Lees de Officiële Beschrijving

Faculty of Pharmacy

De faculteit Farmacie wordt algemeen erkend op het gebied van de farmaceutische wetenschap vanwege hun uitstekende onderwijs, onderzoek en de economische activiteit, zowel in Hongarije als in het buitenland. In de instituten van de faculteit Farmacie grote onderzoeksprojecten lopen. De studenten die hun studie hier zijn begeerde en hooggekwalificeerde deskundigen.

Vandaag is de Semmelweis Universiteit van toepassing is op de twee taalcursussen Duits en Engels als uniek in de wereld. Het diploma verwerver aan de Hongaarse, Engels en Duits programma's hebben de mogelijkheid dat zij hun beroep kunnen uitoefenen in de EU-landen en onder bepaalde voorwaarden buiten Europa.

Het programma wordt gebruikt voor de opleiding farmacie hebben de wetenschappelijke en medische kennis op een hoog niveau van hoogopgeleide professionals. Eén verwerft basiskennis met betrekking tot farmaceutische geneesmiddelen productie, drugsbestrijding, drug logistiek, geneeskunde centrum informatie (sales en consulting), en deelname aan biologisch en chemisch onderzoek, de drugshandel en in het bedrijf van gezondheidsautoriteiten. De training bereidt ze voor op de nieuwe taken in de verre toekomst van de apotheek.

Als gevolg van de hoog gekwalificeerde docenten, Semmelweis University en de Faculteit Farmacie geprofiteerd. Dit heeft geleid tot het hoogste percentage van het academisch personeel van de Faculteit Farmacie.

Aan de faculteit Farmacie belangrijke wetenschappelijke onderzoek is uitgevoerd op alle op het gebied van de farmacie. Deze taken worden beheerd door de zes instituten van de faculteit op basis van hun eigen specialiteit. Dit wordt ondersteund door een nauwe samenwerking met de Hongaarse farmaceutische bedrijven, academische onderzoeksgroepen en andere onderzoeksgroepen van de binnenlandse of buitenlandse universiteiten. Het onderzoek portfolio van de faculteit zich bezig met het ontwerp, de synthese en isolatie van potentiële geneesmiddelen evenals hun structuur identificatie en structurele analyse worden verkend. De farmacologische in vitro en in vivo methoden zijn net zo belangrijk. Er zijn ook andere factoren, zoals:

  • Farmacokinetiek en het metabolisme,
  • Drug veiligheidsonderzoek,
  • Dosering vormt planning en formulering
  • Onderzoek gericht op de ontwikkeling van nieuwe therapeutische werkgelegenheid
  • en methodologische studies, waarvan het doel is om de effectiviteit van het geneesmiddel therapieën te meten en te verbeteren.

De faculteit heeft aanzienlijke ervaring op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van de biologische en synthetische resulterende effect betekent, evenals hun interactie met biomoleculen gemaakt. De ontwikkeling van dergelijke geneesmiddelen leidt naar de persoonlijke genezingsproces wordt ondersteund. Dit resultaat wordt verkregen uit het genoom, uitgevoerd met niet-invasieve methoden. (Dit is de zogenaamde personalized medicine) Als gevolg van de internationale publieke opinie voor het werkzaam bij de faculteit onderzoek, is een aantrekkelijke eigenschap die hier worden aangeboden in uitstekende binnenlandse en buitenlandse consortium organisaties. Het onderzoek ook verergeren het concurrentievermogen en de coöperatie contacten te bevorderen.

Apothekersopleiding op Semmelweis Universiteit in Boedapest kijkt terug op een geschiedenis van enkele eeuwen.

Opleidingen te volgen in:
Duits

Deze school biedt ook:

Master

Semmelweis University Faculty of Pharmacy

Vreemde taal cursussen worden aangeboden aan de Faculteit van Apotheek aan de Semmelweis Universiteit van Boedapest sinds 1989 Vanaf september 2011 werd de Duitstalige op ... [+]

Duitstalige apotheek graad aan de Semmelweis Universiteit van Boedapest

bij de Faculteit van Apotheek aan de Semmelweis Universiteit van Boedapest Vreemde taal cursussen worden aangeboden sinds 1989 Vanaf september 2011 werd de Duitstalige opleiding geïntroduceerd. wordt onderwezen in overeenstemming met de internationale normen en het diploma wordt in heel Europa erkend. Een Duits consulting kans is beschikbaar voor Duitse studenten te allen tijde. Het onderzoek gaat uit van de algemene universiteit.

De studie werd samengesteld door de geldig op de Semmelweis Universiteit curriculum, maar houdt ook rekening met de eisen van de Duitse vergunningsvoorschriften voor apothekers (Aappo) grotendeels.... [-]

Hongarije Boedapest
Open Inschrijving
Duits
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to Semmelweis University!