Lees de Officiële Beschrijving

Geïnspireerd door ons verleden om je toekomst vorm te geven

Met 50 jaar academische excellentie achter ons als universiteit, zijn we onze internationale reputatie en cursusaanbod blijven uitbreiden. We zijn altijd pioniers geweest in het ontwikkelen van nieuwe vakken, reflecteren en anticiperen op de behoeften van werkgevers, onze studenten en de samenleving als geheel.

Bradford was de eerste universiteit buiten Londen die cursussen in deeltijdcursussen aanbood en onze cursussen zijn ontworpen als antwoord op het veranderende zakelijke, sociale, wetenschappelijke en ecologische landschap.

Vanaf de eerste moderne Business School, die een internationale reputatie heeft, tot de eerste Peace Studies graad, blijven we relevant, praktisch en nuttig leren bieden voor al onze studenten.

Vandaag zijn onze associaties met werkgevers wereldwijd uitgebreid. Onze samenwerking varieert van associaties met lokale werkgevers via initiatieven voor werkgeversbetrokkenheid tot overzeese partnerschappen, waaronder die in Singapore, Brunei, Maleisië, Pakistan en India.

"Je kunt er zeker van zijn dat je universiteit zich in de toekomst zal ontwikkelen met dezelfde dynamiek als in het verleden is gebleken - het opleiden van mannen en vrouwen die onderwijs en training ontvangen die relevant zijn voor de behoeften van onze veranderende samenleving."

Harold Wilsonvoormalig premier en onze eerste kanselier

Strategieën, beleid, missie en waarden

Alles wat de universiteit doet, hoe klein ook, vormt een onderdeel van onze missie als instelling en onze bedrijfsstrategie.

Onze waarden en ons beleid zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen zo goed en zo goed mogelijk bereiken.

Onze visie van een duurzame campus

Aan de University of Bradford we toegewijd aan duurzaamheid en hebben we erkenning gekregen voor onze duurzame campus en we zijn een van 's werelds toonaangevende ecoversites.

Onze visie omvat het voldoen aan vier kerndoelen:

Werken aan duurzaam onderwijs

Een duurzamere toekomst vormgeven door studenten, personeel, de lokale gemeenschap en werkgevers te betrekken bij de vaardigheden en kennis die nodig zijn bij het nastreven van duurzame ontwikkeling.

Werken aan een gezonde omgeving

Het milieu beschermen door het gebruik en de uitstoot van onze hulpbronnen te minimaliseren en tegelijkertijd de omgeving te verbeteren.

Werken aan sociaal welzijn

Een groenere, veiligere omgeving creëren waarin onze studenten, medewerkers en de lokale gemeenschap kunnen leven, communiceren, studeren en actief zijn.

Werken aan een bloeiende economie

Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht ontwikkelen om meer welvaart te brengen voor onze studenten, de universiteit, stad en regio.

Onderzoek

De University of Bradford is een technologie-universiteit met meer dan 50 jaar baanbrekende onderzoekservaring.

Ons onderzoek staat gerangschikt in de top 50 in het VK (HEFCE, 2014) voor onderzoekskwaliteit waarbij driekwart wordt gekwalificeerd als wereldleider of internationaal excellent.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

University of Bradford

Deze cursus biedt u een gedetailleerd inzicht in de oorzaken van ziekten bij de mens, hoe deze symptomen veroorzaken en de effecten van ziekten op de structuur en functie ... [+]

Overzicht

Biomedische wetenschappen is de diepgaande studie van menselijke biologie in zowel normale als ziektetoestanden.

Deze cursus biedt u een gedetailleerd inzicht in de oorzaken van ziekten bij de mens, hoe deze symptomen veroorzaken en de effecten van ziekten op de structuur en functie van menselijke cellen, weefsels en het hele organisme. Studenten leren zowel de huidige technieken gebruikt in de studie van ziekten bij de mens in de NHS, en innovatieve technologieën in ontwikkeling voor experimentele behandelingen.

De University of Bradford staat in de top 50 van universiteiten voor onderzoek in het nieuwste Research Excellence Framework, met onderzoekers van wereldklasse die zich bezighouden met het onderzoek geïnformeerde onderwijs.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Ons bezigheidstherapieprogramma biedt u een actieve, samenwerkende leerervaring in een vriendelijke, ondersteunende omgeving. Je krijgt het theoretische inzicht en prakti ... [+]

Overzicht

Ons bezigheidstherapieprogramma biedt u een actieve, samenwerkende leerervaring in een vriendelijke, ondersteunende omgeving.

Je krijgt het theoretische inzicht en praktische ervaring die je nodig hebt om een professionele ergotherapeut te worden.

Je ontwikkelt kennis van:

beroepsnoden van mensen en bevolkingprofessionele vaardigheden om belemmeringen voor bezetting aan te pakkenbehoud en verbetering van de arbeidsprestaties van mensen

Ergotherapeuten helpen mensen te herstellen van een lichamelijke of psychische aandoening en ondersteunen hen om hun leven ten volle te leven.

Je werkt met zowel volwassenen als kinderen in verschillende gezondheids- en sociale zorgomgevingen, en vindt creatieve oplossingen voor de dagelijkse problemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Fysiotherapie speelt een essentiële rol in de algehele gezondheid en het welzijn van een breed scala van patiënten. Fysiotherapeuten werken met een diverse caseload in al ... [+]

Overzicht

Fysiotherapie speelt een essentiële rol in de algehele gezondheid en het welzijn van een breed scala van patiënten. Fysiotherapeuten werken met een diverse caseload in alle zorgomgevingen, vaak als onderdeel van multidisciplinaire teams.

Als student aan Bradford ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om een sleutelrol te spelen in het beheer van zowel acute als langdurige aandoeningen, waardoor je functie en activiteit helpt herstellen en behouden en letsel of ziekte kunt voorkomen.

De aanpak van Bradford benadrukt de integratie en toepassing van theorie en praktijk om een ​​aanpasbare, innovatieve afgestudeerde met uitstekende professionele vaardigheden te produceren die een op onderzoek gebaseerde, evaluatieve, probleemoplossende benadering van de fysiotherapiepraktijk kan gebruiken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De driejarige voltijdse graad in Verpleegkunde leidt tot een professionele kwalificatie voor verpleegkundigen en komt in aanmerking om zich te registreren bij de Verpleeg ... [+]

Overzicht

De driejarige voltijdse graad in Verpleegkunde leidt tot een professionele kwalificatie voor verpleegkundigen en komt in aanmerking om zich te registreren bij de Verpleeg- en Verloskundigenraad.

Dit is een praktische, patiëntgerichte cursus met gelijke hoeveelheden theorie en klinische praktijk waarmee studenten verschillende aspecten van de gezondheidszorg kunnen ervaren.

Nursing bij Bradford kreeg 96% algemene tevredenheid van studenten in de Nationale Studenten Enquête 2016.

De Britse Yorkshire Dales overspannen naar binnenstedelijke districten, geen ander gebied in het Verenigd Koninkrijk biedt de rijke diversiteit aan klinische ervaring die beschikbaar is via de universiteit en haar partner Trusts.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Optometrie is een gezondheidszorgberoep dat zich bezighoudt met onderzoek, diagnose en behandeling van het menselijke visuele systeem. In onze vergrijzende bevolking zal ... [+]

Overzicht

Optometrie is een gezondheidszorgberoep dat zich bezighoudt met onderzoek, diagnose en behandeling van het menselijke visuele systeem.

In onze vergrijzende bevolking zal de vraag naar oogzorg naar verwachting toenemen en optometristen zijn ideaal geplaatst om aan deze vraag te voldoen.

Het programma is gebaseerd op zowel fundamentele academische wetenschappen als gedetailleerde klinische en praktische studies. De nadruk ligt heel erg op de optometrische service aan patiënten.

U ziet patiënten in de eigen oogkliniek van de universiteit en bezoekt lokale ziekenhuizen waar u wordt geïnstrueerd in de herkenning en het beheer van oogziekten door oudere oogartsen.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Bradford

Pas professionele technische kennis toe om biologische systemen te begrijpen, te wijzigen en te beheersen tijdens deze 4-jarige opleiding voor BEng (Hons) biomedische tec ... [+]

Pas professionele technische kennis toe om biologische systemen te begrijpen, te wijzigen en te beheersen tijdens deze 4-jarige opleiding voor BEng (Hons) biomedische technologie, inclusief een jaar met sandwichplaatsingen in de industrie.

Je studeert disciplines zoals:

revalidatietechniek - prothetische / orthetische apparatenbiomaterialen en implantaatontwerptissue engineering en wondreparatie voor kunstmatige organengenomische codering en genetische manipulatiemedische technologie - ontwerp en fabricage

Alle lessen worden geïnformeerd door het nieuwste onderzoek en worden geleverd door ervaren medische ingenieurs en klinische wetenschappers. U zult ook professioneel inzicht krijgen van toonaangevende industriële partners en praktische ervaring opdoen in onze ultramoderne engineeringlaboratoria.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Dit nieuwe vierjarige programma is bedoeld voor studenten die kennis en vaardigheden willen ontwikkelen die specifiek relevant zijn voor sport- en bewegingsinstellingen, ... [+]

Overzicht

Dit nieuwe vierjarige programma is bedoeld voor studenten die kennis en vaardigheden willen ontwikkelen die specifiek relevant zijn voor sport- en bewegingsinstellingen, maar ook voor meer traditionele fysiotherapieomgevingen.

Afgestudeerden behalen een professionele masterkwalificatie op het gebied van fysiotherapie, waardoor er een reeks carrièremogelijkheden ontstaat als fysiotherapeut in de sectoren sport, beweging en gezondheid en welzijn. Het vormt ook de basis voor een verder onderzoek.

MPhysiotherapie Sport and Exercise Medicine bevat alle modules van het hoog aangeschreven BSc (Hons) fysiotherapieprogramma van de universiteit. Dit curriculum wordt uitgebreid met extra sport- en bewegingsspecifieke modules, uitgebreid onderzoek en de mogelijkheid om een EHBO-kwalificatie te behalen - het verbeteren van je kansen om te werken in een sportspecifieke omgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Bradford

Advanced Dementia Studies is een programma voor parttime afstandsonderwijs. Door online te studeren, beschikt u over de flexibiliteit om uw studies in uw beroepsleven aan ... [+]

Overzicht

Advanced Dementia Studies is een programma voor parttime afstandsonderwijs. Door online te studeren, beschikt u over de flexibiliteit om uw studies in uw beroepsleven aan te passen en van en met studenten van over de hele wereld te leren.

MSc Advanced Dementia Studies - 3 jaarPGDip Advanced Dementia Studies - 2 jaarPGCert dementiestudies - 1 jaar

Het programma is ontworpen om u te ontwikkelen als een leider op uw gebied van dementiezorg en u in staat te stellen het beste beschikbare bewijs te gebruiken om uw werk te ondersteunen. We nemen een mensenrechtenperspectief over om de ervaring van mensen met dementie te begrijpen en moedigen multidisciplinaire samenwerking tussen teams en gebruikersbetrokkenheid aan. Ons programma wordt ondersteund door baanbrekend onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Deeltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Het programma is bedoeld om u een 'state-of-the-art'-cursus te geven in moderne kankerfarmacologie die tegemoet komt aan de vraag van werkgevers en die een deskundig beel ... [+]

Dit is een opwindende tijd om betrokken te zijn bij kankertherapieën. Gebaseerd op een beter begrip van de moleculaire aspecten van kanker, zijn er nieuwe mogelijkheden voor therapeutische interventie ontstaan die effectief 'doelgericht' zijn. Deze nieuwe therapieën zijn behoorlijk verschillend van de klassieke chemotherapeutische middelen en ze bieden het vooruitzicht van echt selectieve kankertherapieën die zijn afgestemd op de tumor van de individuele patiënt. Kanker farmacologie speelt een sleutelrol in de ontwikkeling van geneesmiddelen. Zowel in het laboratorium als in de kliniek moest de farmacotherapie van kanker zich aanpassen aan het veranderende gezicht van de ontwikkeling van geneesmiddelen door het opzetten van experimentele modellen en doelgerichte benaderingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Deze door onderzoek geleide masteropleiding is bedoeld om u in staat te stellen de biologie achter en toepassingen van een hypermodern gebied van de biowetenschappen - re ... [+]

Overzicht

Deze door onderzoek geleide masteropleiding is bedoeld om u in staat te stellen de biologie achter en toepassingen van een hypermodern gebied van de biowetenschappen - regeneratieve geneeskunde - te begrijpen, waarbij de huid als hoofdfocus wordt gebruikt.

Regeneratieve geneeskunde heeft tot doel de ziekte van de mens te behandelen door vervangende cellen, weefsels of organen te produceren. Het gaat om een groep nieuwe technologieën gebaseerd op het gebruik van stamcellen. Dit gebied bevindt zich momenteel in een vroeg stadium, maar ontwikkelt zich snel vanwege het recente vermogen om gespecialiseerde volwassen stamcellen te manipuleren om terug te keren naar een meer embryonaal-achtige fase die alle celtypen kan produceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Dit programma is ontworpen om u te helpen vooruitgang te boeken als een zorgprofessional. Het geeft je zowel de vaardigheden als de professionele kwalificatie die je nodi ... [+]

Overzicht

Dit programma is ontworpen om u te helpen vooruitgang te boeken als een zorgprofessional. Het geeft je zowel de vaardigheden als de professionele kwalificatie die je nodig hebt om te solliciteren naar meer senior leiderschaps- en managementfuncties binnen de gezondheidszorg en sociale zorg.

Ons team van ervaren academici en praktijkmensen concentreert zich op competent management en effectief leiderschap, en biedt studenten uit zowel klinische als managementachtergrond de tools die nodig zijn om serviceverbetering en duurzame verandering in gezondheids- en sociale zorgomgevingen te realiseren.

Het programma is geschikt voor mensen die in zowel klinische als niet-klinische rollen werken:... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Deze cursus Medical Bioscience is ontwikkeld om studenten in staat te stellen zich te specialiseren in één van de belangrijkste gebieden van de ziekte bij de mens: kanker ... [+]

Overzicht

Biomedische wetenschappen omvat een multidisciplinaire benadering van de studie van de menselijke gezondheid en ziekte.

Deze reeks biologische en moleculaire wetenschappen schraagt de wetenschappelijke basis van het onderzoeken van het menselijk lichaam in gezondheid en ziekte, waardoor diagnose en therapeutische interventie mogelijk worden.

Er is vraag naar afgestudeerden met een geavanceerde biomedische opleiding die hun vaardigheden kunnen toepassen op onderzoek, onderwijs, goedkeuring door regelgevende instanties, diagnostische diensten en de commercialisering van biomedische informatie.

Deze cursus Medical Bioscience is ontwikkeld om studenten in staat te stellen zich te specialiseren in één van de belangrijkste gebieden van de ziekte bij de mens: kankerbiologie, medische biochemie, medische celbiologie of medische microbiologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De MSc Nursing Studies (International) is een theoretisch gericht programma, speciaal ontwikkeld voor de internationale student die werkt aan een geavanceerde oefenrol. D ... [+]

Overzicht

Verpleegkundigen over de hele wereld lopen voorop bij innovatie en ontwikkeling op het gebied van gezondheidszorg en sociale zorg. Er worden steeds meer eisen gesteld aan verpleegkundigen om te kunnen omgaan met technologische ontwikkelingen en rolveranderingen, terwijl ze uitgaan van op feiten gebaseerde praktijken en werken in dynamische omgevingen om de resultaten van de beste kwaliteit voor hun patiënten te waarborgen.

In het huidige klimaat van internationale mobiliteit is het vermogen om effectief samen te werken met mensen van verschillende culturen essentieel geworden, omdat de levering van gezondheidszorg in strijd kan zijn met de culturele overtuigingen, normen en praktijken van patiënten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Dit programma is uniek omdat het de studie van farmaceutische technologie, waaronder farmaceutische wetenschappen, en geneesmiddelencontrole combineert. Het is ontworpen ... [+]

Dit programma is uniek omdat het de studie van farmaceutische technologie, waaronder farmaceutische wetenschappen, en geneesmiddelencontrole combineert.

Het is ontworpen om u te voorzien van geavanceerde theoretische kennis van wetenschappen die gerelateerd zijn aan disciplines in de farmaceutische wetenschappen en u de vaardigheden te geven die u nodig hebt voor laboratoriumwerk op dit gebied.

Deze disciplines omvatten de ontwikkeling van farmaceutische formules, met bijzondere nadruk op de technologie die wordt gebruikt in het farmaceutische proces en de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen. Deze focus leidt tot een nadruk op de processen en procedures voor klinische proeven die nodig zijn voor vergunningverlening en regelgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Deze full-time masteropleiding biedt een uitgebreid overzicht van de methoden voor drugsbeveiliging binnen het ontwikkelingsproces van geneesmiddelen. Het behandelt de be ... [+]

Overzicht

Deze full-time masteropleiding biedt een uitgebreid overzicht van de methoden voor drugsbeveiliging binnen het ontwikkelingsproces van geneesmiddelen.

Het behandelt de belangrijkste aspecten van preklinische geneesmiddelenevaluatie door de studie van:

Geneesmiddelontdekking en -ontwikkelingVeiligheidsfarmacologieMechanismen van door geneesmiddelen geïnduceerde toxiciteitenRegulatory zakenBioanalytische wetenschappen

Het geeft je state-of-the-art training in preklinische toxicologie, met de nadruk op de moleculaire in vitro en in vivo aspecten van toxicologie en veiligheidsfarmacologie.

Als onderdeel van het programma onderneem je een origineel onderzoeksproject dat de basis zal vormen voor je proefschrift.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

University of Bradford

Onze innovatieve en bekroonde opleiding, voornamelijk verzorgd door Team-Based Learning (TBL), is ontworpen door apothekers, opvoeders, studenten en werkgevers om ervoor ... [+]

Overzicht

Aan de University of Bradford we sinds 1927 les in de farmacie en we zijn experts in het voorbereiden van studenten op de wereld van de klinische praktijk.

Onze innovatieve en bekroonde opleiding, voornamelijk verzorgd door Team-Based Learning (TBL), is ontworpen door apothekers, opvoeders, studenten en werkgevers om ervoor te zorgen dat je niet alleen met de nodige kennis en vaardigheden van een afgestudeerde apotheek afstudeert, maar ook met het vertrouwen, de communicatie, het teamwerk en de probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om werk te vinden. Onze lessen simuleren de werkplek en u zult in kleine teams werken om problemen uit de echte wereld op te lossen, waarvan er vele vanuit de apotheekpraktijk in de klas worden gebracht door ons team van apothekersleraren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
4 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De Bradford MPH is ontworpen voor diegenen die op een hoger niveau willen doorstromen naar volksgezondheid, beleid of gemeenschapsontwikkeling en is geschikt voor kandida ... [+]

Overzicht

De Bradford MPH is ontworpen voor diegenen die op een hoger niveau willen doorstromen naar volksgezondheid, beleid of gemeenschapsontwikkeling en is geschikt voor kandidaten uit diverse niet-geleerde studie-achtergronden en / of beroepservaring.

Het programma ontwikkelt studenten tot toekomstige leiders in de gezondheidszorg die gezondheidsbeleid, veranderingen in de gemeenschap, veranderingen in menselijk gedrag of het ontwerp van gezondheidsdiensten begrijpen.

Het programma legt de nadruk op leiderschap en strategisch denken, ontwikkeld door middel van uitgebreid kwalitatief en kwantitatief onderzoek, analyse en evaluatie. Het is afgestemd op de demografische en epidemiologische uitdagingen van hedendaagse stedelijke samenlevingen - de ziekten van welvaart en veroudering, en de gemarginaliseerde en kwetsbare bevolkingsgroepen die door dit soort instellingen worden geproduceerd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

PhD

University of Bradford

We nodigen toepassingen uit van enthousiaste onderzoekstudenten die een aspect van de praktijk willen onderzoeken dat verband houdt met onze onderzoeksclusters. ... [+]

Overzicht

We nodigen toepassingen uit van enthousiaste onderzoekstudenten die een aspect van de praktijk willen onderzoeken dat verband houdt met onze onderzoeksclusters.

Goed leven met dementieOpname en diversiteitBeheer, kwaliteit en veiligheidEnd of life careOngelijkheden op gezondheidsgebiedGezondheidstechnologieën

Verken de bovenstaande gebieden om details te vinden over beschikbare projecten, potentiële supervisors en huidige studenten.

U bent welkom om contact op te nemen met medewerkers van de faculteit die binnen uw interessegebied werken om uw onderzoeksideeën te bespreken voordat u uw aanvraag en onderzoeksvoorstel indient.

We verwelkomen aanvragen voor postdoctorale onderzoekscursussen het hele jaar door en zullen alternatieve startdatums in overweging nemen wanneer de timing niet past in onze twee inschrijvingsdata: oktober en februari.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 7 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Meld je aan om je doctoraat te studeren aan de Bradford School of Pharmacy and Medical Sciences, die multidisciplinair onderzoek in het Center of Pharmaceutical Engineeri ... [+]

Overzicht

Meld je aan om je doctoraat te studeren aan de Bradford School of Pharmacy and Medical Sciences, die multidisciplinair onderzoek in het Centre of Pharmaceutical Engineering Science omvat en is ook onderzoek op de volgende gebieden:

Onderwijs Innovatie OnderzoekGeneesmiddelenontwikkeling en farmaceutische wetenschappenGeneesmiddelen OptimalisatieFarmacologie en experimentele therapieënInstitute of Cancer Therapeutics

U bent welkom om contact op te nemen met de vermelde toezichthouders voordat u uw aanvragen indient - de contactgegevens staan vermeld onder elk project.

Het meest recente Research Excellence Framework (2014) beoordeelde 92% van ons onderzoek als van internationale kwaliteit / wereldleider.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands