Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Glasgow Caledonian University is een onderscheidende, inclusieve en toekomstgerichte universiteit die zich inzet voor haar sociale missie om het algemeen welzijn te bevorderen. We zijn een internationaal topcentrum geworden in het hoger onderwijs, dat inzetbaarheid en mondiaal burgerschap bij onze afgestudeerden bevordert. We winnen prijzen voor onze steun en toewijding aan de studentenervaring, terwijl we innovatie leveren door ons onderzoek van wereldklasse op belangrijke krachtgebieden. We hebben een traditie van verruiming van de toegang tot hoger onderwijs voor getalenteerde individuen ongeacht hun achtergrond, en we maken gebruik van ons intellectueel en sociaal kapitaal ten behoeve van de gemeenschappen die we in Schotland en internationaal dienen.

Glasgow Caledonian University (GCU) is een levendige, innovatieve en met meerdere prijzen bekroonde universiteit voor het algemeen welzijn.

We willen een bijdrage leveren aan de samenleving op een manier die omhelst, maar die verder gaat dan de traditionele rol van een universiteit. GCU's For the Common Good commitment komt tot leven en wordt geleverd door studenten en medewerkers van academische scholen en afdelingen.

Welkom bij de School of Health and Life Sciences

De School of Health en Life Sciences, een van de drie academische scholen in GCU, brengt de afdelingen Life Sciences, Psychology, Social Work en Allied Health Sciences en Nursing and Community Health samen.

In samenwerking met onze medewerkers, studenten en externe belanghebbenden heeft de School of Health en Life Sciences een verenigende visie ontwikkeld die is ontworpen om de Universitaire Strategie van 2020 te realiseren, excellentie, betrokkenheid en energie te integreren in elk aspect van het schoolleven.

Onze school brengt de afdelingen Life Sciences, Psychology, Social Work en Allied Health Sciences en Nursing and Community Health samen. Door samenwerking tussen afdelingen kan de school een ongeëvenaard aanbod van onderwijsprogramma's en flexibele leveringsopties, onderzoek, op maat gemaakte training en adviesdiensten aanbieden in de sectoren gezondheid, sociale zorg en life sciences.

De school heeft meer dan 280 academici, waaronder hoogleraren, lezers, postdoctorale onderzoeksgenoten en onderzoeksmedewerkers. We ontvingen een uitstekende studenttevredenheid van 93% in de meest recente Nationale Studentenenquête. We hebben meer dan 4000 studenten uit de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Canada, Myanmar, Indonesië, Koeweit, Saoedi-Arabië en Bangladesh. Ze zijn een zeer gewaardeerd en integraal onderdeel van onze academische gemeenschap.

Wij zetten ons in voor innovatief, boeiend en interprofessioneel onderwijs voor al onze studenten. Dit wordt onderbouwd door onze faciliteiten van wereldklasse en baanbrekend onderzoek. Het succes van onze methodologie wordt aangetoond door onze uitstekende resultaten van de National Student Survey.

Onderzoek Excellence

Excellentie in onderwijs en onderzoek, topacademici, ondersteunende en stimulerende leeromgeving op een breed scala van gebieden - van Food Biosciences tot Nursing.

Ons onderzoek

In REF 2014 stonden we in de top 20 van het VK voor gezondheidsonderzoek op basis van wereldwijd toonaangevende en internationaal uitstekende normen. Lees meer over onze bekroonde academici en levendige onderzoeksgemeenschappen.

Onze faciliteiten

Wij bieden studenten en bedrijven toegang tot de modernste leer- en onderzoeksfaciliteiten op al onze afdelingen.

Onze afdelingen

De sterke punten van de School of Health en Life Sciences en het bijbehorende Institute of Applied Health Research liggen in onze professionele expertise, multidisciplinaire teamgebaseerde dienstverlening en strikte naleving van wettelijke normen die partnerschappen met het publiek en commerciële en niet-gouvernementele organisaties vereisen. organisaties.

De inzet van onze school voor excellentie en samenwerking zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van de undergraduate, postdoctorale en onderzoekspraktijk en kennis, geïnspireerd door een individuele en collectieve wens om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn.

Onze school biedt een breed scala aan theoretische kennis, oefenvaardigheden en educatief engagement dat de gemeenschap bestrijkt, van bank tot bedrijf en van het bed, en terug in de gemeenschap, en ondersteund door voortdurende investeringen in onze mensen en faciliteiten.

De school bestaat uit drie afdelingen die zijn onderverdeeld in academische vakgroepen:

 • Afdeling Verpleegkunde en Gezondheid van de gemeenschap
 • Afdeling Psychologie, Maatschappelijk Werk en Geallieerde Gezondheidswetenschappen
 • Afdeling Life Sciences

Oefen Academische carrières

Ons beleid om de Praktijk / Clinical Academic Careers in alle disciplines te ondersteunen, is van fundamenteel belang voor de School of Health en Life Sciences. Deze zijn ingebed in onze missie naar het Common Weal en ondersteunen onze inzet om ervoor te zorgen dat de praktijk, zowel klinisch als academisch, ons leren en ons onderzoek stimuleert.

Ons doel is om onze School te vestigen als een nationaal en internationaal erkend centre of excellence, met Clinical Academic Research Careers en Practice Education Academic Careers die een sleutelelement vormen in deze visie.

De klinische academici van de school integreren klinische kennis, vaardigheden, onderzoek en onderwijs met succes op hun specialistische gebied ten bate van patiënten / cliënten en leerders, en om de dienstverlening te verbeteren.

Via onze Clinical Academic Research Careers en Practice Education Academic Careers houdt de School of Health en Life Sciences zich bezig met onderzoek en onderwijs in de echte wereld om echte dilemma's in de praktijk te beantwoorden en vragen gesteld door degenen die vooroplopen op het gebied van service en zorgverlening. De praktijk stimuleert ons leren en onderzoek, en ons onderzoek levert bewijsmateriaal dat in de praktijk wordt toegepast ten behoeve van patiënten / cliënten, gemeenschappen, gezondheids- en sociale zorgdiensten.

Ondersteunende praktijk academische carrières

De Academisch Onderzoeks- en Praktijkeducatie Academici vertegenwoordigen alle disciplines van de School of Health en Life Sciences en zijn lid van gevestigde onderzoeksgroepen van het Institute for Applied Health Research, met de bijbehorende infrastructuur en onderzoekseffecten. Ze vervullen sleutelrollen bij het genereren van belangrijke onderzoeksvragen uit de praktijk en bij het werken om ervoor te zorgen dat het nieuwe bewijsmateriaal de dienstverlening en het beleid op het gebied van gezondheid en sociale zorg beïnvloedt en beïnvloedt. De school heeft praktijk / klinisch academisch onderzoek beoefenaars en praktijken onderwijs academische beoefenaars op het gebied van:

 • verpleging
 • Maatschappelijk werk
 • Psychologie
 • Fysiotherapie
 • Bezigheidstherapie
 • pedicure
 • Radiologie
 • Vision Sciences - Optometrie, orthoptica
 • Operationele afdeling

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BScs » Bekijk MSc » Bekijk Diploma's » Bekijk PhD\'s » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Certificaten » Bekijk BSc's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bsc (hons) In De Arbeidsterapie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Afgestudeerden komen in aanmerking voor het aanvragen van lidmaatschap van het College van Arbeidsterapeuten en inschrijving bij de Raad voor Gezondheid en Verzorging (HCPC). [+]

Arbeidsterapeuten werken met een breed scala aan mensen om hen te helpen hun potentie te bereiken en zoveel mogelijk onafhankelijkheid te behalen.

Voor mensen met lichamelijke of geestelijke gezondheids beperkingen kunnen dagelijkse taken moeilijk zijn. Door middel van werkzaamheden zorgt de arbeidsterapie ervoor dat mensen meer productieve en plezierige levens kunnen leven.

Om te voldoen aan de normen van de Wereld Federatie van Arbeidsterapeuten, is een minimum van 1000 uur praktijkplaatsing vereist. Als een van de grootste aanbieders van gekwalificeerde ergotherapeuten in Schotland, is GCU innovatief in de praktijk van plaatsingservaring, wat resulteert in het scheppen van banen in nieuwe praktijkgebieden.... [-]


Bsc (hons) In De Farmacologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Farmacologen spelen een vitale rol in de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen die de gezondheid van mens en dier ten goede komen. [+]

Farmacologen spelen een vitale rol in de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen die de gezondheid van mens en dier ten goede komen.

Dit programma omvat een groot deel van het praktische werk, waaronder een vijf-daagse praktische moleculaire biologie workshop die de theorie en praktijk combineert, om u te voorzien van de laboratoriumvaardigheden die werkgevers nodig hebben. U zult begrijpen hoe het lichaam werkt, wat verkeerd gaat in ziekte en hoe drugs kunnen worden gebruikt om deze zieke staten te beheren.

De succesvolle Britse drugsindustrie heeft 70.000 mensen in dienst en verwekt nog eens 250.000 banen in gerelateerde industrieën. In Schotland betekent de uitbreiding van de gezondheidsgerelateerde industrieën en de biotechnologische sector dat de vraag naar afgestudeerden op dit gebied momenteel de voorziening overschrijdt.... [-]


Bsc (hons) In Diagnostische Beeldvorming

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

GCU's Diagnostic Imaging kwalificatie wordt wereldwijd erkend en staat u toe om zich te registreren bij de Raad voor Gezondheid en Verzorging (HCPC) en de Society and College of Radiographers. [+]

Diagnostische radiografen produceren en interpreteren afbeeldingen van het menselijk lichaam. Diagnostische Imaging is centraal in de gezondheidszorg en is cruciaal bij de diagnose en behandeling van trauma en ziekte.

GCU's Diagnostic Imaging kwalificatie wordt wereldwijd erkend en staat u toe om zich te registreren bij de Raad voor Gezondheid en Verzorging (HCPC) en de Society and College of Radiographers.

De meeste van de diagnostische radiografen van Schotland afronden van GCU, uitgerust met de kennis, competenties en attributen die nodig zijn om te oefenen in de moderne zorg- en maatschappelijke zorg. U heeft toegang tot een speciale x-ray suite die de oefening simuleert.... [-]


Bsc (hons) In Fysiotherapie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Na afloop van het programma komt u in aanmerking voor inschrijving bij de Health and Care Professions Council (HCPC). [+]

Of het nu gaat om ziekenhuis-, gemeenschaps-, industrie-, scholen-, sport-, publieke of privé-gezondheidsinstellingen, helpen fysiotherapeuten mensen om fysieke moeilijkheden te overwinnen door de beweging en functie zo normaal mogelijk te herstellen. Fysiotherapeuten zijn belangrijke leden van het gezondheidszorg team in een uitdagend en belonend beroep.

Ons doel is om afgestudeerden te ontwikkelen met de waarden en vaardigheden om innovatieve en probleemoplossende beoefenaars te worden. U ontwikkelt een wetenschappelijke vooruitzichten en behandelt patiënten in een verscheidenheid aan instellingen; van neuro-revalidatie naar musculoskeletale naar ademhalingszorg en industrie.

... [-]

Bsc (hons) In Menselijke Voeding En Dieetkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Het langstlopende Dietetics programma in Schotland, geaccrediteerd door de British Dietetic Association en de Health and Care Professions Council (HCPC). [+]

Menselijke voeding en dieetkunde is de toepassing van de wetenschap van voeding op de preventie en behandeling van ziekte en de bevordering van de gezondheid.

GCU heeft het langstlopende Dietetics programma in Schotland. Het geeft een diepgaand begrip van voeding en metabolisme, verkregen uit de studie van fysiologie, biochemie, farmacologie en voedselwetenschappen, met erkenning van de beïnvloedende aspecten van psychologie en sociologie.

De sterke praktische focus van het programma is gericht op probleemgebaseerd leren in het klaslokaal, voedingslaboratorium en klinisch simulatie laboratorium, alsook op plaatsing.

Het programma is geaccrediteerd door de British Dietetic Association en de Health and Care Professions Council (HCPC). Het leidt tot de mogelijkheid om een ​​HCPC-registratie aan te vragen (studenten moeten 1000 uur klinische plaatsing in aanmerking komen) en volgt het kernprogramma van de British Dietetics Association.... [-]


Bsc (hons) In Optometrie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

GCU's Optometry programma is ontworpen om de theoretische en praktische training te verstrekken om afgestudeerden te voorzien van geavanceerde klinische vaardigheden die zij zullen gebruiken om te werken als zelfstandige eyecare professionals. [+]

GCU's Optometry programma is ontworpen om de theoretische en praktische training te verstrekken om afgestudeerden te voorzien van geavanceerde klinische vaardigheden die zij zullen gebruiken om te werken als zelfstandige eyecare professionals.

Optometristen zijn professionals met oogopslag die zichtproblemen opsporen en voorschrijven en passen bril evenals contactlenzen en andere visuele hulpmiddelen. Optometristen detecteren en beheren ook verschillende oogtoestanden, zoals Glaucoma en Age-gerelateerde macular degeneratie.

Optometristen in Schotland hebben een uitgebreide gezondheidszorgrol in vergelijking met elders in het Verenigd Koninkrijk. De geavanceerde kennis en klinische vaardigheden die optometristen nodig hebben om deze rol te vervullen, staan ​​centraal in ons vierjarige Optometry programma.... [-]


Bsc (hons) In Orthoptics

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Het bestuderen van orthoptics is interessant en uitdagend en de werkgelegenheidskansen zijn uitstekend. De kwalificatie wordt wereldwijd erkend. [+]

Orthoptisten zijn geassocieerde gezondheidswerkers die gespecialiseerd zijn in de diagnose en het beheer van een breed scala aan oogtoestanden.

Het oog op het oog en de rol van de hersenen in visuele ervaring zijn de sleutel tot orthoptisch werk. Orthoptisten werken in de zorg en het beheer van patiënten met een slechte ontwikkeling van visie en aandoeningen die hersenletsel, diabetes, beroerte, lage zicht en glaucoom omvatten.

Orthoptisten werken nauw samen met oogheelkundigen en optometristen, evenals pediaters, neurologen, kinderdagverblijven, gezondheidsbezoekers, endocrinologen en andere geassocieerde gezondheidswerkers in multidisciplinaire zorg.

Het programma op GCU omvat naast andere stagiaire stagiairs het leren van studenten een multidisciplinaire ervaring tijdens hun vier jaar studie. Orthoptics is geschikt voor personen die geïnteresseerd zijn in gezondheidszorg, die graag met mensen, vooral kinderen en ouderen, werken.... [-]


Bsc (hons) In Podiatrie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma is goedgekeurd door de UK Society of Chiropodists and Podiatrists en de UK Health and Care Professions Council (HCPC). [+]

Patiënten die problemen hebben met hun voeten of onderbeen, hebben deskundige zorg en aandacht nodig. Podiatristen zijn onafhankelijke hooggeschoolde professionals, die zowel de diagnose als de behandeling van problemen kunnen beïnvloeden die de voeten en de onderste ledematen beïnvloeden.

We streven ernaar creatieve, innovatieve en ervaren podiatrische artsen te ontwikkelen met een communicatieve en zorgzame houding ten aanzien van patiënten. Je krijgt praktische ervaring in de klinische omgeving, waarnemend en samen met deskundige en ervaren en wereldberoemde onderzoekers.

Dit programma is goedgekeurd door de UK Society of Chiropodists and Podiatrists en de UK Health and Care Professions Council (HCPC).... [-]


Bsc (hons) In Professionele Studies In De Verpleegkunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 6 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Een flexibel programma gericht op verpleegkundigen die op zoek zijn naar een geavanceerde kwalificatie. [+]

Een professioneel ontwikkelingsprogramma voor gekwalificeerde verpleegkundigen, om hun academische kwalificaties op het niveau van het diploma of het honours diploma te bevorderen; of een afgestudeerd certificaat behalen. Meerdere leveringsmethoden en een breed scala aan moduleopties bieden flexibiliteit om een ​​scala aan thuis- en internationale markten aan te passen. Routes voor onderscheidingen kunnen worden aangepast aan de persoonlijke ontwikkelingsbehoeften van individuele praktijken en de operationele eisen en strategische behoeften van dienstontwikkeling.

Waarom kies dit programma?

Wij zijn experts op alle vier terreinen van verpleegkunde (volwassene, kind, leergestremdheid en geestelijke gezondheid), gezondheidsbezoek, verloskunde en volksgezondheid.... [-]


Bsc (hons) In Radiotherapie En Oncologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

GCU is de grootste leverancier van therapeutische radiografieonderwijs in Schotland. Het onderwijs team werkt nauw samen met collega's in de NHS. [+]

Therapeutische radiografen zijn hoogwaardige zorgverleners die een essentiële rol spelen in de behandeling van patiënten met kanker. Ze leveren radiotherapiebehandeling met behulp van state-of-the-art apparatuur.

Radiotherapie radiografen werken als onderdeel van het gezondheidszorg team en zijn betrokken bij beslissingen over radiotherapie patiënt management. Zij bieden zorg en ondersteuning aan patiënten en hun gezinnen gedurende de kankerreis.

GCU is de grootste leverancier van therapeutische radiografieonderwijs in Schotland. Het onderwijs team werkt nauw samen met collega's in de NHS en met hun professionele organisatie om ervoor te zorgen dat het programma relevant en up-to-date is.... [-]


Bsc (hons) In Toegepaste Biomedische Wetenschappen / Biomedische Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Wij bieden het enige Biomedische Wetenschapsprogramma aan met plaatsing in Glasgow, dat is goedgekeurd door de Health and Care Professions Council (HCPC) en geaccrediteerd door het Institute of Biomedical Science (IBMS). [+]

Geaccrediteerd door: HCPC IBMS RSB

Biomedische wetenschappers voeren laboratoriumtests uit op specimens die door de huisartsen en andere zorgverleners voor analyse worden gestuurd.

Biomedische Wetenschappen is van vitaal belang voor de klinische diagnose van ziekte en de juiste behandeling van patiënten en de werking van de NHS en andere gezondheidsgerelateerde industrieën.

Wij bieden het enige Biomedische Wetenschapsprogramma aan met plaatsing in Glasgow, dat is goedgekeurd door de Health and Care Professions Council (HCPC) en geaccrediteerd door het Institute of Biomedical Science (IBMS).

Je krijgt de nodige kennis en vaardigheden om een ​​biomedische wetenschapper te worden, waaronder cellulaire pathologie, klinische biochemie, hematologie en klinische microbiologie. Een belangrijke kracht van het programma is een werkplaats in een Schotse ziekenhuis.... [-]


Bsc (hons) In Verpleegkunde (dual Registration Learning Disability / Child)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma biedt een unieke kans voor studenten om zorgverleningen te bestuderen binnen twee praktijkgebieden, leerongeschiktheid en kind. [+]

Zorgverzorging wordt geleverd in een verscheidenheid van hedendaagse zorginstellingen. Geregistreerde verpleegkundigen op elk gebied van de praktijk moeten bereid zijn om te voldoen aan de behoeften van patiënten, dienstverleners en zorgverleners, op een niveau dat het publiek verwacht, om op uitdagingen te kunnen reageren en de vraag naar zorgbezorging in een moderne en complexe gezondheidszorg systeem.

Dit programma biedt een unieke gelegenheid voor studenten om zorgverzorging te bestuderen binnen twee gebieden van de praktijk, Leerongeschiktheid en Kind en is gestructureerd om u een reeks theorie- en praktijkmodules in beide velden te geven.

Dit is een nieuwe en innovatieve weg en als leerlingverpleegkundige leer je via een verscheidenheid aan methoden. 50% van uw ervaring zal de klinische praktijk zijn; sterke links en geïntegreerde praktijk leren met lokale zorg- en zorgverleners zullen u de theorie in de praktijk brengen en een breed scala aan vaardigheden ontwikkelen.... [-]


Bsc (hons) In Verpleegkunde (geestelijke Gezondheid)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze diploma behaalt vier jaar en biedt u tal van praktijkervaring en de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om na voltooiing een Geestelijke Gezondheidsverpleegkundige te worden. [+]

Door individuele sterktes, mentaal welzijn en onafhankelijkheid te bevorderen, ondersteunen geestelijke gezondheidsverpleegkundigen mensen die het moeilijk vinden om hun aspecten van hun leven te beheersen wegens geestelijke gezondheidsproblemen.

Dit programma richt zich op hedendaagse benaderingen in de ondersteuning en behandeling die beschikbaar is voor mensen met geestelijke gezondheidsproblemen. Studenten ondernemen oefenervaring voor 50% van de cursus in een breed scala van plaatsen binnen NHS Greater Glasgow en Clyde. Deze omvatten de NHS gemeenschap en ziekenhuisplaatsen, evenals onafhankelijke en vrijwillige sector ervaring.

Tijdens deze praktijk leerervaringen zijn de studenten betrokken bij geestelijke gezondheidsverzorgingsactiviteiten, met inbegrip van evaluatie en zorg voor een reeks patiënten die relevant zijn voor hun gekozen verpleegkundige weg. Er zijn mogelijkheden voor internationale stages of ervaringen op verschillende punten in het programma.... [-]


Bsc (hons) In Verpleegkunde (kind)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Neem de 4-jarige BSc (Hons) Kinderverpleegkunde en neem deel aan praktijkplaatsen in een breed scala aan instellingen, zelfs internationale posities zijn beschikbaar. Na voltooiing kunt u zich registreren als Kinderverpleegster. [+]

Geaccrediteerd door: NMC

Werken als een integraal onderdeel van het zorgteam leveren kinderverpleegkundigen specialistische verzorgingszorg aan kinderen en hun families van geboorte tot jonge volwassenheid. Kinderverpleegkundigen oefenen in een breed scala aan instellingen, variërend van intensieve zorgunits en gezinshuizen om zorg te bieden in mondiale noodsituaties.

Interprofessioneel leren met studenten uit een reeks gezondheidszorg professionele vakken zal uw bewustzijn van de rollen en verantwoordelijkheden van het bredere multidisciplinaire team en foster team werk vaardigheden aanmoedigen.

Als studentverpleegkundige zal u oefeningen doen in een verscheidenheid aan instellingen, waaronder het nieuwe Glasgow Kinderziekenhuis, gemeenschapsverpleegkunde en schoolverpleegkunde. Deze ervaringen worden ondersteund door theoretische verpleegkunde kennis en praktische ervaringen ontwikkeld in GCU's state-of-the-art inter-professionele klinische simulatie centrum.... [-]


Bsc (hons) In Verpleegkunde (leerongeschiktheid)

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

De zeer competitieve BSc Hons Learning Disability Nursing zorgt ervoor dat u een registersverpleegkundige wordt en met individuen en gezinnen kunt werken om hun levensstijl en gezondheid te verbeteren en hen de nodige ondersteuning te bieden. [+]

Learning Disability nursing betreft het werken in partnerschap met individuen en gezinnen om de autonomie te verbeteren, gezondheid en ondersteuning te bevorderen. Dit omvat ook een echte bijdrage leveren aan het verbeteren van gedrag en levensstijl die helpen bij het bereiken van de beste gezondheidsresultaten.

Dit programma richt zich op het voldoen aan de holistische behoeften van mensen met leergestremdheden. U zult de belangrijkste thema's in de hedendaagse leerongeschiktheidsoefening bestuderen, waaronder de gezondheidsbehoeften, de betrokkenheid van de gemeenschap, personeelsplanning, integratie en integratie, gezondheidsongelijkheid, wetgeving, forensische praktijk, zorgplanning en evaluatie, bewijsgebaseerde praktijk, onderzoeksmethoden en beoordeling.... [-]


Bsc (hons) In Verpleegkunde (volwassen)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

De BSc (Hons) Volwassene Nursing Graad van GCU. Is zeer competitief en onze afgestudeerden gaan voort op een breed scala aan carrières in de NHS. Deze 4-jarige graad stelt u in staat om als verpleegkundige te registreren na afloop. [+]

Volwassenenverpleegkunde is een dynamische, lonende en hoogwaardige zorgzame en mededogenlijke carrière. U ontwikkelt uiteenlopende vaardigheden, variërend van de levering van gezondheidsopvoeding voor individuen uit een breed scala aan achtergronden om complexe zorg te bieden voor mensen met meerdere acute of lange termijn voorwaarden.

Dit programma is bedoeld om verpleegkundigen te ontwikkelen die persoonlijk, veilig en effectief kunnen leveren, met andere beroepen en agentschappen werken in een steeds veranderende en complexe zorgomgeving.

U zult een verscheidenheid aan klinische plaatsingen ervaren en leren met behulp van een breed scala aan technieken en benaderingen. U zal de klinische praktijk voor 50% van de cursus, in de gemeenschap en in de ziekenhuis plaatsvinden, evenals onafhankelijke en vrijwilligerswerk ervaren.... [-]


Bsc In Mondhygiëne

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit spannende en uitdagende programma wordt onderwezen in het Glasgow Dental Hospital, Glasgow Caledonian University en een aantal uitreikingscentra. [+]

Tandhygiëne / Therapeuten zijn hooggeschoolde professionals die werkzaam zijn als onderdeel van het tandheelkundige team, die zorg verlenen om patiënten te helpen met een goede tandheelkundige gezondheid.

Ze spelen een essentiële rol bij het voorkomen van orale ziekten zoals tandvleesziekte, tandbederf en mondkanker. Hun vaardigheden omvatten preventieve, periodontale en herstellende therapieën in de tanden van volwassenen en kinderen door middel van klinische behandeling en opleiding.

Dit spannende en uitdagende programma wordt onderwezen in het Glasgow Dental Hospital, Glasgow Caledonian University en een aantal uitreikingscentra. De klinische vaardigheden laboratoria van de tandheelkundige school hebben uitstekende faciliteiten en state of the art onderwijstechnologieën.... [-]


Bsc In Oogheelkundige Afgifte Management

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

GCU is de enige universiteit in Schotland om een ​​full-time Oftalmische Dispensing Management programma te bieden in het erkende GCU Vision Center, gelegen op de campus. [+]

Dispensing opticiens zijn professionele professionals die passen en brillen leveren en optische praktijken beheren. Dispenserende opticiens kunnen zich uitbreiden tot contactlens en de levering van gespecialiseerde optische apparaten.

GCU is de enige universiteit in Schotland om een ​​full-time Oftalmische Dispensing Management programma te bieden in het erkende GCU Vision Center, gelegen op de campus. Een Vision Center, een moderne, doelgebouwde afgifte kliniek, vormt de ideale omgeving om te trainen naar commerciële praktijken.

Met een uitstekende, geïntegreerde professionele opleiding biedt de BSc in Ophthalmic Dispensing Management van GCU deuren open voor professionele plaatsingen, waarbij links naar toekomstige werkgevers in het Verenigd Koninkrijk worden aangeboden. Er bestaan ​​ook samenwerkende programma's met internationale partners. Het BSc Ophthalmic Dispensing Management is geaccrediteerd door de Algemene Optische Raad.... [-]


Bsc In Paramedische Wetenschap

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

BSc Paramedic Science is de eerste voltijdse bacheloropleiding van zijn soort in Schotland. [+]

De moderne paramedicus behandelt en zorgt voor mensen lokaal of in hun huis om te helpen bij het verminderen van vermijdbare ziekenhuisopnamen en voor noodsituaties. Tijdens dit uitdagende en spannende programma leer je naast andere zorgverleners de samenwerkende aard van werken in een modern gezondheidszorgsysteem.

BSc Paramedic Science is de eerste voltijdse bacheloropleiding van zijn soort in Schotland. Ons ultramoderne simulatie laboratorium, met inbegrip van high-fidelity mannequins en technologie, geeft u een authentieke leerervaring geleverd door uitstekende docenten uit diverse klinische achtergronden.

Praktijkgericht onderwijs binnen de Schotse Ambulance Service naast een scala van plaatsingen binnen de gezondheidszorg en de sociale zorg, stelt u in staat om de theorie en praktische kennis en vaardigheden die u opdoen in de les te koppelen en te verbeteren.... [-]


Bsc In Professionele Studies In De Verpleegkunde

Campus Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Een flexibel programma gericht op verpleegkundigen die op zoek zijn naar een geavanceerde kwalificatie. [+]

Een professioneel ontwikkelingsprogramma voor gekwalificeerde verpleegkundigen, om hun academische kwalificaties op het niveau van het diploma of het honours diploma te bevorderen; of een afgestudeerd certificaat behalen. Meerdere leveringsmethoden en een breed scala aan moduleopties bieden flexibiliteit om een ​​scala aan thuis- en internationale markten aan te passen. Routes voor onderscheidingen kunnen worden aangepast aan de persoonlijke ontwikkelingsbehoeften van individuele praktijken en de operationele eisen en strategische behoeften van dienstontwikkeling.

Waarom kies dit programma?

Wij zijn experts op alle vier terreinen van verpleegkunde (volwassene, kind, leergestremdheid en geestelijke gezondheid), gezondheidsbezoek, verloskunde en volksgezondheid.... [-]


Bsc In Verpleegkunde (geestelijke Gezondheid)

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma richt zich op hedendaagse benaderingen in de ondersteuning en behandeling die beschikbaar is voor mensen met geestelijke gezondheidsproblemen. [+]

Door individuele sterktes, mentaal welzijn en onafhankelijkheid te bevorderen, ondersteunen geestelijke gezondheidsverpleegkundigen mensen die het moeilijk vinden om hun aspecten van hun leven te beheersen wegens geestelijke gezondheidsproblemen.

Dit programma richt zich op hedendaagse benaderingen in de ondersteuning en behandeling die beschikbaar is voor mensen met geestelijke gezondheidsproblemen. Studenten ondernemen oefenervaring voor 50% van de cursus in een breed scala van plaatsen binnen NHS Greater Glasgow en Clyde. Deze omvatten de NHS gemeenschap en ziekenhuisplaatsen, evenals onafhankelijke en vrijwillige sector ervaring.

Tijdens deze praktijk leerervaringen zijn de studenten betrokken bij geestelijke gezondheidsverzorgingsactiviteiten, met inbegrip van evaluatie en zorg voor een reeks patiënten die relevant zijn voor hun gekozen verpleegkundige weg. Er zijn mogelijkheden voor internationale stages of ervaringen op verschillende punten in het programma.... [-]


Bsc In Verpleegkunde (kind)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Na afstuderen krijgt u toegang tot de Raad voor Verpleegkunde en Verloskundigen als Kinderverpleegster. [+]

Geaccrediteerd door: NMC

Werken als een integraal onderdeel van het zorgteam leveren kinderverpleegkundigen specialistische verzorgingszorg aan kinderen en hun families van geboorte tot jonge volwassenheid. Kinderverpleegkundigen oefenen in een breed scala aan instellingen, variërend van intensieve zorgunits en gezinshuizen om zorg te bieden in mondiale noodsituaties.

Interprofessioneel leren met studenten uit een reeks gezondheidszorg professionele vakken zal uw bewustzijn van de rollen en verantwoordelijkheden van het bredere multidisciplinaire team en foster team werk vaardigheden aanmoedigen.

Als studentverpleegkundige zal u oefeningen doen in een verscheidenheid aan instellingen, waaronder het nieuwe Glasgow Kinderziekenhuis, gemeenschapsverpleegkunde en schoolverpleegkunde. Deze ervaringen worden ondersteund door theoretische verpleegkunde kennis en praktische ervaringen ontwikkeld in GCU's state-of-the-art inter-professionele klinische simulatie centrum.... [-]


Bsc In Verpleegkunde (leerongeschiktheid)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Learning Disability nursing betreft het werken in partnerschap met individuen en gezinnen om de autonomie te verbeteren, gezondheid en ondersteuning te bevorderen. [+]

Learning Disability nursing betreft het werken in partnerschap met individuen en gezinnen om de autonomie te verbeteren, gezondheid en ondersteuning te bevorderen. Dit omvat ook een echte bijdrage leveren aan het verbeteren van gedrag en levensstijl die helpen bij het bereiken van de beste gezondheidsresultaten.

Dit programma richt zich op het voldoen aan de holistische behoeften van mensen met leergestremdheden. U zult de belangrijkste thema's in de hedendaagse leerongeschiktheidsoefening bestuderen, waaronder de gezondheidsbehoeften, de betrokkenheid van de gemeenschap, personeelsplanning, integratie en integratie, gezondheidsongelijkheid, wetgeving, forensische praktijk, zorgplanning en evaluatie, bewijsgebaseerde praktijk, onderzoeksmethoden en beoordeling.... [-]


Bsc In Verpleegkunde (volwassen)

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Word een geregistreerde verpleegkundige met de 3 jaar volwassene verpleegkunde BSc van GCU. Na afloop bent u in aanmerking om zich te registreren als verpleegkundige bij de Nursing and Midwifery Council (NMC). [+]

Volwassenenverpleegkunde is een dynamische, lonende en hoogwaardige zorgzame en mededogenlijke carrière. U ontwikkelt uiteenlopende vaardigheden, variërend van de levering van gezondheidsopvoeding voor individuen uit een breed scala aan achtergronden om complexe zorg te bieden voor mensen met meerdere acute of lange termijn voorwaarden.

Dit programma is bedoeld om verpleegkundigen te ontwikkelen die persoonlijk, veilig en effectief kunnen leveren, met andere beroepen en agentschappen werken in een steeds veranderende en complexe zorgomgeving.

U zult een verscheidenheid aan klinische plaatsingen ervaren en leren met behulp van een breed scala aan technieken en benaderingen. U zal de klinische praktijk voor 50% van de cursus, in de gemeenschap en in de ziekenhuis plaatsvinden, evenals onafhankelijke en vrijwilligerswerk ervaren.... [-]


Diploma

PgD in Specialist Community Public Health Nursing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Maak een verschil in het leven en het welzijn van kinderen en gezinnen terwijl u uw carrière bij onze PgD Specialist Community Public Health Nurse (Health Visiting) bevordert. [+]

Gemeenschappen hebben uiteenlopende behoeften en uitdagingen - en we hebben een programma ontworpen dat u voorbereidt om ze te ontmoeten.

Als gezondheidsbezoeker heb je de mogelijkheid om dagelijks het gemeenschappelijk goed te dienen, waarbij de gezondheid op individueel, groeps- en gemeenschapsniveau wordt bevorderd.

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

Home: £ 4000 RUK: £ 4000 EU: 4000 pond Internationaal: nvt

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.... [-]


MSc

Msc / Pgd / Pgc In Medische Echografie

Campus Deeltijd 1 - 6 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Met flexibele studiemogelijkheden op maat van jouw praktijkgebied, geeft GCU's MSc Medical Ultrasound u de theoretische basis en de echte ervaring die u nodig heeft om niet alleen uw eigen werk, maar ook uw terrein te verbeteren. [+]

Met flexibele studiemogelijkheden op maat van uw praktijk geeft GCU's MSc Medical Ultrasound u de theoretische basis en ervaring in de praktijk die u nodig heeft om niet alleen uw eigen werk te verbeteren, maar ook uw terrein in het algemeen.

Met behulp van state-of-the-art simulatie faciliteiten (MedaPhor ScanTrainer) en sonografische apparatuur (GES8), zal ons multidisciplinaire team van academische experts en klinische specialisten u trainen in veilige en effectieve medische echografie. Je oefent je vaardigheden in een omgeving die je voorbereidt op de praktijk in de praktijk en krijgt direct feedback die specifiek is voor jouw vakgebied.

Geaccrediteerd door het Consortium voor Accreditatie van Sonografisch Onderwijs (CASE), zal uw programma de beste praktijkindustrie opbouwen voor een curriculum dat zowel bewijsgericht en gevarieerd is - met lezingen, workshops, simulaties, seminars en case studies om u te helpen leren. En bij GCU krijgt u een wereldklasse opleiding die ook bijdraagt ​​aan het algemeen goede - door kritische evaluatie van onderzoek, professionele discussie en discussie, die bedoeld zijn om innovatie op het gebied te bevorderen.... [-]


MSc in Biomedical Science

Campus Deeltijd 2 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

De MSc Biomedical Science is ontworpen voor werkwetenschappers en is de enige in zijn soort in de stad Glasgow. [+]

Als NHS-wetenschapper draagt ​​u al bij aan het algemeen goede - een positieve impact door zinvol werk. Nu ben je klaar voor de volgende stap: je bent klaar om te leiden.

De MSc Biomedical Science is ontworpen voor werkwetenschappers en is de enige in zijn soort in de stad Glasgow. Dit deeltijdsprogramma stelt biomedische wetenschappers in dienst die momenteel werkzaam zijn in patiëntenzorglaboratoria van NHS om meer expertise te krijgen en verder te gaan naar de volgende fase van hun loopbaan.

GCU's MSc Biomedical Science is geaccrediteerd door het Institute of Biomedical Science (IBMS). Met deeltijdstudie duurt het programma twee tot drie jaar om te voltooien.

Via dit programma kunnen medewerkers van het ziekenhuislaboratorium door middel van Agenda for Change bandings worden voortgezet en voldoen aan de vereiste kwalificaties om een ​​Chartered Scientist (CSci) te worden.... [-]


Msc In Biomoleculaire En Biomedische Wetenschappen

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Onze hoog aangeschreven MSc Biomoleculaire en Biomedische Wetenschappen programma zal u voorbereiden op praktische vaardigheden in wetenschappelijk onderzoek en een waardevol lichaam van wetenschappelijke kennis op de hoogte van het nieuwste onderzoek op het gebied. [+]

De biomoleculaire en biomedische wetenschappen zijn uitdagend en veeleer enthousiaste, gedreven studenten. Natuurlijk bieden deze spannende velden ook ongelooflijk potentieel voor positieve impact - en zinvolle carrières.

De biomedische wetenschappen bieden hoop op het genezen van ziekten en het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld. Elke ontdekking vormt de toekomst. Elke bijdrage bevordert het gemeenschappelijk goed.

GCU is gerangschikt in de top 20 in het Verenigd Koninkrijk voor geallieerde gezondheidsonderzoek, uitgevoerd op wereldwijde standaarden (Research Excellence Framework). Onze hoog aangeschreven MSc Biomoleculaire en Biomedische Wetenschappen programma zal u voorbereiden op praktische vaardigheden in wetenschappelijk onderzoek en een waardevol lichaam van wetenschappelijke kennis op de hoogte van het nieuwste onderzoek op het gebied.... [-]


MSc In De Geavanceerde Praktijk In De Districtenverpleegkunde Met Specialistische Vakkwalificatie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma is ontworpen voor geregistreerde verpleegkundigen die hun bestaande kennis willen bouwen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. [+]

Scherp uw besluitvorming en probleemoplossend vermogen en leer om de uitdagingen van complexe klinische situaties in onze PgD Advanced Practice in District Nursing met Specialist Practitioner Qualification te leren kennen. Dit programma is ontworpen voor geregistreerde verpleegkundigen die hun bestaande kennis willen bouwen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Krijg opleiding om beter te voldoen aan de politieke en organisatorische eisen van het leveren van zorg - en verbeter de beste praktijken op uw gebied. Benut je inzet voor het algemeen belang om een ​​zinvol verschil op lokaal, nationaal of globaal niveau te maken. Bereid je voor voor een uitdagende en lonende carrière als specialist in een programma dat gebruik maakt van verschillende dynamische leermogelijkheden.... [-]


Msc In De Verpleegkunde: Bevordering Van De Professionele Praktijk

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Onze MSc Nursing: Advancing Professional Practice programma bereidt u voor om te leiden en te vernieuwen op het gebied van geavanceerde verpleegkunde, of u in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland werkt. [+]

Het bevorderen van verpleegkundige kennis, vaardigheden en attributen is essentieel om de professionele praktijk te ondersteunen. De MSc Nursing: Advancing Professional Practice biedt geregistreerde verpleegkundigen een educatief platform voor carriereontwikkeling door gericht onderzoek te verrichten om hun klinische kennis, vaardigheden en attributen op specifieke terreinen van de praktijk te bevorderen.

Dit programma herkent de steeds veranderende complexiteit van zorg en biedt een scala aan flexibele en keuzevrije studiemogelijkheden, die op educatief niveau reageren op het veranderen van de richting van het Britse beleid.

Medewerkers bij het MSc Nursing: Advancing Professional Practice programma zijn actief in toonaangevend onderzoek en beleidsontwikkeling in samenwerking met groepen zoals; Gezondheidsbescherming Schotland; Het Schotse Gezondheidszorg Associated Infection Institute; Het UK Stroke Self Management Network, Association of Advanced Practice Educators (AAPEUK).... [-]


MSc In Diabeteszorg En Management

Campus Voltijd Deeltijd 16 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

GCUs MSc Diabetes Care en Management zal u voorbereiden om uw carrière met vertrouwen te bevorderen en mensen in uw gemeenschap te helpen genieten van gezondere, meer vervullende levens. [+]

Diabetes is wereldwijd aan het stijgen. Gezondheidswerkers met expertise in diabeteszorg zijn in grote vraag. Het werk is uitdagend maar belonend, en het veld heeft talentvolle professionals met een echte inzet voor het algemeen goede.

GCU's MSc Diabetes Care en Management zal u voorbereiden om uw carrière met vertrouwen te bevorderen - en helpen mensen in uw gemeenschap genieten van gezonder en meer vervullende levens.

De MSc Diabetes Care en Management is multidisciplinair, waarbij belangrijke inzichten vanuit meerdere velden worden samengebracht. U leert over allerlei perspectieven de beste praktijken in diabeteszorg en management.

Verstaan ​​de biologie van de ziekte Leer over het voorkomen, diagnostiseren en beheren van diabetes Erken diabetes complicaties Ontdek het laatste onderzoek in het veld Survey up-to-date vooruitgang in management en zorg Verkrijg de vaardigheden om samen te werken aan actief onderzoek ... [-]

Msc In Diagnostische Beeldvorming

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Ontworpen om een ​​nieuwe generatie leiders op het gebied te trainen, geeft ons MSc Diagnostic Imaging programma u een nieuw inzicht in huidige en beste praktijken en train je om een ​​echte en zinvolle verandering te creëren. [+]

Ontworpen om een ​​nieuwe generatie leiders op het gebied te trainen, biedt ons MSc Diagnostic Imaging programma u een nieuw inzicht in huidige en beste praktijken - en train u om een ​​echte en zinvolle verandering te creëren. U ontwikkelt geavanceerde kritische denkvaardigheden, synthetiseert bewijs uit een reeks onderzoeken en andere bronnen en bouwt op kennis van de industrie en klinische ervaring om professionele discussie en discussie te informeren.

Als onderdeel van GCU's bloeiende en uiteenlopende academische gemeenschap, bereidt u niet alleen voor een succesvolle carrière maar gebruik wat u leert om het veld te bevorderen en bij te dragen tot het algemeen welzijn.... [-]


Msc In Farmacologie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Als onderdeel van onze bloeiende, diverse en wereldwijd netwerken onderzoeksgemeenschap, gaat u onderzoeken hoe het lichaam werkt en wat er mis gaat wanneer een ziekte raakt en leer hoe drugs worden ontworpen om te keren en zelfs een breed scala aan voorwaarden te voorkomen. [+]

Van inhalatoren die ademhalen ademen naar pillen en injecties die kanker vernietigen, beïnvloedt de farmacologie miljarden mensen over de hele wereld als een krachtige kracht voor het goede. In ons MSc Farmacologie programma ontdekt u hoe u die kracht kunt gebruiken om ontelbare levens te redden en te verbeteren.

Bij GCU ontwikkelt u een uitgebreid begrip van de wetenschap achter drugs en hun effecten op het menselijk lichaam - en beheers de cutting-edge technieken, laboratoriumbankvaardigheden en kritische denkbenaderingen die u moet slagen.

Als onderdeel van onze bloeiende, diverse en wereldwijd netwerken onderzoeksgemeenschap, zal u onderzoeken hoe het lichaam werkt en wat er mis gaat wanneer een ziekte raakt - en leren hoe drugs worden ontworpen om te keren en zelfs een breed scala aan medische condities te voorkomen.... [-]


MSc In Gezondheidszorg En Sociale Zorg

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Met onze innovatieve en flexibele MSc Health and Social Care kunt u een programma aanpassen om aan uw interesses en carrièremål te voldoen. Bereid je voor om bij te dragen aan nieuwe ontwikkelingen en initiatieven op het gebied. [+]

Met onze innovatieve en flexibele MSc Health and Social Care, past u een programma aan om uw interesses en carriere doelen te realiseren. Bereid je voor om bij te dragen aan nieuwe ontwikkelingen en initiatieven op het gebied.

Geïnspireerd door het huidige openbare beleid, geavanceerd onderzoek en de nauwe relatie van GCU met de industrie, trainen we u om kritisch te analyseren en te denken over problemen in de gezondheids- en maatschappelijke sector, zodat u uw carrière kunt bevorderen en de algemeen goed.

Ons brede waaier van leergerichte onderwijs- en beoordelingsmethoden combineren voor een breed en uitgebreid programma. Je leert het laatste onderzoek en de literatuur over gezondheidszorg en sociale zorg te begrijpen en te evalueren en te bewijzen op basis van evidence-based theorie. Een combinatie van traditionele coursework en hands-on projecten zal uw begrip verdiepen.... [-]


Msc In Klinische Microbiologie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Door middel van GCUs MSc Clinical Microbiology, krijg je de vaardigheden die nodig zijn voor succes in dit zeer competitieve en belangrijke veld. [+]

Ondanks de ongelooflijke vooruitgang in de geneeskunde is er nog veel werk in de 21e eeuw nodig om gezondere gemeenschappen over de hele wereld te creëren - en microbiologen leiden de weg.

Tuberculose en cholera verwoesten nog steeds populaties over de hele wereld. Nieuwe en dodelijke influenzastromen verschijnen. Zika-virus verspreidt zich snel met warmer globale temperaturen - evenals andere parasitaire ziekten.

Al bijna een eeuw hebben we vertrouwd gemaakt met vaccins en antibiotica om infectieziekten te voorkomen en te behandelen. Maar als er nieuwe pathogenen ontstaan ​​en antimicrobiële drug resistentie verspreiden, zijn innovatieve benaderingen nodig. De inzet voor microbiologen is hoger dan ooit.... [-]


MSc In Klinische Voeding En Gezondheid

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma voldoet aan de eisen van toegewijde werkende professionals, internationale diëtisten, medische artsen, afgestudeerden op het gebied van levenswetenschappen en gezondheidswerkers op hoog niveau die meer willen weten over de klinische voeding. [+]

De vraag groeit wereldwijd voor deskundigen in klinische voeding en gezondheid. Landen over de hele wereld erkennen hoe belangrijk voeding is voor gezonde, duurzame gemeenschappen. De overheden leggen prioriteit aan voeding en dieet in hun nationale gezondheidsplannen.

Hoewel gemeenschappen wereldwijd de behoefte hebben geïdentificeerd, hebben weinig mensen de middelen om hun eigen deskundig personeel te bouwen.

GCU's MSc Clinical Nutrition and Health is ontworpen om deze kloof te vullen. Afgestudeerden van het programma gebruiken hun nieuw ontwikkelde expertise in voeding om gezondere gemeenschappen op te bouwen en bijdragen aan het algemeen goede over de hele wereld.

Met behulp van dieetpatroonanalyse en een dieetkwaliteitindex voor het meten van de dieetkwaliteit van een bevolkingsgroep Onderzoeken hoe zwangerschapsdiabetes tijdens zwangerschap de groei van de baby beïnvloedt Het beoordelen van hoe de voedingsvoeding en de inname van macronutriënten vroegtijdige groeipatronen beïnvloeden Voedselindustrie en voedselbedrijven Universiteit en industrie onderzoek Wat je zal studeren ... [-]

MSc in Occupational Therapy (pre-reg)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Als u geen typische academische toelatingscwalificaties hebt, maar u relevante werkervaring en / of credits uit erkende beroepskrachten kan aantonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de universiteit's erkenning van het voorlichtingsschema.

Internationale routes

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen, kunt u in aanmerking komen voor het Engels voor universitaire studie programma.

Kosten en financiering

[-]

Msc In Onderzoekende Oogheelkunde En Visie Onderzoek

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Onze MSc Onderzoekende Oogheelkunde en Visie Onderzoek geeft oogverzorgende professionals zoals u de academische kennis en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om effectief te diagnosticeren en behandelen van een breed scala aan oculaire condities. [+]

Onze MSc Onderzoekende Oogheelkunde en Visie Onderzoek geeft oogzorg professionals zoals u de academische kennis en praktische vaardigheden die zij nodig hebben om bij te dragen aan de baanbrekende medische vooruitgang en effectief te diagnosticeren en behandelen van een breed scala aan oculaire condities.

Of u nu verdere academische studies wilt volgen of nieuwe verantwoordelijkheden als primaire zorgverlener wilt aannemen - ons programma geeft u de klinische vaardigheden en onderzoekservaring die u nodig heeft. Bevorder je carrière en heb een betekenisvolle invloed op de toekomst van het veld.

Een combinatie van kern- en keusemodules en onderzoeksmogelijkheden - met een onderzoeksproject van een derde van het programma - stelt u in staat uw studies op basis van uw persoonlijke belangen en professionele vereisten aan te passen. Dit omvat de optie om na afloop van uw proefschrift een specialisatie te behalen die tot een genoemde graad leidt:... [-]


MSc in Physiotherapy

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Alle toegangsvereisten die hier staan ​​vermeld dienen als een handleiding te worden gebruikt en vertegenwoordigen het minimum dat nodig is om in aanmerking te komen voor inschrijving. Aanvragers die een voorwaardelijke aanbieding van een plaats hebben gemaakt, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan vermeld.

Typische toegangsvereisten

UK Honours diploma 2: 2 (of gelijkwaardig) in fysiotherapie. Alternatief een niet-geclassificeerde diploma of professioneel diploma in fysiotherapie met meer dan twee jaar professionele ervaring.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke applicatie aan GCU wordt individueel beschouwd. Als u geen typische academische toelatingscwalificaties hebt, maar u relevante werkervaring en / of credits uit erkende beroepskrachten kan aantonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de universiteit's erkenning van het voorlichtingsschema.... [-]


MSc in Physiotherapy (Pre-registration)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Verkrijg de expertise en kennis die u nodig hebt om lid te worden van de Chartered Society of Physiotherapy (CSP), registreer bij de Health and Care Professions Council (HCPC) en word een praktiserende fysiotherapeut. [+]

Je wilt probleemoplossend oplossen in een klinische hoedanigheid, denk zelfstandig en oefen als geoktrooieerde fysiotherapeut - en je bent er klaar om snel daar te komen.

Als u geen typische academische toelatingscwalificaties hebt, maar u relevante werkervaring en / of credits uit erkende beroepskrachten kan aantonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de universiteit's erkenning van het voorlichtingsschema.

de Engelse taal

Academische IELTS score van 7,0 (of gelijkwaardig) zonder element lager dan 6,5.

Collegegelde 2018/19

Home: £ 6835 RUK: £ 6835 EU: £ 6835 Internationaal: £ 13600

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.... [-]


MSc in Public Health

Online Campus Voltijd 1 - 5 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

[+]

De student zal een persoongerichte aanpak overwegen, evenals de belangrijkste strategische lokale, nationale en internationale imperatieven. Studenten zullen verantwoordelijkheid nemen voor hun leren door persoonlijke en professionele leeruitkomsten vast te leggen voor hun plaatsing. De module stelt studenten in staat om reflectie en redenering aan te tonen in relatie tot een specifiek aspect van de volksgezondheid. Langer plaatsen zijn mogelijk indien bijgevoegd aan hun gekozen proefschrift.

Voorbeelden van recente plaatsingen zijn onder meer tijd doorbrengen bij het National Institute of Health and Social Care Excellence; Social Action for Health (een vrijwillig agentschap in het East End of London - www.safh.org.uk; Health Action Partnership International (een liefdadigheid die bepleit voor verandering op nationaal en globaal niveau) en het Centrum voor Gezondheid in Valencia, Spanje.... [-]


MSc in Theory of Podiatric Surgery

Campus Deeltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Graduate prospects

De vaardigheden die u verwerft in onze deeltijdse MSc Theorie van Podiatrische Chirurgie, zal u helpen bij het uitvoeren van uw carrière in een operatie, spierpijn of een geavanceerde klinische omgeving - of u nu in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland werkt. Succesvolle afronding van het Nagraadse Diploma (PgD) is een vereiste om in aanmerking te komen voor een praktische studie onder de mentorschap van een podiatrische chirurg.

[-]

MSc In Verpleegkunde Volwassenen (voorregistratie)

Campus Voltijd 28 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

De MSc Nursing Studies (Pre-registratie) biedt afgestudeerden uit elke achtergrond de mogelijkheid om hun afgestudeerde vaardigheden over te brengen naar verpleegkunde. [+]

Deze nieuwe en opwindende MSc-route biedt afgestudeerden uit elke achtergrond de gelegenheid om hun afgestudeerde vaardigheden over te dragen en hen in dienst te nemen als verpleegkundige.

De MSc Nursing Studies erkent de veranderende context van de gezondheidszorg en het profiel van verpleegkundigen die erop gericht zijn studenten afgestudeerden te voorzien van geavanceerde kritische denkvaardigheden, evenals praktische vaardigheden en competenties om mededogenlijke, competente, persoongerichte, effectieve, veilige en hoogwaardige gezondheidszorg.

De MSc-afgestudeerden zullen naar verwachting een belangrijke bijdrage leveren aan het 'verbeteren van het leven' op individueel, gemeenschaps- en wereldniveau. Terwijl ze samenwerken met gezondheids- en zorgverleners om te voldoen aan de behoeften van patiënten, klanten en dienstgebruikers, zullen zij ook bijdragen aan de volksgezondheidsresultaten door middel van opleidingen en gezondheidsverbeteringen.... [-]


PhD

Doctoraat Van Fysiotherapie (preregistratie)

Campus Voltijd 42 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Glasgow

De Doctor in Fysiotherapie (Pre-registration) (DPT) is een full-time programma geleverd met behulp van innovatieve onderwijsmethoden om leer te helpen en contextualiseren. [+]

De Doctor in Fysiotherapie (Pre-registration) (DPT) is een full-time programma geleverd met behulp van innovatieve onderwijsmethoden om leer te helpen en contextualiseren. Dit programma leidt tot kwalificatie als fysiotherapeut, in aanmerking komen voor het aanvragen van HCPC registratie als praktiserende fysiotherapeut. Modules worden geleverd door ervaren docenten, onderzoekers en uitgenodigde academische en klinische docenten die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.

Onze nauwe banden met klinische / praktijkspecialisten stellen onze studenten in staat om toegang te krijgen tot de meest recente klinische materialen, onderzoek en professionele expertise binnen de universitaire en praktijkinstellingen.... [-]


DPsych in Counselling Psychology

Campus Voltijd Deeltijd 3 - 7 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

[+]

Om de prijs van D.Psych te behalen, behaalt u in totaal 540 credits.

Plaatsingservaring van minstens 450 uur van de begeleide klinische praktijk moet worden verkregen tijdens het programma en de plaatsingspraktijk is het hele jaar door aan het gang.

Toelatingseisen

Alle toegangsvereisten die hier staan ​​vermeld dienen als een handleiding te worden gebruikt en vertegenwoordigen het minimum dat nodig is om in aanmerking te komen voor inschrijving. Aanvragers die een voorwaardelijke aanbieding van een plaats hebben gemaakt, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan vermeld.

Typische toegangsvereisten

UK Honours degree 2: 1 (of gelijkwaardig) dat voldoet aan de BPS-normen voor de Graduate Basis for Chartership (GBC). Persoonlijke volwassenheid en aantoonbare ervaring in een helpende rol.... [-]


Dpsych In De Gezondheidspsychologie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Het enige programma van zijn soort in Schotland, ontwikkelt DPsych in Health bij GCU de vitale kennis en vaardigheden om de status van BPS Practitioner Psychologist te bereiken en een bevoegde en effectieve Health Psychologist te worden. [+]

Volgens de Britse Psychologische Vereniging is het doel van de gezondheidspsychologie wetenschappelijk de psychologische processen van gezondheid, ziekte en gezondheidszorg te bestuderen.

Het doel is gezondheidspsychologie toe te passen op het bevorderen en onderhouden van gezondheid, de analyse en verbetering van het gezondheidszorgsysteem en de vorming van gezondheidsbeleid, preventie van ziekte en handicap en het verbeteren van de resultaten van ziek of gehandicapt.

Gezondheidspsychologie als een discipline is het snelst groeiende gebied van de psychologie in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel zijn er echter geen gezondheids psychologie doctoraten aangeboden in Schotland. Gezien een verouderende en obesogene populatie, met bijbehorende langdurige gezondheidstoestanden, is de vraag naar gedragsgezondheid en welzijnsinterventies (en dus gezondheidspsychologen) alleen maar toegenomen.... [-]


Dpsych in Sports and Exercise Psychology

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Academische IELTS score van 7,0 (of gelijkwaardig) zonder element onder 7.0.

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Internationale studenten startdatums ... [-]

Videos

Learning support from the School of Health and Life Sciences