International Medical University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving


IMU - De toekomst van betere gezondheidszorg bieden


De International Medical University (IMU) is de eerste en meest gevestigde privé-medische en gezondheidswetenschappen-universiteit in Maleisië met meer dan 24 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. De universiteit is de eerste universiteit in Maleisië die conventionele en complementaire geneeskunde aanbiedt, allemaal onder één dak. Opgericht in 1992 geniet de universiteit een internationale reputatie en biedt ze een hoog niveau van onderwijs op pre-universitair, undergraduate, postuniversitair en doorlopend professioneel ontwikkelingsniveau. De niet-gegradueerde programma's bestaan ​​uit zowel lokale tracks (IMU-graad), als internationale partnertracks (universitair diploma van een partner).


IMU was de eerste pionier in 's werelds eerste Partner Medical School-programma, waardoor een student zijn studie in Maleisië kon beginnen met het behalen en behalen van een diploma aan een internationale universiteit. In de afgelopen 24 jaar is IMU in 1992 uitgegroeid van een medische hogeschool met 5 partneruniversiteiten tot een internationaal erkende instelling voor hoger onderwijs met meer dan 30 universitaire partners van wereldklasse in Australië, Nieuw Zeeland, Canada, de VS, Ierland, China en het VK . Door deze samenwerking heeft IMU de mogelijkheid geboden aan meer dan 3500 studenten om hun graden aan deze prestigieuze universiteiten af ​​te ronden.


De hoofdcampus van IMU bevindt zich in Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Maleisië. Sinds 1999 heeft IMU klinische campussen gevestigd in Seremban en Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Maleisië), evenals Batu Pahat en Kluang (Johor, Maleisië). Momenteel heeft de universiteit meer dan 3.400 studenten in de verschillende programma's, met ongeveer 2.980 studenten in Bukit Jalil, terwijl nog eens 420 op de klinische campussen. IMU heeft ook gastheer gehad voor meer dan 200 internationale studenten uit meer dan 30 landen over de hele wereld.

Tot op heden biedt IMU een pre-universitair programma: Foundation in Science, een reeks niet-gegradueerde programma's in medische en gezondheidswetenschappen: geneeskunde, tandheelkunde, farmacie, farmaceutische chemie, verpleegkunde, voedingswetenschap, voedingsleer met voeding, voeding, psychologie, biomedische wetenschappen , Medische biotechnologie, chiropractie, Chinese geneeskunde en postdoctorale graden: MSc en PhD in medische en gezondheidswetenschappen (door onderzoek), MSc in Public Health, Master of Pharmacy Practice, MSc in analytische en farmaceutische chemie en MSc in Molecular Medicine. IMU's curriculum voor haar niet-gegradueerde programma's is gebenchmarkt met internationale normen en wordt aanvaard door internationale partneruniversiteiten voor de overdracht van credits naar relevante programma's.


Het leermodel van IMU is gebaseerd op zijn kernwaarden, die de ontwikkeling van studenten bevordert tot deskundige en competente professionals in de gezondheidszorg die kritische denkers zijn, reflectief en toch proactief. Het doel is om afgestudeerden in de gezondheidszorg te creëren die zich inzetten voor levenslang leren en doordrongen zijn van een gevoel van goed burgerschap, leiderschap en ethisch gedrag.

In zijn voortdurende zoektocht naar academische excellentie was onderzoek naar een natuurlijke vooruitgang met medisch en gezondheidszorggerelateerd onderzoek, evenals medisch onderwijs als speerpunten. De onderzoeksinspanningen van IMU zullen naar verwachting verder worden verbeterd nu het Instituut voor Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (IRDI) in september 2012 is gelanceerd.

De universiteit heeft in 2010 een grote doorbraak gehad met de start van haar Healthcare Centers, waardoor medewerkers en studenten van IMU patiënten konden ontvangen en behandelen. De Healthcare Centers, die dienen als een onderwijssite voor IMU-studenten, brengen de disciplines van de allopathische (westerse) geneeskunde en die van complementaire en alternatieve geneeskunde samen onder één dak.


Vandaag is IMU een geïntegreerde medische en gezondheidszorginstelling die onderwijs, gezondheidszorg en onderzoek aanbiedt in samenwerking met een aantal van 's werelds meest gerespecteerde personen en universiteiten op het gebied van geneeskunde en gezondheidszorg.


Visie

IMU zal een innovatief mondiaal kenniscentrum zijn op het gebied van leren en onderzoek, een gemeenschap van wetenschappers en professionals ondersteunen die zich inzetten voor de samenleving, de ontwikkeling van studenten bevorderen om hun ware potentieel te bereiken om competente, ethische, zorgzame en vragende burgers en visionaire leiders te worden.

IMU zet zich in voor academische vrijheid en de beginselen van gelijke kansen bij het nastreven en toepassen van kennis, de hoogste normen voor intellectuele, educatieve en onderzoeksproductiviteit; en de oprichting van een lerende organisatie die het individu respecteert.


Educatieve missie

Als onderwijsinstelling is onze missie:

 • De IMU verder versterken als een kenniscentrum voor niet-gegradueerde programma's in de geneeskunde, farmacie en andere gezondheidswetenschappelijke programma's
 • De IMU vestigen als een centrum voor hoger onderwijs dat opleidingen aanbiedt via multidisciplinaire programma's
 • De IMU vestigen als een centrum voor postacademische training en permanente beroepsopleiding
 • Om deskundige en bekwame professionals te trainen met hoge ethische normen die zich zullen inzetten om de kwaliteit van het leven van de gemeenschap te dienen en te verbeteren
 • Om competente professionals op te leiden met het gebruik van innovatieve technologieën van kennis, met name ICT in het leerproces


Kwaliteitsbeleid

We willen een innovatief kenniscentrum zijn op het gebied van leren en onderzoek, en bekwame, zorgzame en ethische professionals produceren die een leven lang leren. We streven naar het bereiken van de hoogste normen voor intellectuele, educatieve en onderzoeksproductiviteit.


8 Learning Outcome Domains

IMU hanteert op resultaten gebaseerde curricula voor al zijn programma's. Dit betekent dat alle afgestudeerden van IMU voldoen aan alle gewenste resultaten die van hem of haar in het programma worden verwacht. Deze resultaten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de afgestudeerde klaar is voor de werkplek. Er zijn acht generieke uitkomstdomeinen die als volgt zijn:

 • Toepassing van de basiswetenschappen bij de uitoefening van het beroep
 • Psychomotorische vaardigheden
 • Familie- en gemeenschapsproblemen in de gezondheidszorg
 • Ziektepreventie en gezondheidsbevordering
 • Communicatie vaardigheden
 • Kritisch denken, probleemoplossend en onderzoek
 • Zelfgestuurd levenslang leren met vaardigheden op het gebied van informatie en middelenbeheer
 • Professionaliteit, ethiek en persoonlijke ontwikkeling

Individuele programma's passen bovenstaande domeinen toe om hun specifieke onderwijsprestaties te ontwikkelen. Deze resultaten zullen alle aspecten van het curriculum aansturen op het gebied van inhoud en organisatie, levering en onderwijsinstellingen, beoordelingen en kwaliteitsactiviteiten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BScs » Bekijk Bachelor » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

BSc (Hons) Chinese Geneeskunde

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Maleisië Kuala Lumpur

Het vierjarige IMU BSc (Hons) in Chinese Geneeskunde-programma benadrukt de integratie van Chinese geneeskunde en westerse medische wetenschappen. Het biedt afgestudeerden met een professioneel instapniveau voor de praktijk van acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde. IMU biedt ook de optie voor overschrijving aan onze partneruniversiteiten in Australië en China. En er zijn elk jaar 2 innames - februari [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Het vierjarige IMU BSc (Hons) in Chinese Geneeskunde-programma benadrukt de integratie van Chinese geneeskunde en westerse medische wetenschappen. Het biedt afgestudeerden met een professioneel instapniveau voor de praktijk van acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde. IMU biedt ook de optie voor overschrijving aan onze partneruniversiteiten in Australië en China. En er zijn elk jaar 2 innames - februari

Chinese geneeskunde is een holistisch medicijn dat bestaat uit gezondheidsbehoud en genezingspraktijken die afkomstig zijn uit China, maar nog steeds in de praktijk van vandaag. IMU is een van de weinige universiteiten in Maleisië die Chinese geneeskunde aanbiedt in een Engels-sprekende omgeving. Het programma wordt in het Engels afgeleverd, wordt indien nodig ondersteund door Mandarijn en wordt door Australië en China geaccepteerd voor overboeking. Beide partneruniversiteiten in Australië en China maken deel uit van het grote onderzoekscentrum voor Chinese onderzoekcentra in de Chinese geneeskunde.... [-]


BSc (Hons) Chiropractie

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Maleisië Kuala Lumpur

Wij zijn de eerste en enige universiteit die het volledige Chiropractische onderwijsprogramma aanbiedt in Maleisië en in heel Zuidoost-Azië. Het programma bestaat uit 4 jaar academische en klinische training. Studenten hebben ook de mogelijkheid om academische studiepunten te ontvangen voor de onderwerpen die ze met succes hebben voltooid in IMU en deze gebruiken voor de voltooiing van hun studie aan de RMIT University in Australië, het Anglo-Europese College van Chiropractic (AECC) of de University of South Wales in de Verenigde Staten. Verenigd Koningkrijk. [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Wij zijn de eerste en enige universiteit die het volledige Chiropractische onderwijsprogramma aanbiedt in Maleisië en in heel Zuidoost-Azië. Het programma bestaat uit 4 jaar academische en klinische training. Studenten hebben ook de mogelijkheid om academische studiepunten te ontvangen voor de onderwerpen die ze met succes hebben voltooid in IMU en deze gebruiken voor de voltooiing van hun studie aan de RMIT University in Australië, het Anglo-Europese College van Chiropractic (AECC) of de University of South Wales in de Verenigde Staten. Verenigd Koningkrijk.... [-]


BSc (Hons) Dieetleer Met Voeding

Campus Voltijd 4 jaar July 2019 Maleisië Kuala Lumpur

Onze vier jaar durende IMU Dietetics with Nutrition-programma is speciaal ontwikkeld voor studenten met een sterke interesse in voedsel, mensen, wetenschap en medicijnen. Je studeert levens- en voedingswetenschappen en onderzoekt de rol van voeding en voeding bij ziektepreventie en -behandeling. Tegelijkertijd bieden we ook de optie voor overboeking aan onze partneruniversiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland. [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Onze vier jaar durende IMU Dietetics with Nutrition-programma is speciaal ontwikkeld voor studenten met een sterke interesse in voedsel, mensen, wetenschap en medicijnen. Je studeert levens- en voedingswetenschappen en onderzoekt de rol van voeding en voeding bij ziektepreventie en -behandeling. Tegelijkertijd bieden we ook de optie voor overboeking aan onze partneruniversiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland.

... [-]

BSc (Hons) Farmaceutische Chemie

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Maleisië Kuala Lumpur

De IMU Pharmaceutical Chemistry is voltooid in 3 jaar (6 semesters) en wordt volledig uitgevoerd op IMU, Maleisië. Het is het eerste programma in Maleisië dat een complete en gespecialiseerde opleiding in farmaceutische chemie biedt. Het curriculum begint met funderingswetenschappen in de vroege fase en strekt zich uit tot de toegepaste kennis en vaardigheden in verband met geneesmiddelenontwikkelingsactiviteiten in de latere fase. Stage en onderzoek zijn essentiële onderdelen van de training in dit programma. Dit programma is geaccrediteerd door de Royal Society of Chemistry, UK. [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

De IMU Pharmaceutical Chemistry is voltooid in 3 jaar (6 semesters) en wordt volledig uitgevoerd op IMU, Maleisië. Het is het eerste programma in Maleisië dat een complete en gespecialiseerde opleiding in farmaceutische chemie biedt. Het curriculum begint met funderingswetenschappen in de vroege fase en strekt zich uit tot de toegepaste kennis en vaardigheden in verband met geneesmiddelenontwikkelingsactiviteiten in de latere fase. Stage en onderzoek zijn essentiële onderdelen van de training in dit programma. Dit programma is geaccrediteerd door de Royal Society of Chemistry, UK.... [-]


BSc (Hons) In De Biomedische Wetenschappen

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Maleisië Kuala Lumpur

Het driejarige programma IMU Biomedical Science legt de nadruk op klinische laboratoriumvaardigheden en menselijke orgaansystemen; een opwindend en dynamisch gebied dat zeer relevant is voor het begrip en de behandeling van ziekten bij de mens. Studenten hebben ook de mogelijkheid om het volledige driejarige programma in IMU te voltooien of een deel van het programma in IMU te studeren en over te dragen aan een van de partners van de universiteit in Australië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Er zijn elk jaar 2 innames - juli en september. [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Het driejarige programma IMU Biomedical Science legt de nadruk op klinische laboratoriumvaardigheden en menselijke orgaansystemen; een opwindend en dynamisch gebied dat zeer relevant is voor het begrip en de behandeling van ziekten bij de mens. Studenten hebben ook de mogelijkheid om het volledige driejarige programma in IMU te voltooien of een deel van het programma in IMU te studeren en over te dragen aan een van de partners van de universiteit in Australië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Er zijn elk jaar 2 innames - juli en september.... [-]


BSc (Hons) Medische Biotechnologie

Campus Voltijd 3 jaar July 2019 Maleisië Kuala Lumpur

Medische biotechnologie is een gevestigde multidisciplinaire medische wetenschap die zowel dierlijke en plantaardige cellen als micro-organismen gebruikt om diagnostische producten, geneesmiddelen of medicijnen en andere medische toepassingen te ontwikkelen om ons in staat te stellen langer en productiever te leven. [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

IMU's 3-jarige medische biotechnologie-opleiding is in lijn met de Maleisische biotechnologie-prioriteiten en is ontwikkeld om te voldoen aan hoge internationale normen en wordt door de Universiteit van Newcastle, Australië geaccepteerd als overschrijving in hun programma.

Medische biotechnologie is een subset van biotechnologie die ons leert hoe we alle levende organismen, met name cellen en celmaterialen, kunnen gebruiken om farmaceutische en diagnostische producten te produceren die ons helpen langer en productiever te leven. Deze major biedt studenten een goed begrip van de kernwetenschappen die ten grondslag liggen biotechnologie voor medische vooruitgang. Het robuuste curriculum van Medische Biotechnologie in IMU leert en bereidt de studenten voor om huidige biotechnologische technieken toe te passen in reële omgevingen, met name tijdens industriële opleidingen in biotechnologiebedrijven, overheidsinstellingen en internationale instellingen.... [-]


Bachelor

Bachelor In De Farmacie (Hons)

Campus Voltijd 4 jaar July 2019 Maleisië Kuala Lumpur

Deze graad biedt je werk in elke apotheek, van de ziekenhuisdienst en de gemeenschapspraktijk tot de farmaceutische industrie. Als apothekersdeskundigen nemen zij een steeds belangrijker rol op zich en zijn zij een cruciaal lid van het geïntegreerde zorgenteam. [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Sinds 2004 leiden en leiden wij apothekersstudenten op. Ons Apotheek-programma is een volledig geaccrediteerde vierjarige apotheekdiploma, met een optie om over te dragen aan onze partneruniversiteiten, namelijk aan de Universiteit van Otago, Nieuw-Zeeland of de Universiteit van Tasmania, Australië.

Deze graad biedt je werk in elke apotheek, van de ziekenhuisdienst en de gemeenschapspraktijk tot de farmaceutische industrie. Als apothekersdeskundigen nemen zij een steeds belangrijker rol op zich en zijn zij een cruciaal lid van het geïntegreerde zorgenteam.... [-]


Bachelor In De Geneeskunde

Campus Voltijd 5 jaar February 2019 Maleisië Kuala Lumpur

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University. Bij IMU heeft u de mogelijkheid om de eerste twee en een half jaar van de graad in IMU te studeren en over te dragen aan een van zijn partneruniversiteiten in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland of Canada voor de voltooiing van het medische programma. Deze internationale partnerschappen betekenen dat het IMU-curriculum is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge internationale normen van deze universiteiten. Studenten die medicijnen studeren in IMU hebben ook de mogelijkheid om het volledige diploma in IMU af te ronden. Het studeren van medicijnen in IMU geeft je ook een Pathway om te trainen en te werken in de Verenigde Staten door de USMLE Stap 1 Voorbereidingscursus op te nemen in het medische curriculum van de IMU over de semesters 1 tot 5. Hiermee hebben onze afgestudeerden een vroege voorbereiding en zijn ze bekwaam om te zitten voor USMLE Stap 1-onderzoek dat een weg baant naar kansen voor verblijf in de Verenigde Staten. [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Bij IMU heeft u de mogelijkheid om de eerste twee en een half jaar van de graad in IMU te studeren en over te dragen aan een van zijn partneruniversiteiten in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland of Canada voor de voltooiing van het medische programma. Deze internationale partnerschappen betekenen dat het IMU-curriculum is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge internationale normen van deze universiteiten. Studenten die medicijnen studeren in IMU hebben ook de mogelijkheid om het volledige diploma in IMU af te ronden.... [-]


Bachelor In De Tandheelkunde

Campus Voltijd 5 jaar February 2019 Maleisië Kuala Lumpur

Het IMU-tandheelkundeprogramma biedt een keuze uit 2 tracks voor studenten. Het eerste nummer wordt gezamenlijk uitgevoerd door de IMU, Maleisië, in samenwerking met Engelstalige overzeese partneruniversiteiten, waarbij studenten de eerste fase doorbrengen in Maleisië en de latere jaren aan een van onze partneruniversiteiten. Na succesvolle voltooiing ontvangen de studenten het diploma van de respectieve partneruniversiteit. De tweede track is bedoeld voor studenten om de volledige 5 jaar van het undergraduate-programma in IMU door te brengen en de Bachelor of Dental Surgery (BDS) -graad te ontvangen van IMU. [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Het IMU-tandheelkundeprogramma biedt een keuze uit 2 tracks voor studenten. Het eerste nummer wordt gezamenlijk uitgevoerd door de IMU, Maleisië, in samenwerking met Engelstalige overzeese partneruniversiteiten, waarbij studenten de eerste fase doorbrengen in Maleisië en de latere jaren aan een van onze partneruniversiteiten. Na succesvolle voltooiing ontvangen de studenten het diploma van de respectieve partneruniversiteit. De tweede track is bedoeld voor studenten om de volledige 5 jaar van het undergraduate-programma in IMU door te brengen en de Bachelor of Dental Surgery (BDS) -graad te ontvangen van IMU.... [-]


Bachelor In De Verpleegkunde (Hons)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Maleisië Kuala Lumpur

De IMU Bachelor of Nursing is een vierjarig full-time programma dat een student voorbereidt om een ​​geregistreerde verpleegster te worden, gekwalificeerd om te oefenen in verschillende settings in de publieke of private gezondheidszorgsector. Na zijn afstuderen met een bachelor in Verpleegkunde, kan de afgestudeerde kiezen om te werken als een geregistreerde verpleegkundige of een geavanceerd diploma na te streven of post basisspecialisatie in moederschap, orthopedische, intensive care verpleegkunde, nierverpleging, PO-verpleegkunde, gemeenschap verpleegkunde, gerontologie verpleegkunde en meer . Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om hun studies verder te zetten op het niveau van meesters en doctoraten (PhD). [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

De IMU Bachelor of Nursing is een vierjarig full-time programma dat een student voorbereidt om een ​​geregistreerde verpleegster te worden, gekwalificeerd om te oefenen in verschillende settings in de publieke of private gezondheidszorgsector. Na zijn afstuderen met een bachelor in Verpleegkunde, kan de afgestudeerde kiezen om te werken als een geregistreerde verpleegkundige of een geavanceerd diploma na te streven of post basisspecialisatie in moederschap, orthopedische, intensive care verpleegkunde, nierverpleging, PO-verpleegkunde, gemeenschap verpleegkunde, gerontologie verpleegkunde en meer . Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om hun studies verder te zetten op het niveau van meesters en doctoraten (PhD).... [-]


Contact
Bezoekadres
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,

Kuala Lumpur, Federaal territorium van Kuala Lumpur, 57000 MY
Social Media
Bezoekadres
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

Seremban, Negeri Sembilan, 70300 MY
Bezoekadres
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

Batu Pahat, Johor, 83000 MY
Bezoekadres
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

Kluang, Johor, 86000 MY