Lees de Officiële Beschrijving

Beschouwd als een van de oudste universiteiten in Indonesië, dient UNIVERSITAS GADJAH MADA als een pijler van educatief ontwaken in Indonesië en beweert een verdediger en verspreider van Pancasila te zijn.

Bij UNIVERSITAS GADJAH MADA studenten een breed scala aan mogelijkheden om creativiteit en innovatie in hun rijk te ontwikkelen door de ondersteuning van moderne infrastructuur en informatietechnologie. Als onderzoeksuniversiteit van wereldklasse besteedt UGM veel aandacht aan onderzoeksactiviteiten door faculteitsleden en studenten te motiveren om hun onderzoek uit te voeren en te publiceren. Bovendien wordt deze inspanning versterkt door de ontwikkeling van 25 studiecentra op diverse wetenschappelijke gebieden. UGM is uitgerust met pure bronnen van 3.608 faculteitsleden en 4.324 medewerkers die zich sterk inzetten om UGM tot de beste universiteit en de meest opvallende onderwijskundige referentie in Indonesië te maken.

Introductie van UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA is een Indonesische openbare onderzoeksuniversiteit van de UNIVERSITAS GADJAH MADA in Yogyakarta, Indonesië, opgericht op 19 december 1949. UGM is de oudste en grootste instelling voor hoger onderwijs in Indonesië. De 360-hectare grote universiteit in Yogyakarta, Indonesië, bestaat uit 18 faculteiten, 68 niet-gegradueerde opleidingen, 23 diploma-opleidingen, 104 master- en gespecialiseerde studieprogramma's en 43 doctoraatstudieprogramma's.

Het heeft momenteel ongeveer 55.000 studenten, 1.187 buitenlandse studenten en 2500 faculteitsleden. UNIVERSITAS GADJAH MADA wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze universiteiten in Indonesië.

UGM implementeert een educopolis-gebied, een stap gezet door universiteiten in het creëren van een gunstig klimaat voor de continuïteit van het leerproces. Deze inspanningen worden voortgezet in de context van het ontwikkelen van multidisciplinaire samenwerkingen en het reageren op ecologische kwesties om de visie van de universiteit te bereiken. Enkele stappen zijn het verminderen van vervuiling en uitlaatgassen van voertuigen, de ontwikkeling van voetgangers, beperking van voertuigen die de campus betreden, de bouw van nieuwe slaapzalen op de campus, de ontwikkeling van parkeerplaatsen, het planten van de bomen groen en nog veel meer.

De speciale regio Yogyakarta, waar UGM gevestigd is, is een van de kleinste provincies in Indonesië en staat alom bekend als een centrum van de Javaanse cultuur, evenals een centrum van leren. Het heeft 3.400.000 inwoners, waarvan 511.000 in de stad Yogyakarta wonen. De aanwijzing als een centrum van leren wordt gekenmerkt door het bestaan van 120 staats- en privé-tertiaire onderwijsinstellingen, met een studentenpopulatie van meer dan 300.000.

Visie

Een uitstekende en innovatieve universiteit van wereldklasse zijn, doordrongen van de culturele waarden van de natie op basis van Pancasila als de staatsideologie en toegewijd aan de belangen van de natie en de mensheid.

Missie

Onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap uitvoeren, evenals behoud en ontwikkeling van kennis die uitstekend en nuttig is voor de samenleving.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

UNIVERSITAS GADJAH MADA

Opgericht op 5 maart 1946, heeft de Faculteit der Geneeskunde, Volksgezondheid en Verpleging UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) zich in de loop van de jaren sterk ontwi ... [+]

Opgericht op 5 maart 1946, heeft de Faculteit der Geneeskunde, Volksgezondheid en Verpleging UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) zich in de loop van de jaren sterk ontwikkeld en ontwikkeld. FK-KMK UGM heeft zich gepositioneerd om een toonaangevende universiteit te worden in Indonesië, Azië en in de wereld. Duizenden alumni hebben de gezondheidssector in Indonesië en de rest van de wereld afgestudeerd en gekleurd. Gelegen in een campus met tropisch klimaat, leuke sfeer en voorzien van verschillende faciliteiten die onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap ondersteunen. De visie van de School of Medicine is om een uitstekend nationaal medisch educatieprogramma te zijn dat innovatief, wereldwijd gestandaardiseerd en superieur is, en om de belangen van de natie en de mensheid te dienen met professionele human resources-ondersteuning. Leerstadia in een niet-gegradueerde opleiding van FK-KMK UGM omvatten 3. 5 jaar Undergraduate Phase, 2 jaar Professional Phase en 1 jaar stage.... [-]

Indonesië Jogjakarta
Augustus 2019
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands