Lees de Officiële Beschrijving

Het College van Geneeskunde en Veterinaire Geneeskunde bestaat uit twee scholen. Dit zijn de Edinburgh Medical School en de Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Samen vormen we een unieke groepering in het Verenigd Koninkrijk waar dierenartsen, medici en biomedische wetenschappers samenwerken en de gemeenschappelijke oorzaken van ziekte bestuderen die onze populaties beïnvloeden. Onze campussen, onze structuur en de organisatie van onze graden zorgen ervoor dat we mensen van de Royal (Dick) School of Veterinary Studies en Edinburgh Medical School hebben die dezelfde lucht ademen, projecten samen ontwerpen en onderwijzen in hun vakgebied.

Dierenarts

Koninklijke (Dick) School of Veterinary Studies

De hoogst gerangschikte veterinaire school in het Verenigd Koninkrijk in het Research Excellence Framework 2014, de Royal (Dick) School of Veterinary Studies is wereldleider op het gebied van veterinaire opleiding, onderzoek en praktijk. Wij bieden een uitstekend veterinair onderwijs met behulp van een bekroond curriculum, innovatieve onderwijsmethoden en een interdisciplinaire omgeving. We werden voor het eerst in de 2008 onderzoeksbeoordelingsoefeningen van de zeven Britse veterinaire scholen geplaatst voor de kwaliteit van het onderzoek, waarin de internationale reputatie van de school werd bevestigd. Onze klinische diensten - Ziekenhuis voor kleine dieren en grote dierenpraktijken - behoren tot de meest invloedrijke centra voor klinische zorg in het Verenigd Koninkrijk.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School herbergt drie Deaneries. Dit zijn Biomedische Wetenschappen, Klinische Wetenschappen en Moleculaire, Genetische en Bevolkingsgezondheidwetenschappen.

Onderwijs voor het MBChB-programma en andere biomedische voorgraadse en postdoctorale programma's vindt plaats in de drie Deaneries. Door de juiste personen samen te brengen, zowel klinisch als niet-klinisch, combineren en creëren wij de mogelijkheden om spannend werk te ontwikkelen dat een verschil maakt in het leven van mensen. Edinburgh Medical School levert een eersteklas opleiding in eersteklas faciliteiten door opgewonden mensen die op de voorgrond staan.

Wij bieden een uitstekende ervaring in een omgeving waar onderzoek gekoesterd en vervolgd wordt. Onderzoek is een belangrijk onderdeel van het leven van elke student als een middel om een ​​denkwijze te begrijpen die hen zal uitrusten om positieve veranderingen voor de mensheid te leveren.

Edinburgh Medical School: Biomedische Wetenschappen

Door middel van baanbrekend onderzoek herbergt de Biomedische Wetenschappen het Centrum voor Cognitieve en Neurale Stelsels, het Centrum voor Integratieve Fysiologie, het Centrum voor Neuroregeneratie en de Afdeling Infectie en Pathway Medicine.

Wij dragen ook bij tot interdisciplinair onderzoek met deze aangesloten centra: Edinburgh Infectious Diseases, Edinburgh Neuroscience, het Epirepsiecentrum Muir Maxwell, het Patrick Wild Center en Farmacologie, Toxicologie en Therapeutics.

Onderzoeksthema's binnen de decaan omvatten:

  • Genen en ontwikkeling
  • Membraanbiologie
  • Neurale controle systemen
  • Cognitie, leren en synaptische plasticiteit
  • Neurofarmacologie
  • Basis- en klinische virologie
  • Bacteriële pathogenese en chemotherapie

Ook binnen de decaan is de Biomedische Onderwijsorganisatie (BMTO), die een essentiële rol speelt bij het beheer, de coördinatie en de implementatie van het bacheloronderwijs.

De BMTO is verantwoordelijk voor het BSc Medical Sciences programma, samen met tal van Honours programma's in Biologische Wetenschappen, Medische Wetenschappen en Veterinaire Wetenschappen, plus veertien Biomedische Wetenschappen cursussen voor studenten.

Dierenarts

Edinburgh Medical School: klinische wetenschappen

Met een langdurig internationaal onderzoeksprofiel herbergt de Klinische Wetenschappen het Centrum voor Cardiovasculaire Wetenschappen, het Centrum voor Klinische Brainwetenschappen, het Centrum voor Inflammatieonderzoek, het Centrum voor Regeneratieve Geneeskunde, het Centrum voor Reproductieve Gezondheid, het Postgraduaat Dental Institute in Edinburgh en de Divisie van de gezondheidswetenschappen.

In de meest recente UK Research Assessment Oefening, was de klinische geneeskunde beoordeeld uit 28 inbreng in heel het Verenigd Koninkrijk.

De Deanery is vooral gebaseerd op Little France.

In Little France hebben de Chancellor's Building, The Queen's Medical Research Institute en het Center for Regenerative Medicine de meest recente onderwijs- en onderzoeksvoorzieningen die grenst aan de Royal Royal Hospital of Edinburgh en het biomedische onderzoekspark, Edinburgh BioQuarter.

Andere Deanery sites zijn het Edinburgh Zieken Kinderziekenhuis, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital en Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Moleculaire, genetische en populatie gezondheidswetenschappen

Moleculaire, genetische en populatie Gezondheidswetenschappen omvat het MRC Instituut voor Genetica en Moleculaire Geneeskunde, het Usher Instituut voor Bevolking Gezondheidswetenschappen en Informatica, de Klinische Proefeenheid van Edinburgh en de Afdeling Patologie.

Het MRC Instituut voor Genetica en Moleculaire Geneeskunde omvat de MRC Human Genetics Unit, het Edinburgh Cancer Research Center en het Center for Genomics and Experimental Medicine.

Het Usher Institute of Population Health Sciences en Informatica omvat het Centrum voor Bevolking Gezondheidswetenschappen, Centrum voor Medische Informatica en Centrum voor Global Health Research.

De Deanery is ook gastheer van de Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), die onlangs volledige registratie was bij het UK Clinical Research Consortium en werd toegekend aan de MRC klinische proeven methodologie hub status, en de Afdeling Pathologie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit programma heeft tot doel kennis, vaardigheden en begrip van medische beeldanalyse te verspreiden, waardoor effectieve en efficiënte medische beeldanalyse mogelijk is ... [+]

Programmabeschrijving

Dit programma heeft tot doel kennis, vaardigheden en begrip van medische beeldanalyse te verspreiden, waardoor effectieve en efficiënte medische beeldanalyse mogelijk is die zowel klinisch als commercieel kan worden gebruikt.

Met betrekking tot de fysica van beeldvorming en aanverwante technieken, is er ook aandacht voor gespecialiseerde inhoud voor beeldverwerking en analyse.

Studenten zullen ook gebruik kunnen maken van de MATLAB computeromgeving en programmeertaal.

Dit programma maakt gebruik van onze expertise op het gebied van beeldverwerking en -analyse, waarmee cursisten op dit gebied kunnen trainen via een online leeromgeving.

Online leren... [-]
Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Verbeter uw imaging-expertise en behaal een hoog aangeschreven masterclassificatie door online te leren door afstandsonderwijs, terwijl u op uw werkveld en op uw eigen lo ... [+]

Programmabeschrijving

Voor het verspreiden van beeldvormingskennis, vaardigheden

Doelstellingen van ons flexibele, intermitterende, parttime, online learning (OL) -programma:

om inzicht te verschaffen in de beeldvormende theorie, technieken en analyseom onderzoeksplanning te ontwikkelenom interpretatie mogelijk te makenom beeldvormend onderzoek te relateren aan klinische toepassingenOnline leren

Toegang tot onderwijs van wereldklasse aan de Universiteit van Edinburgh, met behoud van uw lokale professional

Onze online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van Edinburgh, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community, die studenten en docenten van over de hele wereld bij elkaar brengt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Gecombineerde positronemissietomografie (PET) en magnetische resonantie (MR) is een beeldvormende technologie waarmee informatie over de metabolische functie, fysiologie ... [+]

Programmabeschrijving

Gecombineerde positronemissietomografie (PET) en magnetische resonantie (MR) is een beeldvormende technologie waarmee informatie over de metabolische functie, fysiologie en anatomie kan worden verzameld in een enkele scansessie voor diagnostische en onderzoeksdoeleinden (bijv. Onderzoek naar dementie)

PET-MR-scanners worden in toenemende mate geïnstalleerd in klinische en onderzoeksomgevingen, maar momenteel is training in hoe te rennen en het beste gebruik van dergelijke faciliteiten beperkt, vaak met langdurig verblijf, thuiswerk en persoonlijke verplichtingen.

De Universiteit van Edinburgh is een van de weinige centra in het Verenigd Koninkrijk met een PET-MR-scanner en personeel met de expertise in het uitvoeren en gebruiken ervan. Dit programma maakt gebruik van onze expertise op het gebied van beeldverwerkingstechnologie, waarmee cursisten op dit gebied kunnen trainen via een online leeromgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Het programma verspreidt beeldvormingskennis, -vaardigheden en -kennis om een ​​effectief en efficiënt gebruik van beeldvorming mogelijk te maken, klinisch, in onderzoek ... [+]

Programmabeschrijving

Om neuroimaging kennis, vaardigheden en begrip te verspreiden, om het effectieve en efficiënte gebruik van neuroimaging in onderzoek mogelijk te maken.

Doelstellingen van ons flexibele, intermitterende, parttime, online learning (OL) -programma:

inzicht verschaffen in onderzoek, waarbij gebruik wordt gemaakt van neuroimaging-techniekenom onderzoeksplanning te ontwikkelenom interpretatie mogelijk te makenom neuroimaging-onderzoek te relateren aan klinische toepassingenOnline leren

Toegang tot onderwijs van wereldklasse aan de Universiteit van Edinburgh, met behoud van uw lokale professional

Onze online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van Edinburgh, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community, die studenten en docenten van over de hele wereld bij elkaar brengt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit twee jaar durende, deeltijdse masterprogramma wordt gezamenlijk aangeboden door het Royal College of Surgeons of Edinburgh en de University of Edinburgh en wordt voll ... [+]

Programmabeschrijving

Dit twee jaar durende, deeltijdse masterprogramma wordt gezamenlijk aangeboden door het Royal College of Surgeons of Edinburgh en de University of Edinburgh en wordt volledig online gegeven. Beide instellingen hebben elkaar eerder goed gecombineerd om een ​​bekroond masterprogramma af te leveren om de vroege chirurgische training te ondersteunen en om te blijven dienen als een krachtig merk in de chirurgie.

Je wordt onderwezen door ervaren docenten - alle toonaangevende clinici in hun vakgebied - en je hebt toegang tot goed gedefinieerde en beheerde leermiddelen en educatief materiaal, waaronder een ongeëvenaarde online bibliotheekfaciliteit.

Voorbeelden van voorbeelden zijn technische vaardigheden en procedures, evenals kernkennis en klinische vaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit postgraduate certificaat en diploma is een unieke kans voor studenten die aspecten van de menselijke anatomie willen verkennen door de flexibiliteit van een online af ... [+]

Programmabeschrijving

Dit postgraduate certificaat en diploma is een unieke kans voor studenten die aspecten van de menselijke anatomie willen verkennen door de flexibiliteit van een online afstandsonderwijs.

Alle cursussen die deel uitmaken van het programma maken gebruik van innovatieve lesmethoden om studenten te voorzien van belangrijke overdraagbare vaardigheden, naast een solide basis van anatomische kennis.

Ons programma in de anatomische wetenschappen wordt volledig online afgeleverd en vertrouwt daarom op het gebruik van IT, bijvoorbeeld door het gebruik van e-mail, audiovisueel materiaal, discussiefora en diverse andere interactieve bronnen.

Dit is een postdoctorale kwalificatie voor medische, biomedische, paramedische gezondheidswerkers en mensen in de holistische praktijk met een interesse in de menselijke anatomie. Het programma maakt gebruik van de hoog aangeschreven docenten en onderzoekers van de universiteit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
12 - 48 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ons programma geeft afgestudeerden de wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden om onderzoek uit te voeren in het opkomende gebied van dierenwetenschappen en 'O ... [+]

Programmabeschrijving

Ons programma geeft afgestudeerden de wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden om onderzoek uit te voeren in het opkomende gebied van dierenwetenschappen en 'One Health', door basiskennis te bieden over het functioneren van het dierenlichaam. We onderzoeken toepassingen van elementaire dierwetenschappen in de diergeneeskunde en de humane geneeskunde, de veehouderij en voedselzekerheid.

Het programma wordt gehouden in het wereldberoemde Roslin Institute, dat is gehuisvest in een state-of-the-art onderzoeksgebouw op de campus van Easter Bush, grenzend aan de Royal (Dick) School of Veterinary Studies. Als personeelslid van het instituut profiteert u van onze reputatie van wereldklasse voor onderzoek in een levendige, succesvolle academische gemeenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit eenjarige full-time programma biedt een uitstekende basis voor PhD of andere academische studies in de biomedische wetenschappen. Je leert waardevolle onderzoeksvaard ... [+]

Onderzoek profiel

Dit eenjarige full-time programma biedt een uitstekende basis voor PhD of andere academische studies in de biomedische wetenschappen. Je leert waardevolle onderzoeksvaardigheden, biomedische laboratoriumtechnieken en een breed scala aan andere overdraagbare vaardigheden die je een voordeel zullen geven voor de rest van je carrière. Je kunt ook twee thema's kiezen die het beste aansluiten bij je interesses en carrièredoelen.

Het programma omvat seminars, onderwezen modules en twee onderzoeksprojecten in onze wereldwijd erkende onderzoekslaboratoria. We zullen ook een reeks waardevolle overdraagbare vaardigheden behandelen, waaronder een kritische analyse van onderzoeksdocumenten, het leren schrijven van een aanvraag voor een projectsubsidie en literatuuronderzoek, en gegevenspresentatie en statistische analyse.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Het doel van dit programma is om u een brede training te geven in biomedisch onderzoek, met een focus op cardiovasculaire wetenschap. Dit omvat een inleiding tot cardiova ... [+]

Onderzoek profiel

Het doel van dit programma is om u een brede training te geven in biomedisch onderzoek, met een focus op cardiovasculaire wetenschap. Dit omvat een inleiding tot cardiovasculaire ontwikkeling, de ontwikkeling van de cardiovasculaire ziekte, orgaanfunctie en disfunctie, en het cardiovasculaire systeem bij reproductie en ontsteking.

U krijgt een geïntegreerd beeld van de fysiologie en pathologie van het cardiovasculaire systeem van zowel basis- als klinische wetenschappers.

Programmastructuur

Je neemt deel aan onderzoeksseminars en tutorials door senior clinici en basiswetenschappers en voert drie onderzoeksprojecten uit in de internationaal gerenommeerde laboratoria van het Centre for Cardiovascular Science.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit online programma wordt gezamenlijk aangeboden door de Universiteit van Edinburgh en het Royal College of Surgeons of Edinburgh. Het behandelt het UK Intercollegiate S ... [+]

Programmabeschrijving

Dit online programma wordt gezamenlijk aangeboden door de Universiteit van Edinburgh en het Royal College of Surgeons of Edinburgh . Het behandelt het UK Intercollegiate Surgical Curriculum.

Dit programma biedt u een uitstekende voorbereiding op het lidmaatschap van het Royal College of Surgeons (MRCS) examen, met extra nadruk op verworven kennis en de toepassing ervan.

Het derdejaars MSc-onderzoeksproject dient ook als een kans om een ​​academische carrière in de chirurgie te ontwikkelen.

Online leren

Onze online leertechnologie is volledig interactief, bekroond en stelt u in staat om vanuit uw eigen huis of werkplek te communiceren met onze hoog gekwalificeerde onderwijzend personeel.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit parttime, volledig online programma trekt een internationaal en multi-professioneel studentencohort aan en biedt een unieke gelegenheid om direct contact te hebben me ... [+]

Programmabeschrijving

De Universiteit van Edinburgh wordt wereldwijd erkend voor zijn onderzoek, ontwikkeling en innovatie en biedt studenten al meer dan 425 jaar onderwijs van wereldklasse. De reeks pijnbeheersingsprogramma's die worden aangeboden door het Departement Anesthesie, Kritieke zorg en Pijngeneeskunde, zet deze traditie voort door het huidige klinische onderzoek te integreren met academische en professionele input van hoog niveau.

Als een multidimensionaal fenomeen is het essentieel dat pijn wordt beheerd door geplande multidisciplinaire initiatieven en inbreng die gericht zijn op het verlichten van het lijden van de patiënt en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Door middel van een solide, theoretisch begrip van de biologische, psychologische en sociale concepten die pijn aansturen, ontwikkelen en onderhouden, verkennen studenten de veelzijdige aard van pijn en de effecten ervan. Studenten zullen een gevorderd inzicht verwerven in het gespecialiseerde gebied van pijnmanagement en zullen de kernvaardigheden en kennis ontwikkelen die vereist is voor een ervaren pijnpraktiker.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

De ChM is ontworpen om gevorderde oftalmologiestagiairs in het VK en internationaal te ondersteunen via een curriculum dat hun subspecialistische oogheelkundige belangen ... [+]

Programmabeschrijving

Dit nieuwe tweejarige part-time Masters-programma dat volledig online wordt gegeven, wordt gezamenlijk aangeboden door de Universiteit van Edinburgh en het Royal College of Surgeons of Edinburgh, en leidt tot de graad Master of Surgery (ChM). Het is ontwikkeld met de steun van NHS Education for Scotland (NES).

De ChM is ontworpen om gevorderde oftalmologiestagiairs in het VK en internationaal te ondersteunen via een curriculum dat hun subspecialistische oogheelkundige belangen erkent als voorbereiding op exit-onderzoek en ziekenhuisgerichte praktijk.

Onze programma's zijn afgestemd op de curricula van zowel de FRCSEd- als de FRCOphth-examens in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waardoor deze graden erg aantrekkelijk zijn voor binnenlandse en internationale studenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Conservation Medicine is een opkomende discipline die de complexe relaties en interacties tussen diergezondheid, menselijke gezondheid en ecosysteemgezondheid bestudeert. ... [+]

Programmabeschrijving

Conservation Medicine is een gevestigd veld dat blijft evolueren naarmate we ons vermogen ontwikkelen om de complexe relaties en interacties tussen diergezondheid, menselijke gezondheid en ecosysteemgezondheid te bestuderen. Het is in de jaren negentig ontstaan ​​als antwoord op de behoefte aan een meer holistische en interdisciplinaire benadering van het behoud van biodiversiteit. In het bijzonder werd het belang van gezondheid in veel instandhoudingskwesties algemeen erkend. Met zijn basis in de principes van behoudsbiologie, bevat Conservation Medicine bijdragen van de gezondheidswetenschappen, ecologie en sociale wetenschappen. Het kan worden beschouwd als de toepassing van One Health op het behoud van de biodiversiteit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

De Universiteit van Edinburgh biedt postdoctorale medische opleidingen van hoge kwaliteit via een online afstandsonderwijs. Studenten komen uit verschillende landen over ... [+]

Programmabeschrijving

De directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) noemt huisartsen "onze rijzende sterren van de toekomst". Dit weerspiegelt de hernieuwde inzet van de WHO om gezinsgeneeskunde op te bouwen als een specialiteit in alle regio's. Versterking van de gezinsgeneeskunde is erkend als een essentieel onderdeel van het bereiken van universele gezondheidsdekking als onderdeel van de duurzame ontwikkelingsdoelen waaraan elk land zich tijdens de laatste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft gecommitteerd. Deze graad heeft als doel voort te bouwen op dit momentum voor het versterken van de eerstelijnszorg door bevoegde gezinsartsen te ontwikkelen die gemachtigd zijn om leiders te worden en pleitbezorgers zijn voor de toekomst van het beroep.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Deze Master is ontworpen om studenten te voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om zeer effectieve beoefenaars te zijn en hen in staat te stellen op te tre ... [+]

Programma beschrijving

Diergeneeskunde is een snel evoluerende discipline, die een breed scala aan specialistische gebieden omvat. Onderzoek op het gebied van de diergeneeskunde is rechtstreeks relevant voor de verbetering van de gezondheid en het welzijn van gedomesticeerde diersoorten en de bescherming van de volksgezondheid.

De R (D) SVS heeft een internationale reputatie en de klinische diensten - het ziekenhuis voor kleine dieren (hond en kat en exoten, dierentuin en dieren in het wild) en het groot dierenziekenhuis (paarden en vee) - behoren tot de meest invloedrijke centra voor klinische zorg in het VK en Europa. Het is het best geplaatst om de vaardigheden van de sector te verbeteren vanwege de vaardigheden in de primaire, secundaire en tertiaire geneeskunde en chirurgie, en de uitgebreide onderzoeksactiviteiten in alle aspecten van de diergeneeskunde.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit programma wordt georganiseerd door Edinburgh Infectious Diseases (EID), georganiseerd door het College of Medicine and Veterinary Medicine en het College of Science a ... [+]

Onderzoek profiel

Dit programma wordt georganiseerd door Edinburgh Infectious Diseases (EID), georganiseerd door het College of Medicine and Veterinary Medicine en het College of Science and Engineering.

Het biedt een inleiding tot onderzoeksmethodologie voor biologen, artsen en dierenartsen. De training biedt ook toegang tot promotieonderzoek. Eerdere studenten hebben projecten opgezet op de volgende gebieden:

antibioticaresistentie en ziekenhuisinfectiesgeleedpotige vectorbiologie en vectorziektenepidemiologie en wiskundige modellering van infecties bij dieren en mensenmoleculaire diagnose en point-of-care detectie van infectieziektende immunologie van bacteriële en parasitaire infecties (inclusief belangrijke tropische ziekten zoals malaria, trypanosomiasis en schistosomiasis)de immunologie van infecties van herkauwers (bijvoorbeeld de ziekte van Johne)de pathogenese van virale ziekten (dier en mens, inclusief herpes en HIV)Programmastructuur... [-]
Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

De MSc van Research in Integrative Neuroscience is een eenjarig, voltijds onderzoeksprogramma dat alle niveaus van de moderne neurowetenschappen bestrijkt, waardoor het e ... [+]

Onderzoek profiel

De MSc van Research in Integrative Neuroscience is een éénjarig, voltijds onderzoeksprogramma dat alle niveaus van de moderne neurowetenschappen omvat, waardoor het een ideaal programma is om je voor te bereiden op een doctoraat.

We omvatten moleculaire, cellulaire, systemen, regeneratieve, cognitieve, klinische en computationele neurowetenschappen. We bieden u ook de mogelijkheid om vanaf het begin uw specialiteit te kiezen, zodat u uw lessen kunt afstemmen op uw interesses en carrièredoelen.

Programmastructuur

Je begint met een onderwezen component in de eerste 12 weken en volgt 'themaweken' die parallel lopen met keuzevakken.

De keuzevakken lopen gedurende de eerste 12 weken op twee halve dagen per week. Deze geven u een dieper inzicht in de concepten en methodologie van een specifiek interessegebied.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Voortbouwend op een solide basis van biologische, immunologische, pathologische en epidemiologische principes, zal deze online MSc je uitrusten met de vaardigheden die no ... [+]

Programmabeschrijving

Vee is van vitaal belang voor het leven van miljoenen mensen, maar endemische en epidemische ziekten die de veeproductie beïnvloeden, verhogen de productiviteit en verergeren de armoede.

De ziekten die kunnen worden overgedragen tussen dieren en mensen bedreigen ook de gezondheid van veehouders, hun gezinnen en hun gemeenschappen. In veel ontwikkelingsregio's zijn boeren en dierenverzorgers vaak slecht toegerust om met dit risico om te gaan.

Dit programma verzamelt expertise van over de hele universiteit om eersteklas onderwijs en onderzoek te bieden om deze problemen aan te pakken.

Voortbouwend op een solide basis van biologische, immunologische, pathologische en epidemiologische principes, zal deze online MSc je uitrusten met de vaardigheden die nodig zijn voor het identificeren, beheersen en beheren van dierziekten en de expertise om de internationale uitdagingen op het gebied van dierengezondheid van de 21ste eeuw aan te pakken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit online programma geeft u een uitgebreid inzicht in de processen, onderzoeksprocedures en behandelingsopties voor veel voorkomende ziekten die u tegenkomt in de huisar ... [+]

Programmabeschrijving

Dit online programma geeft u een uitgebreid inzicht in de processen, onderzoeksprocedures en behandelingsopties voor veel voorkomende ziekten die u tegenkomt in de huisartsenpraktijk.

Het programma is meestal voor vroege postdoctorale artsen. Het is een aanvulling op het leren dat u nodig hebt om lid te worden van het Royal College of Physicians en het kan ook geschikt zijn voor artsen in andere specialismen, of verpleegkundig adviseurs en andere paramedische specialisten met uitgebreide klinische ervaring.

We behandelen de basisfysiologie, pathofysiologie, therapie en klinisch management, evenals klinische vaardigheden, generieke vaardigheden (inclusief schrijf- en onderzoeksmethoden), wetgeving, ethiek en voorschrijfvermogen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit online programma zal kennis en begrip verschaffen van de belangrijkste elementen en principes van het ontwerpen, leveren en analyseren van klinische studies. Naast ee ... [+]

Programmabeschrijving

Het online programma zal kennis en begrip verschaffen van de belangrijkste elementen en principes van het ontwerp, de levering en de analyse van klinische studies. Naast een kennis van en inzicht in de principes van GCP en hun praktische implementatie in klinische onderzoeken.

Dit programma is geschikt voor afgestudeerden in medicijnen, verpleegkunde, farmacie, biowetenschappen en andere aanverwante disciplines die betrokken zijn bij klinische proeven.

Dit programma zal de vraag naar geschikt gekwalificeerde onderzoekers ondersteunen om klinische proeven in alle fasen te leiden. Elke cursus is onderverdeeld in een reeks thematische secties waarin materiaal wordt gepresenteerd in een mix van korte online lezingen, praktische casestudy's, gerichte lezingen, podcasts en gearchiveerde webinars. Discussiebordtaken en live gastlessen van experts bieden een gelegenheid voor een gezamenlijk kritisch discours en debat over actuele kwesties onder begeleiding van docenten van experts.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Het MSc Critical Care-programma is bedoeld voor zorgprofessionals die kritisch zieke volwassenen tegenkomen in hun dagelijkse praktijk (verpleegkundigen, artsen in opleid ... [+]

De Universiteit van Edinburgh wordt wereldwijd erkend voor zijn onderzoek, ontwikkeling en innovatie en biedt studenten al meer dan 425 jaar onderwijs van wereldklasse.

Voortbouwend op die traditie, is de MSc in Critical Care ontwikkeld in samenwerking met het Royal College of Physicians of Edinburgh en is gevestigd binnen de University's Deanery of Clinical Sciences en het College of Medicine and Veterinary Medicine. De MSc is een spannend nieuw online programma dat een evidence-based onderzoek van de Clinical Speciality of Critical Care combineert met klinisch onderzoek en academische praktijk.

Ongeacht je klinische achtergrond, zul je direct leren van een enthousiaste en ervaren docentenfaculteit die is gekozen vanwege hun expertise in het klinische of academische vakgebied dat wordt onderwezen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit is het ideale programma als u een professional of nieuw bent in het onderwerp en u de huidige problemen in de volksgezondheid wilt aanpakken. ... [+]

Programmabeschrijving

Volksgezondheid gaat over het voorkomen van ziekte, het verlengen van het leven en het bevorderen van de gezondheid door de inspanningen van de samenleving.

Dit is het ideale programma als u een professional of nieuw bent in het onderwerp en u de huidige problemen in de volksgezondheid wilt aanpakken.

Dit programma wordt op de campus gegeven, maar we bieden ook een deeltijds MPH door online afstandsonderwijs aan, wat geschikt kan zijn voor diegenen die willen blijven werken tijdens hun studie of die niet in staat zijn om naar Edinburgh te komen.

Je krijgt inzicht in hoe verschillende wetenschappelijke disciplines kunnen worden gebruikt om de beste professionele praktijk in epidemiologie, volksgezondheid en sociale wetenschappen, ethiek en gezondheid te onderzoeken en vervolgens te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ons MPH-programma biedt studenten inzicht in hoe verschillende wetenschappelijke disciplines kunnen worden gebruikt om de beste professionele praktijk in epidemiologie, v ... [+]

Programmabeschrijving

Het online-programma van de Master of Public Health (MPH) is gebaseerd op een jarenlange traditie van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek op het gebied van de volksgezondheid aan de Universiteit van Edinburgh.

Volksgezondheid gaat over het voorkomen van ziekte, het verlengen van het leven en het bevorderen van gezondheid door de inspanningen van de samenleving. Of je nu al een werkende professional op dit gebied bent, of nieuw voor het onderwerp, deze Master of Public Health (MPH) is het ideale programma voor diegenen die de problemen van vandaag in de volksgezondheid willen aanpakken.

Ons MPH-programma biedt studenten inzicht in hoe verschillende wetenschappelijke disciplines kunnen worden gebruikt om de beste professionele praktijk in epidemiologie, volksgezondheid en sociale wetenschappen van gezondheid te onderzoeken en vervolgens te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2020
Engels
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Het Masters in Medical Sciences-programma is het enige in zijn soort in het VK en heeft bewezen dat het afgestudeerden het concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt biedt. ... [+]

Onderzoek profiel

Het Masters in Medical Sciences-programma is het enige in zijn soort in het VK en heeft bewezen dat het afgestudeerden het concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt biedt. Het is ontworpen voor hoogkwalitatieve geneeskunde afgestudeerden die willen verkennen en willen profiteren van medisch onderzoek, misschien met het oog op een promotie of een carrière in onderzoek.

Wij bieden u de mogelijkheid om een onderzoeksproject uit te voeren in een laboratorium of afdeling die relevant is voor uw specialiteit. De keuze aan uitgevoerde onderzoeksprojecten is breed en varieert van bankonderzoek tot klinisch onderzoek.

Voorbeelden van voltooide projecten zijn:

Therapeutische hypothermie verlaagt de intracraniële druk bij ernstig traumatisch hersenletselNierfunctie in de 11β-Hydroxysteroid Dehydrogenase Type 1 Null MouseImmuuncelpopulaties in de muislong tijdens RSV-infectieZoute eetlust bij stabiele hartziekten en gezonde vrijwilligers... [-]
Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ons programma heeft tot doel uw theoretische en praktische kennis van de menselijke anatomie te verbeteren door middel van een intensieve dissectiecursus op de campus, ev ... [+]

Programmabeschrijving

In dit programma zul je:

Leer anatomie door middel van dissectieKennis en ervaring opdoen met anatomisch onderwijsNeem aanvullende modules over neuroanatomie, embryologie, anatomiewetgeving en ethiek en medische beeldvorming.Bijdragen tot wereldwijd toonaangevend anatomisch en / of biomedisch onderzoek

Ons programma heeft tot doel uw theoretische en praktische kennis van de menselijke anatomie te verbeteren door middel van een intensieve dissectiecursus op de campus, evenals de ontwikkeling en het leren van theoretische en praktische aspecten van het onderwijzen van anatomie op niet-gegradueerde en postuniversitaire niveaus.

Dit programma heeft twee hoofdlijnen. Een daarvan is de diepgaande studie van de anatomie van het menselijk lichaam. Anatomische kennis zal worden geleerd tot een niveau om niet-gegradueerde en postdoctorale studenten en beroepen in verband met geneeskunde te onderwijzen. Dit onderdeel omvat de dissectie van een instantie in groepen van drie tot vijf studenten gedurende twee semesters. Dit deel van de cursus is grotendeels zelfgestuurd, met regelmatige "operaties" wanneer onderwijzend personeel aanwezig is om vragen te beantwoorden en studenten te helpen met de ontledingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

De geneeskunde, vooral in de disciplines pathologie en genetica, wordt steeds afhankelijker van de genomische technologie. Het doel van dit programma is het vergroten van ... [+]

Programmabeschrijving

De geneeskunde, vooral in de disciplines pathologie en genetica, wordt steeds afhankelijker van de genomische technologie. Het doel van dit programma is het vergroten van de kennis en het vermogen van wetenschappelijk en klinisch personeel dat genetische gegevens gebruikt in hun dagelijkse werk. Dit stelt afgestudeerden in staat om vol vertrouwen de wetenschappelijke concepten Moleculaire Pathologie en Genomische Geneeskunde aan te gaan en hun vaardigheden te gebruiken om de patiëntenzorg te verbeteren. Het programma kan ook een basis bieden voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een klinische academische carrière.

De universiteit van Edinburgh loopt voorop op het gebied van genomische technologie. Dit programma zal betrekking hebben op de wetenschappelijke onderbouwing en klinische toepassing van genomische technologie zodat clinici en wetenschappers maximaal voordeel voor patiënten kunnen bieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Het Postgraduate Certificate in Global Health Challenges is een parttime, online programma dat een multidisciplinaire aanpak hanteert voor het begrijpen van deze verander ... [+]

Beschrijving van het programma

Het programma is bedoeld om degenen die al werkzaam zijn in de wereldwijde gezondheidszorg en ontwikkeling uit te rusten, of diegenen die van plan zijn om samen te werken met internationale en nationale gezondheidsinstanties, met de tools, kennis en vaardigheden om complexe problemen met betrekking tot rechtvaardige en rechtvaardige gezondheid en welzijn aan te pakken.

Het zal ook van onschatbare waarde zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn in wereldwijde ontwikkeling en hulp, en voor diegenen die geïnteresseerd zijn in carrières in gezondheidsjournalistiek, of in internationale zaken op het gebied van gezondheidszorg en sociale zorg, en in maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit programma is gericht op hooggekwalificeerde afgestudeerden in de geneeskunde die betrokken zijn bij het beheer van klinische noodsituaties bij kinderen. Het is ideaal ... [+]

Programmabeschrijving

Dit programma is gericht op hooggekwalificeerde afgestudeerden in de geneeskunde die betrokken zijn bij het beheer van klinische noodsituaties bij kinderen.

Het is ideaal voor stagiaires in pediatrie en spoedeisende geneeskunde, en ook zeer relevant voor anesthesisten die vaardigheden willen ontwikkelen in kinderanesthesie of pediatrische intensive care.

Het zal ook hulpverleners in de eerstelijns gezondheidszorg die in afgelegen en landelijke gebieden werken zonder pediatrische ondersteuning helpen.

In het Diploma-jaar hebben studenten ook de mogelijkheid om cursussen in Pediatric Critical Care Medicine te kiezen, ontworpen om de kloof te overbruggen tussen reanimatie op de afdeling Spoedeisende Hulp en opname in de Unit pediatric critical care (inclusief hoge afhankelijkheid en intensieve zorg).... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit drie jaar parttime Masters-programma dat volledig online wordt gegeven, wordt gezamenlijk aangeboden door de Universiteit van Edinburgh en het Royal College of Surgeo ... [+]

Programmabeschrijving

Dit nieuwe driejarige part-time Masters-programma dat volledig online wordt gegeven, wordt gezamenlijk aangeboden door de Universiteit van Edinburgh en het Royal College of Surgeons of Edinburgh en leidt tot de graad van Master of Science (MSc). Het is ontwikkeld in samenwerking met NHS Education for Scotland (NES).

Dit programma is primair gericht op optometristen die formele postdoctorale training zoeken in community-based klinische zorg. Het is ook zeer relevant voor medische en chirurgische stagiairs die een specialistische opleiding in de oogheelkunde volgen.

Dit diploma is afgestemd op de curricula van zowel de FRCSEd- als de FRCOphth-examens in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor binnenlandse en internationale studenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ons programma is een éénjarig, voltijds, on-campus MSc by Research-programma (180 studiepunten), gestructureerd rond twee laboratorium-gebaseerde onderzoeksprojecten. Het ... [+]

Programmabeschrijving

Wat krijgt u van de MSc van Research in Regenerative Medicine and Tissue Repair-programma

Ons programma is een éénjarig, voltijds, on-campus MSc by Research-programma (180 studiepunten), gestructureerd rond twee laboratorium-gebaseerde onderzoeksprojecten. Het programma is bedoeld voor studenten na de voltooiing van een undergraduate-diploma en / of professionals die een carrière in onderzoek willen voortzetten, hetzij in de academische wereld of in een professionele rol binnen de biotech-industrie. Het programma is gericht op het uitbreiden van uw kennis van stamcellen, regeneratieve geneeskunde en weefselherstelconcepten, met een sterke nadruk op interdisciplinair en translationeel onderzoek dat aan dit gebied van de biogeneeskunde ten grondslag ligt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit eenjarige, full-time MSc door Research-programma is bedoeld om studenten kennis te laten maken met modern up-to-date moleculair en cellulair biologisch onderzoek op h ... [+]

Onderzoek profiel

Dit eenjarige, full-time MSc door Research-programma is bedoeld om studenten kennis te laten maken met modern up-to-date moleculair en cellulair biologisch onderzoek op het gebied van reproductieve wetenschappen, reproductieve gezondheid en reproductieve geneeskunde in een stimulerende, uitdagende en levendige onderzoeksatmosfeer, op het raakvlak van basiswetenschap en klinische patiëntenzorg.

Het programma is bedoeld voor studenten van hoog niveau met biologische wetenschappen, medische of veterinaire achtergronden.

U wordt geadviseerd contact op te nemen met de programmadirecteur dr. Richard Smith voordat u uw aanvraag indient om ervoor te zorgen dat dit programma voldoet aan uw academische doelstellingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit part-time, online modulaire programma biedt onderwijs op masterniveau voor algemene tandartsen, met een bijzondere nadruk op herstellende tandheelkunde. De structuur ... [+]

Programmabeschrijving

Let op: dit programma werd eerder geadverteerd als Primary Dental Care

Dit part-time, online modulaire programma biedt onderwijs op masterniveau voor algemene tandartsen, met een bijzondere nadruk op herstellende tandheelkunde.

De structuur van het diploma is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van beoefenaars van de tandheelkunde van over de hele wereld.

Het programma ontwikkelt uw vermogen om een ​​evidence-based benadering van de klinische praktijk te volgen en om primaire tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit te beoordelen en te bieden.

* (Herzien op 20 februari om de naamswijziging van het programma weer te geven)

Online leren... [-]
Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit programma biedt de nieuwste translationele neurowetenschappen, gericht op stamcellen, neurodegeneratieve ziekten, regeneratie en modellen (zowel dieren als cellen). B ... [+]

Programmabeschrijving

Dementie (waaronder een reeks neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer) is onlangs de belangrijkste doodsoorzaak in het VK geworden. Stamcellen zijn een nieuwe en relatief jonge tak van wetenschappelijk onderzoek die de potentie hebben niet alleen voor therapieën, maar om deze duidelijk te onderscheiden menselijke ziektes nauwkeurig te kunnen modelleren.

Dit unieke programma biedt studenten real-world perspectieven van patiënten, verzorgers, wetenschappers en een scala aan professionals in de gezondheidszorg waaronder toonaangevende experts op het gebied van de impact van neurologische aandoeningen.

Dit programma biedt de nieuwste translationele neurowetenschappen, gericht op stamcellen, neurodegeneratieve ziekten, regeneratie en modellen (zowel dieren als cellen). Bovendien zal de opname van patiënten en vooral hun verzorgers en de werkelijke gevolgen van deze ziekten voor individuen een rode draad in dit programma zijn, waardoor het echt uniek en uitzonderlijk nieuw is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit deeltijdprogramma bestaat voornamelijk uit online afstandsonderwijs, maar potentiële aanvragers dienen op te merken dat er een klinische verwachting bestaat van een d ... [+]

Programmabeschrijving

Dit deeltijdprogramma bestaat voornamelijk uit online afstandsonderwijs, maar potentiële aanvragers dienen op te merken dat er een klinische verwachting bestaat van een dag per maand die wordt gehost door het Edinburgh Dental Institute, waar zij klinische ervaring zullen opdoen in het bieden van bewuste sedatie voor patiënten.

Het is bedoeld voor tandartsen in de eerste of tweede lijn die deze onschatbare vaardigheid in hun praktijk willen opnemen of hun bestaande training en ervaring willen formaliseren. Het is het enige universitaire programma voor tandheelkundige sedatie in Schotland.

Online leren

De online component is gebaseerd op een virtuele leeromgeving of ELO en is volledig interactief, eenvoudig te navigeren en stelt u in staat om het academische aspect van de cursus te voltooien vanuit het comfort van uw eigen huis of werkplek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit programma heeft een populaire internationale aantrekkingskracht en wordt door veel internationale organisaties onderschreven vanwege het up-to-date begrip en de toepa ... [+]

Beschrijving van het programma

Dit programma heeft een internationale uitstraling en wordt door veel internationale organisaties onderschreven vanwege het actuele begrip en de toepassing van de nieuwste dierenwelzijnsmethoden en -praktijken.

We bieden studenten inzicht in dierenwelzijn dat kan worden toegepast in dieronderzoek, management, zorg, productie, inspectie, beoordeling en voorbereiding van wetgeving.

Naast het kernteam hebben we elk jaar vele gastsprekers naar Edinburgh om les te geven over het programma, zodat u kunt profiteren van de ervaring en kennis van professionals die werken in de hele dierengedrag- en welzijnsgemeenschap.

Waarom studeren toegepast dierlijk gedrag en dierenwelzijn?Programmastructuur... [-]
Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit twee jaar durende, deeltijdse masterprogramma dat volledig online wordt gegeven, wordt aangeboden door het Royal College of Surgeons of Edinburgh en de University of ... [+]

Programmabeschrijving

Dit twee jaar durende, deeltijdse masterprogramma dat volledig online wordt gegeven, wordt aangeboden door het Royal College of Surgeons of Edinburgh en de University of Edinburgh en leidt tot de graad Master of Surgery (ChM).

Op basis van het UK Intercollegiate Surgical Curriculum biedt de ChM in Trauma en Orthopedie de mogelijkheid voor stagiairs om geavanceerde modules te selecteren die relevant zijn voor hun opgegeven specialiteit en ondersteunt het leren voor de Fellowship of the Royal College of Surgeons (FRCS) -examens.

Het programma is ontworpen om naast klinische training te worden uitgevoerd en vormt een aanvulling op de beoordeling op de werkplek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit tweejarige part-time masterprogramma, dat volledig online wordt gegeven, wordt aangeboden door het Royal College of Surgeons of Edinburgh en de University of Edinburg ... [+]

Programmabeschrijving

Dit programma wordt geleverd door de universiteit in samenwerking met het Royal College of Surgeons of Edinburgh en leidt tot de toekenning van Master of Surgery (ChM). Het loopt naast klinische training en vormt een aanvulling op training op de werkplek.

Op basis van het UK Intercollegiate Surgical Curriculum biedt het stagiairs in de vaat- en endovasculaire chirurgie de mogelijkheid om onderwerpen te bestuderen die relevant zijn voor het specialisme en ondersteunt het de voorbereiding op afsluitende professionele exitexamens zoals FRCS en FEBU. Je studie zal je toelaten om je evidence-based kennis te verbeteren en je klinische praktijk te verbeteren.

Na afloop van dit programma kunnen trainees:... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit programma wordt geleverd door de universiteit in samenwerking met het Royal College of Surgeons of Edinburgh en leidt tot de toekenning van Master of Surgery (ChM). H ... [+]

Programmabeschrijving

Dit programma wordt geleverd door de universiteit in samenwerking met het Royal College of Surgeons of Edinburgh en leidt tot de toekenning van Master of Surgery (ChM). Het loopt naast klinische training en vormt een aanvulling op training op de werkplek.

Op basis van het UK Intercollegiate Surgical Curriculum biedt het stagiairs in de vaat- en endovasculaire chirurgie de mogelijkheid om onderwerpen te bestuderen die relevant zijn voor het specialisme en wordt de voorbereiding ondersteund voor afsluitende professionele exitexamens zoals FRCS en FEBVS. Je studie zal je toelaten om je evidence-based kennis te verbeteren en je klinische praktijk te verbeteren.

Na voltooiing van dit programma kunnen studenten:... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Bij diergeneeskundig beheer van dieren zijn anesthesie (waardoor dieren bewusteloos worden om procedures mogelijk te maken) en analgesie (het verminderen van de pijn waar ... [+]

Programmabeschrijving

Bij diergeneeskundig beheer van dieren zijn anesthesie (waardoor dieren bewusteloos worden om procedures mogelijk te maken) en analgesie (het verminderen van de pijn waaraan een dier lijdt) van vitaal belang voor het verbeteren van dierenwelzijn, evenals het toelaten van de voortdurende ontwikkelingen in medische en chirurgische vooruitgang.

De kennis en ontwikkelingen in anesthesie in de afgelopen 20 jaar zijn aanzienlijk geweest. We kunnen technieken gebruiken om het gevoel lokaal of over een deel van het lichaam te blokkeren, niet alleen totale bewusteloosheid. We hebben een scala aan medicijnen en methoden voor drugstoediening beschikbaar voor ons in onze strijd tegen pijn. Anesthesie heeft altijd risico's met zich meegebracht en we hebben een toenemende beschikbaarheid van bewakingsapparatuur om ons te helpen de fysiologische functie van het lichaam tijdens anesthesie te bewaken met als doel de morbiditeit en mortaliteit bij onze dieren te verminderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Veterinaire epidemiologie is een sleutelcomponent in een aantal van de mondiale grote uitdagingen op het gebied van ziektebestrijding, voedselzekerheid en klimaatverander ... [+]

Programmabeschrijving

Veterinaire epidemiologie is een sleutelcomponent in een aantal mondiale grote uitdagingen op het gebied van ziektebestrijding, voedselzekerheid en klimaatverandering. Daarom is er behoefte aan verbetering van ons vermogen om patronen en dynamiek van ziekten te begrijpen, te voorspellen en erop te reageren en om uitbraken te beheersen.

Het R (D) SVS- en SRUC-partnerschap creëren de grootste concentratie van onderzoeksmacht in veterinaire en landbouwwetenschappen in het VK. De MSc maakt gebruik van deze schat aan ervaring en onderzoeksactiviteiten om wetenschappelijke kennis te verschaffen over de fundamentele biologische processen (bijvoorbeeld gedrag, fysiologie, immunologie, ecologie) en milieu- en landbouwbeheerspraktijken (bijv. Veeteelt, voeding, veetransacties) die ziektetransmissie stimuleren, persistentie , prevalentie en verspreiding in veehouderij-systemen. Dit maakt een diepgaand inzicht mogelijk in complexe milieupatronen van ziekten, wat de voorspelling van ziekterisico en -bestrijding vergemakkelijkt. Deze multidisciplinaire systeembenadering biedt u de vaardigheden om een ​​belangrijke bijdrage te leveren aan het aanpakken van voedselzekerheid, klimaatverandering en ziektebestrijding in uw rol als dierenarts.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Het programma maakt gebruik van de parallellen die bestaan ​​tussen deze ziekten, leren van de bestaande uitdagingen en streven ernaar om individuen te verbinden om de ba ... [+]

Programmabeschrijving

In de afgelopen decennia is er elk jaar bijna één nieuwe ziekte opgekomen en meer dan 75 procent van deze ziekten is afkomstig van zoönotische oorsprong. Er is nu meer vraag naar investeringen en onderzoek om ons te helpen deze ziekten beter te beheersen.

Dit programma is bedoeld om de uitdagingen van infectieziekten in de 21e eeuw aan te pakken door u cursussen voor surveillance, preventie en bestrijding van infectieziekten aan te bieden, en om te evalueren hoe deze de volksgezondheid beïnvloeden.

Dit is een professionele postdoctorale kwalificatie voor biomedische, medische, volksgezondheid en diergeneeskundig personeel met een interesse in wereldwijde gezondheid en infectieziekten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Schotland, EH3 9HA GB
Social Media