Lees de Officiële Beschrijving

Global Impact North London College is een gevestigde leverancier, wij zijn gespecialiseerd in Corporate Training, leertijd, beroepsopleidingen en postdoctorale kwalificaties.

Het bedrijf heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk; met Business Associates in West-Afrika en het Verenigd Koninkrijk.

Het bedrijf is stevig gevestigd als een leverancier van internationaal erkende cursussen. Onze klanten bestaan ​​uit personen die hun beroepskwalificaties, particuliere bedrijven, upgraden en multinationals geven van trainingen en kwalificaties aan het personeel aan hun wettelijke verplichtingen te voldoen.

Deskundige trainers kan samen met u in uw kantoor of bij een aangewezen locatie. Al onze cursussen bieden landelijk erkende diploma's, en zij zullen een positieve invloed hebben op uw bedrijf te maken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificate

Global Impact Training And Higher Education

Na succesvolle afronding van deze fase zullen de studenten ontvangen uitgereikt door ATHE UK. ... [+]

Onderzoek voor Senior Managers 2. Het beheren van Financiën in de Publieke Sector 3. Internationale Gezondheidszorg beleid 4. Beheer Continuous Improvement Organisatorische 5. Ontwikkelen Organisatorische Visie en Strategische Richting 6. Organisational Behaviour

Leerresultaten:

• Verandering is een onderscheidend kenmerk van de Gezondheidszorg, en het is de strategische managers die de eerste om te reageren op en ondersteunen positieve transformatie zou moeten zijn.

• Deze cursus Healthcare Management biedt strategisch management vaardigheden voor degenen die werkzaam zijn in of van plan om te werken in de gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland. Na succesvolle afronding van deze fase zullen de studenten ontvangen uitgereikt door ATHE UK.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
6 - 9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Your Success Is Our Success

Global Impact

Study Online