Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Geleid door Leren

Wat wij doen is eenvoudig. Wij helpen studenten, postdoctorale en wetenschappelijke onderzoekers, organisaties en anderen te leren; bevorderen beurs; vooraf beroepspraktijk; verspreiding van nieuwe ideeën en ontdekkingen door middel van ons onderzoek en kennisoverdracht; en steun leren binnen de regio waarin we gevestigd zijn. Als een gemeenschap van wetenschappers, studenten en medewerkers gewijd aan het leren van de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het volledige potentieel van onszelf en anderen te delen we.

Het landschap van het hoger onderwijs is aan het veranderen, en we moeten reageren, zowel op deze ontwikkelingen en op de veranderende behoeften van de gemeenschappen die we bedienen. Op Kingston zijn wij van mening dat het leren is de meest krachtige manier om het verbeteren van samenlevingen en gemeenschappen; Het is een essentieel onderdeel van de aanpak van mondiale transformatie en het bereiken van de economische ontwikkeling. Wij zijn en zullen blijven, zeer internationaal maar ook nauw verbonden met onze lokale gemeenschap; en we zullen doorgaan met cursussen die het bedrijfsleven en de werkplek relevant zijn, en van hoge kwaliteit te onderzoeken, omdat al deze dingen leiden tot een betere leren. We zijn ook trots op een universiteit die stimuleert en ondersteunt hen die tot dusver in het hoger onderwijs hebben uitgesloten zijn. Onze studenten zullen willen leren, om te veranderen en te worden aangevochten. Onze systemen, ons landgoed en onze processen zijn er allemaal beter te leren te ondersteunen.

Het vermogen zich aan te passen, evolueren en innoveren is van cruciaal belang voor het creëren van een succesvolle toekomst, en onze bijdrage is door te leren. Ons doel en de doelstellingen van dit plan zijn bedoeld om dat succes mogelijk maken en daarmee ook onze visie te realiseren.

We zullen dit strategisch plan door middel van een reeks van de kern onderliggende strategieën en hun operationele plannen uit te voeren, als volgt:

Academische

Pedagogiek
Onderzoek
Onderneming

Ondersteuning

Mensen
financiën
Landgoederen en Faciliteiten
Informatie
mededeling
Civic Engagement

Elk doel in dit strategisch plan zal worden gekoppeld aan een specifieke onderliggende strategie, met een aangewezen leider die verantwoordelijk is voor de levering ervan zal zijn.

Wij zullen zorgen voor de integratie van het plan en de onderliggende strategieën door middel van vier horizontale programma's:

de Student Experience Programme
het personeel Experience Programme
de belanghebbenden en Buitenlandse Partner Programme
de Sustainability and Resources Programme

We zullen het succes in het bereiken van de strategie door middel van een set van indicatoren voor succes met bijbehorende Key Performance Indicators (KPI's) te meten.

Onze visie

Om internationaal te worden erkend voor een creatieve benadering van onderwijs die praktische resultaten die mensen en gemeenschappen ten goede heeft.

Ons doel

Om potentieel te ontwikkelen, te transformeren leven en het verbeteren van de wereld om ons heen. Onder leiding van leren in alles wat we doen: mogelijkheden voor anderen om te leren, voortdurend leren onszelf en de grenzen van het leren door middel van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap en de beroepspraktijk.

Wij waarderen

Striktheid, nieuwsgierigheid, kwaliteit en originaliteit.
Innovatie, creativiteit en ondernemerschap.
Overweging, hoffelijkheid en collegialiteit.
Breedte, diversiteit en individualiteit.

In het hart van wat we doen zijn:

Leren, Onderzoek, Professional Practice

We zullen stimuleren en ondersteunen van hoge kwaliteit onderwijs en onderzoek.
Ons onderwijs zal worden geïnformeerd door onderzoek en beste praktijken.
We zullen maken, testen, delen en verspreiden van kennis voor haar eigen bestwil.
Al onze academici zal bezighouden met de ontwikkeling van hun discipline.
We zullen zelfkritisch te zijn en te leren van wat wij en anderen doen.
We zullen onze leerlingen te verlaten met de best mogelijke mate ze kunnen, zodat ze keuzes en de vaardigheden die nodig zijn voor het vervullen van professionele werkgelegenheid te verwezenlijken; daarom alle studenten zullen mogelijkheden voor stages hebben, werken in een internationale omgeving en activiteiten buiten het curriculum.
We zullen strategieën aan allen die kunnen profiteren van een Kingston University onderwijs, ongeacht de achtergrond, zodat zij volledig kunnen deelnemen en vul het met succes ondersteunen.
We zullen alleen studenten die de mogelijkheid hebben, betrokkenheid en het potentieel om hun opleiding af te ronden toegeven; wanneer een student niet mislukken of drop-out, zullen we dit behandelen als een falen van de universiteit.
We zullen alleen de dingen die we goed kunnen doen. Wij zullen ons portfolio van opleidingen regelmatig; we zullen ontwikkelen cursussen die de behoeften van onze studenten aan te pakken en we zullen terugtrekken uit gebieden met slechte resultaten of die niet duurzaam zijn.

verrijking Lives

We zullen doorgaan met een kosmopolitische, in Londen gevestigde universiteit met een internationale oriëntatie en een divers studenten zijn.
We zullen mensen ontwikkelen om onafhankelijke denkers met de kennis, vaardigheden en attitudes bij te dragen aan de samenleving door middel van een constructieve uitdaging en bevredigend leven te hebben.
We zullen een universiteit van keuze voor studenten met ambitie om te gedijen in een complexe onderling verbonden wereld.
Onze cursussen en kansen zal voldoen aan de behoeften en onze afgestudeerden te maximaliseren 'onze studenten keuzes en werkgelegenheidsvooruitzichten.
Wij zullen een breed gedragen universiteit en zoeken naar de mogelijkheden die dit biedt onze studenten te maximaliseren door het aanbieden van gemeenschappelijke programma's die interdisciplinaire voordelen opleveren.
We zullen de economische, sociale en culturele impact van ons onderzoek laten zien en hoe het ten goede individuen, de gemeenschap en het milieu.
Onze medewerkers zullen mogelijkheden om hun vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen; ze hebben allemaal een persoonlijk ontwikkelingsplan en ondergaat regelmatig functioneringsgesprekken.
Onze benoeming, beloning en promoties systemen zullen goede prestaties onderbouwen en zal ondersteuning van het onderzoek, het onderwijs, beroepspraktijk en administratie.

Respect voor individuen, gemeenschappen en onze omgeving

We zullen onze processen regelmatig om ervoor te zorgen dat ze zich richten op de behoeften van onze studenten en medewerkers.
We zullen ethisch handelen om onze impact op het milieu te beperken; We zullen onder andere kwesties met betrekking tot duurzaamheid en ethiek in het curriculum.
We zullen vrijwilligerswerk en betrokkenheid met de lokale en andere gemeenschappen te bevorderen.
We zullen gastvrij en naar buiten kijkt, vervagen de grenzen tussen medewerkers en studenten, de universiteit en de gemeenschap, en zal nauw samenwerken met de lokale en regionale gemeenschappen te ontwikkelen een betrokken Civic University.
We zullen betrekken en te werken met het bedrijfsleven, professionele netwerken en partners om het leven van onze studenten, alumni en medewerkers verrijken en tot wederzijds voordeel te verschaffen.
De Kingston gemeenschap zal hoffelijk, samenwerkend en ondernemend zijn. We zullen bekend om onze collegiale, ondersteunende cultuur, het negeren van de interne en externe grenzen om de best mogelijke onderwijs voor onze studenten.
We zullen efficiënter werken, het optimaliseren van onze middelen (met inbegrip van diversificatie van onze bronnen van inkomsten) en zorgen voor de toekomstige levensvatbaarheid van de universiteit.
Wij zullen ervoor zorgen dat onze fysieke en onze virtuele werkomgevingen zijn geschikt voor het doel voor studenten en medewerkers; we zullen doorgaan met ruimtes en systemen die zowel individueel als samenwerkend leren overal te ondersteunen, op elk gewenst moment te creëren.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Kingston University London

Deze cursus biedt u de theoretische kennis en praktische ervaring die nodig is om te registreren als een geestelijke gezondheid verpleegkundige met de Verpleging & Mi ... [+]

Kies Kingston's Mental Health Nursing PgDip Deze cursus biedt u de theoretische kennis en praktische ervaring die nodig is om te registreren als een geestelijke gezondheid verpleegkundige met de Verpleging & Midwifery Council. Onze samenwerking met de Zuid-West-Londen Recovery College biedt u de mogelijkheid om te leren van en met de geestelijke gezondheidszorg gebruikers. Onze geestelijke gezondheid afdeling simulaties ontving de Nursing Times Award in 2012 voor 'Innovatie in de geestelijke gezondheidszorg onderwijs'. Een volwassen inzicht plaatsing zal u helpen de lichamelijke gezondheid vaardigheden die nodig zijn in de geestelijke gezondheidszorg verpleging te ontwikkelen. U krijgt de gelegenheid om een ​​nationaal of internationaal keuzevak te nemen aan het einde van je eerste jaar te hebben. In het Verenigd Koninkrijk, hebben de studenten gewerkt aan een breed scala van instellingen, inclusief Broadmoor Hospital. Over de geestelijke gezondheidszorg verpleging ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus biedt u de theoretische kennis en praktische ervaring die nodig is om te registreren als verpleegkundige met de Verpleging & Midwifery Council. Dit PgDip ... [+]

Kies Kingston's Adult Nursing PgDip Deze cursus biedt u de theoretische kennis en praktische ervaring die nodig is om te registreren als verpleegkundige met de Verpleging & Midwifery Council. Dit PgDip cursus is ideaal als je geïnteresseerd bent in een carrière in de frontlinie, leiderschap of specialist verpleegkundige zijn. Onze academische teamleden zijn afkomstig uit diverse achtergronden die specifiek zijn voor volwassen verpleging zoals kanker, dementie zorg, ICU, A & E, neuro, acute geneeskunde, de gemeenschap (wijkverpleging, de gezondheid van het bezoeken), seksuele gezondheid en respiratoire verpleegkunde. Onze state-of-the-art simulatie suite biedt u ongekende mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen in de zorg voor volwassenen door middel van zeer realistische simulaties en rollenspel. U zult ook de kans krijgen om te leren met, van en naar, verloskundige studenten en docenten in simulaties en delen van het leren met het kind, en de geestelijke gezondheid studentenverpleegsters om je vaardigheden te verbeteren in de zorg voor klanten uit deze gebieden. Veel leden van onze volwassen verpleging docententeam hebben bijgedragen aan de recente Essentials of Nursing Practice leerboek. U zult de praktijk ervaring op te doen in een gebied van Londen of Surrey die een acuut ziekenhuis omvat en u zult mogelijkheden om te werken in de gemeenschap. U krijgt de gelegenheid om een ​​nationaal of internationaal electieve plaatsing aan het einde van je eerste jaar te hebben. ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Kingston University London

Deze innovatieve cursus, ontworpen voor professionele hulpverleners die zijn geïnteresseerd om meer te leren over leiderschap en management technieken, verbindt de theori ... [+]

De modules binnen deze cursus kan ook worden genomen op individuele basis (postgraduaat korte cursus).

Kies Kingston's Clinical Leadership MSc

Deze innovatieve cursus, ontworpen voor professionele hulpverleners die zijn geïnteresseerd om meer te leren over leiderschap en management technieken, verbindt de theorie naar de praktijk door het combineren van academische onderwijs met leren op de werkplek. Het heeft betrekking op theorieën van leiderschap en omgaan met veranderingen, en stelt u in staat om projecten die aan uw werkplek relevant zijn voor te dragen. Veel van onze studenten zijn gepromoot als een direct gevolg van het bestuderen van deze cursus.

Wat ga je studeren?

De cursus bestaat uit geleerd modules, leren op de werkplek project en maakt het mogelijk om een ​​onderwerp van belang te verkennen in de diepte, met het doel om te publiceren. U leert hoe om te leiden en te beheren gezondheidszorg praktijk en uit te voeren onderzoek voorschotten aan evidence-based practice verrijken. De cursus zal u helpen om het vermogen om te leren op de werkplek uit te voeren in klinische settings, en vakkundig onderzoek problematiek van de gezondheidszorg binnen uw werkplek te ontwikkelen. U zult ook krijgen de vaardigheden om je voor te bereiden voor het beheer van verandering en uw leren van toepassing op projecten op de werkplek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands