UniCamillus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

UniCamillus is van plan uitstekende gezondheidswerkers voor te bereiden met bijzondere professionele aandacht voor de pathologieën afkomstig uit de landen van het zuiden van de wereld.

De universiteit is vooral gericht op niet-EU-jongeren. Studenten die zich kunnen inschrijven zijn Italiaanse en EU-studenten die een gevoelige en bijzondere wetenschappelijke interesse tonen in gezondheidskwesties zoals malaria, TBS en aids die nog steeds een groot deel van de wereld beïnvloeden.

Volgens een recent rapport van de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de helft van de wereldbevolking geen toegang tot elementaire gezondheidsdiensten. Volgens de studie overlijden elke dag meer dan 800 vrouwen aan oorzaken die verband houden met zwangerschap en bevalling. En bijna 20 miljoen kinderen krijgen niet de vaccinaties die ze nodig hebben, waardoor ze het risico lopen om te overlijden aan ziekten zoals difterie, tetanus, pertussis en mazelen. Zelfs wanneer gezondheidsdiensten beschikbaar zijn, kan het gebruik ervan betekenen dat ze financieel failliet gaan.

Opleidingen

UniCamillus biedt een 6-jarige opleiding Geneeskunde en Chirurgie en nog eens drie 3-jarige Health Professions- graden (fysiotherapie, verpleegkunde, verloskunde, biomedische laboratoriumtechnieken en radiologie, diagnostische beeldvorming en radiotherapie-technieken), in het Engels .

De volgende slots zijn beschikbaar voor kandidaten voor het academische jaar 2018/2019:

  • Graad in geneeskunde en chirurgie: 65 slots niet-EU en 55 slots EU-studenten;
  • Graadcursus Fysiotherapie: 35 slots niet-EU en 30 slots EU-studenten;
  • Graad in de verloskunde: 35 slots niet-EU en 30 slots EU-studenten;
  • Graad in verpleegkunde: 40 slots niet-EU en 35 slots EU-studenten;
  • Graad in biologische laboratoriumtechnieken: 35 slots niet-EU en 30 slots EU-studenten;
  • Graadcursus Radiologie, Diagnostische Beeldvorming en Radiotherapie Technieken: 35 slots niet-EU en 30 slots EU-studenten.

De toegang tot de opleiding Geneeskunde en de andere vijf 3-jarige opleidingen Medische Wetenschappen wordt geregeld door een schriftelijke test met meervoudige antwoorden en, in sommige gevallen, door een mondeling interview. Lees de oproep voor applicaties voor meer informatie.

Beurzen gefinancierd door UniCamillus

In de overtuiging dat gemotiveerde en verdienstelijke studenten moeten worden gesteund bij het behalen van hun academische en professionele ambities, heeft UniCamillus besloten beurzen toe te kennen aan niet-EU-burgers op basis van de beoordeling van de economische situatie, verdienste en regelmatigheid van de student.

Voor het academische jaar 2018/2019 biedt UniCamillus aan niet-EU- burgers die in het buitenland wonen een aanzienlijk aantal beurzen en beurzen aan voor de gedeeltelijke / totale dekking van de jaarlijkse bijdrage voor de cursussen.

Didactische voorzieningen

UniCamillus de bijzonderheid van haar project heeft UniCamillus veel overeenkomsten kunnen sluiten voor ziekenhuisstages die worden geactiveerd in functie van de specifieke onderwijsbehoeften.

Op deze manier kan UniCamillus studenten het praktische deel laten uitvoeren in Romeinse ziekenhuizen, poliklinieken en onderzoekscentra. In het eerste jaar van de cursus, door middel van stages, zal de student al in staat zijn om de overeenstemming tussen hun verwachtingen en de ervaren professionele rol te verifiëren. De stage-ervaringen bieden individuele studenten de mogelijkheid om de activiteit van het verzorgen van zieke mensen op het werk te leren (uiteraard onder begeleiding van artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers).

Tijdens je cursus bij UniCamillus kun je gebruik maken van het Schengenvisum, waarmee je in 26 landen kunt reizen, studeren en werken , en je verblijfsvergunning in Italië kunt verlengen voor een jaar na je afstuderen, met als doel je train ervaring.

Onze locatie

UniCamillus bevindt zich in Rome (Italië) - Via di Sant'Alessandro 8 - 00131.

Door te studeren aan UniCamillus zul je een educatieve ervaring van topkwaliteit beleven in de prachtige Italiaanse achtergrond, wereldwijd bekend om zijn grote historische en culturele erfgoed, duidelijk zichtbaar in de grote kunststeden zoals Rome, in de landschappen en in de gastronomische cultuur.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In Biomedische Laboratoriumtechnieken

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Rome

UniCamillus 'Degree Course in Biomedical Laboratory Techniques is een 3-jarig programma dat studenten voorbereidt op het uitvoeren van laboratorium-, analyse- en onderzoeksactiviteiten op het gebied van biomedische en biotechnologische doeleinden, alsmede biochemie, microbiologie, parasitologie, virologie, farmacologie, immunologie, klinische pathologie, hematologie, cytologie en histopathologie. De afgestudeerden hebben een bijzondere voorbereiding op de pathologieën verspreid in de ontwikkelingslanden. [+]

Programma overzicht

UniCamillus 'Degree Course in Biomedical Laboratory Techniques is een 3-jarig programma dat studenten voorbereidt op het uitvoeren van laboratorium-, analyse- en onderzoeksactiviteiten op het gebied van biomedische en biotechnologische doeleinden, alsmede biochemie, microbiologie, parasitologie, virologie, farmacologie, immunologie, klinische pathologie, hematologie, cytologie en histopathologie. De afgestudeerden hebben een bijzondere voorbereiding op de pathologieën verspreid in de ontwikkelingslanden.

De kwalificaties uitgegeven door UniCamillus zijn geldig in heel Europa volgens EU-richtlijn n. 2005/36 / CE, maar worden ook in veel andere niet-EU-landen algemeen erkend .... [-]


Bachelor In De Radiologie, Diagnostische Beeldvorming En Radiotherapie Technieken

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Rome

UniCamillus voor radiologie, diagnostische beeldvorming en radiotherapie is een driejarig programma dat studenten de mogelijkheid biedt om: op medisch recept uit te voeren, alle ingrepen waarbij het gebruik van zowel kunstmatige als natuurlijke ioniserende stralingsbronnen van thermisch, ultrasoon, nucleaire magnetische resonantie-energieën alsmede interventies voor fysieke en dosimetrische bescherming; [+]

Programma overzicht

UniCamillus voor radiologie, diagnostische beeldvorming en radiotherapie is een 3-jarig programma dat studenten de mogelijkheid biedt om:

op medisch recept uitvoeren, alle ingrepen die het gebruik vereisen van zowel kunstmatige als natuurlijke ioniserende stralingsbronnen van thermische, ultrasone, nucleaire magnetische resonantie-energieën, alsmede interventies voor fysieke en dosimetrische bescherming;deelnemen aan de programmering en organisatie van het werk op het gebied van de faciliteit waar zij werken en met betrekking tot hun competenties;het beheren van de polyvalente diensten van hun competentie in directe samenwerking met de radiodiagnose, nucleaire en radiotherapeutische arts en met de gezondheidsarts overeenkomstig de diagnostische en therapeutische protocollen die eerder zijn gedefinieerd door de beheerder van de faciliteit;de correcte werking van de aan hen toevertrouwde apparaten controleren door het verwijderen van ongemakken van de bescheiden entiteit in de kennis van het werken in gebieden waar reserveonderdelen schaars zijn en het implementeren van verificatie- en controleprogramma's om de kwaliteit te waarborgen volgens de vooraf gedefinieerde indicatoren en normen;bijdragen aan de vorming van ondersteunend personeel en direct bijdragen aan de relatieve actualisering van hun beroeps- en onderzoeksprofiel.... [-]

Bachelor In De Verloskunde

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Rome

UniCamillus 'Degree Course in Obstetrics is een 3-jarig programma dat studenten de mogelijkheid biedt om het beroep uit te oefenen in ontwikkelingsgebieden die kritieke problemen hebben in de gezondheidszorg. Het opent ook duidelijk alle banen in de gezondheidszorg van dit profiel op het grondgebied, zowel in het publieke als in het privé-ziekenhuis. [+]

Programma overzicht

UniCamillus 'Degree Course in Obstetrics is een 3-jarig programma dat studenten de mogelijkheid biedt om het beroep uit te oefenen in ontwikkelingsgebieden die kritieke problemen hebben in de gezondheidszorg. Het opent ook duidelijk alle banen in de gezondheidszorg van dit profiel op het grondgebied, zowel in het publieke als in het privé-ziekenhuis.

In het bijzonder zullen de afgestudeerden in Obstetrie bij UniCamillus in staat zijn om:

assisteren bij fysiologische zwangerschappen die zwangere vrouwen helpen: informatie en educatie in de gezondheidszorg, gegevensverzameling, verloskundesexamens, examenexamens, uitvoering van sommige van deze, diagnostische samenvatting, registratie van gebeurtenissen en resoluties;goede informatie en advies geven over het probleem van de gezinsplanning volgens het moeder- en vadersprincipe, met bijzondere aandacht voor de context in de zuidelijke delen van de wereld;de sociaal-medische behoeften van een zwangere vrouw identificeren door elke informatieve en educatieve ondersteuning te geven die gericht is op het verwijderen van conflictsituaties in de aanwezigheid van drugsverslaving, armoede, handicap, enz .;assisteren bij de bevalling en de fysiologische geboorte door de centraliteit en emoties van de vrouw tijdens de bevalling te verbeteren en de natuurlijke evolutiestadia en -tijden te respecteren;de gezonde pasgeborene helpen met bijzondere aandacht voor de postnatale stadia en de bevordering van de communicatie en de voedingskundige band tussen de moeder en het kind;assisteren bij de normale bevalling en een gewenste continuïteit van de zorg voor de vrouw, het verbeteren van de band tussen de moeder en het kind door borstvoeding te ondersteunen en informatie te geven over gebeurtenissen die verband houden met de behoeften van... [-]

Bachelor In De Verpleegkunde

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Rome

UniCamillus 'Degree Course in Nursing Sciences is een 3-jarig programma dat studenten voorbereidt op onzekere contexten zoals die in de uitgestrekte gebieden van het zuidelijke deel van de wereld. [+]

Programma overzicht

UniCamillus 'Degree Course in Nursing Sciences is een 3-jarig programma dat studenten voorbereidt op onzekere contexten zoals die in de uitgestrekte gebieden van het zuidelijke deel van de wereld.

In het bijzonder zullen de afgestudeerden in de verpleegkunde bij UniCamillus in staat zijn om:

de verpleegkundige hulp van de persoon, het gezin en de groep identificeren door de relatieve doelen te formuleren en deze autonoom en verantwoordelijk te beheren;het plannen, beheren en evalueren van de verpleegkundige hulp door respect voor de culturele, etnische, generieke en genderverschillen;de juiste toepassing van diagnostische en therapeutische voorschriften garanderen en de doeltreffendheid verifiëren;deelnemen aan de identificatie van de gezondheidsbehoeften van de persoon en groep en de verpleegkundige hulp integreren in het project van multidisciplinaire behandelingen;de algemene bioethische beginselen kennen, zoals deontologische, wettelijke en medische wetten van het beroep en documenteer de verleende verpleegkundige hulp;de normen kennen van radioprotectie voorzien door de Europese Unie (volgens de inhoud van het wetsdecreet nr. 187 van 26 mei 2000);naast het Italiaans Engels te gebruiken in het vakgebied en voor het uitwisselen van algemene informatie.... [-]

Bachelor In Fysiotherapie

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Rome

UniCamillus 'Degree Cursus in Fysiotherapie is een 3-jarig programma dat studenten voorbereidt op het uitvoeren van preventie-, herstel- en revalidatie-interventies op het gebied van motoriek, hogere corticale functies en viscerale interventies als gevolg van pathologische gebeurtenissen met bijzondere aandacht voor etiologie, congenitaal of verworven trauma's leden in oorlogsgebieden. [+]

Programma overzicht

UniCamillus 'Degree Cursus in Fysiotherapie is een 3-jarig programma dat studenten voorbereidt op het uitvoeren van preventie-, herstel- en revalidatie-interventies op het gebied van motoriek, hogere corticale functies en viscerale interventies als gevolg van pathologische gebeurtenissen met bijzondere aandacht voor etiologie, congenitaal of verworven trauma's leden in oorlogsgebieden.

De kwalificaties uitgegeven door UniCamillus zijn geldig in heel Europa volgens EU-richtlijn n. 2005/36 / CE, maar worden ook in veel andere niet-EU-landen algemeen erkend .

Met betrekking tot de diagnose en voorschriften van de arts en binnen hun competenties kunnen de afgestudeerden in fysiotherapie bij UniCamillus :... [-]


Graad In Geneeskunde En Chirurgie

Campus Voltijd 6 jaar October 2018 Italië Rome

De opleiding Geneeskunde en Chirurgie van UniCamillus is een 6-jarig programma dat de wetenschappelijke basis en de theoretisch praktische behoeften biedt om in de medische wereld te oefenen in overeenstemming met de richtlijnen 75/363 / CEE die de normen hebben gesteld voor de opleiding van artsen in de Europese Unie: afgestudeerden van UniCamillus mogen in de hele Europese Unie werken. [+]

Programma overzicht

De opleiding Geneeskunde en Chirurgie van UniCamillus is een 6-jarig programma dat de wetenschappelijke basis en de theoretisch praktische behoeften biedt om in de medische wereld te oefenen in overeenstemming met de richtlijnen 75/363 / CEE die de normen hebben gesteld voor de opleiding van artsen in de Europese Unie: afgestudeerden van UniCamillus mogen in de hele Europese Unie werken.

Bovendien zullen ze in staat zijn om veel van de tekortkomingen van de gespecialiseerde professionele rollen binnen de zuidelijke delen van de wereld aan te pakken . Sinds 2006 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie het "Task Shifting Project" gelanceerd, dat probeert de onmogelijkheid te bestrijden om een ​​aanvaardbaar antwoord te geven in aanvaardbare tijden vanwege het gebrek aan gezondheidswerkers op alle niveaus. Het heeft de hypothese dat een bepaald aantal activiteiten die meestal gedaan door gespecialiseerde artsen kunnen worden bewaard voor huisartsen.... [-]


Contact

UniCamillus

Website http://www.unicamillus.org