Tel Aviv University - International Office

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Tel Aviv University

Tel Aviv University is Israël'S toonaangevende centrum voor hoger onderwijs, gerangschikt onder de top universiteiten van de wereld. De universiteit van Tel Aviv biedt een opleiding voor 30.000 studenten, waarvan er 2000 internationals zijn. Het bestaat uit 126 scholen en afdelingen in het spectrum van wetenschappen, humaniora en kunst en een campus als dynamisch en multidimensionaal als Israël zelf.

De universiteit van Tel Aviv bevindt zich in Israël's hoofdstad van innovatie en cultuur. Tel Aviv staat bekend om zijn ondernemende sfeer en spannende sociale levensstijl, die de perfecte omgeving vormt voor een levenstijd ervaring.

Het is een van Israëls belangrijkste onderzoekscentra, betrokken bij meer dan 5000 innovatieve projecten in klassieke disciplines en op het gebied van bioinformatica naar nanotechnologie. Daarom voeren meer dan 150 van de leidende academische en bedrijfsinstellingen ter wereld regelmatig gezamenlijke programma's op campus.

TEL AVIV UNIVERSITEIT INTERNATIONAL

Tel Aviv University International (TAU) biedt Engels-geleerde programma's die u toegang geven tot de beste TAU's top-niveau academici en biedt nauwe verbindingen met instellingen en bedrijven in Israël en wereldwijd. U kunt hier alles in het hart van Tel Aviv, de mediterrane stad die we allemaal niet genoeg kunnen krijgen, genieten.

U zult genieten van het 'echte' Israël door te leven en te studeren naast Israëli's. Je lessen worden verbeterd door vakantiereizen, culturele en overnachtingen, sociale evenementen en nog veel meer. Je krijgt ook professionele professionaliteit in de praktijk door middel van stageplaatsen, gastcolleges en workshops met een aantal Israëlische leidende experts. Een wereldwijde hub op de campus, het TAU ​​International kantoor is uw thuis tijdens uw tijd in Tel Aviv. Het TAU ​​International personeel is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en er worden regelmatig evenementen gehouden voor internationale studenten.

Tel Aviv University International Quick Facts

Meer dan 2.000 internationale studenten komen uit meer dan 80 landen 15.000 internationale alumni 2 undergrad degrees, 14 Master's, PhD-programma's 17 zomerprogramma's, waaronder onderdompeling en academische programma's 9 Studie in het buitenland programma's op verschillende terreinen Stage mogelijkheden in jouw belangenveld Uitgebreide studentenondersteuning en extra curriculaire programma's

Waarom TLU? Bekijk onze alumni records:

# 1 in een competitieve maatregel (MD, CPA, LLB, film, muziek, enz.) # 9 in de wereld voor startups. Onder TLU alumni vindt u 30% van de TLV 100 CEO's en leiders in alle lagen van het leven.

Wij nodigen u uit om onze verschillende programma-opties te bekijken en te genieten van een levenslange ervaring in het hart van Tel Aviv.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Cursus - HealthcareStudies » Bekijk Summer courses » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus - AcademicCourses » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk LLM » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Reis Naar De Geneeskunde

Campus Voltijd 4 - 5 maanden July 2018 Israël Tel Aviv

Het Voyage to Medicine programma is een herfst-semester studie in het buitenland programma voor pre-med en andere gezondheids- / wetenschappelijke studenten. Het combineert aspecten van hands-on ervaring in een van Israël's toonaangevende ziekenhuizen, klinisch onderzoek, academische studies en vrijwilligerswerk in samenwerking met TAU ​​International, Assaf Harofeh Medical Center en Magen David Adom (het Israëlische Rode Kruis). [+]

"Voyage to Medicine is één van de meest unieke en geweldige ervaringen van mijn leven geweest en heeft me geholpen bij het beslissen van mijn richting en aspiraties in de geneeskunde. De kennis en vaardigheden die ik uit dit programma heb behaald, zal me niet alleen helpen bij het opschieten van mijn applicatie, maar zal mij ook helpen om de rest van mijn carrière beter te zijn. " - George, Klasse 2016/17

OVER

Het Voyage to Medicine programma is een herfst-semester studie in het buitenland programma voor pre-med en andere gezondheids- / wetenschappelijke studenten. Het combineert aspecten van hands-on ervaring in een van Israël's toonaangevende ziekenhuizen, klinisch onderzoek, academische studies en vrijwilligerswerk in samenwerking met TAU ​​International, Assaf Harofeh Medical Center en Magen David Adom (het Israëlische Rode Kruis).... [-]