Anglia Ruskin University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat we denken, of wat we weten, of wat we geloven, is uiteindelijk van weinig belang. Het enige gevolg is wat we doen.

Aan de Anglia Ruskin University (ARU) is het nemen van de sprong, het trotseren van de kansen en het streven naar succes, wat we doen. Dit zijn de verhalen van de mensen die ARU maken.

Onze visie

Levens transformeren door middel van innovatief, inclusief en ondernemend onderwijs en onderzoek.

Onze waarden

Ambitie

We zijn vastbesloten om onze doelen te bereiken en streven er voortdurend naar onze universiteit te verbeteren in het belang van iedereen.

Innovatie

We zullen onze collectieve en individuele creativiteit toepassen om nieuwe ideeën te bedenken en te ontwikkelen en deze ten uitvoer te brengen ten behoeve van de gemeenschappen die we dienen.

Moed

We zijn dapper in het nemen van de beslissingen die we goed vinden, zelfs als het moeilijk is om dat te doen.

Gemeenschap

We hechten er veel waarde aan om samen te werken, elkaar te ondersteunen en iedereen te helpen zijn potentieel te bereiken.

Integriteit

We doen wat we zeggen dat we zullen doen en zijn eerlijk en transparant in onze besluitvorming en acties.

Verantwoordelijkheid

We nemen beslissingen en handelen op een manier die rekening houdt met ecologische, maatschappelijke en economische overwegingen en die degenen die studeren en met ons werken het beste ondersteunt.

Nationale studentenenquête 2018

Bij Anglia Ruskin vormen studenten het hart van onze universiteit. We willen dat hun educatieve ervaring hen aanspreekt en uitdaagt, zodat ze hun volledige potentieel bereiken.

En dus zijn we blij dat onze laatstejaarsstudenten hun onderwijservaring opnieuw hoog hebben gewaardeerd in de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête (NSS).

Dit jaar is de algehele tevredenheidsscore van ARU gestegen tot 84% - boven het sectorgemiddelde van 83%.

Onze studenten waarderen ons zeer

Deelnemende studenten krijgen een reeks vragen over aspecten van het universitaire leven, waaronder lesgeven, beoordeling en feedback, leermiddelen en stem van studenten. Dit jaar reageerde 78% van onze laatstejaars studenten.

Evenals onze algehele tevredenheidsscore stijgt tot 84% , is het fantastisch om te zien dat onze studenten:

  • beoordelen hun educatieve ervaring - van onderwijs en academische ondersteuning tot beoordeling en feedback - zeer
  • er zeker van zijn dat hun stem wordt gehoord, en dat we hun mening waarderen. Dit is het tweede jaar op rij sterk doorgekomen
  • waarderen de leergemeenschap bij Anglia Ruskin.

We waarderen de resultaten enorm, omdat ze ons helpen de studentenervaring bij Anglia Ruskin te verbeteren. Ze helpen ook aankomende studenten om een weloverwogen keuze te maken over waar ze willen studeren.

Teaching Excellence Framework Silver award

We zijn verheugd om een TEF Silver-prijs te houden, die de hoge kwaliteit van het onderwijs van onze getalenteerde medewerkers weerspiegelt.

Onze TEF Silver-award betekent dat we hoogwaardige lessen, leerresultaten en resultaten voor onze studenten leveren en consequent de strenge nationale kwaliteitseisen voor het Britse hoger onderwijs overschrijden . We zijn bijzonder blij dat onze beoordeling een zeer hoge mate van studenttevredenheid naar voren bracht en dat de meeste van onze studenten uitstekende resultaten behaalden.

Het was bijzonder verheugend dat het TEF-panel verklaarde dat we ontegenzeggelijk boven onze maatstaf waren 'omdat we ' zeer hoge niveaus van studenttevredenheid hadden met lesgeven, beoordelen en feedback en academische ondersteuning ' .

Het TEF-panel erkende dat we levens transformeren door middel van innovatie, inclusief en ondernemerschapsonderwijs, wat tot uitdrukking komt in onze nieuwe visie en wens om 'Een uitstekende en inclusieve onderwijservaring' te bieden in onze universitaire strategie, het ontwerpen van onze toekomst 2017-26.

Awards en erkenning

We zijn winnaars

In 2018 werden we genoemd als een van de 250 beste universiteiten van Europa - terwijl we tegelijkertijd een prijs wonnen voor de kwaliteit van onze leerfaciliteiten.

Het Chartered Management Institute heeft ook de impact erkend die we maken op de inzetbaarheid, management en leiderschapsvaardigheden van onze studenten.

Onze laatstejaarsstudenten beoordeelden opnieuw hun onderwijservaring - inclusief onderwijs, academische ondersteuning, beoordeling en feedback - hoog in de Nationale Studentenenquête.

Locaties

Cambridge

Address
Cambridge Campus
East Rd
Cambridge
CB1 1PT

Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Chelmsford

Address
Chelmsford Campus
Bishop Hall Lane
Chelmsford
Essex CM1 1SQ

Chelmsford, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Peterborough

Address
Peterborough Campus
Guild House
Swain Court
Oundle Road
Peterborough
PE2 9PW

Peterborough, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Londen

Address
19 Charterhouse St, London EC1N 6RA
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

King's Lynn

Address
Tennyson Ave, King's Lynn PE30 2QW
King's Lynn, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Peterborough

Address
Park Crescent Campus, Park Cres, Peterborough PE1 4DZ
Peterborough, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden