University of Hull Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Op zoek naar de inspiratie en uitdaging om te slagen in je diploma? De University of Hull Online is de perfecte keuze. U krijgt de uitmuntende leerprestaties en carrièremogelijkheden waar we bekend om staan. Plus de flexibiliteit van online studeren.

Met de University of Hull Online krijg je de deskundige lessen, kansen en inspiratie die je nodig hebt om te slagen.

Pas je studie aan werk en andere verplichtingen aan, omdat je de overdraagbare vaardigheden en kennis opdoet die werkgevers waarderen.

Waarom bij ons komen?

Bekroond zilver voor onze uitmuntende leer in 2018 *
* Bekroond met een Silver in het Teaching Excellence Framework dat excellentie in onderwijzen en leren erkent in Britse universiteiten en hogescholen

Genoemd in de top 50 Britse instellingen voor onderzoeksmacht door de Times Higher Education

95,9% van de studenten werken of studeren zes maanden na hun afstuderen **
** VK woonplaats voltijds eerste graad verlaters; Bestemmingen van Leavers from Higher Education survey, voor het academische jaar 2016/17 gepubliceerd door het Higher Education Statistics Agency 2018.

Zet de volgende stap in je carrière

Op zoek naar de inspiratie en uitdaging om te slagen in je diploma? De University of Hull Online is de perfecte keuze. U krijgt de uitmuntende leerprestaties en carrièremogelijkheden waar we bekend om staan. Plus de flexibiliteit van online studeren.

Hier zijn enkele redenen om met ons mee te doen.

 • Krijg een voorsprong op je carrière. Al onze cursussen zijn ontworpen met inzetbaarheid in het achterhoofd. Tijdens je studie leer je relevante en overdraagbare vaardigheden die werkgevers waarderen.
 • Laat je CV opvallen. We hebben nauwe relaties met de industrie, de overheid en andere partners. Dit geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot praktische kennis om uw CV te verbeteren.
 • Wees goed verbonden. Onze online cursussen verbinden je met een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde studenten. U kunt waardevolle kennis en perspectieven delen met uw collega's terwijl u studeert.
 • Maak levenslange vrienden. De relaties die je opbouwt terwijl je bij ons studeert, eindigen niet als je klaar bent met je cursus. Bij ons heb je levenslange loopbaanbegeleiding. En toegang tot ons 85.000 sterke wereldwijde alumninetwerk.
 • Word lid van onze lijst van presteerders, leiders, beïnvloeders en experts. Onze alumni zijn Tom Watson, vice-leider van de Labour Party; Jeremy Darroch, Chief Executive van Sky UK; en Dame Eleanor King, rechter van het hof van beroep van Engeland en Wales.
 • Help de wereld te veranderen. Aan de Universiteit van Hull zijn we toegewijd om je de deskundige lessen en ondersteuning te geven die je nodig hebt om een betere wereld te bouwen. Daarom is ons motto 'Lampadas Ferens' , vertaald als 'Het licht van het leren dragen'. Kom en doe mee!Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Flexibel online leren

Aan de University of Hull Online moedigen onze deskundige docenten je aan om je doelen te bereiken.

Het is niet nodig om een pauze te nemen van werk of persoonlijke verplichtingen terwijl u onze parttime, online cursussen bestudeert.

Redenen om online bij ons te studeren

 • Studeer op uw eigen voorwaarden. U hebt eenvoudig online toegang tot al uw cursusmateriaal vanaf uw desktop of tablet, zonder extra kosten.
 • Houd uw werk en privéleven in balans. Met beheersbare wekelijkse onderwerpen, kunt u uw studies plannen rond uw werk en persoonlijke verplichtingen.
 • Maak deel uit van een wereldwijde gemeenschap. Deel kennis en perspectieven met collega's over de hele wereld en bouw wereldwijde professionele netwerken.
 • Toegewijde ondersteuning. Je hebt toegang tot een toegewijde studentadviseur om je te ondersteunen bij je studie wanneer je het nodig hebt.

Hoe het werkt

 • Doe mee terwijl je leert. Je studies omvatten een interactieve mix van online discussieborden, on-demand lezingen en live webinars.
 • Krijg hulp van je docenten wanneer je het nodig hebt. Via ons online leerplatform heb je eenvoudig toegang tot ondersteuning en feedback van je docent.
 • Dien uw opdrachten online in. U hoeft zich geen zorgen te maken over reiskosten, visa of vrije tijd. Alle opdrachten worden online ingediend en beoordeeld.
 • Ga aan de slag met basisvereisten voor hardware en software. We maken uw online leerervaring zo probleemloos mogelijk.
 • Betaal meteen of betaal vooraf. We bieden flexibele betalingsopties, zodat u uw financiën kunt beheren.

Locaties

Romp

Address
Romp, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden