Institut Antarabangsa Sains Mantin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De International Institute of Science Mantin (IASM) is KTG specialistische medische wetenschappen arm. Met de focus op medische wetenschappen, IASM is trots op het aanbieden van studenten ongeëvenaarde echte werkervaring op het veeleisende gebied van de verpleegkunde.

Een leven in de verpleegkunde is meer dan alleen een carrière. Het is een verbintenis tot de waarden van de beroepsgroep te handhaven door de zorg voor de armen, het verstrekken van de juiste medische zorg en respect voor de rechten van patiënten en hun families, terwijl de resterende onder kalm onder extreme druk.

Om te slagen in deze veeleisende beroep, een solide basis in de theoretische en praktische kennis is noodzakelijk en essentieel. Hier, aan het Institute of Science Mantin of IASM, we zijn trots op het uitrusten van morgen verpleging afgestudeerden met de nodige vaardigheden en de juiste houding ten opzichte van een carrière in de verpleging te maken in een lonende notitie.

Als een toegewijde verpleging instelling, bieden wij studenten een grondige basis in de principes van de medische professie, terwijl het verstrekken van voldoende mogelijkheden om de theorie in praktijk te brengen door middel van mock scenario's en echte stages. Alle in, een focus op evidence-based verpleegkundige praktijk betekent dat de studenten inzicht in de complexe medische theorie achter hun acties.

Gevestigd in Mantin, Negeri Sembilan, onze campus biedt de perfecte uitvalsbasis voor studenten om kennis en vaardigheden te bevorderen in een veilige en verzorgende omgeving, met lezingen dicht bij de hand en een gunstig studie-omgeving direct buiten hun deur.

Voor de verzorging van studenten op zoek om de sprong te nemen in deze uitdagende wereld, IASM is het begin van een levenslange reis van zelf-ontdekking en verkenning.

IASM streeft ernaar om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van het land door als een voorloper in het verstrekken van de studenten een verpleeghuis opleiding die hen voorbereidt om te slagen zowel binnen als buiten het land.

Ons doel

Adopteer een multidimensionale, participatieve benadering van leren dat de studenten 'intuïtief en praktische vaardigheden ontwikkelt, waardoor de verdieping van inzicht in de materie.

Bieden volop mogelijkheden voor studenten om de theorie te plaatsen in de praktijk door middel van klinische stages en het echte leven scenario's.

In het smeden van wereld-ready afgestudeerden die kan slagen in elke omgeving, IASM streeft naar:

Cultiveren een nieuwsgierig en uitgaande mentaliteit bij studenten door middel van blootstelling aan di Erent culturen en manieren van denken binnen een inclusieve campus setting. Maak een inclusieve en bevorderlijk is voor onderzoek door middel van een positieve, verzorgende campus setting.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Diploma In De Verpleegkunde

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 MaleisiĆ« Mantin

Het programma is ontworpen om de vakkennis van studenten in de verpleegkunde te ontwikkelen, waardoor ze veilige en competente zorg in verschillende zorgomgevingen kunnen bieden. De cursus combineert theoretisch leren in klaslokalen en praktische training in simulatie afdelingen en vaardigheden lab. [+]

Het programma is ontworpen om de vakkennis van studenten in de verpleegkunde te ontwikkelen, waardoor ze veilige en competente zorg in verschillende zorgomgevingen kunnen bieden.

De cursus combineert theoretisch leren in klaslokalen en praktische training in simulatie afdelingen en vaardigheden lab. Daarnaast moeten studenten deelnemen aan praktische stages in deelnemende lokale ziekenhuizen.

De sterke nadruk op verpleegkundige kennis en hands-on training verzekert de competentie van afgestudeerden als Registered Nurses en geeft hen ook het voordeel in de graduate markt.

Het curriculum voor het Diploma in Nursing-programma is gebaseerd op de nationale vereisten van de Maleisische Nursing Board en is volledig goedgekeurd. Een kenmerk van het programma is dat het de student een grote variƫteit aan ervaring biedt op de verschillende gebieden van verpleging.... [-]