Hirosaki University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

beschrijving

Hirosaki University werd opgericht in het voormalige kasteel stad van Hirosaki in 1949. Het is een nationale universiteit en is gelegen in Aomori Prefecture, gelegen aan de noordkant van het eiland Honshu.

Hirosaki University is een middelgrote universiteit met faculteiten Geesteswetenschappen, Onderwijs, Geneeskunde, Wetenschap & Technologie, en Landbouw & Life Science. Deze vijf faculteiten bestrijken een breed en diep assortiment van undergraduate academische disciplines. De universiteit is ook de thuisbasis van zeven graduate programma's, waaronder de onafhankelijke en interdisciplinaire doctorale opleiding in Regional Studies.

beschrijving
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Japans

Bekijk Health PhD\'s » Bekijk PhD » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

Doctor in de geneeskunde

Campus Voltijd April 2019 Japan Hirosaki

De belangrijkste doelstelling van de graduate opleiding is te leren en onderzoek wetenschappelijke theorie├źn en hun toepassingen op het gebied van de geneeskunde. Het programma beoogt ook bijdragen aan de vooruitgang van de cultuur in het algemeen te maken door het bevorderen van een dieper begrip van de geneeskunde. [+]

Geavanceerde onderwijs en onderzoek in de medische wetenschap

De belangrijkste doelstelling van de graduate opleiding is te leren en onderzoek wetenschappelijke theorie├źn en hun toepassingen op het gebied van de geneeskunde. Het programma beoogt ook bijdragen aan de vooruitgang van de cultuur in het algemeen te maken door het bevorderen van een dieper begrip van de geneeskunde.

Door middel van de cursus, zullen de studenten het lichaam van wetenschappelijke kennis uit te breiden in hun gebied van concentratie hoogontwikkelde onderzoeksvaardigheden, die hen zal voorbereiden onafhankelijk onderzoek werkzaamheden als medische onderzoekers uit te voeren te verkrijgen, en andere zeer gespecialiseerde professionele taken uit te voeren na het afstuderen.... [-]