Lees de Officiële Beschrijving

Glasgow Caledonian University is een onderscheidende, inclusieve en toekomstgerichte universiteit die zich inzet voor haar sociale missie om het algemeen welzijn te bevorderen. We zijn een internationaal topcentrum geworden in het hoger onderwijs, dat inzetbaarheid en mondiaal burgerschap bij onze afgestudeerden bevordert. We winnen prijzen voor onze steun en toewijding aan de studentenervaring, terwijl we innovatie leveren door ons onderzoek van wereldklasse op belangrijke krachtgebieden. We hebben een traditie van verruiming van de toegang tot hoger onderwijs voor getalenteerde individuen ongeacht hun achtergrond, en we maken gebruik van ons intellectueel en sociaal kapitaal ten behoeve van de gemeenschappen die we in Schotland en internationaal dienen.

Glasgow Caledonian University (GCU) is een levendige, innovatieve en met meerdere prijzen bekroonde universiteit voor het algemeen welzijn.

We willen een bijdrage leveren aan de samenleving op een manier die omhelst, maar die verder gaat dan de traditionele rol van een universiteit. GCU's For the Common Good commitment komt tot leven en wordt geleverd door studenten en medewerkers van academische scholen en afdelingen.

Welkom bij de School of Health and Life Sciences

De School of Health en Life Sciences, een van de drie academische scholen in GCU, brengt de afdelingen Life Sciences, Psychology, Social Work en Allied Health Sciences en Nursing and Community Health samen.

In samenwerking met onze medewerkers, studenten en externe belanghebbenden heeft de School of Health en Life Sciences een verenigende visie ontwikkeld die is ontworpen om de Universitaire Strategie van 2020 te realiseren, excellentie, betrokkenheid en energie te integreren in elk aspect van het schoolleven.

Onze school brengt de afdelingen Life Sciences, Psychology, Social Work en Allied Health Sciences en Nursing and Community Health samen. Door samenwerking tussen afdelingen kan de school een ongeëvenaard aanbod van onderwijsprogramma's en flexibele leveringsopties, onderzoek, op maat gemaakte training en adviesdiensten aanbieden in de sectoren gezondheid, sociale zorg en life sciences.

De school heeft meer dan 280 academici, waaronder hoogleraren, lezers, postdoctorale onderzoeksgenoten en onderzoeksmedewerkers. We ontvingen een uitstekende studenttevredenheid van 93% in de meest recente Nationale Studentenenquête. We hebben meer dan 4000 studenten uit de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Canada, Myanmar, Indonesië, Koeweit, Saoedi-Arabië en Bangladesh. Ze zijn een zeer gewaardeerd en integraal onderdeel van onze academische gemeenschap.

Wij zetten ons in voor innovatief, boeiend en interprofessioneel onderwijs voor al onze studenten. Dit wordt onderbouwd door onze faciliteiten van wereldklasse en baanbrekend onderzoek. Het succes van onze methodologie wordt aangetoond door onze uitstekende resultaten van de National Student Survey.

Onderzoek Excellence

Excellentie in onderwijs en onderzoek, topacademici, ondersteunende en stimulerende leeromgeving op een breed scala van gebieden - van Food Biosciences tot Nursing.

Ons onderzoek

In REF 2014 stonden we in de top 20 van het VK voor gezondheidsonderzoek op basis van wereldwijd toonaangevende en internationaal uitstekende normen. Lees meer over onze bekroonde academici en levendige onderzoeksgemeenschappen.

Onze faciliteiten

Wij bieden studenten en bedrijven toegang tot de modernste leer- en onderzoeksfaciliteiten op al onze afdelingen.

Onze afdelingen

De sterke punten van de School of Health en Life Sciences en het bijbehorende Institute of Applied Health Research liggen in onze professionele expertise, multidisciplinaire teamgebaseerde dienstverlening en strikte naleving van wettelijke normen die partnerschappen met het publiek en commerciële en niet-gouvernementele organisaties vereisen. organisaties.

De inzet van onze school voor excellentie en samenwerking zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van de undergraduate, postdoctorale en onderzoekspraktijk en kennis, geïnspireerd door een individuele en collectieve wens om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn.

Onze school biedt een breed scala aan theoretische kennis, oefenvaardigheden en educatief engagement dat de gemeenschap bestrijkt, van bank tot bedrijf en van het bed, en terug in de gemeenschap, en ondersteund door voortdurende investeringen in onze mensen en faciliteiten.

De school bestaat uit drie afdelingen die zijn onderverdeeld in academische vakgroepen:

 • Afdeling Verpleegkunde en Gezondheid van de gemeenschap
 • Afdeling Psychologie, Maatschappelijk Werk en Geallieerde Gezondheidswetenschappen
 • Afdeling Life Sciences

Oefen Academische carrières

Ons beleid om de Praktijk / Clinical Academic Careers in alle disciplines te ondersteunen, is van fundamenteel belang voor de School of Health en Life Sciences. Deze zijn ingebed in onze missie naar het Common Weal en ondersteunen onze inzet om ervoor te zorgen dat de praktijk, zowel klinisch als academisch, ons leren en ons onderzoek stimuleert.

Ons doel is om onze School te vestigen als een nationaal en internationaal erkend centre of excellence, met Clinical Academic Research Careers en Practice Education Academic Careers die een sleutelelement vormen in deze visie.

De klinische academici van de school integreren klinische kennis, vaardigheden, onderzoek en onderwijs met succes op hun specialistische gebied ten bate van patiënten / cliënten en leerders, en om de dienstverlening te verbeteren.

Via onze Clinical Academic Research Careers en Practice Education Academic Careers houdt de School of Health en Life Sciences zich bezig met onderzoek en onderwijs in de echte wereld om echte dilemma's in de praktijk te beantwoorden en vragen gesteld door degenen die vooroplopen op het gebied van service en zorgverlening. De praktijk stimuleert ons leren en onderzoek, en ons onderzoek levert bewijsmateriaal dat in de praktijk wordt toegepast ten behoeve van patiënten / cliënten, gemeenschappen, gezondheids- en sociale zorgdiensten.

Ondersteunende praktijk academische carrières

De Academisch Onderzoeks- en Praktijkeducatie Academici vertegenwoordigen alle disciplines van de School of Health en Life Sciences en zijn lid van gevestigde onderzoeksgroepen van het Institute for Applied Health Research, met de bijbehorende infrastructuur en onderzoekseffecten. Ze vervullen sleutelrollen bij het genereren van belangrijke onderzoeksvragen uit de praktijk en bij het werken om ervoor te zorgen dat het nieuwe bewijsmateriaal de dienstverlening en het beleid op het gebied van gezondheid en sociale zorg beïnvloedt en beïnvloedt. De school heeft praktijk / klinisch academisch onderzoek beoefenaars en praktijken onderwijs academische beoefenaars op het gebied van:

 • verpleging
 • Maatschappelijk werk
 • Psychologie
 • Fysiotherapie
 • Bezigheidstherapie
 • pedicure
 • Radiologie
 • Vision Sciences - Optometrie, orthoptica
 • Operationele afdeling

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Farmacologen spelen een cruciale rol bij de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen die de gezondheid van mens en dier ten goede komen. ... [+]

Farmacologen spelen een cruciale rol bij de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen die de gezondheid van mens en dier ten goede komen.

Dit programma omvat een groot deel praktisch werk, waaronder een vijfdaagse praktische workshop over moleculaire biologie die theorie en praktijk samenbrengt om u uit te rusten met de laboratoriumvaardigheden die werkgevers nodig hebben. Je krijgt inzicht in hoe het lichaam werkt, wat er mis gaat bij ziekte en hoe medicijnen kunnen worden gebruikt om deze zieke toestanden te beheersen.

De succesvolle Britse farmaceutische industrie biedt werk aan 70.000 mensen en genereert 250.000 nieuwe banen in aanverwante bedrijfstakken. In Schotland betekent de uitbreiding van gezondheidsgerelateerde industrieën en de biotechnologiesector dat de vraag naar afgestudeerden op dit gebied het aanbod momenteel overtreft.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU's Diagnostic Imaging-kwalificatie wordt wereldwijd erkend en stelt u in staat om u te registreren bij de Health and Care Professions Council (HCPC) en de Society and ... [+]

Diagnostische radiografen produceren en interpreteren afbeeldingen van het menselijk lichaam. Diagnostische beeldvorming staat centraal in de gezondheidszorg en is van cruciaal belang bij de diagnose en behandeling van trauma en ziekte.

GCU's Diagnostic Imaging-kwalificatie wordt wereldwijd erkend en stelt u in staat om u te registreren bij de Health and Care Professions Council (HCPC) en de Society and College of Radiographers.

De meeste diagnostische röntgenfotografen van Schotland studeren af ​​bij GCU, uitgerust met de kennis, competenties en eigenschappen die nodig zijn om te oefenen in de moderne gezondheids- en sociale zorgdiensten. U hebt toegang tot een speciale röntgensuite die de praktijk simuleert.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Afgestudeerden komen in aanmerking voor het lidmaatschap van het College of Occupational Therapists en registratie bij de Health ... [+]

Ergotherapeuten werken met een grote verscheidenheid aan mensen om hen te helpen hun potentieel te bereiken en zo veel mogelijk onafhankelijkheid te krijgen.

Voor mensen met fysieke of mentale gezondheidsbeperkingen, kunnen alledaagse taken moeilijk zijn. Door bezigheidstherapie kunnen mensen echter een productiever en aangenamer leven leiden.

Om te voldoen aan de normen van de Wereldfederatie van ergotherapeuten, is een minimum van 1000 uren praktijkplaatsing vereist. Als een van de grootste aanbieders van gekwalificeerde ergotherapeuten in Schotland, is GCU innovatief in praktijkplaatsingservaring, wat resulteert in het creëren van banen in nieuwe gebieden van de praktijk.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Na afronding van het programma kom je in aanmerking voor registratie bij de Health and Care Professions Council (HCPC). ... [+]

Of het nu werken in een ziekenhuis, de gemeenschap, de industrie, scholen, sport, openbare of privégezondheidsinstellingen, fysiotherapeuten helpen mensen fysieke moeilijkheden te overwinnen door beweging en functioneren te herstellen naar een zo normaal mogelijke situatie. Fysiotherapeuten zijn belangrijke leden van het gezondheidszorgteam die in een uitdagend en lonend beroep werken.

Ons doel is om afgestudeerden met de waarden en vaardigheden te ontwikkelen om innovatieve en probleemoplossende beoefenaars te worden. Je ontwikkelt een wetenschappelijke kijk en behandelt patiënten in verschillende settings; van neurorehabilitatie tot musculoskeletale tot respiratoire zorg en industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Het langst lopende dieetleerprogramma in Schotland, geaccrediteerd door de British Dietetic Association en de Health and Care Professions Council (HCPC). ... [+]

Humane voeding en diëtetiek is de toepassing van de voedingswetenschap op de preventie en behandeling van ziekten en de bevordering van gezondheid.

GCU heeft het langst lopende dieetleerprogramma in Schotland. Het biedt een diepgaand inzicht in voeding en metabolisme, verkregen door de studie van fysiologie, biochemie, farmacologie en voedingswetenschap, met erkenning van de beïnvloedende aspecten van psychologie en sociologie.

De sterke praktische focus van het programma draait om probleemgestuurd leren in het klaslokaal, het voedingslaboratorium en het laboratorium voor klinische simulatie, maar ook bij plaatsing.

Het programma is geaccrediteerd door de British Dietetic Association en de Health and Care Professions Council (HCPC). Het leidt ertoe om in aanmerking te komen voor HCPC-registratie (studenten moeten 1000 uur klinische stage voltooien om in aanmerking te komen) en volgt het kerncurriculum van de British Dietetics Association.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Neem de vierjarige BSc (Hons) -opleiding voor kinderverpleging en neem deel aan oefenstages in een breed scala aan instellingen, zelfs internationale stages zijn beschikb ... [+]

Geaccrediteerd door: NMC

Kinderverzorgsters werken als een integraal onderdeel van het zorgteam en leveren gespecialiseerde zorg aan kinderen en hun families vanaf de geboorte tot aan de jongvolwassenheid. Kinderverpleegkundigen oefenen in uiteenlopende omgevingen, variërend van intensive care-eenheden en eengezinswoningen tot het leveren van zorg in wereldwijde noodsituaties.

Interprofessioneel leren met studenten uit een reeks cursussen in de gezondheidszorg professional zal uw bewustzijn van de rollen en verantwoordelijkheden van het bredere multidisciplinaire team stimuleren en de werkvaardigheden van het team bevorderen.

Als een student verpleegkundige, zult u praktijkplaatsing in een verscheidenheid van instellingen uitvoeren, waaronder het nieuwe Glasgow Children's Hospital, gemeenschap verpleegkunde en schoolverpleging. Deze ervaringen zullen worden ondersteund door theoretische kennis van verpleegkunde en praktische ervaringen die zijn ontwikkeld in GCU's hypermoderne interprofessionele klinische simulatiecentrum.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Deze honoursverpleegkunde duurt 4 jaar en biedt je een schat aan praktische ervaring en de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een ​​Mental Health Nurse te worden ... [+]

Door individuele sterke punten, geestelijk welzijn en onafhankelijkheid te bevorderen, ondersteunen psychiatrische verpleegsters mensen die het moeilijk vinden om met aspecten van hun leven om te gaan vanwege psychische problemen.

Dit programma richt zich op hedendaagse benaderingen in de ondersteuning en behandeling beschikbaar voor mensen met psychische problemen. Studenten oefenen praktijkleerervaring uit voor 50% van de cursus in een brede reeks van stages binnen NHS Greater Glasgow en Clyde. Deze omvatten NHS-gemeenschaps- en ziekenhuisplaatsingen evenals onafhankelijke en vrijwillige sectorervaring.

Tijdens deze praktijk leerervaringen, studenten zijn betrokken bij de geestelijke gezondheidszorg verpleegkundige handelingen, met inbegrip van de beoordeling en de zorg voor een reeks van patiënten om hun gekozen verpleging relevant Pathway . Er zijn mogelijkheden voor internationale stages of ervaringen op verschillende punten in het programma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Met de zeer competitieve BSc Hons Learning Disability Nursing word je een geregistreerde verpleegster en werk je met individuen en gezinnen om hun levensstijl en gezondhe ... [+]

Verlamming van leerstoornissen betekent werken in partnerschap met individuen en gezinnen om de autonomie te verbeteren, gezondheid te bevorderen en inclusie te ondersteunen. Dit omvat het leveren van een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van gedrag en levensstijlen die bijdragen aan het bereiken van de beste gezondheidsresultaten.

Dit programma richt zich op het voldoen aan de holistische behoeften van mensen met een verstandelijke beperking. Je onderzoekt de belangrijkste thema's binnen de hedendaagse leerstoornis van gehandicapten, zoals het voldoen aan gezondheidsbehoeften, gemeenschapsbetrokkenheid, persoonsgerichte planning, integratie en integratie, het aanpakken van gezondheidsongelijkheden, wetgeving, forensische praktijken, zorgplanning en -beoordeling, evidence-based practice, onderzoeksmethoden en taxatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Het Optometry-programma van GCU is ontworpen om de theoretische en praktische training te bieden om afgestudeerden uit te rusten met geavanceerde klinische vaardigheden d ... [+]

Het Optometry-programma van GCU is ontworpen om de theoretische en praktische training te bieden om afgestudeerden uit te rusten met geavanceerde klinische vaardigheden die zij zullen gebruiken om als onafhankelijke oogzorgprofessionals te werken.

Optometristen zijn professionals in de oogzorg die zichtproblemen en glazen voorschrijven en passen, evenals contactlenzen en andere visuele hulpmiddelen. Optometristen detecteren en beheren ook verschillende oogaandoeningen zoals glaucoom en leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.

Optometristen in Schotland hebben een uitgebreide rol in de gezondheidszorg in vergelijking met elders in het VK. De geavanceerde kennis en klinische vaardigheden die optometristen nodig hebben om deze rol te vervullen, vormen de kern van ons vierjarige Optometry-programma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Het studeren van Orthoptics is interessant en uitdagend en de kansen op werk zijn uitstekend. De kwalificatie wordt wereldwijd erkend. ... [+]

Orthoptisten zijn geallieerde gezondheidswerkers die gespecialiseerd zijn in de diagnose en het beheer van een breed scala van oogaandoeningen.

Het begrijpen van het oog en de rol van de hersenen in visuele ervaring is de sleutel tot orthoptisch werk. Orthoptisten werken in de zorg en het beheer van patiënten met een slechte ontwikkeling van het gezichtsvermogen en aandoeningen die hersenletsel, diabetes, beroerte, slechtziendheid en glaucoom omvatten.

Orthoptisten werken nauw samen met oogartsen en optometristen, evenals kinderartsen, neurologen, kleuterleidsters, gezondheidsbezoekers, endocrinologen en andere geallieerde gezondheidswerkers in multidisciplinaire zorg.

Het programma bij de GCU omvat naast andere stagiaires in de gezondheidszorg die studenten een multidisciplinaire ervaring bieden tijdens hun vier studiejaren. Orthoptics is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in gezondheidszorg en die graag werken met mensen, met name kinderen en ouderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dit programma is goedgekeurd door de UK Society of Chiropodists and Podiatrists and the UK Health ... [+]

Patiënten met problemen aan hun voeten of onderste ledematen hebben deskundige zorg en aandacht nodig. Podotherapeuten zijn onafhankelijke hoogopgeleide professionals die zowel problemen met de voeten als de onderste ledematen kunnen diagnosticeren en behandelen.

Wij streven ernaar om creatieve, innovatieve en bekwame podotherapeuten te ontwikkelen met een communicatieve en zorgzame houding ten opzichte van patiënten. Je zult praktische ervaring opdoen in de klinische omgeving, observeren en samenwerken met bekwame en ervaren en wereldberoemde onderzoekers.

Dit programma is goedgekeurd door de UK Society of Chiropodists and Podiatrists and the UK Health

Het is het enige Podotherapeutisch programma in het VK dat een door de HCPC goedgekeurde internationale academische uitwisseling aanbiedt. Dit is met La Trobe University, Melbourne, Australië.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Een flexibel programma voor verpleegkundigen die op zoek zijn naar een gevorderde kwalificatie. ... [+]

Een professioneel ontwikkelingsprogramma voor gekwalificeerde verpleegkundigen, om hun academische kwalificaties op universitair niveau of graadniveau te verbeteren; of om een ​​diploma te behalen. Meerdere aflevermethoden en een breed scala aan module-opties bieden flexibiliteit voor verschillende binnenlandse en internationale markten. De routes naar beloningen kunnen worden aangepast aan de persoonlijke ontwikkelingsbehoeften van individuele beoefenaars en de operationele eisen en strategische behoeften van de ontwikkeling van diensten.

Waarom kiezen voor dit programma?

Wij zijn experts op alle vier de gebieden van verpleging (volwassenen, kinderen, leerstoornissen en geestelijke gezondheid) en op gezondheidsbezoek, verloskunde en volksgezondheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU is de grootste aanbieder van therapeutisch radiografieonderwijs in Schotland. Het docententeam werkt nauw samen met praktijkcollega's in de NHS. ... [+]

Therapeutische radiografen zijn hoogopgeleide zorgprofessionals die een essentiële rol spelen bij de behandeling van kankerpatiënten. Ze leveren radiotherapiebehandeling met behulp van de modernste apparatuur.

Radiotherapie-röntgenfotografen werken als onderdeel van het zorgteam en zijn betrokken bij beslissingen over het beheer van radiotherapiepatiënten. Ze bieden zorg en ondersteuning aan patiënten en hun families tijdens de gehele kankerreis.

GCU is de grootste aanbieder van therapeutisch radiografieonderwijs in Schotland. Het docententeam werkt nauw samen met praktijkcollega's in de NHS en met hun professionele instantie om ervoor te zorgen dat het programma relevant en up-to-date is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Wij bieden het enige programma voor biomedische wetenschappen met plaatsing in Glasgow dat is goedgekeurd door de Health and Care Professions Council (HCPC) en geaccredit ... [+]

Geaccrediteerd door: HCPC IBMS RSB

Biomedische wetenschappers voeren laboratoriumtesten uit op specimens die voor analyse door huisartsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg worden verzonden.

Biomedische wetenschappen zijn van vitaal belang voor de klinische diagnose van ziekte en nauwkeurige behandeling van patiënten en de werking van de NHS en andere gezondheidsgerelateerde industrieën.

Wij bieden het enige programma voor biomedische wetenschappen met plaatsing in Glasgow dat is goedgekeurd door de Health and Care Professions Council (HCPC) en geaccrediteerd door het Institute of Biomedical Science (IBMS).

Je zult de kennis en vaardigheden verwerven die nodig zijn om een ​​biomedisch wetenschapper te worden, inclusief cellulaire pathologie, klinische biochemie, hematologie en klinische microbiologie. Een belangrijke kracht van het programma is een werkgebaseerde plaatsing in een Schots ziekenhuis.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dit programma biedt een unieke gelegenheid voor studenten om de zorgverlening te bestuderen op twee gebieden van de praktijk, leerstoornis en kind. ... [+]

Verpleging wordt geleverd in een verscheidenheid van hedendaagse gezondheidszorginstellingen. Geregistreerde verpleegkundigen op welk gebied dan ook moeten bereid zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van patiënten, gebruikers en verzorgers, tot een niveau dat door het publiek wordt verwacht, om te kunnen reageren op uitdagingen en om te voldoen aan de vraag naar zorg in een moderne en complex gezondheidszorgsysteem.

Dit programma biedt een unieke gelegenheid voor studenten om de zorgverlening binnen twee vakgebieden, leerstoornis en kind te bestuderen en is zodanig gestructureerd dat je een scala aan theorie- en oefenmodules op beide gebieden hebt.

Dit is een nieuwe en innovatieve Pathway en je leert als student-verpleegster op verschillende manieren. 50% van uw ervaring zal de klinische praktijk zijn; Dankzij sterke links en geïntegreerd leerproces met lokale gezondheids- en sociale zorgverleners kunt u de theorie in praktijk brengen en een breed scala aan vaardigheden ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

De BSc (Hons) Adult Nursing-graad van de GCU. Is zeer competitief en onze afgestudeerden gaan om te genieten van een breed scala aan loopbanen in de NHS. Met deze 4-jarig ... [+]

Volwassen verpleging is een dynamische, lonende en zeer bekwame zorgzame en medelevende carrière. Je zult verschillende vaardigheden ontwikkelen, variërend van het geven van gezondheidseducatie voor individuen van een grote verscheidenheid aan achtergronden tot het leveren van complexe zorg aan mensen met meerdere acute of langdurige condities.

Dit programma heeft tot doel verpleegkundigen te ontwikkelen die in staat zijn om persoonsgerichte, veilige en effectieve zorg te leveren, in samenwerking met andere beroepen en instanties in een steeds veranderende en complexe gezondheidszorgomgeving.

Je zult een verscheidenheid aan klinische stages ervaren en zult leren met behulp van een breed scala aan technieken en benaderingen. Je zult de klinische praktijk voor 50% van de cursus volgen, in gemeenschaps- en ziekenhuisplaatsingen, evenals onafhankelijke en vrijwillige sectorervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Wordt een Registered Nurse met de 3-jarige Adult Nursing BSc van GCU. Na voltooiing kunt u zich aanmelden als verpleegster bij de Verpleeg- en Verloskundigenraad (NMC). ... [+]

Volwassen verpleging is een dynamische, lonende en zeer bekwame zorgzame en medelevende carrière. Je zult verschillende vaardigheden ontwikkelen, variërend van het geven van gezondheidseducatie voor individuen van een grote verscheidenheid aan achtergronden tot het leveren van complexe zorg aan mensen met meerdere acute of langdurige condities.

Dit programma heeft tot doel verpleegkundigen te ontwikkelen die in staat zijn om persoonsgerichte, veilige en effectieve zorg te leveren, in samenwerking met andere beroepen en instanties in een steeds veranderende en complexe gezondheidszorgomgeving.

Je zult een verscheidenheid aan klinische stages ervaren en zult leren met behulp van een breed scala aan technieken en benaderingen. Je zult de klinische praktijk voor 50% van de cursus volgen, in gemeenschaps- en ziekenhuisplaatsingen, evenals onafhankelijke en vrijwillige sectorervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Na je afstuderen krijg je toegang tot het register Verpleeg- en Verloskundigenraad als kinderverpleegster. ... [+]

Geaccrediteerd door: NMC

Kinderverzorgsters werken als een integraal onderdeel van het zorgteam en leveren gespecialiseerde zorg aan kinderen en hun families vanaf de geboorte tot aan de jongvolwassenheid. Kinderverpleegkundigen oefenen in uiteenlopende omgevingen, variërend van intensive care-eenheden en eengezinswoningen tot het leveren van zorg in wereldwijde noodsituaties.

Interprofessioneel leren met studenten uit een reeks cursussen in de gezondheidszorg professional zal uw bewustzijn van de rollen en verantwoordelijkheden van het bredere multidisciplinaire team stimuleren en de werkvaardigheden van het team bevorderen.

Als een student verpleegkundige, zult u stage lopen in verschillende omgevingen, waaronder het nieuwe Glasgow Children's Hospital, gemeenschapsverzorging en schoolverpleging. Deze ervaringen zullen worden ondersteund door theoretische kennis van verpleegkunde en praktische ervaringen die zijn ontwikkeld in GCU's hypermoderne interprofessionele klinische simulatiecentrum.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dit programma richt zich op hedendaagse benaderingen in de ondersteuning en behandeling beschikbaar voor mensen met psychische problemen. ... [+]

Door individuele sterke punten, mentaal welzijn en onafhankelijkheid te bevorderen, ondersteunen psychiatrische verpleegkundigen mensen die het moeilijk vinden om met aspecten van hun leven om te gaan vanwege psychische problemen.

Dit programma richt zich op hedendaagse benaderingen in de ondersteuning en behandeling beschikbaar voor mensen met psychische problemen. Studenten oefenen praktijkleerervaring uit voor 50% van de cursus in een brede reeks van stages binnen NHS Greater Glasgow en Clyde. Deze omvatten NHS-gemeenschaps- en ziekenhuisplaatsingen evenals onafhankelijke en vrijwillige sectorervaring.

Tijdens deze praktijk leerervaringen, studenten zijn betrokken bij de geestelijke gezondheidszorg verpleegkundige handelingen, met inbegrip van de beoordeling en de zorg voor een reeks van patiënten om hun gekozen verpleging relevant Pathway . Er zijn mogelijkheden voor internationale stages of ervaringen op verschillende punten in het programma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Verlamming van leerstoornissen betekent werken in partnerschap met individuen en gezinnen om de autonomie te verbeteren, gezondheid te bevorderen en inclusie te ondersteu ... [+]

Verlamming van leerstoornissen betekent werken in partnerschap met individuen en gezinnen om de autonomie te verbeteren, gezondheid te bevorderen en inclusie te ondersteunen. Dit omvat het leveren van een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van gedrag en levensstijlen die bijdragen aan het bereiken van de beste gezondheidsresultaten.

Dit programma richt zich op het voldoen aan de holistische behoeften van mensen met een verstandelijke beperking. Je onderzoekt de belangrijkste thema's binnen de hedendaagse leerstoornis, zoals het voldoen aan gezondheidsbehoeften, betrokkenheid van de gemeenschap, persoonsgerichte planning, integratie en integratie, het aanpakken van gezondheidsongelijkheden, wetgeving, forensische praktijken, zorgplanning en -beoordeling, evidence-based practice, onderzoeksmethoden en beoordeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU is de enige universiteit in Schotland die een voltijds Oftalmisch Dispensing Management-programma aanbiedt in het erkende GCU Vision Center op de campus. ... [+]

Dispensing opticians zijn oogzorgprofessionals die brillen monteren en leveren en optische handelingen beheren. Doseeropticiens kunnen uitbreiden naar contactlensfittingen en de levering van gespecialiseerde optische apparatuur.

GCU is de enige universiteit in Schotland die een voltijds Oftalmisch Dispensing Management-programma aanbiedt in het erkende GCU Vision Center op de campus. Het Vision Center is een moderne, speciaal gebouwde dispensingkliniek en biedt de ideale omgeving voor training in de commerciële praktijk.

Met een uitstekend, geïntegreerd professioneel onderwijs opent de BSc in Ophthalmic Dispensing Management van GCU deuren naar professionele stages, die links bieden naar toekomstige werkgevers in het VK. Sommige samenwerkingsprogramma's bestaan ​​ook met internationale partners. Het BSc Ophthalmic Dispensing Management is geaccrediteerd door de General Optical Council.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dit opwindende en uitdagende programma wordt gegeven in het Glasgow Dental Hospital, de Glasgow Caledonian University en een aantal outreachcentra. ... [+]

Mondhygiënisten / therapeuten zijn hoogopgeleide professionals die werken als onderdeel van het tandheelkundig team dat zorg verleent om patiënten te helpen een goede tandgezondheid te hebben.

Ze spelen een essentiële rol bij het voorkomen van mondziekten zoals tandvleesaandoeningen, tandbederf en mondkanker. Hun vaardigheden omvatten preventieve, parodontale en herstellende therapieën in de tanden van volwassenen en kinderen door middel van klinische behandeling en educatie.

Dit opwindende en uitdagende programma wordt gegeven in het Glasgow Dental Hospital, de Glasgow Caledonian University en een aantal outreachcentra. De laboratoria voor klinische vaardigheden van de Dental School beschikken over uitstekende faciliteiten en ultramoderne onderwijstechnologieën.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc Paramedic Science is de eerste full-time undergraduate-graad in zijn soort in Schotland. ... [+]

De moderne paramedicus behandelt en verzorgt mensen lokaal of in hun huis om te helpen bij het voorkomen van vermijdbare ziekenhuisopnamen en bij noodsituaties. Gedurende dit uitdagende en opwindende programma leert u samen met andere zorgverleners het samenwerkingskarakter van werken in een modern gezondheidszorgsysteem.

BSc Paramedic Science is de eerste full-time undergraduate-graad in zijn soort in Schotland. Ons ultramoderne simulatielaboratorium, inclusief high fidelity mannequins en technologie, geeft u een authentieke leerervaring, geleverd door uitstekende docenten met verschillende klinische achtergronden.

Praktijkgericht onderwijs binnen de Schotse ambulancedienst, naast een reeks stages binnen de gezondheidszorg en sociale zorg, zal u in staat stellen om de theorie en praktische kennis en vaardigheden die zijn opgedaan in de onderwijstijd te koppelen en te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Een flexibel programma voor verpleegkundigen die op zoek zijn naar een gevorderde kwalificatie. ... [+]

Een professioneel ontwikkelingsprogramma voor gekwalificeerde verpleegkundigen, om hun academische kwalificaties op universitair niveau of graadniveau te verbeteren; of om een ​​diploma te behalen. Meerdere aflevermethoden en een breed scala aan module-opties bieden flexibiliteit voor verschillende binnenlandse en internationale markten. De routes naar beloningen kunnen worden aangepast aan de persoonlijke ontwikkelingsbehoeften van individuele beoefenaars en de operationele eisen en strategische behoeften van de ontwikkeling van diensten.

Waarom kiezen voor dit programma?

Wij zijn experts op alle vier de gebieden van verpleging (volwassenen, kinderen, leerstoornissen en geestelijke gezondheid) en op gezondheidsbezoek, verloskunde en volksgezondheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Maak een verschil in de levens en het welzijn van kinderen en gezinnen terwijl je je carrière voortzet met onze PgD Specialist Community Public Health Nurse (Health Visit ... [+]

Maak een verschil in de levens en het welzijn van kinderen en gezinnen terwijl je je carrière voortzet met onze PgD Specialistische Community Public Health Nursing (SCPHN). Gemeenschappen hebben verschillende behoeften en uitdagingen - en we hebben een programma ontworpen dat u voorbereid op het ontmoeten ervan.

Als gezondheidsbezoeker krijgt u de mogelijkheid dagelijks het algemeen welzijn te dienen en een betere gezondheid te bevorderen op individueel, groeps- en gemeenschapsniveau. En bij GCU krijg je een opleiding van wereldklasse van een instelling met een lange geschiedenis van training in het veld.

We helpen u om de vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt voor effectieve en efficiënte zorg, met een aanpak die op kinderen en gezinnen is gericht en zowel aanbieders als patiënten in staat stelt. Met een focus op preventieve en anticiperende zorg, neem je een unieke rol op in de gezondheidszorg, werk je samen met en moedig je nieuwe ouders en hun families aan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ontwikkel je kennis ... [+]

Verander volksgezondheidstheorie in sociale actie en creëer betekenisvolle verandering op lokaal, nationaal en internationaal niveau met onze volksgezondheid MPH. Je zult je bij vakmensen uit een breed scala aan achtergronden voegen in dit unieke en zeer relevante programma. Ontwikkel de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om uw carrière te verbeteren en het leven van mensen over de hele wereld te verbeteren.

Door een gemengde benadering van traditionele instructie ondersteund door de online studie, bereidt jouw programma je voor om een ​​positieve impact te maken op een breed scala van kwesties in de volksgezondheid - van het voorkomen van ziekte en het minimaliseren van de gevolgen ervan voor het verlengen van het leven en het verbeteren van de gezondheidswinst. We hebben een verscheidenheid aan beoordelingen ontworpen - inclusief schriftelijke opdrachten, projectvoorstellen, kleinschalig onderzoek en systematische reviews - om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw studies haalt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 5 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Met flexibele studiemogelijkheden op maat van jouw praktijkgebied, geeft GCU's MSc Medical Ultrasound u de theoretische basis en de echte ervaring die u nodig heeft om ni ... [+]

Met flexibele studiemogelijkheden op maat van uw praktijk geeft GCU's MSc Medical Ultrasound u de theoretische basis en ervaring in de praktijk die u nodig heeft om niet alleen uw eigen werk te verbeteren, maar ook uw terrein in het algemeen.

Met behulp van state-of-the-art simulatie faciliteiten (MedaPhor ScanTrainer) en sonografische apparatuur (GES8), zal ons multidisciplinaire team van academische experts en klinische specialisten u trainen in veilige en effectieve medische echografie. Je oefent je vaardigheden in een omgeving die je voorbereidt op de praktijk in de praktijk en krijgt direct feedback die specifiek is voor jouw vakgebied.

Geaccrediteerd door het Consortium voor Accreditatie van Sonografisch Onderwijs (CASE), zal uw programma de beste praktijkindustrie opbouwen voor een curriculum dat zowel bewijsgericht en gevarieerd is - met lezingen, workshops, simulaties, seminars en case studies om u te helpen leren. En bij GCU krijgt u een wereldklasse opleiding die ook bijdraagt ​​aan het algemeen goede - door kritische evaluatie van onderzoek, professionele discussie en discussie, die bedoeld zijn om innovatie op het gebied te bevorderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dit programma is bedoeld voor geregistreerde verpleegkundigen die willen voortbouwen op hun bestaande kennis en nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen. ... [+]

Verbeter uw besluitvormings- en probleemoplossend vermogen en leer de uitdagingen van complexe klinische situaties aan te gaan in onze PgD Advanced Practice in District Nursing met kwalificatie als specialist. Dit programma is bedoeld voor geregistreerde verpleegkundigen die willen voortbouwen op hun bestaande kennis en nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen.

Krijg training om beter te voldoen aan de politieke en organisatorische eisen van het leveren van zorg en om best practices in uw vakgebied te bevorderen. Gebruik uw inzet voor het algemeen welzijn om een ​​zinvol verschil te maken op lokaal, nationaal of mondiaal niveau. Bereid je voor op een uitdagende en lonende carrière als specialist in een programma met een verscheidenheid aan dynamische leermogelijkheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ons hoog aangeschreven MSc Biomolecular and Biomedical Sciences-programma bereidt je voor met praktische vaardigheden in wetenschappelijk onderzoek en een waardevolle hoe ... [+]

De biomoleculaire en biomedische wetenschappen zijn uitdagende, veeleisende enthousiaste, gedreven studenten. Natuurlijk bieden deze hypermoderne velden ook een ongelooflijk potentieel voor positieve impact - en zinvolle carrières.

De biomedische wetenschappen bieden hoop op het genezen van ziekten en het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld. Elke ontdekking vormt de toekomst. Elke bijdrage bevordert het algemeen welzijn.

GCU staat in de top 20 van het Verenigd Koninkrijk voor geallieerd gezondheidsonderzoek dat wordt uitgevoerd volgens toonaangevende standaarden (Research Excellence Framework). Ons hoog aangeschreven MSc Biomolecular and Biomedical Sciences-programma bereidt je voor met praktische vaardigheden in wetenschappelijk onderzoek en een waardevolle hoeveelheid academische kennis, op de hoogte van het nieuwste onderzoek in het veld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Via GCU's MSc Clinical Microbiology, verkrijgt u de vaardigheden die nodig zijn voor succes in dit zeer competitieve en belangrijke veld. ... [+]

Ondanks de ongelooflijke vooruitgang in de geneeskunde, is er in de eenentwintigste eeuw nog veel werk te doen om gezondere gemeenschappen over de hele wereld te creëren - en microbiologen lopen voorop.

Tuberculose en cholera verwoesten de bevolking nog steeds over de hele wereld. Nieuwe en dodelijke griepstammen verschijnen. Het Zika-virus verspreidt zich snel met warmere temperaturen op aarde, net als andere parasitaire ziekten.

Al bijna een eeuw lang vertrouwden we op vaccins en antibiotica om infectieziekten te voorkomen en te behandelen. Maar naarmate er nieuwe pathogenen ontstaan ​​en antimicrobiële resistentie tegen geneesmiddelen zich verspreidt, zijn innovatieve benaderingen nodig. De inzet voor microbiologen is groter dan ooit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ontworpen voor werkende wetenschappers, is de MSc Biomedical Science de enige in zijn soort in de stad Glasgow. ... [+]

Als NHS-wetenschapper draag je nu al bij aan het algemeen welzijn en heb je een positieve impact op zinvol werk. Nu ben je klaar voor de volgende stap: je bent klaar om te leiden.

Ontworpen voor werkende wetenschappers, is de MSc Biomedical Science de enige in zijn soort in de stad Glasgow. Met dit part-time programma kunnen biomedische wetenschappers die momenteel werkzaam zijn in de servicelaboratoria van de NHS-pathologie, meer expertise opdoen en doorgaan naar de volgende fase van hun loopbaan.

GCU's MSc Biomedical Science is geaccrediteerd door het Institute of Biomedical Science (IBMS). Met een deeltijdstudie duurt het programma twee tot drie jaar om te voltooien.

Via dit programma kunnen ziekenhuislaboratoriummedewerkers door Agenda for Change-verbanden werken en voldoen aan de vereiste kwalificaties om Chartered Scientist (CSci) te worden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Geaccrediteerd door het College of Podology in Londen en aangeboden in samenwerking met de Queen Margaret University in Edinburgh, bereidt dit part-time programma je voor ... [+]

Ontwikkel een solide academische basis in een snel veranderend veld met onze MSc-theorie van podologische chirurgie. Geaccrediteerd door het College of Podology in Londen en aangeboden in samenwerking met de Queen Margaret University in Edinburgh, bereidt dit part-time programma je voor op een succesvolle carrière in de geavanceerde praktijk of podiatrische chirurgie.

We maken gebruik van een breed scala aan huidige lesmethoden en combineren onafhankelijk werk met een teambenadering van zorg, waardoor u een nieuw perspectief krijgt op kritisch denken, probleemoplossend denken en reflexieve praktijkervaring op dit gebied. Je programma zal je wapenen met de vaardigheden en hulpmiddelen die je nodig hebt om de kwaliteit te verbeteren en de reikwijdte van je praktijk te verruimen - het bevorderen van je eigen carrière terwijl je bijdraagt ​​aan het algemeen welzijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU's MSc Diabetes Care and Management bereidt je voor om je carrière met vertrouwen te bevorderen en mensen in je gemeenschap te helpen een gezonder, bevredigender leven ... [+]

Diabetes neemt wereldwijd toe. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg met expertise op het gebied van diabeteszorg zijn erg in trek. Het werk is uitdagend maar belonend, en het veld heeft getalenteerde professionals nodig die zich echt inzetten voor het algemeen welzijn.

GCU's MSc Diabetes Care and Management bereidt je voor om je carrière met vertrouwen vooruit te helpen - en mensen in jouw gemeenschap te helpen een gezonder, bevredigender leven te leiden.

De MSc Diabetes Zorg en Management is multidisciplinair en brengt belangrijke inzichten uit verschillende vakgebieden bij elkaar. U leert van best practices op het gebied van diabeteszorg en -beheer vanuit een breed scala aan perspectieven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
16 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ontworpen om een ​​nieuwe generatie leiders in het veld te trainen, zal ons MSc Diagnostic Imaging-programma u een nieuw inzicht geven in de huidige en beste praktijken e ... [+]

Ontworpen om een ​​nieuwe generatie leiders in het veld te trainen, zal ons MSc Diagnostic Imaging-programma u een nieuw inzicht geven in de huidige en beste praktijken - en u trainen om een ​​echte en betekenisvolle verandering te creëren. Je ontwikkelt geavanceerde vaardigheden voor kritisch denken, synthetiseert bewijsmateriaal uit een reeks onderzoeken en andere bronnen en bouwt voort op branchekennis en klinische ervaring om professionele discussies en discussies te houden.

Als onderdeel van de bloeiende en diverse academische gemeenschap van GCU, bereid je je niet alleen voor op een succesvolle carrière, maar gebruik je ook wat je leert om het veld te verbeteren en bij te dragen aan het algemeen welzijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Goedgekeurd door de Health and Care Professions Council en geaccrediteerd door het College of Occupational Therapists en de World Federation of Occupational Therapists. ... [+]

Geaccrediteerd door: HCPC

Stel je de voldoening voor om mensen te helpen hun ware potentieel te bereiken, controle te krijgen over hun leven en volledig deel te nemen aan de wereld om hen heen. Met een MSc Ergotherapie van GCU is dat precies wat u gaat doen. Ergotherapeuten zijn bekwame professionals die mensen van alle leeftijden helpen bij het uitvoeren van activiteiten die moeilijk gemaakt worden door lichamelijke of geestelijke ziekten, handicaps of veroudering.

Goedgekeurd door de Gezondheids- en zorgberoepsraad en geaccrediteerd door zowel het College van ergotherapeuten als de Wereldfederatie van ergotherapeuten, zal ons programma je ervaring verruimen en je een nieuw inzicht geven in de zorg voor patiënten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Als onderdeel van onze bloeiende, diverse en wereldwijd genetwerkte onderzoeksgemeenschap, zult u onderzoeken hoe het lichaam werkt en wat er mis gaat wanneer een ziekte ... [+]

Van inhalatoren die de ademhaling vergemakkelijken tot pillen en injecties die kanker vernietigen, farmacologie treft miljarden mensen over de hele wereld als een krachtige kracht ten goede. In ons MSc-programma Farmacologie zul je ontdekken hoe je die kracht kunt gebruiken om ontelbare levens te redden en te verbeteren.

Bij GCU ontwikkel je een uitgebreid begrip van de wetenschap achter drugs en hun effecten op het menselijk lichaam - en beheers je de allernieuwste technieken, laboratoriumbankvaardigheden en kritisch denken die je moet slagen.

Als onderdeel van onze bloeiende, diverse en wereldwijd genetwerkte onderzoeksgemeenschap, zult u onderzoeken hoe het lichaam werkt en wat er mis gaat wanneer een ziekte toeslaat - en leren hoe medicijnen worden ontwikkeld om een ​​breed scala aan medische aandoeningen te voorkomen en zelfs te voorkomen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Leer in ultramoderne faciliteiten, bestudeer het nieuwste in klinisch onderzoek en krijg baanbrekende trainingen in ons MSc-programma voor fysiotherapie. ... [+]

Leer in ultramoderne faciliteiten, bestudeer het nieuwste in klinisch onderzoek en krijg baanbrekende trainingen in ons MSc-programma voor fysiotherapie. GCU werkt samen met de industrie om een ​​baanbrekende opleiding te bieden aan fysiotherapeuten die hun carrière willen bevorderen. Het programma wordt geleverd door praktiserende experts, specialisten en academici - en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het veld.

Je zult je vaardigheden verbeteren in een vriendelijke, open en diverse omgeving - waar we ons richten op het bevorderen van je carrière en toegewijd zijn aan wereldwijde betrokkenheid, sociale verantwoordelijkheid en het dienen van het algemeen welzijn. Zorg voor een onderwijs van wereldklasse met een crossfunctionele aanpak, met bijdragen op het gebied van verpleging, podotherapie, ergotherapie en radiografie en fysiotherapie, en modules die worden gegeven door gastdeskundigen en ervaren academisch personeel op de GCU-school voor gezondheid en leven Sciences.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Krijg de expertise en kennis die u nodig hebt om lid te worden van de Chartered Society of Physiotherapy (CSP), registreer u bij de Health and Care Professions Council (H ... [+]

Je wilt probleemoplossend in een klinische hoedanigheid, onafhankelijk denken en oefenen als een gecharterde fysiotherapeut - en je bent klaar om er snel te geraken. Onze versnelde MSc Fysiotherapie is het programma voor jou.

Bij GCU zijn programma's beide zeer relevant voor je carrière - en gericht op het creëren van zinvolle verandering die bijdraagt ​​aan het algemeen welzijn. Je krijgt de expertise en kennis die je nodig hebt om lid te worden van de Chartered Society of Physiotherapy (CSP), je kunt je inschrijven bij de Health and Care Professions Council (HCPC) en een praktiserende fysiotherapeut worden.

U zult nieuw inzicht ontwikkelen op het gebied van neuromusculoskeletale, cardiovasculaire en respiratoire therapieën en neurorevalidatie - een combinatie van traditionele studie en uitgebreide hands-on ervaring in klinische stages. En je krijgt de steun van een bloeiende, vriendelijke en diverse GCU-gemeenschap terwijl je leert.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ons MSc Nursing: Advancing Professional Practice-programma bereidt u voor op het leiden en innoveren op het gebied van geavanceerde verpleging, of u nu in het Verenigd Ko ... [+]

Het bevorderen van verpleegkundige kennis, vaardigheden en attributen zijn essentieel om de professionele praktijk te ondersteunen. De MSc Nursing: Advancing Professional Practice biedt geregistreerde verpleegkundigen een educatief platform voor loopbaanontwikkeling door een gericht onderzoek te doen naar het verbeteren van hun klinische kennis, vaardigheden en attributen binnen specifieke gebieden van de praktijk.

Dit programma erkent de steeds veranderende complexiteit van zorg en biedt een scala aan flexibele en keuzevakken, die educatief reageren op het veranderen van de richting van het Britse beleid.

Medewerkers van het MSc Nursing: Advancing Professional Practice-programma zijn actief in leidend onderzoek en beleidsontwikkeling in samenwerking met groepen zoals; Gezondheidsbescherming Schotland; Het Scottish Healthcare Associated Infection Institute; Het UK Stroke Self-Management Network, Association of Advanced Practice Educators (AAPEUK).... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

De MSc Nursing Studies (Pre-registratie) biedt afgestudeerden van elke achtergrond de mogelijkheid om hun afgestudeerde vaardigheden over te dragen aan de verpleging. ... [+]

Deze nieuwe en opwindende MSc-route biedt afgestudeerden van elke achtergrond de mogelijkheid hun afgestudeerde vaardigheden over te dragen en ze aan te werven om verpleegster te worden.

De MSc Nursing Studies herkennen de veranderende context van gezondheidszorg en het profiel van verpleegkundigen dat nodig is en zijn bedoeld om afgestudeerde studentenverpleegkundigen uit te rusten met geavanceerde vaardigheden voor kritisch denken, evenals praktische vaardigheden en competenties om compassionate, competente, persoonsgerichte, effectieve, veilige en gezondheidszorg van hoge kwaliteit.

MSc-afgestudeerden zullen naar verwachting een belangrijke bijdrage leveren aan 'het verbeteren van levens' op individueel, gemeenschaps- en mondiaal niveau. Terwijl ze in samenwerking met professionals in de gezondheidszorg en sociale zorg werken om tegemoet te komen aan de behoeften van patiënten, cliënten en gebruikers van de dienst, zullen ze ook bijdragen aan de resultaten van de volksgezondheid door middel van onderwijs en gezondheidsverbeteringsinterventies.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ons MSc-onderzoekskundig oog- en oogheelkundig onderzoek biedt professionals in de oogzorg zoals u de academische kennis en praktische vaardigheden die zij nodig hebben o ... [+]

Ons MSc-onderzoekskader voor oogheelkunde en -visie biedt professionals in de oogzorg zoals u de academische kennis en praktische vaardigheden die zij nodig hebben om bij te dragen aan baanbrekende medische vooruitgang en om een ​​breed scala aan oculaire aandoeningen doeltreffend te diagnosticeren en te behandelen.

Of u nu verdere academische studies wilt volgen of nieuwe verantwoordelijkheden als primaire verzorger wilt opnemen - ons programma biedt u de klinische vaardigheden en onderzoekservaring die u nodig hebt. Verbeter je carrière en heb een betekenisvolle invloed op de toekomst van het vakgebied.

Een combinatie van kern- en keuzemodules en onderzoeksmogelijkheden - met een onderzoeksproject dat een derde van het programma beslaat - stelt u in staat om uw studies aan te passen op basis van uw persoonlijke interesses en professionele vereisten. Dit omvat de optie om een ​​specialisatie te selecteren die leidt naar een benoemde graad na het voltooien van je proefschrift:... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

PhD

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

De doctor in de fysiotherapie (pre-registratie) (DPT) is een voltijds programma dat wordt aangeboden met behulp van innovatieve lesmethoden om het leren te ondersteunen e ... [+]

De doctor in de fysiotherapie (pre-registratie) (DPT) is een voltijds programma dat wordt aangeboden met behulp van innovatieve lesmethoden om het leren te ondersteunen en contextualiseren. Dit programma leidt tot kwalificatie als fysiotherapeut, die in aanmerking komt om HCPC-registratie aan te vragen als praktiserend fysiotherapeut. Modules worden geleverd door ervaren docenten, onderzoekers en uitgenodigde academische en klinische docenten die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.

Dankzij onze nauwe banden met klinische / praktijkspecialisten hebben onze studenten toegang tot het meest actuele klinische materiaal, onderzoek en professionele expertise binnen de universiteit en praktijkinstellingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Het enige programma in zijn soort in Schotland, DPsych bij GCU, biedt de uitgebreide klinische ontwikkeling en training die u naar het niveau van Registered Counseling Ps ... [+]

Geaccrediteerd door: HCPC BPS

Krijg geïntegreerde klinische training en uitgebreide professionele ontwikkeling via de DPsych Counselling Psychology van GCU - het enige programma in zijn soort in Schotland. Counseling psychologie is een snelgroeiend gebied van de toegepaste psychologie, en een breed scala van verschillende instellingen hebben behoefte aan hoogopgeleide psychologen van HCPC Registered Counselling.

In dit doctoraatsprogramma vergroot u uw vermogen om met complexe klantengroepen samen te werken en draagt ​​u een impactvol onderzoek bij op het gebied van psychologische gezondheid.

We baseren ons op onze relaties met actieve beoefenaars om u een wereldklasse en zeer relevant onderwijs te geven, met klinische training in zowel humanistische (persoonsgerichte) als cognitief-gedragsmatige benaderingen. We nemen een holistische en alomvattende benadering van instructie, en je zult je vaardigheden ontwikkelen in toegepaste psychologische theorie en onderzoek, evenals volledig werk in doorlopende klinische stages.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 7 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Het enige programma in zijn soort in Schotland, DPsych in Health bij GCU, ontwikkelt de essentiële kennis en vaardigheden om de status van BPS Practitioner Psychologist t ... [+]

Volgens de British Psychological Society is het doel van gezondheidspsychologie het wetenschappelijk onderzoeken van de psychologische processen van gezondheid, ziekte en gezondheidszorg.

Het doel is om gezondheidspsychologie toe te passen op de bevordering en instandhouding van de gezondheid, de analyse en verbetering van het gezondheidszorgsysteem en de formatie van gezondheidsbeleid, de preventie van ziekte en handicaps en de verbetering van de resultaten van mensen die ziek of gehandicapt zijn.

Gezondheidspsychologie als discipline is het snelst groeiende veld van psychologie in het Verenigd Koninkrijk. Op dit moment zijn er echter geen promoties voor gezondheidspsychologie aangeboden in Schotland. Gegeven een verouderende en obesogene populatie, met bijbehorende langdurige gezondheidsaandoeningen, zal de vraag naar gedragsmatige gezondheids- en welzijnsinterventies (en dus Gezondheidspsychologen) alleen maar toenemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Het enige programma in zijn soort in Schotland, DPsych in Sports and Exercise, ontwikkelt geavanceerde therapeutische vaardigheden door interdisciplinair leren, lesgeven ... [+]

Sport- en bewegingspsychologie is een relatief nieuw en steeds populairder wordend gebied van de toegepaste psychologie in het Verenigd Koninkrijk.

De DPsych Sport and Exercise Psychology is het enige programma in zijn soort in Schotland, met een sterke focus op het ontwikkelen van uitstekende therapeutische vaardigheden, interdisciplinair leren, lesgeven en onderzoek.

Sport- en bewegingspsychologen werken op alle gebieden van sport en lichaamsbeweging, met name professionele en Olympische sporten en het vergroten van fysieke activiteit en inspraak bij de algemene bevolking.

Ze vormen een vertrouwde en betrouwbare structuur binnen de sportwetenschap op het gebied van sport op lokaal, nationaal en Olympisch niveau en op het gebied van professioneel voetbal, rugby, golf en de nationale sportinstituten (Schotland, Noord-Ierland, Wales en Engeland).... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Learning support from the School of Health and Life Sciences

Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk