Royal College of Art

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Royal College of Art

Zes opeenvolgende jaren de nummer één kunst- en designuniversiteit van de wereld (2015-2020) *

Gelegen in het hart van Londen, is het Royal College of Art de meest invloedrijke, volledig postdoctorale universiteit voor kunst en design ter wereld. RCA is gedurende zes opeenvolgende jaren (2015-2020) gerangschikt als 's werelds beste kunst- en designuniversiteit in de QS World University Subject Rankings.

Bezoek vandaag nog onze online graduate show

Voor het eerst in onze geschiedenis is de RCA tentoonstelling voor afgestudeerden online van 16-31 juli. Bezoek nu RCA2020 om het werk van 850 afstuderende studenten te zien, evenals meer dan 250 artist talks, optredens, rondleidingen en paneldiscussies.

Studieprogramma's

De RCA biedt 40 postdoctorale programma's aan, waaronder master's, PhD's en Graduate Diploma.

Daarnaast biedt het College aanvragers en studenten cursussen Engels voor Academische Doeleinden (EAP) om studenten te helpen communiceren in een academische kunst- en ontwerpcontext. Deze omvatten pre-sessionele cursussen van 8 weken en 4 weken voordat de programma's beginnen en bieden tijdens het academiejaar in-sessionele ondersteuning.

Online open dagen

 • MRes Online Open Day Healthcare & Design - 21 juli 2020
 • MRes Online Open Day (Architectuur, Communicatie, Schone Kunsten en Geesteswetenschappen en Design Pathways ) - 22 juli 2020
 • Intelligent Mobility MA Online Open Dag - 27 juli 2020

Korte cursussen

Het Royal College of Art biedt een groeiend portfolio van korte cursussen, waaronder executive masterclasses op senior niveau, zomercursussen en aangepaste executive educatieprogramma's voor bedrijven en organisaties.

Executive Education cursussen

Een programma van executive masterclasses speciaal ontworpen om professionals op senior niveau de belangrijkste zakelijke vaardigheden voor de eenentwintigste eeuw te bieden, zoals creativiteit, kritisch denken en empathie.

 • Design Thinking & Innovation
 • Masterclass Service Design
 • Creatief leiderschap
 • Succesvol ondernemerschap
 • Interior Design - Retail Futures

Bezoek de cursuswebpagina's voor toekomstige data en om uw interesse te registreren.

Zomerschool

Zomercursussen variëren van één dag tot drie weken en bieden deelnemers ongeëvenaarde kansen om toegang te krijgen tot expertise, studio's en faciliteiten van wereldklasse. Deze cursussen zijn uitstekende proevers voor RCA masterdiploma's.

 • Curator van hedendaagse kunst en design - theorie en praktijk:
 • Grafisch ontwerp - Redactioneel ontwerp Summer Intensive:
 • Disruptieve marktinnovatie door design
 • Architectuur Summer School
 • Contemporary Art Summer School
 • Graphic Design - Typografie Summer Intensive
 • Illustratie - De Graphic Novel Summer Intensive

De creatieve industrie van brandstof voorzien

De RCA een onderscheidende rol bij het voorbereiden van zijn postdoctorale studenten op een loopbaan in kunst, design en de creatieve sector - het College wordt inderdaad algemeen beschouwd als een smeltkroes van de creatieve industrie. Cursussen worden gegeven door internationaal gerenommeerde kunstenaars, ontwerpers, architecten, schrijvers, onderzoekers en theoretici, en studenten hebben een unieke kans om kunst te studeren in een ontwerpomgeving en ontwerp in een kunstomgeving. De geconcentreerde, op maat gemaakte vormen van onderwijs en leren - en speciale technische faciliteiten en onderzoekscentra - dragen bij aan een uitzonderlijk creatieve en intellectuele omgeving.

Naast het verwelkomen van studenten uit meer dan 80 landen, wordt de wereldwijde dimensie van het College versterkt door partnerschappen met toonaangevende kunst- en ontwerp-, culturele en educatieve instellingen en door uitgebreide banden met het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal.

Volgens de meest recente cijfers heeft 93% van de afgestudeerden van de hogeschool binnen een kort tijdsbestek nadat zij het college hebben verlaten een baan op een passend professioneel niveau op het door hen gekozen specialisme. Deze bestemmingscijfers zijn een belangrijke indicator voor het succes van de RCA .

Erkend voor de uitstekende kwaliteit van zijn afgestudeerden, beschikt het College over zulke opmerkelijke alumni als Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - de lijst gaat maar door. "

Locaties

Londen

Address
Royal College of Art
Kensington Gore
London

SW7 2EU Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden