Teaching University Geomedi

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

De Universiteit Geomedi werd opgericht in 1998. Het hoofd van de universiteit sinds de oprichting is Dr. Mevr. Marina Pirtskhalava. De universiteit is geaccrediteerd door het Georgian National Educational Accreditation Center (momenteel het National Center for Educational Quality Enhancement).

De universiteit biedt haar studenten kwalitatief hoogstaand onderwijs op basis van de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn voor hun succes in hun toekomstige carrière. Veel van de voormalige afgestudeerden zijn geslaagd in hun medische carrière bij de beste klinieken in Georgië en in het buitenland. Succesvolle afgestudeerde studenten krijgen een baan bij de universiteitskliniek en haar afdelingen. De onderwijsprogramma's en studentenbeoordeling zijn gebaseerd op het European Credit Transfer System (ECTS) en voldoen aan de Europese normen.

De onderwijsprogramma's aan de universiteit zijn gebaseerd op de moderne Europese normen. Er zijn undergraduate en post-academische programma's, taalcertificering cursussen (Georgisch, Engels en Duits). De universiteit bevordert de praktijk en training op nationaal en internationaal niveau. De universiteit ondersteunt haar studenten om deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's bij de partneruniversiteiten van de VS, Israël en Duitsland. Een van de belangrijkste doelen van de universiteit is om de behoeften van elke student te begrijpen en ondersteunt hen tijdens hun leerproces, wat leidt tot een succesvolle professionele carrière. De studenten kunnen deelnemen aan wetenschappelijk-praktische conferenties gehouden aan de universiteit. De universiteit Geomedi begrijpt zijn rol als opvoeder van een nieuwe generatie in een nieuwe omgeving die van de werknemers hoog opgeleide competenties verlangt en zorgt voor kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn voor het succes van de studenten in hun toekomstige loopbaan.

Educatieve programma's

  • Doctor of Dental Medicine (DMD)
  • Medical Doctor's (MD)
  • Bachelor of Business Administration in Health Care Management (BBA in Health Care Management)
  • Master of Business Administration in Health Care Management (MBA in Health Care Management)
  • Bachelor in de fysische geneeskunde en revalidatie
  • Master in de fysische geneeskunde en revalidatie
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk M.D. »

Programma's

Deze school biedt ook:

M.D.

Arts (md)

Campus August 2018 Georgië Tbilisi

De Faculteit Geneeskunde heeft tot doel studenten te betrekken bij het leerproces, waardoor ze zeer bekwame en medelevende artsen worden die gezondheid bevorderen en een levenslange honger naar leren hebben. [+]

De Faculteit Geneeskunde heeft tot doel studenten te betrekken bij het leerproces, waardoor ze zeer bekwame en medelevende artsen worden die gezondheid bevorderen en een levenslange honger naar leren hebben.

Ze worden toegewezen aan klinieken waar ze het werk van een arts observeren, interactie hebben met patiënten en vaardigheden ontwikkelen voor communicatie en lichamelijk onderzoek. Verdiend diploma: de graad van arts Lengte: 6 jaar (360 ECTS-credits) Kandidaten voor toelating moeten een aanvraag indienen bij het National Center for Educational Quality Enhancement. Informatie is beschikbaar op www.eqe.ge. Voor het verkrijgen van toelating is de goedkeuring van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van Georgië vereist. Burgers in Georgië moeten de National Unified Examens behalen. Missie van de faculteit Onderwijs en train studenten op het gebied van fundamentele biomedische wetenschappen en klinische cursussen. Geef klinische cursussen aan de beste klinieken van Georgië met bekwame specialisten in het veld. Toegewijd aan de ontwikkeling en groei van toekomstige artsen met een toegewijde aanpak van medicijnen, waarmee de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap wordt bevorderd. Bouw goede communicatievaardigheden, enthousiasme voor levenslang leren. Doelstellingen van het programma Overeenkomen met de medische opleiding van zowel nationale als internationale vereisten en capaciteiten van gezondheidszorgsystemen; Handhaven hedendaagse medische educatie die overeenkomt met wetenschappelijke kennis en technologische vooruitgang; Geef de afgestudeerden basis-, klinische, gedrags- en sociaal-wetenschappelijke voorlichting die noodzakelijk is voor medische activiteiten. [-]

Contact

Adres 3 Krtsanisi St
Tbilisi, Georgië