Humanitas University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Humanitas University's missie is om wereldwijd gelijkgestemde professionals in de gezondheidszorg trainen door middel van state-of-the-art interactieve lesmethoden en nauwe integratie met haar klinische en wetenschappelijke gemeenschap.

TEST_4A25231-300x199

De pijlers van het project Humanitas University's zijn:

  • Een 14-jarige man sterke legacy
  • Strikte koppeling met Humanitas eerste klas ziekenhuizen en cutting edge onderzoek
  • International roeping
  • State-of-the-art interactieve werkvormen

Op volle capaciteit, zal Humanitas University gastheer van ongeveer 1000 studenten, waarvan 130 / jaar in de medische school, 60 / jaar in de School van de Verzorging en 20 / jaar in de Fysiotherapie School. In 2017 zal een 20.000 vierkante meter nieuwe campus te openen.

Een 14-jarige sterke legacy

Humanitas University is gebouwd op zijn 14-jarige ervaring in het onderwijs door de vruchtbare samenwerking met de Universiteit van Milaan gewonnen. Humanitas is gastheer van de opleiding in de verpleegkunde sinds 2000 en de opleiding in de geneeskunde vanaf 2003 (in het Engels sinds 2010).

Strikte koppeling met Humanitas eerste klas ziekenhuis faciliteiten en cutting-edge onderzoek

TEST_4A24176-300x199

Een nauwe integratie tussen de gezondheidszorg, onderzoek en opleiding aan onze patiënten te bieden 's werelds beste betaalbare zorg: dat is de missie van Humanitas.

Humanitas gelooft dat er een nauw verband tussen therapie kwaliteit, onderzoek en opleiding.

De patiënten zullen naar verwachting beter worden behandeld waar onderzoek wordt uitgevoerd en de centra van de klinische uitmuntendheid zijn ook gewijd aan opleiding en onderzoek. Het aanbieden van de patiënten de beste hulp betekent het aantrekken van talentvolle onderzoekers uit de hele wereld en het verstrekken van jonge artsen met een internationale opleiding.

Humanitas University is gebouwd door het ziekenhuis, in het ziekenhuis. Alle docenten zijn speciaal opgeleid en werken als artsen of verpleegkundigen in het ziekenhuis. Alle campus bevinden zich binnen het ziekenhuis gebied.

Studeren aan Humanitas University, zult u in contact met de activiteiten van een vooraanstaand ziekenhuis te krijgen en bent u in staat om te communiceren met artsen, onderzoekers en professionals in de gezondheidszorg die betrokken zijn bij ambitieuze onderzoeksprojecten zullen zijn.

Humanitas Research Hospital is door de Harvard Business Review aangehaald en is drie keer bestudeerd als een zaak Harvard Business School of Management. Het werd erkend door Joint Commission International voor de klinische kwaliteit en het wordt georganiseerd volgens de ziekte-centra.

Humanitas Research Centre is de derde in Italië, 27 in West-Europa en in de Top 6% in de wereld voor de impact van zijn publicaties volgens SCImago SIR Report 2013. Onderzoekers uit 15 buitenland werken in het midden.

International roeping

Humanitas wil graag aan te trekken en mensen en professionals van hoge waarde, trein uit Italië en het buitenland. Het is gericht op steeds een internationale referentie voor de opleiding van artsen, verpleegkundigen en onderzoekers in staat om te gaan met de toekomstige wetenschappelijke, technologische en maatschappelijke evolutie.

TEST_4A25194

Humanitas heeft besloten om de Engels taal in de kern van haar activiteiten te zetten. Zowel de IMAT toelatingsproef door Cambridge assessment en alle Medical School onderwijs activiteiten worden uitgevoerd in het Engels uitgevoerd. De studenten hebben de kans om te studeren en te leren van hoogleraren en onderzoekers met internationale ervaring, samen met Visiting Professors - onder wie zijn er Nobelprijswinnaars en wereldwijd erkende onderzoekers. Bovendien Humanitas University is het ontwikkelen van een netwerk van samenwerkingsverbanden met buitenlandse onderzoeks- en onderwijsinstellingen. Volgens internationale normen, het educatief aanbod bestaat uit een geïntegreerde curriculum. Humanitas Universiteit studenten studeren in een echt internationale omgeving met een groot deel van de studenten afkomstig uit het buitenland.

State-of-the-art interactieve werkvormen

TEST_4A26050-300x199

Wat maakt Humanitas medische en verpleegkundige school uniek is de samensmelting van de gevestigde onderwijspraktijken, geworteld in de beroemde Italiaanse academische systeem, gecombineerd met state-of-the-art interactieve werkvormen.

Humanitas University is gericht op het opleiden van artsen en verpleegkundigen in staat om een ​​self-directed levenslang leerproces te ondersteunen. Het stimuleert in medische studenten een bijzondere aandacht voor de behandeling van de patiënt ervaring en cross-culturele kwesties in verband met ziekte en genezing.

Door het gebruik van actieve leermethoden, studenten zijn geëngageerd om samen te werken in kleine groepen en kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Deze methoden, samen met de klinische ervaring, ondersteund door een sterke begeleiding systeem met een hoog leraar naar student ratio. De belangrijkste state-of-art onderwijs op Humanitas vastgestelde methoden zijn het Probleemgestuurd Onderwijs, de zaak-methode, de Concept kaarten en de gesimuleerde patiënten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk M.D. » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Opleiding In De Geneeskunde En Chirurgie (6 Jaar - Doctor In De Geneeskunde Md)

Campus Voltijd 6 jaar October 2018 Italië Milaan

6-jaar-opleiding, leerde uitsluitend in het Engels. Vanaf het eerste jaar worden theoretische interdisciplinaire modules geïntegreerd met hands-on ervaring en simulatie-activiteiten, met stages te beginnen in het 3e jaar. [+]

Cursus in geneeskunde en chirurgie

Humanitas Medicine and Surgery degree course is een 6-jarig universitair programma . De cursus wordt volledig in het Engels gegeven. Echter, studenten worden geadviseerd dat een basiskennis van het Italiaans vereist zal zijn tijdens de klinische praktijk die start vanaf het derde jaar. De cursus wordt gekenmerkt door een multidisciplinaire en geïntegreerde benadering van het lesgeven. Volgens deze laatste principe worden de meeste individuele cursussen gegroepeerd in modules met een totaal van 29 onderzoeken, verdeeld over 12 semesters. Onder de lesmethoden wordt bijzondere relevantie gegeven aan interactief onderwijs , dat meestal bestaat uit groepsactiviteiten en teamwerk gecoördineerd door een tutor. Voorbeelden van dergelijke methoden zijn Problem Based Learning, Case Method, Problem Solving, Concept Maps en portfolio's. Bijzondere aandacht wordt ook besteed aan de beroepsopleiding met het oog op het verwerven van specifieke beroepsvaardigheden te promoten. Met deze aanpak kunnen studenten theorie en praktijk volledig integreren en een kritische en autonome redenering ontwikkelen. Studenten worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan onderzoeksactiviteiten georganiseerd door Humanitas (seminars, conferenties) en ervaringen in het buitenland. Het curriculum bestaat uit een totaal van 360 studiepunten, waarvan 60 studiepunten voor de beroepsopleiding. Het bijwonen van deze educatieve activiteiten (lezingen en trainingen) is verplicht en is een voorwaarde voor het afleggen van examens.... [-]


M.D.

Doctor In De Geneeskunde Md, Geneeskunde En Chirurgie (6 Jaar)

Campus Voltijd 6 jaar October 2018 Italië Milaan

6-jaar-opleiding, leerde uitsluitend in het Engels. Vanaf het eerste jaar worden theoretische interdisciplinaire modules geïntegreerd met hands-on ervaring en simulatie-activiteiten, met stages te beginnen in het 3e jaar. [+]

Doctor in de geneeskunde, MD

Humanitas Geneeskunde en Chirurgie opleiding is een 6-jarige universitaire opleiding. De cursus is volledig in het Engels. Echter, worden de studenten geadviseerd dat tijdens de klinische praktijk die begint vanaf het derde jaar een basiskennis van het Italiaans nodig zal zijn. De cursus wordt gekenmerkt door een multidisciplinaire en geïntegreerde benadering van het onderwijs. Volgens deze laatste principe worden de meeste individuele cursussen gegroepeerd in modules met een totaal van 29 onderzoeken, verdeeld over 12 semesters. Onder de lesmethoden, is bijzonder relevant gegeven om interactief onderwijs, die meestal bestaat uit groepsactiviteiten en team-work gecoördineerd door een tutor. Voorbeelden van dergelijke methoden zijn Problem Based Learning, Case Method, Problem Solving, Concept Maps en portfolio's. Bijzondere aandacht wordt ook besteed aan de beroepsopleiding met het oog op het verwerven van specifieke beroepsvaardigheden te promoten. Met deze aanpak kunnen studenten theorie en praktijk volledig integreren en een kritische en autonome redenering ontwikkelen. Studenten worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan onderzoeksactiviteiten georganiseerd door Humanitas (seminars, conferenties) en ervaringen in het buitenland. Het curriculum bestaat uit een totaal van 360 studiepunten, waarvan 60 studiepunten voor de beroepsopleiding. Het bijwonen van deze educatieve activiteiten (lezingen en trainingen) is verplicht en is een voorwaarde voor het afleggen van examens.... [-]


Videos

How to choose your Medical School

Hunimed Students' Experiences Abroad

Why study at Humanitas - Interview with Prof. Kallikourdis

One Day in a Life of a Hunimed Student

Contact

Humanitas University

Adres Via A. Manzoni 113 Rozzano
20089 Milaan, Italië
Website http://www.hunimed.eu/
Telefoon +39 02 8224 3777