City Colleges - Online Learning

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het College van e-Learning in het City Colleges

Aan het College van e-Learning, bieden we dezelfde stad Colleges cursussen, maar in een online-formaat. Studenten genieten van de voordelen van wereldklasse online bronnen, de beste en meest up-to-date studiemateriaal, en een niet aflatende inzet voor persoonlijke aandacht. Stad Colleges 'College of eLearning staat voor een geheel nieuwe benadering van de derde-level professionele onderwijs- en examenreglement voorbereiding op het web.

Veel van de meest vooraanstaande docenten van Ierland op het gebied van wet, Accountancy, Media, Entertainment & Journalistiek, Business, Computing & IT, de Kunsten, Criminologie en Psychologie zijn samen gekomen om studenten een ander soort educatieve ervaring, één waar de behoeften van de leerling zijn bieden voorop, en zijn of haar verwachtingen zijn voortdurend overtroffen.

Hoe het werkt

E-learning is bewezen een zeer effectieve methode van instructie. Het is voorzien van miljoenen studenten met waardevolle mogelijkheden om hun studies vooruitgang in een handige, meer betaalbare en efficiënte manier. Een rapport in opdracht van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs (Evaluatie van Evidence-Based Practices in Online Learning (2010)) vond dat "klassen met online leren (of onderwezen volledig online of gemengd) gemiddeld produceren sterkere student leerresultaten doen dan klassen met uitsluitend face-to-face instructie ", en" .. dat, gemiddeld, studenten in online leren omstandigheden uitgevoerd bescheiden beter dan degenen die face-to-face instructie. "Het nemen van een cursus bij het College van e-learning in het City Colleges kan niet eenvoudiger. , Uitzonderlijke cursusmateriaal in downloadbaar formaat, en persoonlijke, een-op-een ondersteuning van uw cursus tutor - heeft u toegang tot de volledige aanvulling van lezingen (de keuze is aan u live of opgenomen) te hebben.

Locaties

Ierland Online

Address
College of e-Learning, City Colleges,
South Great George's Street,
Dublin 2

Ierland Online, Ierland

UK Online

Address
UK Online, Verenigd Koninkrijk

VS Online

Address
VS Online, Verenigde Staten

Australië Online

Address
Australië Online, Australië

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Duitsland online

Address
Duitsland online, Duitsland

Frankrijk online

Address
Frankrijk online, Frankrijk

Singapore Online

Address
Singapore Online, Singapore

Verenigde Arabische Emiraten online

Address
Verenigde Arabische Emiraten online, Verenigde Arabische Emiraten

Italië online

Address
Italië online, Italië