Waarom kiezen voor DTMU

 • Meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van hoogopgeleide medische professionals
 • Een uniek onderwijsprogramma dat voldoet aan moderne internationale normen
 • Meer dan 200 van onze afgestudeerden werken als toonaangevende medische professionals in enkele van de beste klinieken ter wereld
 • Dankzij de bijzonderheden van het lesprogramma op DTMU kunnen de studenten de residentie-examens behalen voordat ze afstuderen.
 • Klinische training in de beste ziekenhuizen met JCI-accreditatie
 • Financiële ondersteuning voor internationale licentie-examens voor de beste studenten
 • Constante verbetering van de kwaliteit van onderzoek en beheer
 • Volledige ondersteuning van studenten en academisch personeel om hun potentieel te maximaliseren

Op USMLE gebaseerde syllabus

Het onderwijsprogramma van DTMU is volledig in overeenstemming met de Amerikaanse normen samengesteld. Dit is zeer gunstig voor studenten die van plan zijn hun carrière in de Verenigde Staten voort te zetten. Bovendien worden USMLE coaching lessen gegeven bij DTMU die volledig gratis zijn.

Wereldwijde erkenning

In de loop van zijn 30-jarige geschiedenis is DTMU erin geslaagd erkenning te krijgen van internationale organisaties zoals WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), WFME (Wereldfederatie voor medisch onderwijs), ECFMG (educatieve commissie voor buitenlandse medische afgestudeerden), MCI (medisch Raad van India) en vele anderen. Onlangs is DTMU ook onderdeel geworden van EQAR (European Quality Assurance Register for Higher Education). Dit alles, samen met de enorme hoeveelheid kennis en vaardigheden die ons onderwijsprogramma onze afgestudeerden biedt, stelt hen in staat hun carrière voort te zetten in de toonaangevende medische instellingen van de wereld. Momenteel heeft DTMU honderden afgestudeerden die wereldwijd medicijnen op het hoogste niveau beoefenen.

130357_4.jpg

Universiteits campus

De nieuwste toevoeging aan DTMU is onze recent gebouwde Rustavi Campus die ook uitstekende voorwaarden biedt voor leren, onderzoek en recreatie. Gelegen in de rustige buitenwijk van Tbilisi is het uitgerust volgens de hoogste moderne normen en biedt het betaalbare accommodatie aan de buitenlandse studenten van DTMU.

Levendig en interessant studentenleven

 • DTMU heeft meerdere studentenorganisaties die ondersteuning bieden bij alle aspecten van het studentenleven. Deelname aan lokale en internationale conferenties en onderzoeksseminars wordt sterk aangemoedigd.
 • DTMU heeft ook verschillende sportteams die concurreren met groot succes in lokale en internationale wedstrijden.

130353_3.jpg

Beurzen

Elke student heeft de mogelijkheid om 25 tot 100% beurs te ontvangen op basis van hun academische resultaten. Begunstigden van de beurs, evenals het bedrag, worden bepaald op basis van de resultaten van het eerste studiejaar.

Eenvoudig en snel toelatingsproces

We hebben hard gewerkt om de bureaucratie te minimaliseren en de toegang tot DTMU naadloos en snel te maken. Onze studenten hoeven geen toegangsprijzen te betalen en de documentatie-eisen zijn minimaal.

Collegegeld / Accommodatie kosten

 • Jaarlijks collegegeld bij DTMU is 8000 USD
 • De jaarlijkse accommodatieprijs begint vanaf 3000 USD, (volpension)

130354_6.jpg

Locaties

Tbilisi

Address
ლუბლიანას ქუჩა,2/6
0159 Tbilisi, Tbilisi, Georgië