University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het college van medische en tandheelkundige wetenschappen aan de Universiteit van Birmingham is een belangrijk internationaal centrum voor onderzoek en onderwijs in de geneeskunde, medische wetenschappen, tandheelkunde, verpleegkunde en fysiotherapie. Het samenbrengen van de gezondheidszorg gerelateerde onderzoek en onderwijs, het college bestaat uit de volgende vijf scholen: Kreeft Wetenschappen, Klinische en Experimentele geneeskunde, tandheelkunde, Volksgezondheid en Bevolking Sciences, en Immuniteit en infectie.

De belangrijkste basis van het College ligt direct tussen de belangrijkste campus van de universiteit en de nieuwe Queen Elizabeth Hospital, Universitaire Ziekenhuizen Birmingham NHS Foundation Trust. Andere belangrijke NHS Trust gebouwen zijn ook op dezelfde campus inclusief Hospital in Birmingham van de vrouw en de Berberis (psychiatrisch) ziekenhuis. Wij zijn de grootste van de vijf hogescholen met meer dan 1400 medewerkers.

onderwijs Het college biedt een indrukwekkend portfolio van undergraduate en postdoctorale geleerd en onderzoeksprogramma's. Programma's op alle niveaus worden geleverd door een aantal van de meest gerespecteerde artsen in het Verenigd Koninkrijk en gezondheidswerkers, zodat u de best mogelijke leerervaring. Een breed scala aan verdere professionele ontwikkeling (CPD) training is ook beschikbaar vanaf slechts een paar uur tot een paar weken naar boven up van uw vaardigheden en kennis en blijven van het spel. De meeste cursussen worden aangeboden van onze on-site conferentiefaciliteiten, het Centre for Professional Development, die een scala van vergadering, training en breakout kamers, state of the art audiovisuele apparatuur en zakelijke faciliteiten voor afgevaardigden heeft.

Het college heeft een nauwe relatie met de National Health Service, goede doelen, sportorganisaties en de sector gezondheidszorg privé. Dit vergemakkelijkt de vertaling van onderzoek naar echte verbeteringen in de patiëntenzorg. Het college werkt nauw samen met veel van de academische ziekenhuizen, de eerstelijns gezondheidszorg trusts en opleiding praktijken in het Engels West Midlands. Studenten worden gestimuleerd om hun kennis en ervaring te verbreden door te werken in een breed scala van organisaties en het ervaren van de verschillende culturen en de demografie van de West Midlands.

Locaties

Birmingham

University of Birmingham, College of Medical and Dental Sciences

Address
College of Medical and Dental Sciences
University of Birmingham
Edgbaston


B15 2TT Birmingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 121 414 3858

Opleidingen