Lees de Officiële Beschrijving

BCNH is meer dan 17 jaar geleden opgericht en staat bekend om zijn academische en klinische uitmuntendheid, met een wetenschappelijk onderbouwd curriculum, verzorgd door zeer gerespecteerde docenten, experts in hun vakgebied.

Flexibel leren

Alle BCNH-cursussen zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. De meeste van onze studenten voltooien hun studie naast werk- of gezinsverplichtingen. Daarom gebruiken we de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat onze studenten kunnen studeren op een tijdstip dat hen goed uitkomt. Studenten kunnen ervoor kiezen om lessen bij te wonen, live online te gaan of opnames te kijken in hun eigen tijd.

three people sitting in front of table laughing togetherBrooke Cagle / Unsplash

Accreditaties

Omdat zowel het Diploma in Nutritional Therapy als het BSc (Hons) in Nutritional Therapy zijn geaccrediteerd door NTEC, kunnen onze afgestudeerden verzoeken om snelle toegang tot het professionele register bij de Complementaire en Natuurlijke Gezondheidsraad (CNHC), die wordt ondersteund door het Departement van gezondheid.

Academische uitmuntendheid

Bij BCNH zijn we gepassioneerd om onze studenten de meest grondige training te geven om uitstekende voedingsdeskundigen te worden.

We onderwijzen wetenschappelijk onderbouwde functionele geneeskunde, zodat onze afgestudeerden beter in staat zijn om gepubliceerde onderzoekspapers te evalueren. Vanaf jaar 1 bouwen we je onderzoeksvaardigheden uit, beginnend met hoe je onderzoek kunt vinden en lezen en in latere jaren culmineert in de mogelijkheid om studies kritisch te evalueren.

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en u krijgt les over de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van voedingstherapie.

"Mechanismen" - al onze studenten en afgestudeerden associëren BCNH met mechanismen!

Dit gaat in essentie over het begrijpen van 'waarom' of 'hoe' een voedingsmiddel of voedingsstof bijvoorbeeld voordelig of schadelijk kan zijn voor uw cliënt door de fysiologische processen te begrijpen die het in het lichaam kan beïnvloeden. Het kennen van je mechanismen is erg belangrijk om serieus te worden genomen door zowel je klanten als collega's in de gezondheidszorg.

Uitgebreide training - onze cursussen bieden een uitgebreide beschrijving van het huidige voedingstherapieonderzoek en het curriculum wordt elk jaar bijgewerkt (recente aanvullingen omvatten bijvoorbeeld een grondige verkenning van de darmmicroflora en de invloed hiervan op de gezondheid en de voordelen / beperkingen van genetische testen voor voedingstherapie )

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

BCNH College of Nutrition & Health

BCNH Level 6 Diploma cursussen zijn bedoeld voor kandidaten die kwalitatief hoogstaand onderwijs willen, maar niet noodzakelijkerwijs de tijd of financiële middelen hebbe ... [+]

BCNH Level 6 Diploma cursussen zijn bedoeld voor kandidaten die kwalitatief hoogstaand onderwijs willen, maar niet noodzakelijkerwijs de tijd of financiële middelen hebben om zich in te zetten voor een volledig BSc (Hons) -programma.

Bij BCNH werken Diploma en BSc (Hons) studenten samen en vullen ze dezelfde voedingsgerelateerde modules aan. Daarom worden alle BCNH-modules die in de Diploma-cursussen worden bestudeerd door de University of Greenwich beoordeeld op niveaus 4, 5 of 6.

De universiteit houdt toezicht op alle aspecten van BCNH-modules, van inhoud tot beoordelingsmethoden, markering en kwaliteitscontrole.

Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je, zelfs als diplomastudent, een opleiding op universitair niveau krijgt. Het enige verschil is dat de BSc (Hons) -studenten ook zijn ingeschreven bij de universiteit en aanvullende universitaire modules naast de BCNH-modules hebben voltooid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands