University of St Andrews

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kies voor St Andrews

Studeer aan de universiteit van St. Andrews en ervaar onderwijs van wereldklasse, speerpuntonderzoek en de flexibele diplomastructuur van de eerste universiteit van Schotland.

In de afgelopen 600 jaar heeft de universiteit van St. Andrews een reputatie opgebouwd als een van 's werelds toonaangevende centra voor onderzoek en onderwijs. Tegenwoordig bieden we een flexibele diplomastructuur aan op basis van uw keuze van onderwerpspecialisme of onderzoek, waardoor een omgeving wordt gecreëerd die een nieuwsgierige geest en een cultuur van gedeeld leren voedt.

The Good Guide Guide 2018 van de Times and Sunday Times heeft de Universiteit van St. Andrews, de Britse universiteit voor het jaar van de studentenbeleving, 2018 genoemd. Het is het tweede jaar op rij dat de oudste universiteit van Schotland is vertrokken met een titel van universiteit van het jaar. Vorig jaar was het UK University of the Year voor onderwijskwaliteit.

De eerste universiteit van Schotland

St. Andrews, opgericht in het begin van de 15e eeuw, is de eerste universiteit van Schotland en de derde oudste in de Engels sprekende wereld.

Het onderricht begon in de gemeenschap van St. Andrews in 1410 en de universiteit werd formeel gevormd door de kwestie van een pauselijke stier in 1413.

De meest internationale van de universiteiten van Schotland

Wij zijn de meest internationale van de universiteiten van Schotland en een van de meest internationale in het Verenigd Koninkrijk met personeel en studenten van meer dan 120 nationaliteiten.

Postdoctorale studie

De universiteit van St. Andrews biedt een breed scala aan postdoctorale studies, met meer dan 1.000 postgraduaten die momenteel studeren in een van onze vier faculteiten van kunst, goddelijkheid, geneeskunde en wetenschappen. St Andrews is een opmerkelijke en opwindende instelling die het kosmopolitisme van een internationale universiteit combineert met een sterk gemeenschapsgevoel, afgeleid van de locatie in een klein en oud stadje. De schaal van de universiteit stelt ons in staat succesvol te concurreren voor private en publieke financiering voor ons baanbrekend onderzoek, terwijl we klein genoeg zijn om individuele aandacht te schenken aan iedereen die hier wil studeren.

Onderzoeksuitmuntendheid

Het 2014 Research Excellence Framework (REF) rangschikte de University of St. Andrews-top in Schotland en de 14e plaats in het Verenigd Koninkrijk voor de kwaliteit van onderzoekspublicaties op het gebied van wetenschap, kunst, goddelijkheid en geneeskunde.

tradities

De universiteit van St. Andrews herbergt vele unieke tradities.

  • De vloek van Patrick Hamilton
  • May Dip
  • Academische gezinnen
  • Rozijnen maandag
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health MSc » Bekijk MSc\'s » Bekijk Law LLM » Bekijk Masters »

Programma's