Humanitas University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Humanitas University is de grootste onafhankelijke internationale medische school in Italië , gebouwd in het Humanitas Research Hospital.

Studenten hebben echt unieke kansen om praktische kennis op te doen in een centrum dat in heel Europa bekend staat om zijn uitstekende standaard voor gezondheidszorg en geavanceerd onderzoek .

HU biedt een breed scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen op het gebied van de gezondheidswetenschappen.

De nieuwe Humanitas University Campus , gelegen in een groen gebied op slechts een steenworp afstand van het ziekenhuis, beslaat een totale oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, gemaakt om 1200 studenten te ontvangen afkomstig uit 31 landen over de hele wereld .

Het omvat de laatste generatie Simulation Center van ongeveer 1.000 MQ, studentenhuisvesting, high-tech laboratoria en klaslokalen, internationale kantine, sportfaciliteiten.

Studenten worden tijdens het hele sollicitatieproces, van het eerste contact tot de VISA-procedure tot aan hun vestiging in Italië, zorgvuldig bijgestaan ​​door een meertalig studentenkantoor.

Waarom Humanitas University

Een internationale carrière

Word lid van onze internationale medische gemeenschap waar lessen worden gegeven in het Engels door ervaren professoren en artsen van over de hele wereld. Met je diploma kun je als MD in de EU en in het buitenland werken.

Klinische ervaring

Directe klinische ervaring wordt ondersteund door een degelijk tutorsysteem en begint in je derde jaar, wat je veel praktische ervaring geeft.

Innovatief en actief onderwijs

Het curriculum van Humanitas wordt versterkt door een breed scala aan actieve leermethoden op basis van een studentgerichte aanpak (probleemgestuurd leren, casusmethode, conceptmappen, gesimuleerde patiënten).

Geavanceerd onderzoek en technologie

Humanitas kan rekenen op state-of-the-art technologieën en onderzoekservaring: een nieuwe Campus van 25.000 m² inclusief een simulatiecentrum van de laatste generatie van 1000 m².

Milaan en Italië

Geniet van de stijl, cultuur, fo, d en entertainment van een van Europa's meest opwindende steden. Waag je aan de geneugten van Italië of maak van de gelegenheid gebruik om Italiaans te leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk M.D. » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Opleidingsprogramma Geneeskunde En Heelkunde (6 Jaar - Arts Of Medicine MD)

Campus Voltijd 6 jaar October 2018 Italië Milaan

6-jarige opleiding, uitsluitend in het Engels. Vanaf het eerste jaar worden theoretische interdisciplinaire modules geïntegreerd met hands-on ervaring en simulatie-activiteiten, met stages die aanvangen in het derde jaar. [+]

Cursus in geneeskunde en chirurgie

Humanitas Medicine and Surgery degree course is een 6-jarig universitair programma dat uitsluitend in het Engels wordt gegeven . Vanaf het eerste jaar worden theoretische interdisciplinaire modules geïntegreerd met hands-on ervaring en simulatie-activiteiten , met stages die aanvangen in het derde jaar.

Humanitas University kan rekenen op een uitstekende internationale faculteit, waaronder Nobelprijswinnaars, 70 professoren en meer dan 150 klinische tutoren , artsen die onze studenten op de voet volgen tijdens hun klinische training in het ziekenhuis.

Humanitas Diploma in Geneeskunde en Chirurgie stelt studenten in staat om te werken als artsen in de EU en in het buitenland . Toegang tot Amerikaanse medische residencies: Humanitas University biedt specifieke voorbereidingscursussen om studenten te helpen bij het USMLE examen en om artsen te worden in de Verenigde Staten.... [-]


M.D.

Doctor In De Geneeskunde MD, Geneeskunde En Chirurgie (6 Jaar)

Campus Voltijd 6 jaar October 2018 Italië Milaan

6-jarige opleiding uitsluitend in het Engels gegeven. Vanaf het eerste jaar worden theoretische interdisciplinaire modules geïntegreerd met hands-on ervaring en simulatie-activiteiten, met stages die aanvangen in het derde jaar. [+]

Doctor in de geneeskunde, MD

Humanitas Medicine and Surgery degree course is een 6-jarig universitair programma.

De cursus wordt volledig in het Engels gegeven. Echter, studenten worden geadviseerd dat een basiskennis van het Italiaans vereist zal zijn tijdens de klinische praktijk die start vanaf het derde jaar.

De cursus wordt gekenmerkt door een multidisciplinaire en geïntegreerde benadering van het lesgeven. Volgens dit laatste principe zijn de meeste individuele cursussen gegroepeerd in modules met in totaal 29 examens, verdeeld over 12 semesters. Onder de lesmethoden wordt bijzondere relevantie gegeven aan interactief onderwijs, dat meestal bestaat uit groepsactiviteiten en teamwerk gecoördineerd door een tutor.... [-]


Videos

How to choose your Medical School

Hunimed Students' Experiences Abroad

Why study at Humanitas - Interview with Prof. Kallikourdis

One Day in a Life of a Hunimed Student

Contact

Humanitas University

Adres Via Rita Levi Montalcini 4 Pieve Emanuele
20090 Milaan, Italië
Website http://www.hunimed.eu/
Telefoon +39 02 8224 3777