Lees de Officiële Beschrijving

Politecnico di Milano is altijd gebaseerd geweest op de kwaliteit en innovatie in onderwijs en onderzoek, wat resulteert in een vruchtbare relatie met de economische en productie werelden door middel van experimenteel onderzoek en de overdracht van technologie.

Wetenschappelijk onderzoek

Politecnico di Milano Onderscheidt zich van zijn sterke inzet voor Researchis, vooral op het gebied van energie, vervoer, planning, management, architectuur, ontwerp, wiskunde, natuurwetenschappen en toegepaste wetenschappen, ICT, milieu en cultureel erfgoed.

Onderzoek is een belangrijk element voor de vergelijking en de concurrentie tussen de beste universitaire instellingen op een internationale basis, omdat geavanceerde en innovatieve trainingsprogramma's worden bedacht, het creëren van een plek waar de universiteit en de wereld van het bedrijfsleven te voldoen, waardoor een sterke bijdrage aan innovatie en de transformatie van de samenleving.

In Europa, Politecnico di Milano Neemt deel aan veel onderzoeks- en opleidingsprojecten met de beste gekwalificeerde Europese universiteiten, evenals uit te breiden naar andere landen: van Noord-Amerika naar Zuid-Oost Azië. De universiteit maakt deel uit van IDEA League, Een strategische alliantie tussen vijf vooraanstaande Europese universiteiten van technologie die gericht is op het opleiden van een nieuwe generatie ingenieurs met extra curriculaire activiteiten voor geselecteerde, zeer getalenteerde studenten.

Campussen

Politecnico di Milano heeft zeven campussen in de steden van Milano (Leonardo en Bovisa campussen), Como, Lecco, Cremona, Mantova en Piacenza. Deze multi-gecentreerde structuur heet Politecnico Network. In Milaan, en de nabijgelegen steden vormen een van de grootste economische en culturele gebieden in Europa. Milaan zelf is wereldwijd bekend op het gebied van mode en design.

Welkom bij internationale studenten en sporten bij PoliMi

Verschillende sportfaciliteiten zijn beschikbaar op Politecnico di Milano En in andere centra verbonden met de universiteit. Studenten kunnen atletiek, voetbal, rugby, zwemmen, fitness, golf, volleybal, basketbal, voetbal, judo, omheining, klimmen, skiën etc.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Politecnico di Milano

Het MSc programma in Biomedical Engineering biedt studenten een technische opleiding toegepast op de medische en biologische omgeving. Het educatieve pad is bedoeld om st ... [+]

Missie en doelen

De eigenaardige multidisciplinaire structuur van het programma maakt de ontwikkeling mogelijk van een sterke kennis in de elektronica en in de informatica, in mechanische, chemische en materiaalkunde en bevordert de integratie van technische studies met biowetenschappen zoals biologie, fysiologie en geneeskunde. Het programma wordt in het Engels gegeven.

Het programma heeft 4 aanbevolen paden (naast de mogelijkheid om een persoonlijk pad te ontwikkelen met een aantal beperkingen):

Klinische engineeringElektronische technologieënBiomechanica en biomaterialenCel-, weefsel- en biotechnologie-engineering [-]
Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Politecnico di Milano

Welcome week for international students

Milano Leonardo

Milano Bovisa

Como

Lecco

Piacenza

Politecnico di Milano
Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32
20133 Milaan, Lombardije, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 02 2399 2008
Address
Polo Territoriale di Como Via Natta 12/14
22100 Como, Lombardije, Italië
Address
Polo Territoriale di Lecco Via Gaetano Previati, 1/c
23900 Lecco, Lombardije, Italië
Address
Polo Territoriale di Cremona Via Sesto 39/41
26100 Cremona, Lombardije, Italië
Address
Polo Territoriale di Piacenza Via Scalabrini 76
29121 Piacenza, Emilia-Romagna, Italië
Address
Polo Territoriale di Mantova Piazza d'Arco 3
46100 Mantua, Lombardije, Italië
Address
Milano Bovisa Campus
Milaan, Lombardije, Italië