Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Bergamo ligt in Lombardije, een regio in Noord-Italië met meer dan 10 miljoen inwoners en een van de regio's met het hoogste BBP pro capita in Europa. Met een geschiedenis die ouder zijn dan het fundament van Rome, Bergamo groeide als een belangrijke stad in middeleeuwse tijden en is nu een brug tussen West- en Oost-Europa: de luchthaven is de Zuid-Europese hub voor Ryanair en andere low cost maatschappijen, het draaien van meer dan 9 miljoen passagiers in 2012.

De universiteit van Bergamo is een State University met ongeveer 16.000 studenten (studenten en afgestudeerden), en meer dan 300 promovendi. Het aantal studenten stijgt elk jaar, met een 7% groei per jaar tussen 2001 en 2011. Een medewerker van de 656 leden (331 professoren en onderzoekers, 95, assisterend academisch personeel, 230 administratief en technisch personeel) biedt een dynamische wetenschappelijke en leeromgeving open voor innovaties.

De 7 departementen en de centra voor onderzoek van de Universiteit van Bergamo zijn strikt met elkaar verweven in de stad leven. Ze zijn gegroepeerd in drie campussen gevestigd in drie verschillende gebieden:

Campus van Economie en Recht

in de Stad van Bergamo op loopafstand van het treinstation

Campus van de Geesteswetenschappen in de middeleeuwse stad Upper Campus van de Technische

in Dalmine, de industriële buitenwijken van Bergamo in het science park "Kilometro Rosso"

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

University Of Bergamo

Het doel van de cursus is om ingenieurs die zal samenwerken met de medische staf aan patiënten met een meer effectieve behandelingen, op basis van het gebruik van innovat ... [+]

DOELEN

Het doel van de cursus is om ingenieurs die zal samenwerken met de medische staf aan patiënten met een meer effectieve behandelingen, op basis van het gebruik van innovatieve technologieën te trainen. Deze professionele is ook in staat om te organiseren en efficiënt gebruik van technologische hulpmiddelen voor de patiënt zorg en bijstand. De training in de basis wetenschappen en techniek is geïntegreerd met cursussen in de biomedische engineering, pathofysiologie, en psychologie evenals cursussen in sociale kwesties in verband met het gebruik van nieuwe technologieën in de geneeskunde. In de laatste fase van de opleiding een stage bij ziekenhuizen en onderzoekscentra wordt verricht, in het Bergamo gebied, dat al samen met de Universiteit van Bergamo en die deelnemen aan het beheer van de leerdoelen van de cursus.... [-]

Italië Bérgamo
Oktober 2019
Italiaans
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Bergamo, the town's cultural backbone

Università degli Studi di Bergamo
Address
Università degli studi di Bergamo via Salvecchio 19
24129 Bérgamo, Lombardije, Italië
Website
Telefoonnr.
international.students@unibg.i