Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen

We zijn opgebouwd uit vier scholen:

  • Gezondheidswetenschappen
  • Levenswetenschappen
  • Geneeskunde
  • Diergeneeskunde en wetenschap

Samen leveren we wereldwijd toonaangevend onderzoek en inspirerend onderwijs voor de wetenschappers van morgen, artsen, verpleegkundigen, vroedvrouwen, fysiotherapeuten, sportrevalidators en dierenartsen.

Over het algemeen hebben we ongeveer 5300 studenten en 900 postdoctorale studenten in de faculteit. Onze cursussen staan bekend om hun prestige, de standaard van lesgeven, internationale smaak en inzetbaarheid van afgestudeerden.

Ons onderzoek integreert basiswetenschappen, translationeel onderzoek en toegepaste klinische activiteiten, met een focus op het maken van een real-life impact op onze patiënten en het publiek. We begeleiden momenteel ongeveer 800 postdoctorale onderzoeksstudenten en onze onderzoeksfinanciering bedraagt in totaal meer dan £ 170 miljoen.

Bachelor studie

We bieden een breed scala aan niet-gegradueerde cursussen, waaronder biologie, genetica, geneeskunde, verloskunde, verpleging, fysiotherapie en diergeneeskunde.

Postdoctorale studie

Binnen de faculteit bieden we een uitgebreid scala aan postdoctorale cursussen, evenals onderzoeksmogelijkheden en onderzoekstraining.

scholen

De Faculty of Medicine and Health Sciences bestaat uit vier scholen die een breed spectrum van onderwerpen omvatten waar studenten kunnen studeren.

Ons kwalitatief hoogstaand en innovatief onderwijs in een onderzoeksintensieve omgeving komt onze studenten, onze patiënten en het publiek ten goede. Onze kernwaarden zijn uitmuntendheid en partnerschap, en we passen deze toe op ons onderwijzen en leren, en op ons onderzoek. Partnerschappen zijn de sleutel tot al onze activiteiten en tot de levering ervan.

We werken nauw samen over de scholen in onze faculteit en met andere faculteiten van de universiteit, zodat ons werk echt interdisciplinair is. We zijn trots op de manier waarop we internationalisering verankeren in alles wat we doen, maar we werken ook nauw samen met onze lokale NHS en andere zorgverleners, diergeneeskundige praktijken en de industrie, dit brengt relevantie en reële impact op ons onderwijs en onderzoek.

De Faculty of Medicine and Health Sciences is echt een opwindende plek om te leren, onderzoek te doen en te werken. Samen maken we een echt verschil voor het leven van mensen.

Professor John Atherton

Pro-vice-kanselier en decaan van de Faculty of Medicine and Health Sciences

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Nottingham

Een natuurlijke progressie van uw BSc, de MSc Advanced Nursing bouwt voort op uw vaardigheden en specialistische kennis, geeft u een dieper inzicht en leidt tot bredere c ... [+]

Overzicht

Een natuurlijke progressie van uw BSc, de MSc Advanced Nursing bouwt voort op uw vaardigheden en specialistische kennis, geeft u een dieper inzicht en leidt tot bredere carrièrekansen.

Hogere kwalificaties tonen je ambitie en geschiktheid voor leren aan. Veel van onze MSc-studenten en afgestudeerden vinden dat ze promotie promoten tijdens of kort na hun cursus. In de klinische praktijk wordt van aanvragers van senior- en gevorderde verpleegposten in toenemende mate verwacht dat ze beschikken over, of streven naar, masterdiploma's. Een masterdiploma is ook de startkwalificatie voor een carrière in het verpleegkundig onderwijs en onderzoek.

Het volgen van een geavanceerde verpleegopleiding is een echte investering in je carrière. Het studieprogramma is zorgvuldig ontworpen om de gezondheidszorg en uiteindelijk de patiëntenzorg te verbeteren. Je opdrachten zullen stevig verankerd zijn in de realiteit waarmee je op de werkplek te maken hebt en vaardigheden en kennis ontwikkelen die zullen leiden tot praktische voordelen voor jou en je team.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham

Dit is de enige MSc-cursus die volledig is gebaseerd op tumorimmunologie en is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in zowel biotechnologie carrières als de academische ... [+]

Overzicht

De grootste moderne doorbraak voor de behandeling van kanker zijn antilichaamtherapieën. Een toenemend aantal biotechnologische bedrijven heeft op antilichamen of vaccin gebaseerde kankertherapieën in ontwikkeling. Deze cursus beoogt studenten aan te trekken die geïnteresseerd zijn in tumorimmunologie die een carrière willen nastreven in de industrie (biotechnologie) of de academische wereld.

Doelstellingen en doelenVerwerven van een gespecialiseerde kennis over tumorimmunologie met specifieke verwijzing naar het monoklonale antilichaam en kankervaccinsOntwikkel kritische en analytische kracht om wetenschappelijke literatuur te evaluerenVoer een wetenschappelijk onderzoeksproject uitVerwerven van het vermogen om wetenschappelijke resultaten mondeling en schriftelijk over te brengenMeer informatie over de bedrijfsexploitatie van kankertherapieInnovatieve functies van deze cursusDe enige MSc-cursus die volledig is gebaseerd op tumorimmunologie.Studenten ondernemen een substantieel onderzoeksproject, gedurende welke tijd ze een aanzienlijke hoeveelheid laboratoriumvaardigheden verwerven.Een module geheel gebaseerd op wetenschappelijk schrijven en de ontwikkeling van een businessplan.Individuen uit de industrie houden een lezing over de cursus.Het is geschikt voor afgestudeerden in biowetenschappen, biomedische wetenschappen en aanverwante onderwerpen, en ook voor mensen die al in passende banen zijn en hun kennis en ervaring willen verbeteren en updaten.Deze cursus trekt studenten uit het VK en wereldwijd.Cursusinhoud... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham

Deze MSc Physiotherapy-cursus staat open voor alle therapeuten en aanverwante beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die hun klinische vaardigheden, professionele kenni ... [+]

Overzicht

Deze MSc Physiotherapy-cursus staat open voor alle therapeuten en aanverwante beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die hun klinische vaardigheden, professionele kennis en kritische beoordelingsvaardigheden willen verbeteren als onderdeel van hun doorlopende loopbaanontwikkeling. Het is ideaal voor mensen die klinisch gericht onderzoek willen doen zonder de verplichting een onderzoeksmethode te volgen.

Binnen een stimulerend klimaat van evidence-based practice en internationalisering, geeft de school je toegang tot faciliteiten van wereldklasse en een unieke kans om van experts te leren; van wie velen internationaal worden gepubliceerd en zeer gerespecteerd in hun vakgebied.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham

Deze cursus is met name geschikt voor afgestudeerden in de biowetenschappen, biomedische wetenschappen en aanverwante onderwerpen. Het is ook geschikt voor mensen die al ... [+]

Overzicht

Deze cursus is met name geschikt voor afgestudeerden in de biowetenschappen, biomedische wetenschappen en aanverwante onderwerpen. Het is ook geschikt voor mensen die al werkzaam zijn in aanverwante gebieden die waardevolle onderzoekservaring willen opdoen, evenals hun kennis over immunologie en nieuwe immunotherapeutische technologieën willen bijwerken.

Als postacademisch lid van de School of Life Sciences werk je in een omgeving met een degelijke onderwijs- en onderzoeksbasis die toegewijd is aan het bieden van baanbrekende trainingen op dit gebied.

Het programma blijft groeien in reputatie en reputatie, omdat het herhaaldelijk wordt erkend voor zijn uitmuntendheid, relevantie en innovatie binnen de studie van immunologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham

Dit is het eerste MSc Mental Health Research in het Verenigd Koninkrijk dat een breed scala aan onderwerpen op het gebied van geestelijke gezondheid bestrijkt, in combina ... [+]

Overzicht

Dit is het eerste MSc Mental Health Research in het Verenigd Koninkrijk dat een breed scala aan onderwerpen op het gebied van geestelijke gezondheid bestrijkt, in combinatie met een focus op het ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden op dit gebied.

De cursus kan full-time worden gevolgd over een jaar of een part-time basis over twee jaar.

De cursus bestaat uit 120 studiepunten gedoceerde modules en nog eens 60 studiepunten zijn gewijd aan een onderzoeksproject.

Studenten kunnen ervoor kiezen om het diploma (120 studiepunten gedoceerde modules) of certificaat (60 studiepunten gedoceerde modules) in plaats van de master te behalen.

Klinische en onderzoeksloopbaanontwikkeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham

De cursus is bedoeld om studenten in staat te stellen kwalitatief hoogwaardige verloskundige diensten te ontwikkelen, te leveren en te regisseren binnen de context van de ... [+]

Overzicht

De cursus is bedoeld om studenten in staat te stellen kwalitatief hoogwaardige verloskundige diensten te ontwikkelen, te leveren en te regisseren binnen de context van de nationale en internationale drang naar verbetering van de zwangerschaps / gezondheidsresultaten voor de vruchtbare vrouw en haar familie.

Je zult de kunst en wetenschap van verloskundige, op bewijsmateriaal verantwoorde verloskundige praktijken, onderzoeksvaardigheden en methodologie en de ethische, politieke, juridische, economische, multi-professionele en mondiale context waarin hedendaagse verloskunde wordt beoefend diepgaand bestuderen.

Het doel van de cursus is om vroedvrouwen en kraamverzorgenden uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om verandering in de praktijk te leiden, een carrière in onderzoek en / of hoger onderwijs te volgen, of op senior en strategisch niveau te werken in de verloskundige en gezondheidszorgdiensten van vandaag. Om dit te bereiken, biedt de divisie Verloskunde een leeromgeving die de ontwikkeling van reflectief, analytisch en wetenschappelijk onderbouwd kritisch denken faciliteert om bestaande verloskundige praktijken aan te vechten, moederschapsservicetaken uit te dagen en verandering te leiden en te beheren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden in biowetenschappen, biomedische wetenschappen en aanverwante onderwerpen, evenals diegenen die reeds werkzaam zijn op het geb ... [+]

Overzicht

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden in biowetenschappen, biomedische wetenschappen en aanverwante onderwerpen, evenals diegenen die reeds werkzaam zijn op het gebied van wetenschap, laboratorium of geneeskunde. We verwelkomen Britse, Europese en internationale aanvragers.

Onze cursus is uniek. Je onderzoekt de moleculair genetische basis voor ziekte vanuit zowel een menselijk als een infectieus ziektebeeld.

De belangrijkste onderwerpen die u gaat behandelen zijn:

de moleculaire basis voor menselijke genetische ziektende moleculaire basis voor infectieziektenmoleculaire diagnostische technologieën in de gezondheidszorgbioinformatica en statistiekonderzoeksvaardighedenOnderzoek op school... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham

De MSc Sports and Exercise Medicine kan voltijds worden gevolgd over een jaar of in deeltijd over een periode van twee tot vier jaar. Als MSc-student studeer je een reeks ... [+]

Overzicht

De MSc Sports and Exercise Medicine kan voltijds worden gevolgd over een jaar of in deeltijd over een periode van twee tot vier jaar. Als MSc-student studeer je een reeks kernmodules in sport- en bewegingsgeneeskunde, met inbegrip van zelfstudies over onderzoeksmethoden, naast de verplichte project- en proefmodule. Dit is een opwindende gelegenheid om onderzoek te doen naar een onderwerp dat verband houdt met sport- en bewegingsgeneeskunde of fysiologie te oefenen onder toezicht van een geschikt lid van het academisch personeel. Er zijn ook een grote verscheidenheid aan optionele modules om aan uw specifieke interesses te voldoen.

Deze cursus kan ook worden gevolgd als een Postgraduate Diploma (PGDip) door diegenen die geen onderzoeksproject en proefschrift willen voltooien. De PGDip kan voltijds worden genomen gedurende 9 maanden of in deeltijd langer dan 18 maanden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham

Deze baanbrekende cursus combineert lesmodules met een hoog niveau van praktisch lab-gebaseerd onderzoek. ... [+]

Overzicht

Deze baanbrekende cursus heeft als doel de inzetbaarheid van studenten te maximaliseren. Onze staat van dienst toont 90% van de afgestudeerden aan veilige stamceltechnologie-gerelateerde posten, waaronder doctoraten, functies in de industrie en door de overheid gefinancierde instanties (bijvoorbeeld stamcelbanken).

De inhoud van de cursus is ontworpen in overleg met stamceldeskundigen en potentiële werkgevers in de biotechnologie, de academische wereld, het bedrijfsleven en instanties die stamcellen reguleren, om de nodige expertise te bieden om te concurreren in een steeds veranderende wereld.

Belangrijkste feiten

Dit is de originele en langstlopende MSc Stem Cell Technology-cursus in het VK; sinds 2007 biedt het een unieke mix van interdisciplinaire expertise aan studenten.De cursus is 12 maanden full-time studie van oktober tot september, waarvan 40% op het lab is gebaseerd.Onderwezen modules omvatten cel- en moleculaire biologie, embryonale en geïnduceerde pluripotente stamcellen, volwassen stamcellen, klinisch relevante regeneratieve geneeskunde, ethiek van stamceltechnologie en nieuw voor 2013, translationele technologieën voor stamcellen.Nottingham staat in de top 1% van de werelduniversiteitenDe universiteit bevindt zich op een prachtige campus en dankzij zijn milieuvriendelijke referenties staat hij op de eerste plaats in de wereld (UI Greenmetric World University, 2011). Een veilige en aantrekkelijke omgeving met zeer lage criminaliteitsstatistieken in vergelijking met grote campussen in het centrum.Structuur... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

University of Nottingham

Het wordt gegeven door wereldwijd gerenommeerde deskundigen en specialisten op het gebied van de volksgezondheid, en je bent goed uitgerust met de theoretische kennis van ... [+]

Overzicht

Met 25 jaar ervaring in onderwijs voor volksgezondheid, begrijpen we hoe we de belangrijke balans kunnen bieden tussen academische excellentie en de praktische toepassing van vaardigheden op het gebied van de volksgezondheid.

Je maakt deel uit van een studentgerichte cursus die wordt gegeven door multidisciplinaire deskundige epidemiologen, methodologen en volksgezondheidsdeskundigen.

Je gaat in gesprek met medewerkers die zich inzetten voor hoogwaardig onderzoek en training in het onderzoeken van het voorkomen, de oorzaken en de preventie van ziekten in populaties.

Is de cursus geschikt voor jou?

Deze cursus is ideaal voor personen die:

werken of van plan zijn om te werken in de volksgezondheid en aanverwante gebieden, zowel binnen het Verenigd Koninkrijk als in mondiale omgevingende vereiste basis academische vaardigheden hebben (een goed niveau van wiskundige vaardigheid is vereist om dit programma uit te voeren)willen de volksgezondheid bestuderen met studenten met verschillende achtergronden en ervaringenmodules... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
University of Nottingham Medical School Queen's Medical Centre
NG7 2RD Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk