Tel Aviv University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

TAU - Israel's Global University

Tel Aviv University (TAU) - Israël's grootste en meest uitgebreide instelling voor hoger onderwijs - is de thuisbasis van meer dan 30.000 studenten die studeren aan negen faculteiten en meer dan 125 scholen en afdelingen in het hele spectrum van wetenschappen, geesteswetenschappen en kunst.

TAU bevindt zich in de culturele, financiële en technologische hoofdstad van Israël en deelt de onwrikbare geest van openheid en innovatie van Tel Aviv - en biedt een campusleven dat even dynamisch en pluralistisch is als de metropool zelf. Tel Aviv de stad en Tel Aviv de universiteit zijn een en hetzelfde - een bloeiend mediterraan centrum van diversiteit en ontdekking.

Consequent gerangschikt in de top 20 van de wereld op het gebied van wetenschappelijke citaties en een van de 100 beste universiteiten van het land, is de Tel Aviv University ook de eerste keuze van Israël voor studenten, en zijn afgestudeerden de meest gewilde door Israëlische bedrijven. Wereldwijd in outlook en impact, ontwikkelt TAU ​​onderwijs en onderzoek dat de muren tussen disciplines doorbreekt en ernaar streeft om de dringendste uitdagingen van de eenentwintigste eeuw aan te gaan door gedurfde, interdisciplinaire oplossingen.

Onderwijs

De universiteit trekt de knapste koppen aan uit het hele land en uit de hele wereld en onderscheidt zich door zijn nadruk op excellentie en zijn baanbrekende, multidisciplinaire benadering van onderzoek.

Onderzoek

TAU is een van de belangrijkste onderzoekscentra van Israël, bezig met meer dan 5.000 innovatieve projecten in klassieke disciplines en op geavanceerde gebieden van bio-informatica tot nanotechnologie. Dat is de reden waarom meer dan 150 van 's werelds toonaangevende academische en zakelijke instellingen regelmatig gezamenlijke programma's op de campus uitvoeren.

Gemeenschap

TAU helpt ook de Israëlische sociale toekomst vorm te geven, deuren openen voor kennis en kansen voor iedereen. En universiteitsfaculteit en studenten maken deel uit van de dagelijkse structuur van het leven in Tel Aviv en bereiken de gemeenschap op ontelbare manieren - van sociale welzijnsprogramma's tot juridische klinieken, van tandheelkundige zorg tot gemeenschapstheater, en van volwasseneneducatie tot stadsvernieuwing.

Op het gebied van wetenschap, bedrijfsleven, geneeskunde, geesteswetenschappen, overheid, kunst en kunde van de wetenschap, staat de Tel Aviv University voorop - het uitbreiden en verrijken van onze gedeelde toekomst.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health Pre-Meds » Bekijk Global MBA\'s » Bekijk Summer courses » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus » Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Pre-Med

Voyage to Medicine

Campus 1 semester July 2019 Israël Tel Aviv

[+]

.

Het programma is ontworpen om studenten onderdompelen in de medische en gezondheidszorg. Het biedt een unieke kans om uit de eerste hand meningen en ervaringen te krijgen in een van Israëls beste ziekenhuizen en medische instellingen, onder leiding van deskundige artsen in het veld.

TOEFL test (minimum score: geschreven 582, computer-based 223, of iBT 89) IELTS test (minimum score: 6.5). Let op: studenten die in een van deze landen zijn geboren maar elders zijn opgeleid, moeten nog steeds voldoen aan de Engelse taalvaardigheidseis om hun aanvraag in te dienen. Een kopie van geldig paspoort Een paspoortfoto Gezondheidsverklaringsformulier Medische Vorm [-]