FutureLearn

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij FutureLearnWe willen inspireren leren voor het leven. Daarom bieden wij een gevarieerde selectie van gratis, hoge kwaliteit online cursussen en de inhoud van enkele van 's werelds toonaangevende universiteiten en andere opmerkelijke culturele instellingen.

Ons doel is om leerlingen te verbinden van over de hele wereld met een hoge kwaliteit opvoeders en met elkaar. Wij geloven dat het leren moet een plezierige, sociale ervaring, met tal van mogelijkheden om te bespreken en na te denken over wat je hebt gestudeerd, met het oog op nieuwe ontdekkingen te doen en te vormen nieuwe ideeën.

Cursussen worden geleverd een stap op een tijd en zijn toegankelijk op mobiel, tablet en desktop, zodat u kunt leren inpassen in je leven, in plaats van je leven rond leren.

Wij zijn een particuliere onderneming volledig in handen van de Open Universiteit, met het voordeel van meer dan 40 jaar van hun ervaring in afstandsonderwijs en online onderwijs. Onze partners zijn onder andere meer dan 80 van de beste Britse en internationale universiteiten, evenals instellingen met een enorme archief van cultureel en educatief materiaal, waaronder de British Council, de British Library en het British Museum.

Waarom het werkt

FutureLearn biedt u een krachtige nieuwe manier om online te leren. Elke cursus is ontworpen volgens de principes van effectief leren, door middel van verhalen, discussie, zichtbare leren, en het gebruik van steun van de gemeenschap om de voortgang te vieren.

Leren door storytelling

Elke partner universiteit ontwierp een complete leerervaring, gepresenteerd door vooraanstaande wetenschappers in hun vakgebied. In plaats van uit te zenden lange hoorcolleges, zijn ideeën ingebracht via hoge kwaliteit video's en artikelen. U kunt dan bespreken wat je hebt geleerd, het testen van uw nieuwe kennis met interactieve quizzen die nuttig reacties en de mogelijkheid om het opnieuw te proberen als er een antwoord fout te bieden. Elke cursus vertelt een verhaal, stap voor stap, met uitdagingen en handige tips langs de weg, om te testen en bouwen van uw begrip.

Discussie voor het leren

We leren het best als we delen en te debatteren over ideeën met collega-leerlingen, hun verschillende ervaringen en perspectieven te begrijpen en de leemten in onze eigen kennis. Maar niet iedereen houdt van zijn sociale, dus in plaats van het verzenden van onze leerlingen af ​​te scheiden discussiefora, kunt u uw reactie te plaatsen naast de inhoud.

U kunt beginnen met het lezen van wat andere mensen te zeggen hebben over het onderwerp, en dan mee als je klaar bent. Als u in het bijzonder graag een reactie, kunt u ervoor kiezen om de auteur te volgen, zodat u gemakkelijk de mensen en opmerkingen die zijn van de meest interessant voor u kan vinden.

We zullen bouwen op deze concepten van 'discussie in context' en 'na' de komende maanden, zodat sociaal leren voelt minder als een gedwongen gesprek en meer als een praatje met vrienden over uw ideeën en wat je geleerd hebt.

zichtbaar leren

Een manier om te leren te bevorderen is het proces zichtbaar te maken, zodat je weet wat er komt, waar je bent in de cursus en hoe ver u bent gekomen. De To Do lijst geeft u een overzicht van de cursus, waarin de activiteiten voor elke week, en het houden van een record van wat je hebt voltooid.

De profielpagina geeft een overzicht van uw eigen activiteit, met inbegrip van uw cursussen en eventuele opmerkingen die je hebt gemaakt. We zullen de uitbreiding van deze met verdere wegwijzers voor het verloop en de aanwijzingen van uw vooruitgang.

Gemeenschap ondersteund leren

Een intensieve begeleiding model kan niet werken voor de massale schaal gratis cursussen, dus we nodig hebben om online ondersteuning te bieden zonder een groot netwerk van docenten. De oplossing is om de kracht van de gemeenschap, waar de leerlingen onmiddellijk gebruik van hun nieuw verworven vaardigheden kunnen verdienen door hun kennis te delen met hun collega's te benutten.

Naar aanleiding van andere leerders maakt deel uit van een krachtig systeem bouwen we die u zal toestaan ​​om een ​​goede bijdrage te erkennen en de mensen die nuttige adviezen te bieden, en om je eigen reputatie te ontwikkelen te bevorderen. Op deze manier succes komt niet alleen van het passeren van een opdracht en het invullen van een cursus, maar ook van het maken van een bijdrage aan de FutureLearn gemeenschap.

Massive schaal sociaal leren

Al deze benaderingen moeten werken met grote aantallen leerlingen, zodat de reacties niet net voorbij flitsen, en reputaties kan worden gebouwd in de tijd. Daarom hebben we besloten om een ​​nieuwe massale schaal social learning platform te creëren, op basis van de expertise van de Open Universiteit, BBC, social media-ontwerpers, evenals onze FutureLearn partners. Het is een nieuwe manier van leren.

Notes

Zichtbaar leren is geïnspireerd door het werk van John Hattie, om meer te weten te komen, bezoek visible-learning.org.

Onze principes

Tien principes die leiden hoe we ontwerpen en bouwen FutureLearn.

Open

Waar mogelijk, we moedigen onze partners aan inhoud van de cursus open en zichtbaar te maken, te koppelen aan het beste van het web en deel te nemen aan de online discussie. Wij streven ernaar om inhoud van de cursus toegankelijk op zo veel apparaten mogelijk en om alle bezoekers te maken. We delen onze ontwikkelingsproces en de redenering achter onze zakelijke beslissingen via kanalen zoals onze blog.

Luister naar onze leerlingen

Feedback van onze leerlingen is de kern van ons ontwikkelingsproces: zowel in termen van de inhoud van de cursus en de kenmerken van het platform. Wij zijn voortdurend herhalen en verbeteren op basis van feedback en te observeren hoe mensen leren. Wij geven functies zo snel mogelijk en te leren van hoe echte mensen ze gebruiken. En dan maken we ze beter.

Verhalen vertellen

Narrative is belangrijk. Wij willen onze leerlingen te inspireren om te gaan op een reis en weten waar ze zijn en waar je heen moet. Het verhaal bevat keer om naar te kijken, te luisteren en te lezen, ruimte voor een gesprek, momenten van rust en reflectie climaxen van de beoordeling. We maken gebruik van storytelling om ideeën in leuke en boeiende manier te communiceren. En laten we altijd leerlingen halen.

provoceren gesprek

Conversatie gebeurt in context en is een integraal onderdeel van de leerervaring. Sociale interacties zijn open standaard om plaatsvervangende leren aan te moedigen en laat alles om te profiteren van de discussie. We moedigen iedereen gezellig te zijn, omdat een van de beste manieren om te leren is door te praten met anderen.

Embrace massale

We grijpen de kansen die een groot aantal mensen samen leren levert: de specialistische kennis die in de groep bestaat; het aantal mensen online elkaar tegelijk; de manier waarop ideeën stromen rond een netwerk; en hoe drukte kan helpen bij het oppervlak van de beste content. En we leren van het kijken naar hoe een grote groep leerlingen gedragen.

Maak aansluitingen

We moedigen studenten om verbindingen te maken om de wederzijdse ondersteuning te bieden, hun ideeën uitdagen en verwijder de eenzaamheid van afstandsonderwijs. Wij creëren ruimte voor kleine groepen om samen te komen en te bereiken gedeelde inzichten.

Hou het simpel

We proberen de complexiteit zoveel mogelijk te vermijden. We maken gebruik van down-to-earth taal en maken van de ervaring zo vriendelijk en gastvrij als we kunnen, en onze partners om hetzelfde te moedigen. Wij ontwerpen voor de gemeenschappelijke use cases. Als een functie is nuttig maar slechts enkele, zullen we de verleiding weerstaan ​​op te nemen, teneinde het platform gemakkelijk te gebruiken door alle houden.

Leer van anderen

We lenen van de beste van de omroep, games en sociale media om een ​​boeiende en plezierige leerervaring te creëren. We maken van de uitgebreide kennis en ervaring die in De Open Universiteit en onder onze consortium van partners, die ook hun rijkdom aan ervaring als opvoeders met elkaar te delen bestaat, om het best mogelijke eindproduct te creëren.

Vier vooruitgang

We motiveren onze leerlingen door het breken van de reis in kleine stappen. Elke stap is hapklare het leren zichtbaar te maken, helpen de leerlingen zien vooruitgang snel en regelmatig na te denken over wat ze hebben geleerd. We vieren elke stap van de vooruitgang, zowel kleine als grote. Er is niet zoiets als dropout: we moedigen leerlingen van de ervaring zo veel of zo weinig als ze willen nemen.

Embrace FutureLearners

We willen een gemeenschap van levenslang leren te creëren, en bieden de stapstenen van de ene reis naar de volgende. Onze bezoekers zijn FutureLearners, geen studenten van een bepaalde universiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health Cursus » Bekijk Online Cursus » Bekijk Law Course »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Course in Discovering Science: Global Challenges

Online Voltijd Deeltijd 2 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Kan chemie helpen om een ​​groeiende populatie te voeden, of overwinnen van toenemende bacteriële resistentie? [+]

Ontdek hoe de Penicilline-klasse van antibiotica een doorbraak is geweest in de behandeling van patiënten. Echter, met bacteriën die efficiënte manieren ontwikkelen om antibioticabehandeling te weerstaan, ontdek je hoe wetenschappers patiënten behandelen met infecties die het gevolg zijn van resistente bacteriën.

De wereldbevolking nadert acht miljard mensen en legt steeds meer de nadruk op ons vermogen om iedereen te voeden. Ontdek de strategieën die momenteel worden ontwikkeld en de rol die chemie speelt bij het vinden van oplossingen voor voedselzekerheid.

Welke onderwerpen ga je bespreken?De oorsprong van penicilline en het onderzoek achter de ontwikkeling van antibiotica.De manier waarop penicillines bacteriën doden.Inleiding tot de moleculaire structuur van de penicillines en hoe hun structuur hun antibacteriële eigenschappen onderbouwt.Hoe sommige soorten bacteriën resistent kunnen worden tegen antibiotica.Het klinisch onderzoek van een consultant in infectie- en reisgeneeskunde.De uitdagingen achter het opleiden van mensen in het juiste gebruik van antibiotica.Hoe scheikundigen bijdragen aan het overwinnen van het probleem van bacteriële resistentie.De ethische kwesties die samenhangen met krachtige geneesmiddelen en het juiste gebruik ervan.Opdracht: bereid interviewvragen voor om een ​​goed begrip te tonen van de ethische kwesties achter een wetenschappelijk onderwerp.Het gebruik van chemie bij het aanpakken van de uitdagingen van het voeden van een groeiende bevolking.De rol van chemische gewasbeschermingsmiddelen en de ontwikkeling van agrochemicaliën.De manier waarop agrochemische producten worden ontdekt en ontworpen.De ontdekking van 's werelds meest gebruikte schimmeldodend middel, Azoxystrobin.De multidisciplinaire aard van de ontdekking van nieuwe biologisch actieve moleculen.Het gebruik van natuurlijke gewassen en hun genetisch gemodificeerde alternatieven.Duurzame opties om een ​​snelgroeiende bevolking te... [-]

Course in Exploring Cancer Medicines

Online Deeltijd 2 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

[+]

Deze cursus laat u kennismaken met het onderwerp van kanker chemotherapie, en hoe de ontwikkeling van effectieve medicijnen voor de behandeling van kanker blijft een belangrijke uitdaging voor wetenschappers.

Je zult onderzoek doen naar het gebruik en de ontwikkeling van geneesmiddelen tegen kanker, met de nadruk op chemotherapie.

[-]

Course in Improving Your Image: Dental Photography in Practice

Online Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

[+]

Tijdsbesteding van UK tandheelkundige professionals op deze cursus zal als niet-controleerbare CPD tellen.

[-]

Cursus: depressie en lage stemmingen bij jonge mensen begrijpen

Online Voltijd Deeltijd January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Begrijp hoe je depressies en een slecht humeur bij tieners kunt herkennen en leren hoe je kunt helpen. [+]

Leer hoe je depressies en een slecht humeur bij jonge mensen kunt herkennen en helpen

Depressie bij tieners kan langdurig zijn en verstrekkende effecten hebben. Het vroegtijdig signaleren van dergelijke problemen en het bieden van passende ondersteuning is essentieel om positieve verandering voor jongeren teweeg te brengen. Ouders en professionals zijn echter niet altijd op de hoogte van de belangrijkste tekenen en symptomen van depressie of wat te doen als tieners met dergelijke problemen worden geconfronteerd.

Deze cursus helpt je bij het herkennen van een laag humeur en depressie bij tieners, begrijpt CBT - een evidence-based behandeling, ontdekt praktische technieken om jongeren te helpen ondersteunen en geeft toegang tot bronnen voor verder advies.... [-]


Cursus: Digital Health for Cancer Management: Smart Health Technologies in Complex Diseases

Online Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Ontdek hoe nieuwe digitale gezondheidstechnologieën het kankerbeheer transformeren met deze cursus voor professionals in de gezondheidszorg. [+]

Begrijp het potentieel van nieuwe technologie in het omgaan met kanker

Recente ontwikkelingen in de behandeling en het beheer van kanker hebben ertoe geleid dat mensen met kanker langer leven dan ooit tevoren; nu moet de gezondheidszorg gaan nadenken over hoe mensen met kanker gezond kunnen worden.

Tijdens deze cursus ga je verkennen en bespreken hoe nieuwe digitale gezondheidstechnologieën, zoals wearables, sociale media en thuissensoren, het beheer van kanker beginnen te transformeren. Er zijn honderden apps voor mensen die leven met kanker, zijn ze nuttig? Kunnen draagbare apparaten gezondere levensstijlen bevorderen bij patiënten met kanker? Het is tijd om dat uit te zoeken.

Welke onderwerpen ga je bespreken?Digitale gezondheidstechnologieënVoorspraak van de patiëntMind-Body-verbindingenGamification voor gezondheidsbevordering bij patiënten met kankerWearable technologieën... [-]

Cursus: Falling Down: Problematic Substance Use in Later Life

Online Voltijd Deeltijd 5 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Meer informatie over de problemen waarmee ouderen worden geconfronteerd in verband met problematisch middelengebruik. [+]

Ouderen hebben te maken met specifieke problemen met problematisch middelengebruik. Demografie en een groeiende vergrijzende bevolking maken het begrijpen van deze steeds belangrijker. Maar de problemen van ouderen zijn over het algemeen onzichtbaarder, zowel bij zorgdiensten als bij middelengebruik.

Deze online cursus brengt deze problemen samen vanuit het oogpunt van gezondheid, sociale zorg, mantelzorgers en de volksgezondheid. Het is gebaseerd op internationale perspectieven van experts in het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de VS om kennis, vaardigheden en beste praktijken met de gemeenschap te vergelijken en te delen.

Welke onderwerpen ga je bespreken?Introductie van de problematiek rond problematisch middelengebruik voor ouderen, context, oorzaken, herkenning.Vergelijking en uitwisseling van kennis, vaardigheden en expertise tussen verschillende disciplines en ook internationaal.Interventies en beste praktijken identificeren om de problemen aan te pakken en de gezondheid en het welzijn van de vergrijzende bevolking bevorderen.Het ontwikkelen van een community van oefeningen en netwerken over de problemen.Wat ga je bereiken?... [-]

Cursus: kanker in de 21e eeuw: de genomische revolutie

Online Deeltijd 6 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Ontdek hoe genetica een revolutie teweegbrengt in de detectie en behandeling van kanker, met deze gratis online cursus. [+]

Cancer Research UK schat dat 1 op de 2 mensen in het VK de diagnose kanker krijgt tijdens hun leven. Het is een ziekte die op een bepaald moment invloed heeft op het leven van de meeste mensen. Dus inzicht in kanker en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen is van intrinsiek belang voor ons allemaal.

Deze gratis online cursus is voor iedereen toegankelijk, hoewel deze is ontworpen voor personen met een eerdere interesse in biologie, inclusief huidige studenten, en verpleegkundigen of medici die hun kennis op dit gebied willen vergroten.

Gedurende zes weken zullen we drie belangrijke vragen over de diagnose en behandeling van kanker onderzoeken:

Waar komen we vandaan?Waar zijn we nu?En waar gaan we heen?... [-]

Cursus: Klinisch toezicht: beoordelen en geven van feedback

Online Deeltijd 3 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Onderzoek werkplekgebaseerde beoordelingsmethoden en gebruik deze effectief in de praktijk met deze cursus voor klinische supervisors. [+]

Verken nieuwe modellen om feedback te geven aan en ondersteuning te bieden aan uw studenten en stagiairs

Deze online cursus zal zich richten op de principes van werkplekgebaseerde beoordeling en veelgebruikte werkplekgebaseerde beoordelingsinstrumenten. Het zal u laten zien hoe u deze kunt toepassen als onderdeel van uw klinische supervisie.

Je leert het belang van het beoordelen van competentie en progressie bij je studenten en stagiairs.

Je kijkt ook naar modellen om de prestaties te observeren en effectieve feedback te geven en strategieën te verkennen om leerlingen met problemen te identificeren en te ondersteunen.

Welke onderwerpen ga je bespreken?Workplace-gebaseerde beoordelingenWPBA's: perspectief van supervisor en stagiairBevoegdheidFeedback gevenLeerders in moeilijkhedenWat ga je bereiken?... [-]

Cursus: Oorzaken van menselijke ziekten: onderzoek naar kanker en genetische ziekten

Online Voltijd Deeltijd 2 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Ontdek hoe het ontrafelen van de genetische code heeft geleid tot een dieper inzicht in genetische ziekten en kanker. [+]

Begrijp de rol van genen bij kanker en genetische ziekte

Het is algemeen bekend dat sommige ziekten in families voorkomen. De ontdekking van de structuur van DNA en het ontrafelen van de genetische code heeft geleid tot een beter begrip van dergelijke ziekten. We weten nu meer over de genetische basis van kanker en hoe kankercellen worden gevormd en zich reproduceren. In deze cursus onderzoek je de structuur van DNA, zijn processen en leer je hoe genetische afwijkingen het gevolg zijn van DNA-veranderingen. Je zult goed kijken naar de aard van deze veranderingen, oorzaken en risicofactoren - dit is van vitaal belang in het geval van kanker, omdat preventie een effectieve manier is gebleken om deze ziekte te behandelen.... [-]


Cursus: Praten over kanker: risico's, vroege detectie en mystiek verminderen

Online Deeltijd 3 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

1 op de 2 mensen zal tijdens zijn leven kanker ontwikkelen. Bij Cancer Research UK willen we mensen laten praten over kanker en gezondheid. [+]

Krijg de tips, hulpmiddelen en het vertrouwen om gesprekken te voeren die levens kunnen redden

Praten over kanker kan moeilijk zijn. Misschien maak je je zorgen dat je het verkeerde zegt of dat je gewoon niet genoeg weet over het onderwerp.

Deze cursus is gebaseerd op de kennis van experts van Cancer Research UK. Leren is door middel van quizzen, artikelen, discussies en video's waarin gemoedelijke dingen worden gedemonstreerd.

In de loop van 3 weken zult u ontdekken hoe u mensen kunt aanmoedigen om een ​​gezonde levensstijl te veranderen, toegang te krijgen tot lokale diensten of snel naar hun arts te gaan als zij veranderingen in hun lichaam opmerken.

Welke onderwerpen ga je bespreken?Belangrijke feiten en gezondheidsboodschappen over kankerpreventie, screening en vroege diagnose, en hoe ze kunnen worden uitgelegd.Vertrouwen voor het voeren van gesprekken over kanker die anderen helpen positieve actie te ondernemen.Identificatie van belemmeringen voor het maken van veranderingen in levensstijl of het bezoeken van een arts.Communicatiemethoden die barrières overwinnen en voorkomen dat je defensiviteit en angst opbouwt.Methoden van ondervraging die mensen helpen beslissingen voor zichzelf te nemen.Identificeren hoe onze eigen gevoelens van invloed kunnen zijn op gesprekken.Mensen naar de juiste plaatsen leiden voor advies en ondersteuning.Een actieplan maken om over kanker te praten.Wat ga je bereiken?... [-]

Cursus: strategieën voor succesvol ouder worden

Online Voltijd Deeltijd January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Ontdek hoe blij, gezond, sociaal verbonden en actief kan zijn om je leeftijd te verbeteren, met deze gratis online cursus. [+]

Hoe voel je je over veroudering? Welke keuzes maak je om blij, gezond, sociaal verbonden en actief te blijven naarmate je ouder wordt?

Tijdens deze vijf weken durende cursus presenteren gerenommeerde academici en artsen van het Trinity College Dublin mondiaal toonaangevend onderzoek naar succesvol ouder worden, wat een uitdaging kan zijn voor veel van de aannames die je hebt over oud worden.

Leer strategieën en tips voor gezond, actief ouder worden

Als gemeenschap van studenten zullen we bespreken wat je doet om je gezondheid te behouden, je welzijn vergroten, vriendschappen onderhouden en de uitdagingen van het leven beheersen.

Samen zullen we de vele mogelijkheden voor persoonlijke groei en gemeenschapsopbouw ontdekken door de vaardigheden, talenten en dromen van oudere volwassenen te verkennen.... [-]


Cursus: The Lancet Maternal Health Series: Global Research and Evidence

Online Deeltijd 3 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Hoor het laatste deskundigenbewijs van de The Lancet Maternal Health Series en ontdek wat u kunt doen om de moederlijke gezondheidszorg te verbeteren. [+]

Verbetering van de kwaliteit van en toegang tot de gezondheidszorg voor moeders.

Stel je een vrouw voor in een afgelegen dorp, misschien in Afrika of Zuid-Azië. Ze bevalt thuis met een familielid. Zonder toegang tot drugs of transport zou ze kunnen sterven. Terwijl de moedersterfte in de afgelopen 25 jaar wereldwijd bijna is gehalveerd, dankzij het toegenomen gebruik van kraamdiensten, is de vooruitgang niet universeel geweest.

Deze online cursus verkent de toestand van de gezondheid van moeders wereldwijd, gebaseerd op The Lancet Maternal Health Series. U zult de nieuwste gegevens van deskundigen bekijken en leren wat er nodig is om een ​​kwalitatief goede, vrouwgerichte maternale gezondheidszorg voor iedereen te garanderen.... [-]


Cursus: Voorbereiden op een internationale keuze van gezondheid: onderzoek naar wereldwijde gezondheid, ethiek en veiligheid

Online Deeltijd 3 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Bereid je voor op een International Health Elective, in deze cursus ontwikkeld in samenwerking met King's College London [+]

Internationale gezondheidskeuzes (IHE's) zijn zeer variabele, door studenten georganiseerde stages die belangrijke kansen bieden voor studentgericht leren over gezondheid en gezondheidszorg in onbekende contexten. Ze stellen studenten in de medische en gezondheidszorg in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren en om interessegebieden te verkennen die relevant zijn voor toekomstige carrières.

Er zijn echter aanwijzingen dat internationale keuzevakken voor de gezondheidszorg niet altijd de verwachte leerresultaten opleveren en dat voorkenbaar leren kan helpen een waardevolle en productieve ervaring te garanderen. Deze gratis online cursus, ontwikkeld als een samenwerking tussen King's College London en St George's, University of London, is bedoeld voor studenten die momenteel studeren in medische of gezondheidszorgdisciplines en overwegen om een ​​IHE te nemen. Tijdens de cursus zul je leren hoe je negatieve ervaringen kunt vermijden en ervoor kunt zorgen dat het doen van een IHE zowel waardevol als productief zou zijn, mocht je besluiten om zelf een keuze te maken.... [-]


Cursus: zorg voor oudere mensen: een partnerschapsmodel

Online Deeltijd 2 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Naarmate onze levensduur toeneemt, worden meer en meer van ons geconfronteerd met de vraag: hoe kunnen we effectiever voor ouderen zorgen? [+]

Waarom deelnemen aan de cursus?

Deakin University heeft een partnerschapsmodel voor zorg ontwikkeld dat tot doel heeft sterkere en gunstigere relaties op te bouwen tussen ouderen en degenen die voor hen zorgen. Het doel van het partnerschapsmodel is ervoor te zorgen dat gezondheidszorgdiensten beter inspelen op de behoeften en voorkeuren van ouderen in verschillende zorgomgevingen.

In deze cursus introduceren we u het partnerschapsmodel en bieden u enkele praktische hulpmiddelen en strategieën voor het maken van uw eigen zorgplan.

Ontdek hoe een partnerschapsmodel van zorg ouderen ten goede komt

We zullen beginnen met u kennis te laten maken met het partnerschapsmodel door het doel, de betekenis en de rationale voor meer op samenwerking gerichte benaderingen van de zorg voor ouderen te onderzoeken. We zullen bekijken hoe het model werkt en wat de voordelen zijn voor ouderen, hun familie en zorgteams.... [-]


Cursus eerste hulp voor baby's en kinderen

Online Deeltijd 2 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Leer levensreddende vaardigheden om stikken, brandwonden, wonden of hartstilstand bij kinderen te behandelen via deze gratis online eerstehulpcursus. [+]

Elk jaar sterven ongeveer 830.000 kinderen als gevolg van een ongeluk - hetzij door verkeersongevallen, verdrinking, brandwonden, vallen of vergiftiging.

Wanneer een medische professional niet beschikbaar is, moeten familieleden, verzorgers en leerkrachten de eerste zijn die op ongevallen reageren. Het zijn hun tijdige en effectieve acties die levens redden.

Leer eerste hulp technieken die het leven van kinderen zullen redden

In deze gratis online cursus leert u eerste hulp, inclusief reanimatie, effectief toepassen bij de vijf meest voorkomende oorzaken van letsels bij kinderen:

verstikkingBloedenBurnsWonden en schaafwondenHartstilstand.

In slechts vier uur leert u belangrijke levensreddende vaardigheden, om de overlevingskansen van kinderen te verhogen en de ernst van de blessures te verminderen. We behandelen sleutelbegrippen, zoals basiszorg en beoordeling, en hoe we eerste hulp bij baby's, baby's en kinderen veilig en effectief kunnen uitvoeren.... [-]


Cursus in antimicrobiële rentmeesterschap: het beheren van de resistentie tegen antibiotica

Online Deeltijd 6 weken February 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Antimicrobiële rentmeesterschap is een snel groeiend gebied dat zich richt op dit probleem aan te pakken door het beheer van ons gebruik van antibiotica te vertragen of het optreden van antimicrobiële resistentie te verminderen. [+]

Begrijp antimicrobiële rentmeesterschap

Antimicrobiële rentmeesterschap is een snel groeiend gebied dat zich richt op dit probleem aan te pakken door het beheer van ons gebruik van antibiotica te vertragen of het optreden van antimicrobiële resistentie te verminderen.

Ontworpen voor professionals in de gezondheidszorg, deze cursus van zes weken zal u informeren over - en stellen u te voorzien - een veilige, kwalitatief hoogwaardige antibioticagebruik.

Je zult samenwerken met collega's wereldwijd, om te begrijpen wat de resistentie tegen antibiotica betekent - en waarom het World Economic Forum dat naast terrorisme en klimaatverandering heeft geplaatst op haar wereldwijde risicoregister.... [-]


Cursus in de Genomics Tijdperk: The Future of Genetics in Medicine

Online Voltijd Deeltijd 5 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Deze gratis online cursus zal beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te voorzien van een basiskennis in genomische geneeskunde. Het zal u kennismaken met de nieuwe genomische technologieën die een revolutie in de geneeskunde en zal op termijn zorgen voor de steunpilaar van de patiënt diagnose, behandeling en preventie van ziekten. [+]

Waarom lid worden van de cursus?

Deze gratis online cursus zal beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te voorzien van een basiskennis in genomische geneeskunde. Het zal u kennismaken met nieuwe genomische technologieën, die een revolutie in de geneeskunde en zal op termijn zorgen voor de steunpilaar van de patiënt diagnose, behandeling en preventie van ziekten.

Ontdek het potentieel van de genetica in de gezondheidszorg

De cursus zal u een bewustzijn van genomische technologieën en de gegevens die ze genereren geven. Met gemakkelijke toegang tot beloofd door transformationele NHS initiatieven, zoals de 100.000 Genomen Project genomische data, zullen genomische gegevens integraal onderdeel van alle sectoren van de geneeskunde.... [-]


Cursus in Demystifying diabetes

Online Deeltijd 2 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Diabetes wordt erkend als 's werelds snelst groeiende chronische aandoening, met een geschatte 422 miljoen mensen die leven met wereldwijd. [+]

Diabetes wordt erkend als 's werelds snelst groeiende chronische aandoening, met een geschatte 422 miljoen mensen die leven met wereldwijd.

Deze online cursus is gebaseerd op up-to-date onderzoek en de real-life ervaringen van artsen en mensen met diabetes, om de vraag te beantwoorden: “Wat is diabetes” U zult de geschiedenis te verkennen, soorten, oorzaken en behandeling van diabetes en ontvang een gratis voorproefje van Deakin University postgraduaat Diabetes Education, die kan worden gedaan volledig op FutureLearn.

Welke onderwerpen zullen u bedekken?

Deze cursus voorzien van leerlingen met een goed begrip van:

epidemiologie van diabetes diagnosticeren en classificeren van diabetes verschillende typen diabetes en hun behandelingsmethoden de rol van insuline in de normale stofwisseling Wat ga je bereiken? Identificeer de incidentie en wereldwijde distributie van diabetes Ontwikkelen van een goed begrip van de verschillen tussen de verschillende vormen van diabetes Identificeer de symptomen en de gevolgen van diabetes Ontwikkelen van een goed begrip van de relatie tussen beweging, voeding en bloedglucose Leg insuline functie en insulineresistentie Wie is de cursus voor? ... [-]

Cursus in de vele gezichten van dementie?

Online Voltijd Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

In deze gratis online cursus vindt u een aantal van de belangrijkste kwesties bij dementie zorg en onderzoek te ontdekken door het verkennen van vier minder voorkomende vormen van dementie door de ogen van mensen die getroffen zijn door de aandoening, en wereldwijd toonaangevende experts aan de UCL. We zullen zien hoe het onderzoek naar de borden, podia, symptomen en oorzaken van de minder voorkomende vormen ons dichter bij het doel van het verslaan van dementie kan brengen. [+]

Ontdek belangrijke kwesties bij dementie zorg en onderzoek, door middel van vier minder voorkomende vormen

Dementie is een van de belangrijkste prioriteiten in de wereldwijde gezondheid en wordt geschat op meer dan 44 miljoen mensen wereldwijd beïnvloeden. Dit heeft een enorme impact op individuen en op de samenleving, zodat verbeteringen in het begrijpen, zorg en behandelingen zijn hard nodig. In deze online cursus, zult u ontdekken belangrijke kwesties bij dementie zorg en onderzoek. U zult ontdekken vier minder voorkomende vormen van dementie, door de ogen van mensen die getroffen zijn door hen. Wereldwijd toonaangevende experts aan de UCL zal laten zien hoe het onderzoek naar de borden, podia, symptomen en oorzaken van deze vormen ons dichter bij het verslaan van dementie kan brengen.... [-]


Cursus in de wetenschap van voeding

Online Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Krijg een introductie tot voedingswetenschap. Onderzoek de biologie, scheikunde en fysica van voedsel en hoe onze lichamen het verteren. [+]

Heb je ooit naar een voedseletiket gekeken en je afgevraagd wat kilocalorieën precies betekenen? Wilt u meer weten over vet, eiwitten of koolhydraten en hoe ons lichaam ze verwerkt?

Deze online voedingscursus biedt de antwoorden. Je onderzoekt de biologie en ontdekt hoe onze spijsvertering en bloedbaan voedsel verwerken en transporteren. Je zult natuurkunde gebruiken om uit te rekenen hoeveel energie voedsel bevat. En door chemie ontdek je de rol die zuur en enzymen spelen bij de spijsvertering.

Ten slotte, zult u de wetenschap achter dieetadvies overwegen en waarom wij wereldwijd geconfronteerd worden met een obesitas-epidemie.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Basische chemie van eiwit-, vet- en koolhydraatcomponenten van voedsel Basisbiologie van het spijsverteringsstelsel, hoe enzymen functioneren en hoe producten van de spijsvertering worden gebruikt Metingen van voedingsstoffen in bereid voedsel en interpretatie van voedseletiketten Meting van de beschikbare energie uit voedsel Bestanddelen van een gezond voedingspatroon en analyse van voedingsadviezen De obesitas-epidemie en aspecten van verschillende diëten over de hele wereld Wat ga je bereiken? ... [-]

Cursus in diervirussen: hun overdracht en de ziekten die zij produceren

Online Deeltijd 6 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Leer hoe belangrijk dierlijke virussen worden overgedragen tussen dieren en mensen, en begrijp de ziekten die zij produceren. [+]

Begrijp wat er met dieren gebeurt wanneer ze door virussen worden getroffen

In deze gratis online cursus leer je over dierlijke virussen die van invloed zijn op huisdieren, vogels, schapen, runderen, varkens en paarden en die belangrijke ziekten veroorzaken. Deze dierenziekten kunnen grote economische verliezen veroorzaken aan boeren en ernstige emotionele problemen veroorzaken bij eigenaren van dieren. Ze kunnen zelfs worden doorgegeven aan mensen, met belangrijke vragen over hun verspreiding en controle. De cursus is ontwikkeld door een team van de Complutense Universiteit van Madrid, die allen ervaring hebben met het onderwijzen van virologie en infectieziekten op veterinaire scholen in Madrid en Alfort.... [-]


Cursus in ECG Assessment: An Introduction voor zorgverleners

Online Voltijd Deeltijd 2 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Deze gratis online cursus zal u uitrusten met een inleidend begrip van ECG beoordeling en interpretatie, die de verdere hands-on zal ondersteunen training die nodig is om de ECG-test in de klinische praktijk vakkundig uit te voeren. [+]

Cursus in ECG Assessment: een inleiding voor zorgaanbieders

De elektrocardiograaf (ook bekend als elektrocardiogram) of ECG is een niet-invasieve diagnostische procedure, vaak gebruikt om mensen met bekende of vermoede hartaandoeningen beoordelen in verschillende zorgomgevingen.

Bevoegde opname, lezen en interpreteren is van vitaal belang om ervoor te zorgen veilige en effectieve zorg, maar ECG's worden vaak uitgevoerd door ongekwalificeerde en junior medewerkers, die weinig opleiding hebben genoten.

Krijgen een inleiding tot ECG beoordeling en interpretatie

Deze gratis online cursus zal u uitrusten met een inleidend begrip van ECG beoordeling en interpretatie, die de verdere hands-on zal ondersteunen training die nodig is om de ECG-test in de klinische praktijk vakkundig uit te voeren.... [-]


Cursus in ECG Assessment: An Introduction voor zorgverleners

Online Deeltijd 2 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Deze gratis online cursus zal u uitrusten met een inleidend begrip van ECG beoordeling en interpretatie, die de verdere hands-on zal ondersteunen training die nodig is om de ECG-test in de klinische praktijk vakkundig uit te voeren. [+]

De elektrocardiograaf (ook bekend als elektrocardiogram) of ECG is een niet-invasieve diagnostische procedure, vaak gebruikt om mensen met bekende of vermoede hartaandoeningen beoordelen in verschillende zorgomgevingen.

Bevoegde opname, lezen en interpreteren is van vitaal belang om ervoor te zorgen veilige en effectieve zorg, maar ECG's worden vaak uitgevoerd door ongekwalificeerde en junior medewerkers, die weinig opleiding hebben genoten.

Krijgen een inleiding tot ECG beoordeling en interpretatie

Deze gratis online cursus zal u uitrusten met een inleidend begrip van ECG beoordeling en interpretatie, die de verdere hands-on zal ondersteunen training die nodig is om de ECG-test in de klinische praktijk vakkundig uit te voeren.... [-]


Cursus in gezondheid in ontwikkelingslanden

Online Deeltijd 6 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Deze gratis online cursus geeft een inleiding tot de gezondheid op het werk - een deel van de volksgezondheid dat wordt verwaarloosd in veel ontwikkelingslanden, waar de industriële bedrijvigheid neemt toe, maar de gezondheid en veiligheid van werknemers wordt nauwelijks besproken. [+]

Deze gratis online cursus geeft een inleiding tot de gezondheid op het werk - een deel van de volksgezondheid dat wordt verwaarloosd in veel ontwikkelingslanden, waar de industriële bedrijvigheid neemt toe, maar de gezondheid en veiligheid van werknemers wordt nauwelijks besproken.

De cursus leert u de basiskennis van gezondheid en hoe de ontwikkeling van ziekten en verwondingen, die veroorzaakt worden door de arbeidsomstandigheden in ontwikkelingslanden te voorkomen.

Na de cursus, zult u begrijpen:

de basisbegrippen van de gezondheid op het werk; de taken en de structuur van de bedrijfsgeneeskundige diensten; de belangrijkste risicofactoren voor ziekte en blessures op de werkplek wereldwijd; de belangrijkste beroepsziekten; de verschillende stappen in de risicobeoordeling op de werkplek; het verband tussen blootstelling op het werk en de gevolgen voor de gezondheid; en de belangrijkste stappen bij het voorkomen van blootstelling aan gezondheidsrisico's in de werkomgeving. Begrijpen van de rol van de verschillende actoren in de gezondheid op het werk ... [-]

Cursus in gezondheidsgegevens en analyse

Online Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Verken kernbegrippen in data-analyse, systeemtheorie en informatiebeheer en pas deze toe op besluitvorming in de gezondheidszorg. [+]

Deze online cursus verkent de kruising van data-analyse en gezondheidszorg. Aan het einde van de cursus weet u hoe u gemeenschappelijke frameworks en sleutelconcepten kunt toepassen in data-analyse, systeemtheorie en informatiebeheer.

De cursus begint met het onderzoeken hoe gegevens over gezondheidszorg worden verzameld en opgeslagen. Vervolgens wordt onderzocht hoe methoden voor informatiemanagement, machinaal leren en gegevensvisualisatie worden gebruikt bij gegevensanalyse.

Je leert gegevensanalysetools en -technieken gebruiken om betere besluitvorming in de gezondheidszorg te bevorderen.

Wat ga je bereiken?

Aan het einde van de cursus kun je ...

Verken gezondheidsgegevens en begrijp belangrijke terminologie en concepten.Identificeer de belangrijkste gegevensuitdagingen waarmee de gezondheidszorg momenteel wordt geconfronteerd.Identificeer de huidige trends en benaderingen bij het omgaan met uitdagingen en beperkingen met betrekking tot gezondheidszorggegevens.Onderzoek hoe continue aanpassingen van gegevensgerichte gezondheidszorgsystemen in dergelijke systemen kunnen worden ingebed om de analyse van gezondheidszorg en gezondheid te verbeteren.Beoordeel de spanning tussen concurrerende belangen en behoeften van belanghebbenden met betrekking tot de analyse van gezondheidsgegevens.Identificeer veranderingen in de geneeskunde in de afgelopen 20 jaar.Beoordeel de doelstellingen van gepersonaliseerde geneeskunde en de manier waarop aggregatie van gegevens van invloed is op de ontwikkeling ervan.Bespreek de relatie tussen digitale gezondheid en consumerization van gezondheidsgegevens.Ontwikkel een projectvoorstel dat een probleem identificeert en richt de belangrijkste doelen en doelstellingen bij het oplossen van het probleem. [-]

Cursus in het begrijpen van autisme

Online Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Begrijp meer over autisme, inclusief diagnose, het autistisch spectrum en het leven met autisme, met deze online cursus. [+]

Voor het eerst geïdentificeerd meer dan 70 jaar geleden, autisme is een levenslange ontwikkelingsstoornis van invloed op hoe een persoon communiceert met en heeft betrekking op anderen, en hoe zij zin geven aan de wereld. Het is een spectrumvoorwaarde; alle mensen op het spectrum delen bepaalde moeilijkheden, maar hun toestand beïnvloedt hen op verschillende manieren.

Ongeveer 700.000 mensen in het VK werken op het spectrum, 1 op de 100 mensen. Er zijn geen bloedtests of hersenscans die autisme zullen detecteren - dus waar hebben we het precies over? Bestaat autisme eigenlijk?

Welke onderwerpen ga je bespreken?Wat is autisme ... en bestaat het?Sociale communicatievaardighedenZintuiglijke gevoeligheden en repetitief gedragCo-voorkomende omstandighedenSterkten en moeilijkheden van mensen op het autismespectrumLeefervaringen van mensen op het autismespectrumWat ga je bereiken?... [-]

Cursus in het maken van baby's in de 21e eeuw

Online Deeltijd 6 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Deze cursus gaat in op zes verschillende gebieden van medisch begeleide voortplanting en onderzoekt zowel de wetenschap en de impact die zij hebben. De cursus is opgebouwd als een reis, met als uitgangspunt een persoon of een paar die het gebruik van de technologie zou kunnen maken om zwanger te worden. [+]

Deze cursus gaat in op zes verschillende gebieden van medisch begeleide voortplanting en onderzoekt zowel de wetenschap en de impact die zij hebben. De cursus is opgebouwd als een reis, met als uitgangspunt een persoon of een paar die het gebruik van de technologie zou kunnen maken om zwanger te worden. De cursus kijkt ook naar de krachtige nieuwe genetische technieken die zijn het creëren van nieuwe kansen i het gebied van de voortplanting.

Begrijp de keuzes die begeleide voortplanting omringen

Een persoon of een paar zou kunnen gaan door bijgestaan ​​vruchtbaarheid met behulp van hun eigen sperma en eieren, en in dat geval de reis heel eenvoudig zou zijn. Deze cursus behandelt de gevallen waarin de keuzes moeilijker zou kunnen zijn, en waarbij meer aandacht is vereist. Deze keuzes zijn of:... [-]


Cursus in histologie: gebruik van microscopie om anatomie te bestuderen en ziekte te identificeren

Online Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Histologie onderzoeken en identificeren van ziekten met histologie en histopathologie Histologie is een belangrijk onderdeel van het moderne medicijn. Het helpt ons om cellen en weefsels op microscopisch niveau te bestuderen, en ziekten zoals kanker nauwkeurig te diagnosticeren. [+]

Histologie onderzoeken en identificeren van ziekten met histologie en histopathologie Histologie is een belangrijk onderdeel van het moderne medicijn. Het helpt ons om cellen en weefsels op microscopisch niveau te bestuderen, en ziekten zoals kanker nauwkeurig te diagnosticeren.

Deze online cursus introduceert het veld. Het begint met de basisprincipes van lichtmicroscopie, voordat men zich richt op de structuur en functie van menselijke weefsels en de relaties tussen hen.

U gebruikt een virtuele microscoop om normale weefsels te vergelijken met pathologische (of zieke) en gebruik histopathologie om elke ziekte te identificeren en te diagnosticeren.

De cursus is geproduceerd met de aardige ondersteuning van Dangoor Education.... [-]


Cursus in influenza: hoe de griep spreads en evolueert

Online Deeltijd 2 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Influenza is een ziekte die valt in twee vormen. Seizoensgebonden influenza terug elke winter, het doden tot een half miljoen mensen in slechte jaren en het veroorzaken van veel ellende. Pandemic influenza, daarentegen, is zeldzaam - onder was er alleen een handvol keer in de vorige eeuw - en veel erger dan de seizoensgriep, vaak het doden van vele miljoenen mensen over de hele wereld. Het ergste pandemie van alles, de “Spaanse griep” van 1918 doodde meer dan twee keer zoveel mensen als de Eerste Wereldoorlog - sommige schattingen zijn zelfs nog hoger. [+]

Influenza is een ziekte die valt in twee vormen. Seizoensgebonden influenza terug elke winter, het doden tot een half miljoen mensen in slechte jaren en het veroorzaken van veel ellende. Pandemic influenza, daarentegen, is zeldzaam - onder was er alleen een handvol keer in de vorige eeuw - en veel erger dan de seizoensgriep, vaak het doden van vele miljoenen mensen over de hele wereld. Het ergste pandemie van alles, de “Spaanse griep” van 1918 doodde meer dan twee keer zoveel mensen als de Eerste Wereldoorlog - sommige schattingen zijn zelfs nog hoger.

Sinds 1918 heeft ons begrip van influenza virus een lange weg afgelegd. We kunnen nu achterhalen hoe de pandemieën van de laatste honderd jaar is ontstaan ​​in de vogelgriep en varkensgriep, en kunnen we de evolutie van het virus te modelleren van jaar tot jaar, medeplichtigheid vaccin design. We hebben ook een aantal anti-virale middelen die kunnen worden gebruikt in geval van nood, en we begrijpen meer over hoe griep wordt overgedragen en de mogelijke manieren om de verspreiding ervan te voorkomen.... [-]


Cursus in Inzicht in angst, depressie en CBT

Online Voltijd Deeltijd 5 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Deze vijf weken durende cursus zal uw begrip en kennis te verbeteren rond depressie en angst, weg te nemen een aantal gemeenschappelijke mythen over deze aandoeningen, en u kennismaken met een toonaangevende, effectieve behandeling voor beide aandoeningen, genaamd Cognitieve gedragstherapie (of 'CGT' voor kort). [+]

Waarom lid worden van de cursus?

Verdrietig of angstig op enig moment tijdens je leven is heel normaal en kunnen vaak worden opgelost met de hulp van vrienden of familie. Maar zo nu en dan, deze gevoelens zich kunnen ontwikkelen tot meer langdurige psychische problemen, zoals angst en depressie. Ongeveer een kwart van de bevolking rechtstreeks elk jaar getroffen door psychische problemen waar meer specialistische hulp en ondersteuning nodig is. Deze cursus biedt een inzicht in twee van de meest gediagnosticeerde problemen geestelijke gezondheid: angst en depressie.

Deze vijf weken durende cursus zal uw begrip en kennis te verbeteren rond depressie en angst, weg te nemen een aantal gemeenschappelijke mythen over deze aandoeningen, en u kennismaken met een toonaangevende, effectieve behandeling voor beide aandoeningen, genaamd Cognitieve gedragstherapie (of 'CGT' voor kort).... [-]


Cursus in kanker: hoe genen de ontwikkeling van kanker beïnvloeden

Online Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Begrijp hoe genetica de ontwikkeling en verspreiding van kanker beïnvloeden, met deze gratis, inleidende online cursus. [+]

Wat is het enige dat alle kankers gemeen hebben? Ze beginnen als mutante of rebellencellen! In deze cursus zullen we onderzoeken hoe veranderingen in kankergenetica en epigenetica deze cellen in staat stellen om ongecontroleerd te groeien, door gebruik te maken van onze bloedvaten en het immuunsysteem samen met andere systemische veranderingen.

Ten slotte zullen we bespreken hoe ons begrip van de genetica heeft geholpen bij het verfijnen van conventionele behandelingen zoals bestraling en chemotherapie, en het ontwerp van nieuwe behandelingen die specifieke eiwitten binnen kankercellen kunnen richten, informeren.

Welke onderwerpen ga je bespreken?

Wat is kanker en waarom snappen we het?... [-]


Cursus in klinische supervisie met vertrouwen tegemoet

Online Deeltijd 2 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Bent u een nieuwe klinische of pedagogisch begeleider? Bent u het vinden van sommige gebieden van klinische supervisie uitdagen? Moet u uw toezicht vaardigheden opfrissen? Als dat zo is, deze gratis online cursus iets voor jou. Het zal u helpen uw kennis en vaardigheden te verbeteren, om een ​​meer effectieve supervisor geworden. [+]

Toezicht houden op medische studenten en stagiairs effectief met deze gratis online cursus, ideaal voor klinische en educatieve begeleiders.

Bent u een nieuwe klinische of pedagogisch begeleider? Bent u het vinden van sommige gebieden van klinische supervisie uitdagen? Moet u uw toezicht vaardigheden opfrissen? Als dat zo is, deze gratis online cursus iets voor jou. Het zal u helpen uw kennis en vaardigheden te verbeteren, om een ​​meer effectieve supervisor geworden.

Ideaal voor drukke professionals in de gezondheidszorg

online geleverd meer dan twee weken, deze cursus is ideaal als je een drukke huisarts, consultant, of andere medische of zorgverlener, wie heeft dag-tot-dag toezichthoudende verantwoordelijkheid voor medische studenten, artsen in opleiding en postdoctorale medisch stagiaires bent, in het ziekenhuis of de gemeenschap instellingen.... [-]


Cursus in mythen en realiteit van gepersonaliseerde geneeskunde: de genetische revolutie

Online Deeltijd 5 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Gepersonaliseerde geneeskunde. Precision geneeskunde. Geïndividualiseerde geneeskunde. Aangepaste geneeskunde. Gerichte geneeskunde. Alle buzzwords van de afgelopen jaren die prikkelen, verwarren en woedend het publiek, onderzoekers en professionals in de gezondheidszorg. In grote lijnen, deze termen verwijzen allemaal naar het idee van het afstemmen van de behandeling van individuele patiënten op basis van hun genetische code. [+]

Gepersonaliseerde geneeskunde. Precision geneeskunde. Geïndividualiseerde geneeskunde. Aangepaste geneeskunde. Gerichte geneeskunde. Alle buzzwords van de afgelopen jaren die prikkelen, verwarren en woedend het publiek, onderzoekers en professionals in de gezondheidszorg. In grote lijnen, deze termen verwijzen allemaal naar het idee van het afstemmen van de behandeling van individuele patiënten op basis van hun genetische code.

Wat betekent het allemaal, en waarom zou je zorg?

Deze gratis online cursus zal zowel de hype en hoop rond de genetische revolutie en gepersonaliseerde geneeskunde te bespreken. De impact van gepersonaliseerde geneeskunde op de klinische praktijk zal waarschijnlijk opleveren aanzienlijke voordelen voor de patiënten, maar het roept een aantal ernstige ethische en juridische kwesties voor gezondheidswerkers, patiënten en de gemeenschap.... [-]


Cursus in noodsituaties en het urgente zorg voor kinderen: een survival guide

Online Deeltijd 3 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Deze gratis, drie weken durende online cursus zal u tonen hoe te herkennen en te behandelen een aantal van de meest voorkomende medische aandoeningen die invloed hebben op kinderen. [+]

Deze gratis, drie weken durende online cursus zal u tonen hoe te herkennen en te behandelen een aantal van de meest voorkomende medische aandoeningen die invloed hebben op kinderen.

We zullen een combinatie van korte lezingen, video simulaties en begeleide groepsdiscussies te gebruiken, om u kennismaken met een aantal voorwaarden, waaronder:

Koorts ademhalingsmoeilijkheden Hoofd wond Buikpijn beslaglegging Uitslag uitdroging Ziekte minor Injury

Voor elke staat, zullen we kijken naar hoe kinderen te presenteren, wat belangrijk is in het beheer ervan buiten het ziekenhuis, en welke andere dingen kunnen gelijkaardige symptomen veroorzaken is.

Leren met ervaren consultants en paramedici ... [-]

Cursus in perioperatieve geneeskunde in actie

Online Deeltijd January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Verken perioperatieve medicijnen en hoe u de zorg voor de chirurgische patiënt met hoge risico's kan verbeteren. Doe mee aan deze RCoA goedgekeurde cursus. [+]

Te veel patiënten sterven of lijden aan langdurige complicaties na de operatie.

Perioperatieve geneeskunde is een opkomende, multidisciplinaire aanpak, die dit probleem aanpakt, door de zorg voor hoogrisicologische chirurgische patiënten te optimaliseren. Het omvat disciplines waaronder anesthetica, operatie, verpleegkunde, ouderenzorg, fysiotherapie en gezondheidszorg.

Deze RCoA-geaccepteerde cursus - ontwikkeld door anesthesisten aan University College London (UCL) Ziekenhuizen - omvat alle dingen perioperatieve geneeskunde. U leert de sleutelconcepten die u nodig heeft om de veiligheid van de patiënt te verbeteren en de kosten van de gezondheidszorg te verminderen.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? ... [-]

Cursus in Uitdagingen in Antibioticaresistentie: Gram-negatieve bacteriën

Online Deeltijd 3 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Gramnegatieve bacteriën (GNB) zijn een groep bacteriën die bij patiënten infecties en toxische reacties kunnen veroorzaken, maar vanwege hun structuur moeilijk te onderscheiden en te behandelen zijn met antibiotica. [+]

Gramnegatieve bacteriën (GNB) zijn een groep bacteriën die bij patiënten infecties en toxische reacties kunnen veroorzaken, maar vanwege hun structuur moeilijk te onderscheiden en te behandelen zijn met antibiotica.

Deze online cursus, geleid door experts van de British Society for Antimicrobial Chemotherapy (BSAC), kijkt naar deze uitdaging. Je onderzoekt de microbiologie van gram-negatieve bacteriën, en ontdekt hoe je GNB-infecties kunt identificeren, classificeren, diagnosticeren en behandelen.

Je zult ook wereldwijd naar voorkomens van GNB en antibioticaresistentie kijken en begrijpen welke impact ze hebben op de gezondheid en economische resultaten.

Welke onderwerpen ga je bespreken?De microbiologie van Gram-negatieve bacteriën om de diagnose van infecties mogelijk te makenDe identificatie en classificatie van klinische infecties geassocieerd met gewone Gram-negatieve bacteriënHet voorkomen van resistentie-epidemiologie en basismechanismen van resistentie, lokaal en wereldwijdDe belangrijkste doelstellingen en principes van de behandeling, inclusief negatieve gevolgenDe geschiktheid van behandelaarsDe last en impact van GNB-infecties op gezondheid en economische resultatenWat ga je bereiken?Demonstreer een basiskennis van de microbiologie van Gram-negatieve bacteriënBeoordeel het voorkomen van resistentie - epidemiologie en basismechanismen van resistentie lokaal en wereldwijdIdentificeer en classificeer klinische infecties die geassocieerd zijn met veel voorkomende Gram-negatieve bacteriënEvalueer de belasting en impact van Gram-negatieve bacteriële infecties op gezondheid en economische resultatenVergelijk de belangrijkste doelstellingen en principes van de beschikbare behandelingsopties, inclusief de negatieve gevolgenVerken de basisvereisten voor microbiologie om GNB-infecties te diagnosticerenEvalueer de geschiktheid van behandelaars - rentmeesterschap voor GNB-infectiesVat de huidige beschikbare behandelingsopties samenVoor wie is de koers bedoeld?... [-]

Cursus Kraamzorg: relaties opbouwen helpt echt levens

Online Deeltijd 3 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Ontdek hoe kwaliteitsrelaties tussen moeders, vroedvrouwen en andere gezondheidswerkers de kraamzorg veranderen en levens redden. [+]

Bouw relaties op in kraamzorg en red levens

Onderzoek toont ondubbelzinnig aan dat het verstrekken van een vrouw met dezelfde vroedvrouw vóór, tijdens en na de geboorte, resulteert in minder vroeggeboorte, foetale dood en andere complicaties.

Deze cursus legt uit waarom we behoefte hebben aan relationele zorg in kraamdiensten. U zult ontdekken hoe u succesvolle relaties kunt creëren en hoe dit betere resultaten oplevert voor de moeder, baby en verloskundige.

U leert over de modellen van de gezondheidszorg in de gezondheidszorg en over wat u en uw lokale gemeenschap kunnen doen om wereldwijd bij te dragen aan de transformatie van kraamzorg.

Welke onderwerpen ga je bespreken?De huidige status van kraamzorg en het effect ervan op vrouwen, baby's en gezinnen, maar ook verloskundigen, andere gezondheidswerkers en de gezondheidszorgDe reden voor hervorming - waarom het overstappen naar een op relaties gebaseerd kraamzorgmodel de resultaten op alle gebieden aanzienlijk verbetertHet bewijs achter de effectiviteit van op relaties gebaseerde kraamzorg - het spaart echt levensWat relatie-gebaseerde zorg inhoudt - de overkoepelende principes en wat het betekent in de context van kraamzorgEen schets van het raamwerk voor relaties (organisatiemodel) dat het beste kwalitatieve, op relaties gebaseerde zorg mogelijk maaktDemonstraties van kraamzorg op basis van relaties in de praktijkBeïnvloedende verandering van een grassrootsniveau - de kracht van individuen en groepenHoe u kunt helpen - praktische manieren om hulp op basis van relaties in uw regio beschikbaar te makenWat ga je bereiken?... [-]

Cursus Kwaliteitsverbetering in de gezondheidszorg: The Case for Change

Online Voltijd Deeltijd 6 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Deze gratis online cursus suggereert dat de belangrijkste reden is de complexiteit. Gezondheids- en sociale zorg systemen zijn inherent complex, met vele onderling verbonden activiteiten en processen, en dus moeilijk te meten, te analyseren, te veranderen en te verbeteren. [+]

Waarom lid worden van de cursus?

Waarom is de verbetering van de kwaliteit in de gezondheidszorg en sociale zorg systemen zo moeilijk? Waarom is het zo uitdagend in nieuwe en betere manieren van het organiseren van gezondheidszorg en sociale zorg tot stand te brengen?

Vele redenen zijn naar voren gebracht: gebrek aan geld; het ontbreken van de juiste of volledige kennis; buitensporige en wellicht overbodige regelgeving; en verschanst professionele meningen en belangen.

Deze gratis online cursus suggereert dat de belangrijkste reden is de complexiteit. Gezondheids- en sociale zorg systemen zijn inherent complex, met vele onderling verbonden activiteiten en processen, en dus moeilijk te meten, te analyseren, te veranderen en te verbeteren.... [-]


Cursus om tandheelkunde te ontdekken

Online Deeltijd 6 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Hoe belangrijk is een glimlach? Ooit afgevraagd wat al die letters en cijfers een tandarts roept tijdens uw check-up betekenen? Hoe zijn gebroken tanden vast, of hoe prothesen zijn gemaakt? Join Dr Christopher Stokes van de School of Clinical Dentistry aan de Universiteit van Sheffield op een leerproces te verkennen het beroep van tandarts en de impact tandheelkunde heeft op al onze levens. [+]

Hoe belangrijk is een glimlach? Ooit afgevraagd wat al die letters en cijfers een tandarts roept tijdens uw check-up betekenen? Hoe zijn gebroken tanden vast, of hoe prothesen zijn gemaakt? Join Dr Christopher Stokes van de School of Clinical Dentistry aan de Universiteit van Sheffield op een leerproces te verkennen het beroep van tandarts en de impact tandheelkunde heeft op al onze levens.

In deze cursus zult u horen van, en interactie met deskundigen uit alle hoeken van de tandheelkundige beroepen tandheelkunde ontdekken.

Te beginnen met de publieke perceptie van de tandheelkunde, de soms gruwelijke geschiedenis van het vak, zullen we de context van de tandheelkunde te verkennen vandaag. Door middel van interactieve oefeningen zullen we de verschillende rollen en activiteiten demystificeren binnen een tandheelkundige praktijk, en in detail te ontdekken hoe vaak tandziekten en problemen worden behandeld door te praten met de experts en kijk hoe ze werken. We zullen onderzoeken hoe vals gebit en tandheelkundige kronen zijn gemaakt, en neem een ​​kijkje in de toekomst door te kijken naar de nieuwste technologie van 3D geprint tanden.... [-]


Cursus Oorzaken van menselijke ziekten: voeding en milieu

Online Deeltijd 2 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Onderzoek hoe voeding en omgevingsfactoren, waaronder levensstijl, je kans op het ontwikkelen van een menselijke ziekte beïnvloeden. [+]

Tijdens deze cursus zal je kijken naar het belang van voeding voor de menselijke gezondheid en onderzoeken wat er met het lichaam gebeurt wanneer het niet de juiste voedingsstoffen krijgt. Je richt je op ondervoeding en obesitas en hoe deze bijdragen aan de ontwikkeling van ziekten, zoals diabetes. Je leert hoe voedsel kan leiden tot een slechte gezondheid door het dragen van ziekteverwekkers die voedselvergiftiging veroorzaken. Aan de hand van onderzoek van de Universiteit van Leeds onderzoek je hoe toxines zijn verbonden met ziekten zoals kanker. Je onderzoekt vervolgens omgevingsfactoren, waaronder luchtvervuiling, en de bijdrage aan menselijke ziekten.

Welke onderwerpen ga je bespreken?Het belang van vitamines en mineralen voor de menselijke gezondheid.Eiwit- en energie-ondervoeding (PEM): de oorzaken en fysieke en fysiologische symptomen.Obesitas: presentatie, oorzaken en gevolgen.Voedseltoxinen en het risico voor de gezondheid.Bijdrage van milieutoxines en de associatie met menselijke ziekten.Watergedragen toxinen en de impact op de gezondheid.Luchtvervuiling en de bijdrage ervan aan hart- en vaatziekten. [-]

Cursusuitdagingen bij antibiotische resistentie: puntpreventie-onderzoeken

Online Deeltijd 2 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Leer hoe u gebruik maakt van het gebruik van Point Prevalence Surveys (PPS) om antibioticumverbruik te meten en antimicrobiële resistentie te bestrijden. [+]

Point Prevalence Surveys (PPS) zijn een belangrijk hulpmiddel voor professionals in de gezondheidszorg om te gebruiken voor het beoordelen en verbeteren van het voorschrijven van antibiotica lokaal, nationaal en globaal.

Deze online cursus - geleid door experts van de Britse Vereniging voor Antimicrobiële Chemotherapie (BSAC) - kijkt naar hun gebruik. U ontdekt het belang van het meten van antibiotica en hoe PPS kan helpen.

U kijkt naar de stappen die nodig zijn om een ​​PPS uit te voeren, waaronder welke gegevens moeten worden verzameld en waarom, hoe te analyseren, presenteren en leren ervan. U zal ook de beperkingen van PPS beoordelen.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Het belang van meting in antimicrobiële stewardship programma's. De voordelen van het uitvoeren van een PPS. De soorten gegevens verzameld. Het belang van feedback van resultaten om verbeteringen te verbeteren in het voorschrijven van antibiotica. Belangrijke berichten van succesverhalen over de hele wereld. Wat ga je bereiken? ... [-]

Cursus voorgeschreven lichaamsbeweging voor de preventie en behandeling van de ziekte

Online Deeltijd 2 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

In de afgelopen decennia lichamelijke oefening is geworden goed ingeburgerd als een instrument voor de preventie en behandeling van de ziekte. Perceptions binnen de zorgsector aan lichaamsbeweging en het voorschrijven ervan als een behandeling hebben de laatste jaren sterk veranderd. [+]

In de afgelopen decennia lichamelijke oefening is geworden goed ingeburgerd als een instrument voor de preventie en behandeling van de ziekte. Perceptions binnen de zorgsector aan lichaamsbeweging en het voorschrijven ervan als een behandeling hebben de laatste jaren sterk veranderd.

Inzicht in de evolutie van de voorgeschreven lichaamsbeweging en het gebruik ervan vandaag

In deze gratis online cursus bewijs van de rol van lichaamsbeweging bij de behandeling van een verscheidenheid aan klinische populaties met inbegrip van mensen met hart- en vaatziekten, psychische problemen, zal pediatrische aandoeningen en kanker worden bestudeerd.

Over twee weken ontdekken de voordelen van de oefening in zowel de preventie en behandeling van ziekten en uw vertrouwen in voorgeschreven lichaamsbeweging als een behandeling te verbeteren.... [-]


Natuurlijk: het bewegingsapparaat: de wetenschap om actief te blijven op oudere leeftijd

Online Voltijd Deeltijd November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Demystify het verouderingsproces en leer hoe ons dagelijks gedrag waarschijnlijk onze langdurige musculoskeletale gezondheid zal beïnvloeden. [+]

Deze gratis online cursus is ontwikkeld door het MRC-Arthritis Research UK Center voor geïntegreerd onderzoek naar musculoskeletale veroudering, een samenwerking tussen de universiteiten van Liverpool, Sheffield en Newcastle. Tijdens deze cursus leer je waarom onze botten, gewrichten en spieren minder goed functioneren naarmate we ouder worden en ontdekken hoe we het beste kunnen leven naarmate we ouder worden.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? [-]

Natuurlijk: het creëren van momenten van vreugde voor mensen met de ziekte van Alzheimer

Online Voltijd Deeltijd 2 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Leer hoe u mensen met de ziekte van Alzheimer zo goed mogelijk kunt helpen met praktische tips en advies. [+]

Wanneer iemand kortetermijngeheugenverlies heeft, bestaat hun leven uit momenten. Dit betekent dat we niet altijd een prachtige dag kunnen creëren, maar we kunnen een prachtig moment creëren.

In deze cursus leer je hoe je zulke prachtige momenten kunt aanmoedigen en genieten. U krijgt praktische tips om de dagelijkse strijd van Alzheimer voor degenen die ermee leven te verlichten en diegenen die hen helpen. Uiteindelijk zul je leren hoe je verder kunt kijken dan de uitdagingen van de ziekte en je kunt focussen op het creëren van het best mogelijke leven voor mensen met de ziekte van Alzheimer.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? De persoon begrijpen Welke leeftijd hebben ze in gedachten? Leef hun waarheid ik wil naar huis Stop met corrigeren Je humeur beïnvloedt hun humeur Verzorgen van de verzorger Wat ga je bereiken? ... [-]

Natuurlijk: verbetering van de gezondheidszorg door klinisch onderzoek

Online Voltijd Deeltijd 4 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Ontdek op deze gratis online cursus hoe medische behandelingen worden ontdekt, getest en geëvalueerd om de gezondheidszorg voor iedereen te verbeteren. [+]

Alles wat we in de gezondheidszorg doen, moet worden ontdekt en grondig worden getest voordat het in de praktijk kan worden gebracht. In deze cursus onderzoek je klinisch onderzoek - de uitdagingen en de enorme voordelen ervan voor de moderne gezondheidszorg. Je zult door case studies gaan en onderzoeken hoe onderzoek bijdraagt ​​aan de behandeling van belangrijke ziekten, zoals kanker en dementie, onderzoek naar het proces van onderzoek en de ethische vragen die gesteld worden. Je leert hoe leden van een onderzoeksteam, academici en deelnemers aan klinisch onderzoek allemaal bijdragen aan dit ontdekkingsproces.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? De fundamentele principes van het wetenschappelijke proces en hun belang om ervoor te zorgen dat klinisch onderzoek accurate informatie en antwoorden oplevert. De oorsprong van klinische onderzoeken en hoe een begrip van hoe klinisch onderzoek te ontwikkelen zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Hoe moderne klinische onderzoeken worden uitgevoerd, hoe belangrijk het is vooroordelen te minimaliseren, en de rol van technieken als randomisatie en controle, en placebo's en verblinding. De impact van de digitale revolutie en big data op de manier waarop klinische onderzoeken worden uitgevoerd, en de kansen en uitdagingen die deze bieden. Het belang om ervoor te zorgen dat klinisch onderzoek ethisch verantwoord is en de belangrijkste beginselen die essentieel zijn om ervoor te zorgen dat klinische proeven op ethisch verantwoorde wijze worden opgezet en uitgevoerd. De rol die respect moet spelen in klinisch onderzoek en hoe we ervoor kunnen zorgen dat onderzoek wordt uitgevoerd op een... [-]

Natuurlijk: voeding en welzijn

Online Voltijd Deeltijd 4 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Demystify de complexe en tegenstrijdige berichten die we vandaag horen over voeding, gezondheid en levensstijl, met deze gratis online cursus. [+]

Krijg vaardigheden om voedingsinformatie te evalueren en toe te passen op uw eigen dieet

Deze cursus helpt u de wetenschappelijke basis van menselijke voeding en actuele voedingsconcepten en controverses te begrijpen.

Elke week kijken we naar een ander thema:

De ingrediënten voor een 'gezond dieet': welke componenten van uw dieet kunnen het welzijn bevorderen en het risico op ziekten verminderen? Waarom eten we wat we eten? Wat zijn de 'drivers' die onze voedselkeuzes beïnvloeden? Voeding en ziekte: kun je echt je eigen weg naar gezondheid eten? Voedingstoornissen, mythen en de duidelijke waarheid: zijn onze genen verantwoordelijk voor onze huidige voedingsgewoonten? Welke onderwerpen zullen u bedekken? ... [-]

Natuurlijk: voorbereiden op een internationaal gezondheidsaanbod: onderzoek naar wereldwijde gezondheid, ethiek en veiligheid

Online Voltijd Deeltijd November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Bereid je voor op een International Health Elective, in deze cursus ontwikkeld in samenwerking met King's College London [+]

Internationale gezondheidskeuzes (IHE's) zijn zeer variabele, door studenten georganiseerde stages die belangrijke kansen bieden voor studentgericht leren over gezondheid en gezondheidszorg in onbekende contexten. Ze stellen studenten in de medische en gezondheidszorg in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren en om interessegebieden te verkennen die relevant zijn voor toekomstige carrières.

Er zijn echter aanwijzingen dat internationale keuzevakken voor de gezondheidszorg niet altijd de verwachte leerresultaten opleveren en dat voorkenbaar leren kan helpen een waardevolle en productieve ervaring te garanderen. Deze gratis online cursus, ontwikkeld als een samenwerking tussen King's College London en St George's, University of London, is bedoeld voor studenten die momenteel studeren in medische of gezondheidszorgdisciplines en overwegen om een ​​IHE te nemen. Tijdens de cursus zul je leren hoe je negatieve ervaringen kunt vermijden en ervoor kunt zorgen dat het doen van een IHE zowel waardevol als productief zou zijn, mocht je besluiten om zelf een keuze te maken.... [-]


Natuurlijk bij het verbeteren van de gezondheid van vrouwen, kinderen en adolescenten: van bewijsmateriaal tot actie

Online Voltijd Deeltijd 6 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Deze gratis online cursus presenteert de meest recente gegevens, prioriteiten en debatten over de gezondheid van adolescenten, moeders, pasgeborenen en kinderen op een toegankelijke manier, zodat iedereen de kans om te gaan met de problemen heeft. [+]

Waarom lid worden van de cursus?

In een tijd van wereldwijde bezorgdheid over de opkomende infectieziekten en chronische ziekten, is het belangrijk om te onthouden dat miljoenen vrouwen en kinderen blijven om elk jaar sterven aan aandoeningen die makkelijk zijn te voorkomen en te behandelen.

Deze gratis online cursus presenteert de meest recente gegevens, prioriteiten en debatten over de gezondheid van adolescenten, moeders, pasgeborenen en kinderen op een toegankelijke manier, zodat iedereen de kans om te gaan met de problemen heeft.

Ontdek de levenscyclus van geboorte tot volwassenheid

De cursus zal lopen over zes weken, het verkennen van de levenscyclus van geboorte tot volwassenheid, om te kijken naar adolescent, reproductieve, moeder, pasgeboren en gezondheid van het kind.... [-]


Natuurlijk in de anatomie: ken uw buik

Online Deeltijd January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Deze cursus zal u helpen de posities van organen te identificeren binnen de buik en laat u kennismaken met gemeenschappelijke anatomische terminologie. [+]

Deze cursus zal u helpen de posities van organen te identificeren binnen de buik en laat u kennismaken met gemeenschappelijke anatomische terminologie.

U zult kijken naar de anterieure (voorkant) buikwand, het verkennen van de manier waarop de 'abs' worden beschouwd in relatie tot gezondheid en schoonheid. Je zult dan verder te kijken naar de samenstelling van het maag-darmkanaal. Gericht op veel voorkomende problemen die zich kunnen voordoen in dit traktaat, hoor je van een abdominale chirurg over het werk dat hij doet voor de behandeling en genezing van dergelijke problemen.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? De posities van organen in de buikholte Gemeenschappelijke anatomische terminologie op organen en hun positie ten opzichte van elkaar De voorste buikwand: hoe 'abs' worden beschouwd in relatie tot gezondheid en schoonheid De structuur van het maagdarmkanaal Voorkomende gastro-intestinale problemen en het werk te behandelen of genezen van hen Wat ga je bereiken? Identificeren waar de organen van de buikholte liggen. Identificeer belangrijke anatomische terminologie door te verwijzen naar de woordenlijst. Ontdek de basisfuncties en de spieren van de voorste buikwand. Bespreek de diverse taken van de voorste buikwand musculatuur uitgevoerd. Onderzoek en bespreken hoe de buik in de media wordt genoemd. Bespreken uw leren over de basispositie en functie van het maagdarmkanaal, de slokdarm naar het rectum. Geven de plaats van het maagdarmkanaal en relateren aan naburige organen. Bekijk voorkomende gastro-intestinale problemen en hoe ze worden behandeld. Onderzoek en bespreken feiten over het maagdarmkanaal. Wie is de cursus voor? ... [-]

Natuurlijk in de wereldwijde blindheid: planning en het beheer van oogzorg

Online Deeltijd 6 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Over de hele wereld 285 miljoen mensen zijn blind of slechtzienden. 75% hiervan is vermijdbaar en 90% is in laag-en midden-inkomens landen. In deze online cursus belichten we de belangrijkste feiten over vermijdbare blindheid en wereldwijde initiatieven om het aan te pakken. [+]

Over de hele wereld 285 miljoen mensen zijn blind of slechtzienden. 75% hiervan is vermijdbaar en 90% is in laag-en midden-inkomens landen. In deze online cursus belichten we de belangrijkste feiten over vermijdbare blindheid en wereldwijde initiatieven om het aan te pakken.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Epidemiologische gegevens over de oorzaken en de prevalentie van blindheid en slechtziendheid VISION 2020: The Right to Sight De Global Action Plan 2014-2019 Key volksgezondheid strategieën voor cataract en refractieve fout Versterking van gezondheidssystemen De essentie van het planningsproces voor oog zorgprogramma's De principes van monitoring en evaluatie Wat ga je bereiken? Beschrijf de omvang en de oorzaken van blindheid en slechtziendheid, zowel wereldwijd als lokaal. Evalueer de belangrijkste controle van de volksgezondheid strategieën om de dienstverlening voor cataract en refractieve fout in uw lokale omgeving te versterken. Breng de essentie van het planningsproces voor implementatie in uw omgeving. Beoordeel de relevantie van de Vision 2020: het recht op initiatief zicht en de toepasbaarheid van Global actieplan 2014-2019 naar uw lokale setting. Interpreteer het belang van monitoring en evaluatie voor een effectief beheer van een oog care service. Wie is de cursus voor? ... [-]

Natuurlijk in de wetenschap van medicijnen

Online Deeltijd 6 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

groeiende bevolking van de wereld staat voor grote gezondheidsproblemen, en medicijnen zijn een belangrijke pijler om een ​​betere gezondheid te bewerkstelligen. Meer informatie over de wetenschap van de belangrijkste geneesmiddelen die worden gebruikt om hart-en vaatziekten, depressie, diabetes, pijnbestrijding en het stoppen met roken te beheren. [+]

groeiende bevolking van de wereld staat voor grote gezondheidsproblemen, en medicijnen zijn een belangrijke pijler om een ​​betere gezondheid te bewerkstelligen. Meer informatie over de wetenschap van de belangrijkste geneesmiddelen die worden gebruikt om hart-en vaatziekten, depressie, diabetes, pijnbestrijding en het stoppen met roken te beheren.

Zie elk gezondheidstoestand door de ogen van de patiënt

Week na week een nieuwe geneeskunde en gezondheid gebied zal bestuderen, om te beginnen door te kijken door de ogen van een getroffen patiënt. U zult de mechanica van een ziekte te leren en hoe het invloed op de bevolking van de wereld. Je zal dan ingaan op de wetenschap van de geneeskunde aan de chemie van het geneesmiddel te verkennen, hoe het werkt in het lichaam en waarom het is geformuleerd in een bepaalde manier om de medicijnen die je ziet op de apotheek plank geworden.... [-]


Natuurlijk in de zorg bij dementie: in contact te blijven en goed te leven

Online Deeltijd 3 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Als het gaat om begrip en een persoon met dementie ondersteunen, mantelzorgers zijn vaak de meest ervaren en deskundig. Maar, zult u weten dat verzorgers een aantal echt stressvolle situaties die moeilijk te behandelen kan worden kan worden geconfronteerd. [+]

Als u een verzorger voor een persoon met dementie dan is dit een cursus voor u.

Als het gaat om begrip en een persoon met dementie ondersteunen, mantelzorgers zijn vaak de meest ervaren en deskundig. Maar, zult u weten dat verzorgers een aantal echt stressvolle situaties die moeilijk te behandelen kan worden kan worden geconfronteerd.

Win advies over het aansluiten van en de zorg voor iemand met dementie

Deze cursus zal u voorzien van kennis en advies die u kunnen helpen verbinden met en de zorg voor iemand met dementie. We zullen ons richten op de dagelijkse ervaringen die worden gezien als bijzonder uitdagend en stressvol, zoals het combineren van werk met de zorg voor iemand met dementie.... [-]


Natuurlijk in hartgezondheid: een gids voor beginners over hart- en vaatziekten

Online Voltijd Deeltijd 4 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Deze vier weken durende cursus heeft als doel om uw kennis van hoe het hart werkt te verbeteren, de gevolgen van hart-en vaatziekten en wat u kunt doen om het te vermijden. We zullen de anatomie van het hart te verkennen, uit te leggen hoe de bloedsomloop werkt en wat het doet. [+]

Waarom lid worden van de cursus?

Uw hart slaat ongeveer 100.000 keer per dag, pompen van bloed rond je lichaam om zuurstof en voedingsstoffen te leveren, terwijl weg het nemen van afvalproducten.

Wanneer je hart is ongezond, het kan niet deze vitale taak zo effectief uit te voeren. Dit kan aanzienlijke gezondheidsproblemen veroorzaken - hart-en vaatziekten is een van de grootste moordenaars in het Verenigd Koninkrijk en naar schatting 17 miljoen mensen sterven aan hart-en vaatziekten per jaar wereldwijd.

Hart-en vaatziekten is iets dat veel levens raakt, maar kan moeilijk te begrijpen zijn.

Een inleiding tot de gezondheid van het hart

Deze vier weken durende cursus heeft als doel om uw kennis van hoe het hart werkt te verbeteren, de gevolgen van hart-en vaatziekten en wat u kunt doen om het te vermijden. We zullen de anatomie van het hart te verkennen, uit te leggen hoe de bloedsomloop werkt en wat het doet.... [-]


Natuurlijk in het ontmantelen van gerichte kankerbehandelingen

Online Deeltijd 5 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Ontdek de wetenschap achter gerichte kankerbehandelingen die het landschap van patiëntenzorg veranderen op deze gratis online cursus [+]

Dankzij het baanbrekende onderzoek in de afgelopen 20 jaar zijn nieuwe, gerichte behandelingen ontwikkeld die de manier veranderen waarop we kanker behandelen en nieuwe patienten bieden. Doe mee met ons en ontdek de wetenschap achter deze behandelingen en leer door middel van quizzen, interviews, artikelen en patiëntgevalstudies. Elke week heb je de mogelijkheid om met andere leerlingen over belangrijke kwesties te discussiëren. U leert van deskundigen op het gebied en krijgt een dieper inzicht in hoe doelgerichte kankerbehandelingen werken om uw patiënten te ondersteunen.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Wat zijn gerichte behandelingen en hoe worden ze vandaag gebruikt Biologische concepten achter gerichte kankerbehandelingen Celcommunicatie en kanker Behandelingen voor solide tumoren die celcommunicatiewegen blokkeren (monoklonale antilichamen en kinaseremmers) Communiceren aan patiënten over gerichte kankerbehandelingen Bijwerkingen van behandelingen en hoe ze de kwaliteit van leven van de patiënten beïnvloeden De unieke eigenschappen van bloedkanker en de gerichte therapieën die ze behandelden De relatie tussen kanker en het immuunsysteem Verschillende immunotherapie strategieën met inbegrip van checkpoint remmers, adoptie cel transfer en kanker behandeling vaccins Hoe immunotherapie wordt gerapporteerd in het nieuws en het beheren van de patiënt verwachtingen van de behandeling De uitdagingen van drugsbestrijding en de implementatie van biomarkertests De toekomst van gerichte kankerbehandelingen Wat ga je bereiken? ... [-]

Natuurlijk in het verbeteren van de gezondheid van vrouwen, kinderen en adolescenten: van bewijs om actie

Online Deeltijd 6 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

In een tijd van wereldwijde bezorgdheid over de opkomende infectieziekten en chronische ziekten, is het belangrijk om te onthouden dat miljoenen vrouwen en kinderen blijven om elk jaar sterven aan aandoeningen die makkelijk zijn te voorkomen en te behandelen. [+]

In een tijd van wereldwijde bezorgdheid over de opkomende infectieziekten en chronische ziekten, is het belangrijk om te onthouden dat miljoenen vrouwen en kinderen blijven om elk jaar sterven aan aandoeningen die makkelijk zijn te voorkomen en te behandelen.

Deze gratis online cursus presenteert de meest recente gegevens, prioriteiten en debatten over de gezondheid van adolescenten, moeders, pasgeborenen en kinderen op een toegankelijke manier, zodat iedereen de kans om te gaan met de problemen heeft.

Ontdek de levenscyclus van geboorte tot volwassenheid

De cursus zal lopen over zes weken, het verkennen van de levenscyclus van geboorte tot volwassenheid, om te kijken naar adolescent, reproductieve, moeder, pasgeboren en gezondheid van het kind.... [-]


Natuurlijk in internet van dingen voor actief ouder worden

Online Deeltijd 4 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

The Internet of Things (IoT) bevat een groot aantal nieuwe digitale gezondheid technologieën, van apps naar draagbare apparaten naar huis sensoren - apparaten die naar verwachting een revolutie in de gezondheidszorg in de nabije toekomst. Maar wanneer zal ze worden echt nuttig en bruikbaar voor mensen met de meest op het spel staat: ouderen met meerdere medische problemen? Dit is slechts één van de vragen die we zullen aanpakken op deze cursus. [+]

The Internet of Things (IoT) bevat een groot aantal nieuwe digitale gezondheid technologieën, van apps naar draagbare apparaten naar huis sensoren - apparaten die naar verwachting een revolutie in de gezondheidszorg in de nabije toekomst. Maar wanneer zal ze worden echt nuttig en bruikbaar voor mensen met de meest op het spel staat: ouderen met meerdere medische problemen? Dit is slechts één van de vragen die we zullen aanpakken op deze cursus.

Krijg een inleiding tot de ouderenzorg

Betere technologie kan komen vaak van meer inzicht. Tijdens deze cursus leer je over hoe oudere volwassenen en clinici te beheren gezondheidsproblemen en gezondheid pijnpunten, en hoe om te controleren of up-front voor de echte problemen senioren moeten oplossen technologische hulp.... [-]


Natuurlijk in mindfulness voor welzijn en topprestaties

Online Voltijd Deeltijd 6 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Deze praktische cursus van zes weken verkent de wetenschap, praktijk en de filosofie van mindfulness. Je leert hoe je mindfulness praktijken op te nemen in je leven om stress te verminderen, het verbeteren van de geestelijke gezondheid, en verbetering van uw persoonlijke en professionele leven. [+]

Leer mindfulness technieken om stress te verminderen en de prestaties te verbeteren

Benadrukt door het tempo van het moderne leven? Mindfulness kan het antwoord zijn. Onderzoek toont aan dat wanneer je niet bewust aandacht te besteden aan iets, je hersenen gaat in standaardmodus veroorzaken toegenomen angst en slechte communicatie. Mindfulness kan helpen een einde aan onproductief gedrag. In deze online cursus leert u hoe u mindfulness praktijken op te nemen in je leven, om stress te verminderen en verbeteren van uw persoonlijke en professionele leven.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Het probleem van unmindfulness Onderzoek naar mindfulness Mindful stressreductie en omgaan met emoties Het verbeteren van werk en studie prestaties Mindfulness in het geheugen en het leren Het cultiveren van self-mededogen en emotionele gezondheid Mindful communicatie Relaties en empathie Mindfulness als een manier van leven Wat ga je bereiken? Identificeer de oorzaken van stress in je leven Experimenteer met een bereik van mindfulness technieken Het ontwikkelen van een reeks van mindfulness technieken die effectief zijn in je leven Evalueer de impact van een verscheidenheid van mindfulness technieken Denk na over je ervaringen in een persoonlijke mindfulness dagboek Modelleren van een meer bewust benadering van werk, studie en leven Wie is de cursus voor? ... [-]

Natuurlijk in voedsel als medicijn

Online Deeltijd 3 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Deze cursus introduceert het concept van voedsel als medicijn. Je zal onderzoeken hoe voedsel van belang kan zijn, zowel in preventieve gezondheidszorg en als hulpmiddel bij het beheer van bepaalde chronische ziekten vandaag de dag, in het verleden en in de toekomst. U leert ook over wat er in het voedsel dat zij het potentieel om onze gezondheid en hoe om te herkennen welke soorten voedingsmiddelen zijn essentieel voor de gezondheid en welzijn te verbeteren geeft, en hoe voedsel een belangrijke rol in de behandeling / preventie van ziekten kunnen spelen. [+]

Deze cursus introduceert het concept van voedsel als medicijn. Je zal onderzoeken hoe voedsel van belang kan zijn, zowel in preventieve gezondheidszorg en als hulpmiddel bij het beheer van bepaalde chronische ziekten vandaag de dag, in het verleden en in de toekomst. U leert ook over wat er in het voedsel dat zij het potentieel om onze gezondheid en hoe om te herkennen welke soorten voedingsmiddelen zijn essentieel voor de gezondheid en welzijn te verbeteren geeft, en hoe voedsel een belangrijke rol in de behandeling / preventie van ziekten kunnen spelen.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Geschiedenis van voedsel als medicijn Eten en haar rol in de preventie en behandeling Macronutriënten, micronutriënten, fytochemicaliën en antioxidanten Nutrition complexiteit en controverses, en het belang van het bewijs Eten en de darm Voeding en de hersenen Foods, vruchtbaarheid en zwangerschap Eten en gewicht Eten en ons genoom richtlijnen Volksgezondheid voeding Wat ga je bereiken? Beschrijf wat wordt bedoeld met de term 'voedsel als medicijn' en een lijst van een aantal voorbeelden van de manier waarop voedsel zijn gebruikt als medicijn in het verleden. Bepaal hoe en welke soorten voedingsmiddelen zijn essentieel voor de gezondheid en het welzijn, en spelen een belangrijke rol in de behandeling / preventie van ziekten. Identificeer huidige blijkt gebaseerd, voedingsgerelateerde richtlijnen voor de volksgezondheid en toepassen om persoonlijke eetgewoonten en voedingsinname verbeteren. Identificeer voedingsmiddelen / componenten van voedsel dat een effect op de verschillende systemen van het lichaam, het gewicht en de eetlust, vruchtbaarheid en zwangerschap, en het genoom... [-]

Natuurlijk in voedsel als medicijn: vruchtbaarheid en zwangerschap

Online Voltijd Deeltijd November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

Help uw patiënten voedingsmiddelen en voeding te gebruiken om te helpen bij het bedenken en behalen van goede zwangerschapsresultaten. [+]

Begrijp de rol van voedsel en voeding in vruchtbaarheid en zwangerschap

Tijdens deze cursus voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, zult u de laatste evidentie onderzoeken over de rol van voeding op vruchtbaarheid en zwangerschapsuitkomsten. Je richt je op twee hoofdonderwerpen: voeding en vruchtbaarheid en voeding en zwangerschap.

Voedingsmiddelen en vruchtbaarheid zullen zich richten op het optimaliseren van voeding voor vruchtbaarheid en pre-conceptie, waaronder onderwerpen als het effect van voedsel op reproductieve gezondheid en dieetaanbevelingen om de vruchtbaarheid te verbeteren. Voedingsmiddelen en zwangerschap zullen onderwerpen onderzoeken zoals vereisten tijdens de zwangerschap en het optimaliseren van de zwangerschaps-gewichtstoename.... [-]


Natuurlijk leverziekte: op je lever letten

Online Deeltijd 3 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Lees meer over hoe uw lever werkt, hoe u ervoor kunt zorgen en hoe leverschade wereldwijd wordt veroorzaakt, gestudeerd en behandeld. [+]

We ervaren momenteel een internationale explosie van leveraandoeningen die nog steeds een enorme impact hebben op de gezondheidszorgsystemen en de wereldwijde gezondheid. In het VK hebben we sinds 2000 een toename gezien van het aantal sterfgevallen ten gevolge van leveraandoeningen, en dit patroon weerspiegelt de mondiale situatie.

In tegenstelling tot de verwachtingen is deze dramatische toename van de leverziekte niet beperkt tot patiënten die alcohol drinken, en leverkanker is de op twee na meest voorkomende oorzaak van aan kanker gerelateerde sterfte. Veel erfelijke aandoeningen en verworven infecties kunnen ook een leveraandoening veroorzaken en leveraandoeningen als gevolg van obesitas en dieet worden bijzonder belangrijk.... [-]


Natuurlijk naar een apotheek leermeester geworden

Online Deeltijd 4 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Goede stageprogramma's zijn van vitaal belang voor de opleiding van zorgverleners goed - dat is de reden waarom effectieve apotheek leermeesters, de leraren die leerlingen begeleiden bij hun apotheek training, zo belangrijk zijn. [+]

Waarom lid worden van de cursus?

Goede stageprogramma's zijn van vitaal belang voor de opleiding van zorgverleners goed - dat is de reden waarom effectieve apotheek leermeesters, de leraren die leerlingen begeleiden bij hun apotheek training, zo belangrijk zijn.

Deze cursus zal die op zoek zijn naar om stage leermeesters zijn, in het kader van de apotheek onderwijs, met basiskennis over apotheek precepting bieden.

Begrijp het basisprincipe van precepting

Op deze cursus zult u een inleiding tot de apotheek precepting krijgen, wijzend op de typische taken en verantwoordelijkheden van een leermeester moet op zich te nemen.

Leer hoe je een goed georganiseerde leerervaring te creëren ... [-]

Voorkomen cursus in de Zika virus: het begrijpen en beheersen van de Aedes mug

Online Deeltijd 3 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Engels ondertiteld, zal de Spaanse en Portugese beschikbaar zijn voor elke video. Deze zijn te vinden door te klikken op het pictogram in de rechterbenedenhoek van het venster speler. [+]

Kom en leer met ons! | Venha leren conosco!

Engels ondertiteld, zal de Spaanse en Portugese beschikbaar zijn voor elke video. Deze zijn te vinden door te klikken op het pictogram in de rechterbenedenhoek van het venster speler. PDF transcripties en vertalingen van pagina's slides zal ook beschikbaar zijn in de 'Downloads / Downloads' sectie. Discussies en natuurlijk aankondigingen, verzonden aan het begin van de week, zal alleen in het Engels.

Versões com Legendas em inglês e estarão português em todos os disponíveis video's. Om te veranderen, klikt u op ícone geen nummer verschijnt niet direito da stof. PDF, dia's en outro's materiais traduzidos estarão também na seção disponíveis om relevante stage te downloaden. Discussões, waarschuwingen en stuurde Informações niet het begin van elke week Serao alleen in het Engels geschreven.... [-]


Contact
Social Media