Brunel Medical School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vanaf september 2021 zijn we verheugd om een 5-jarige undergraduate degree in geneeskunde te introduceren die leidt tot de toekenning van Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). De nieuwe Brunel Medical School maakt deel uit van het College of Health and Life Sciences. Onze 5-jarige MBBS in geneeskunde staat open voor studenten van buiten het VK en de EU. Bij de eerste gelegenheid zullen we bespreken met Gezondheidsvoorlichting Engeland en het Office for Students, om ons in staat te stellen onze geneeskunde-graad aan studenten uit het VK en de EU aan te bieden (nog te bevestigen) in de nabije toekomst.

Waarom geneeskunde studeren aan Brunel?

Klinische stages verspreid over Londen en het zuidoosten van Engeland

 • Tijdens uw medische studies bij Brunel, zult u een breed scala aan klinische plaatsingen ondernemen. Hier zult u niet alleen observeren, maar krijgt u ook de gelegenheid om uw klinische kennis toe te passen op klinische situaties in de praktijk.

Beurzen

 • Brunel Medical School kent 10 beurzen toe specifiek voor MBBS Medicine voor 2021/22. Ga voor meer informatie naar de webpagina voor beurzen.

Een focus op gemeenschapsgeneeskunde

 • Een opwindend element van onze MBBS in geneeskunde is hoe u uw klinische kennis in onze lokale gemeenschappen zult toepassen. U zult naar het 'grotere geheel' kijken door te leren hoe u een goede gezondheid voor iedereen kunt garanderen, niet alleen de gezondheid voor één patiënt. Deze waardevolle ervaring die lokaal is opgedaan, kan worden toegepast ten behoeve van gemeenschappen over de hele wereld.

Leer de wetenschap en 'kunst' van de geneeskunde

 • Bij Brunel geven we geen wetenschap in afzondering, je moet weten waarom je leert. Je leert alles over de wetenschap van de geneeskunde - hoe artsen up-to-date wetenschappelijk onderzoek gebruiken om de besluitvorming te ondersteunen. Je leert ook de 'kunst' van de geneeskunde - hoe evidence-based medicine wordt toegepast op elke patiënt die je zult zien.

Bereid je voor op 'wereldgeneeskunde'

 • We zullen het verstrekken van deskundig advies, ondersteuning en begeleiding voor diegenen die de USMLE of MCCEE nemen.
 • Je leert over de uitdagingen van de 21ste eeuw waarmee we worden geconfronteerd, de impact ervan op de gezondheid en hoe dit verband houdt met de zorg voor patiënten. U zult het belang van preventie, volksgezondheid, revalidatie en andere aspecten van klinische geneeskunde op wereldschaal ontdekken. We zullen je voorbereiden om medicijnen te oefenen, niet alleen in het VK en je thuisland, maar ook op een wereldwijd niveau.
 • De ontwikkelde 'digitale' wereld - Door ons innovatieve curriculum zult u een reeks technologieën ervaren, zoals kunstmatige intelligentie, robotica, virtual reality en het leveren van virtuele consulten.
 • De ontwikkelingslanden - Je wordt getraind om medicijnen te oefenen door rekening te houden met de tekenen en symptomen van de patiënt zonder veel aspecten van moderne technologie. In sommige gevallen zonder elektriciteit!

Een primaire medische kwalificatie

 • Een Britse medische graad wordt wereldwijd erkend. Je studeert af met een primaire medische kwalificatie, die je voorziet van voorlopige registratie bij de GMC en een licentie om te oefenen in de posten Foundation Year 1 / Residency Year 1.

Maak deel uit van onze internationale gemeenschap

 • De studenten van de wereld noemen Brunel thuis, iets waar we enorm trots op zijn. In feite zijn er 150 van de landen van de wereld vertegenwoordigd op Brunel, wat je de mogelijkheid geeft om te wonen en studeren als onderdeel van een diverse, wereldwijde gemeenschap.

Gegarandeerde studentenhuisvesting op onze West-Londense campus

 • We hebben meer dan 4.500 moderne, comfortabele en veilige kamers met een scala aan accommodaties op de campus.

130580_Box-image-x700.jpg

"We zijn trots op onze medische school van wereldklasse in Brunel, die erop gericht is je voor te bereiden op de geneeskunde van de 21ste eeuw in een reeks klinische en gemeenschapssituaties. In het bijzonder zullen we kennis en begrip verankeren van geïntegreerde zorgsystemen waarin zowel fysieke als mentale gezondheidszorg wordt in toenemende mate in de gemeenschap geleverd, ondersteund door de vooruitgang in de levering van digitale technologie. We zullen artsen de kennis, vaardigheden, flexibiliteit en patiëntgerichte focus bieden om medicijnen over de hele wereld te oefenen. "

Professor Paul Hellewell

Vice-Provost en decaan, College of Health and Life Sciences

Locaties

Uxbridge

Address
Brunel University London,
Kingston Lane

UB8 3PH Uxbridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk