Lees de Officiële Beschrijving

113607_rsz_adobestock_125022316.jpg

AUT Overzicht

AUT is de eerste particuliere universiteit in het zuiden van Jordanië met een ambitieuze visie om een vooraanstaande universiteit te zijn die de aandacht trekt van studenten en een favoriete keuze is voor studenten uit Jordanië en de regio. De universiteit ligt ongeveer vijftien kilometer ten zuiden van de stad Aqaba op de heuvels, met uitzicht op de Golf van Aqaba op een enorm land van vijfhonderd Km2.

De universiteit ontving de eerste groep studenten in het eerste semester van het academische jaar 2015 \ 2016 in de faculteit van Administratieve en Financiële Wetenschappen en de Faculteit Informatietechnologie. De universiteit werkt voortdurend onder de leiding van haar raad van bestuur, die wordt geleid door Dr. Abd al-Salam AlMajali om nieuwe specialiteiten te ontwikkelen om te voldoen aan de functie-eisen in de regio die de aandacht trekken van studenten uit Jordanië en de regio.

Onze visie

Een vooraanstaande internationale universiteit zijn, onderscheiden in academische en technologische programma's en de uitvoering van wetenschappelijk onderzoek.

Onze missie

AUT doet er alles aan om zijn studenten onderwijs- en leerervaringen van hoge kwaliteit te bieden, door een verscheidenheid aan academische en professionele programma's in te dienen om de persoonlijke, sociale, academische en professionele ontwikkeling van studenten te promoten, naast de bijdrage in de culturele, sociale en en economische ontwikkeling voor de gemeenschap, op een manier die voldoet aan de vereisten van de ontwikkelingsplannen voor de regio Akaba en de aangrenzende gebieden.

Onze doelen

 • Educatieve en leerprogramma's aanbieden in niet-traditionele specialiteiten die vereist zijn door de Jordaanse en regionale arbeidsmarkt.
 • Om afgestudeerden voor te bereiden die in staat zijn om te concurreren, in overeenstemming met de normen en eisen van de internationale arbeidsmarkt.
 • Gespecialiseerd wetenschappelijk onderzoek op het gebied van ondernemen aanmoedigen.
 • Om de gemeenschap te dienen door gespecialiseerd wetenschappelijk en technisch advies te geven en studies te houden.
 • Het sluiten van overeenkomsten en partnerschappen met gespecialiseerde onderzoeksuniversiteiten en -centra.
 • Om relevante sociale problemen en problemen op het gebied van de universiteit aan te pakken.
 • Om afgestudeerden en gekwalificeerde leiders voor te bereiden met de verlichte democratische gedachte die de instellingen van de samenleving ondersteunt.

Onze waarden

 • Ondersteuning van creativiteit en renovatie.
 • Iedereen met respect en rechtvaardigheid behandelen.
 • Permanente inzet voor kwaliteitsverbetering.
 • Beheer van middelen en infrastructuur.
 • Betrokkenheid, sociale verantwoordelijkheid en een schone omgeving.
 • Diversiteit respecteren.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Aqaba University Of Technology

De oprichting van de faculteit voor farmacie aan de Aqaba University Of Technology bekroond met een bacheloropleiding in de farmacie en toegepast studieplan, is de select ... [+]

Kennismaking met de faculteit Farmacie

De oprichting van de faculteit voor farmacie aan de Aqaba University Of Technology bekroond met een bacheloropleiding in de farmacie en toegepast studieplan, is de selectie van gespecialiseerde cursussen om te voldoen aan de speciale toewijzing voor farmaceutische normen voor het onderwijs en afgestudeerden de nodige kennis te geven om het beroep uit te oefenen. een wetenschappelijke en morele. Naast het bieden van een platform voor permanente educatie voor de farmaceutische afgestudeerden van de farmacie in de regio Aqaba en aangrenzende gebieden. Faculteit van apotheek undergraduate-programma voor full-time eisen is het behalen van 162 credit-uren gedurende vijf jaar om theoretische en praktische kennis te verwerven voor de concurrentie op de arbeidsmarkt.... [-]

Jordanië Aqaba
September 2019
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands