Lees de Officiële Beschrijving

In augustus 2013, The College Ystrad Mynach en Coleg Morgannwg samengevoegd te worden Coleg y Cymoedd wat betekent dat de universiteit van de valleien. De College Ystrad Mynach dienden de Caerphilly County Borough met vestigingen in Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney en Ystrad Mynach.

Coleg Morgannwg dienden de Rhondda Cynon Taff County met vestigingen in Aberdare, Nantgarw en Rhondda. Door het samenvoegen, Coleg y Cymoedd is nu een van de grootste voortgezet onderwijs provider in Wales met een geschatte 20.000 studenten kiezen om te studeren en meer dan 1000 medewerkers.

Locaties

Met campus sites in Aberdare, Nantgarw, Rhondda en Ystrad Mynach zijn we de eerste keuze voor het voortgezet onderwijs in Caerphilly County en Rhondda Cynon Taf.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Deze cursus biedt een route naar het hoger onderwijs voor een Beroep in de gezondheidszorg. Het doel van de cursus is om een ​​ondersteunende en vriendelijke omgeving zod ... [+]

Toegang tot Diploma hoger onderwijs

Deze cursus biedt een route naar het hoger onderwijs voor een Beroep in de gezondheidszorg. Het doel van de cursus is om een ​​ondersteunende en vriendelijke omgeving te bieden om je in staat te stellen je potentieel te ontwikkelen en je voor te bereiden op een universitaire studie.

Veel oud-studenten hebben met succes verhuisd naar graden en andere hogere prijzen, zoals verpleging graden, ergotherapie en verloskundige, operationele afdeling praktijk paramedicus diploma en maatschappelijk werk te krijgen.

Toelatingseisen

Geen formele academische kwalificaties vereist zijn, maar een goede standaard van geletterdheid en rekenvaardigheid van essentieel belang is. U wordt uitgenodigd voor een gesprek, en zal een evaluatie te ondernemen in taal en rekenen, elke ondersteuning die nodig is vast te stellen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff Aberdare Tonypandy Ystrad Mynach  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands