Ben-Gurion University of the Negev: The Medical School for International Health

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de Medische School voor Internationale Gezondheid (MSIH)

De Medische School voor Internationale Gezondheid (MSIH) aan de Universiteit van Negev van Ben-Gurion (BGU) is de eerste en enige medische school ter wereld om wereldwijde gezondheidscomponenten in alle vier jaar van het MD-curriculum te integreren. Wij bieden een MD-programma aan dat u voorbereidt op een carrière die veel verder gaat dan het ziekenhuis of de particuliere kliniek. Verkrijg de training die nodig is om medicijnen te oefenen terwijl u de uitdagingen van de mondiale gezondheid ontmoet - en een echte impact heeft.

Met lessen volledig in het Engels, wordt het MD-programma geleerd door ervaren artsen met persoonlijke betrokkenheid bij de mondiale gezondheid. Samen zijn we toegewijd aan het voorbereiden van een nieuwe generatie artsen die een helder gezichtspunt hebben over gezondheid over de hele wereld - of ze nu plaatselijk of internationaal medicijnen verrichten.

Spannend pad naar de residentie Met drie jaar studie en opleiding in Israël, vierde jaar keuzevakken in Noord-Amerika en een wereldwijde gezondheidszorg van acht weken op een van onze sites over de hele wereld, is ons MD-programma ontworpen om een ​​spannend pad te bieden voor een verblijf in de Verenigde Staten , Canada en daarbuiten. Wedstrijdtarieven voor MSIH behalen de parallelle wedstrijdkoersen van de beste medische programma's in de VS, met meer dan 90% van de studenten die het afgelopen decennium bij één van hun topresidentie keuzes passen.

Student met Ben Gurion Statue

Hoe zal mijn MD zich richten op wereldwijde gezondheid?

Ons programma is een geïntegreerde aanpak van wereldwijde gezondheids- en kruiskulturele geneeskunde. Het curriculum biedt een uitgebreid onderwijs in de medische wetenschappen en de klinische training, met wereldwijde gezondheidszorg, concepten, problemen en praktijken. Als student bij MSIH neemt u deel aan een reeks wereldwijde gezondheids- en medische componenten, waaronder: • Specifieke wereldwijde gezondheidsmodules zoals tropische ziekten, geboorte als een mensenrechtenprobleem, voeding, veroudering, anatomie van stedelijke gezondheid voor de armen HIV / AIDS, Internationaal Gezondheidsbevordering, Migratie en Gezondheid, Tuberculose, Cardiovasculaire Ziektes in Ontwikkelende Landen en andere relevante onderwerpen. • Klinische clerkships die blootstelling geven aan diverse patiënten uit de zuidelijke Israël Bedouin en Ethiopische gemeenschappen, evenals immigranten uit het voormalige Sovjet Unie, Afrika, Amerika en het Midden-Oosten • Acht weken in een wereldwijde gezondheidsrotatie in diverse locaties over de hele wereld, zoals India, Nepal, de Filippijnen, Sri Lanka, Peru, Mexico en Ethiopië • Een jaarlange cursus in de kliniek En wereldwijd geneeskunde dat de geschiedenis, kritische concepten en praktijken omvat en opkomende vakken op het gebied. • Cursussen in epidemiologie en antropologie die dem onderstrepen Ographic en culturele kwesties • Een cursus in biostatistiek die de vaardigheden ontwikkelt om een ​​hoogwaardig onderzoekschrift te schrijven over onderwerpen die relevant zijn voor mondiale gezondheidsproblemen. • Een interactieve workshop die interkulturele klinische communicatievaardigheden en simulaties biedt

Residency Placements

Residentie grafiek 2017 definitieve versie

Locaties

Be'er Sheva

Ben Gurion University of the Negev: Medical School for International Health

Address
Caroline House, Beersheba, 84105, Israel
84105 Be'er Sheva, South District, Israël
Telefoonnr.
+1-844-422-6744 (USA)