Lees de Officiële Beschrijving

Hier bij Natuurlijk we geloven dat het het beste om te leren van experts en dat iedereen heeft een oppervlakte van deskundigheid. We zijn op een missie om iedereen te laten wat ze willen, op elk moment, elke plaats te leren.

Deskundige docenten

Kijk en leer van handgeplukte experts die over hun kennis te delen hartstochtelijk bent.

Leer op elk apparaat

Onze deskundige leiding tutorials kan worden bekeken op tablet, mobiel of desktop. Dus blijven leren terwijl u onderweg bent!

Op aanvraag

Leer in uw eigen tempo, wanneer u maar wilt en geniet van levenslange toegang tot uw cursus.

Een wereldwijde gemeenschap

Engage met top experts en studenten uit de hele wereld, waar je ook bent.

Wanneer begint mijn cursus beginnen? Al onze cursussen zijn On Demand. Dit betekent dat u toegang tot de video's en cursusmaterialen op uw eigen gemak, waar en wanneer je wilt! Er zijn geen officiële startdata voor de cursussen, maar waarom laat je medestudenten weten dat je begint en wat uw doelen zijn in het opmerkingenveld gedeelte van de cursus.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus voor? Je hebt onbeperkt toegang tot uw cursus terwijl het op het natuurlijk platform. Er zijn geen termijnen en we zijn niet van plan om u te vragen om te betalen om toegang te krijgen in een jaar tijd!

Wie onderwijst mijn cursus? Natuurlijk team handpicks experts in een verscheidenheid van industrieën. Wij controleren hun geloofsbrieven, de kwaliteit van hun video's en wat de cursus helpt mensen te bereiken. Als het niet aan onze zeer hoge normen, zul je het niet vinden op het platform.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificate

Of Course Learning

Uitgegroeid tot een gerespecteerd en zelfverzekerde gecertificeerd Reiki Master Practitioner en Leraar in het comfort en de privacy van uw eigen huis, werken in uw eigen ... [+]

Uitgegroeid tot een gerespecteerd en zelfverzekerde gecertificeerd Reiki Master Practitioner en Leraar in het comfort en de privacy van uw eigen huis, werken in uw eigen tempo, met onze Usui Reiki Master Video huiscursus met Reiki Masters, Dr Gaynor du Perez en Dr Emma Bisschoff.

Onze Certified Usui Reiki Master Teacher Video thuis studie cursus is opgebouwd rond onze 3 best verkochte Usui Reiki handleidingen.

Met ongeveer 300 pagina's tekst en full colour afbeeldingen die alle drie niveaus van Reiki binnen 49 individuele reiki lessen, onze Reiki Master Teacher thuis studie cursus is ideaal voor zowel de complete beginner die nieuw is voor Reiki, evenals de meer ervaren Reiki en / of Reiki Masters.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online Verenigde Staten VS Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands

Cursus

Of Course Learning

Heeft u bang in de spiegel kijken elke ochtend? Zou je gelukkiger zijn als je zou kunnen doen en glimlach ?! Als uw antwoord "Ja!", Dan is dit de reis voor u. Deze cursus ... [+]

Heeft u bang in de spiegel kijken elke ochtend? Zou je gelukkiger zijn als je zou kunnen doen en glimlach ?!

Als uw antwoord "Ja!", Dan is dit de reis voor u. Deze cursus helpt je met aandacht te eten en een betere relatie met voedsel te ontwikkelen. Het zal ook helpen om te beseffen dat je kan houden je lichaam, en dat je gelukkiger als je dat doet zal maken.

Melody zal u helpen gericht op het bereiken van niet alleen uw ideale gewicht, maar ook een levenslange vriendschap met je lichaam te blijven. Of u zou graag om gewicht te verliezen of gewoon wilt een goed gevoel, dan is dit de cursus voor jou.

De 21-daagse reis die u zal beginnen aan kan steeds opnieuw worden herhaald telkens wanneer je een boost van zelf liefde nodig hebben.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online Verenigde Staten VS Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
21 dagen
Online
Lees meer in Nederlands
Of Course Learning

Dit is niet uw typische yoga-programma. Als je klaar bent voor een belangrijke doorbraak in je leven bent, dan is dit de cursus voor jou. Nieuwe gewoonten 21-30 naar inge ... [+]

Dit is niet uw typische yoga-programma. Als je klaar bent voor een belangrijke doorbraak in je leven bent, dan is dit de cursus voor jou.

Nieuwe gewoonten 21-30 naar ingebakken geworden door de bedrading van uw neurale synapsen. Deze uitdaging en het nieuwe systeem zal u helpen een positieve gezondheid gewoonten die drastisch de kwaliteit van uw leven zal verbeteren creëren.

De cursus is gericht op alle niveaus met video's en praktijken voor beginners, gevorderden en gevorderden. De 30 dagen, dat video, audio lessen, meditaties en ebooks omvat) zal je resultaten in 1 uur per dag te maximaliseren.

U krijgt toegang tot wereldklasse ervaringen en opleiding. Mensen betalen meer dan $ 7000 per maand om te trainen met Dashama leven, en voor een fractie van de prijs die u levenslange toegang tot haar opleiding materialen.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online Verenigde Staten VS Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Of Course Learning

Art therapie is gewoon een creatieve vorm van therapie. U hoeft niet om een ​​groot kunstenaar te zijn; je hoeft alleen maar een verbeelding en een open geest! Deze benad ... [+]

Art therapie is gewoon een creatieve vorm van therapie. U hoeft niet om een ​​groot kunstenaar te zijn; je hoeft alleen maar een verbeelding en een open geest!

Deze benadering kan worden gebruikt voor zelfonderzoek en genezing pijnlijke herinneringen, maar ook voor puur plezier en recreatie. In deze cursus zijn er modules voor al deze te dekken.

Therapeutische kunst kan ook een zeer krachtig hulpmiddel voor familie bonding zijn, zodat familieleden om te communiceren en te waarderen elkaar meer.

Verder kan beeldende therapie uiterst nuttig voor kinderen die hebben ervaren pesten of trauma. Het voorziet in een veilig toevluchtsoord voor gevoelens en emoties te delen.... [-]

Verenigde Staten VS Online Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Of Course Learning

Leer hoe je mindfulness meditatie te gebruiken om te gaan met stress en angst, om de concentratie te verbeteren en richten en te helpen bij het verhogen van uw prestaties ... [+]

Leer hoe je mindfulness meditatie te gebruiken om te gaan met stress en angst, om de concentratie te verbeteren en richten en te helpen bij het verhogen van uw prestaties en het algemene welzijn.

De wereld van vandaag is altijd in een rush, maar Dr Candace Cheng, de oprichter van YOU Productions, zal je leren hoe om het te ervaren om de volledige door middel van mindfulness en meditatie.

Deze cursus bestaat voornamelijk uit video's om u te begeleiden door mindfulness meditaties. U kunt de video's in de juiste volgorde te voltooien of kies gewoon degene die van belang.

Neurologen hebben de positieve effecten van dit soort van meditatie onderzocht en hebben gevonden dat regelmatig mediteren, zelfs voor een korte periode, kan helpen om je mentale en fysieke welzijn te verbeteren. Onder andere voordelen, mindfulness helpt te verminderen:... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online Verenigde Staten VS Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Of Course Learning

Neem de verbetering van de conditie van uw kind in eigen hand door de aankoop van deze cursus vandaag. Deze cursus is een fantastische tool voor ouders die maximaal worde ... [+]

Neem de verbetering van de conditie van uw kind in eigen hand door de aankoop van deze cursus vandaag.

Deze cursus is een fantastische tool voor ouders die maximaal worden geconfronteerd met het feit van een diagnose van autisme spectrum stoornis. We zullen de oorzaken van autisme, met inbegrip van genetische acteurs te bespreken, plus wat verergert de symptomen na de geboorte. We zullen betrekking hebben op een specifieke voedingsbehoeften aanpak die nodig is voor de hersencellen goed werkt, alsmede gezien de externe stressfactoren en de impact van negatief gedrag te krijgen.

In deze cursus wordt nieuwe symptomen-verlichting technieken worden beschreven, waaronder Quantum biofeedback, neurofeedback, Crystal Light Therapy, meditatietechnieken en andere nuttige methoden die de symptomen van autisme van 35% kan verminderen tot 85%!... [-]

Verenigde Staten VS Online Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands