International Medical University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving


IMU - De toekomst van betere gezondheidszorg bieden


De International Medical University (IMU) is de eerste en meest gevestigde privé-medische en gezondheidswetenschappen-universiteit in Maleisië met meer dan 24 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. De universiteit is de eerste universiteit in Maleisië die conventionele en complementaire geneeskunde aanbiedt, allemaal onder één dak. Opgericht in 1992 geniet de universiteit een internationale reputatie en biedt ze een hoog niveau van onderwijs op pre-universitair, undergraduate, postuniversitair en doorlopend professioneel ontwikkelingsniveau. De niet-gegradueerde programma's bestaan ​​uit zowel lokale tracks (IMU-graad), als internationale partnertracks (universitair diploma van een partner).


IMU was de eerste pionier in 's werelds eerste Partner Medical School-programma, waardoor een student zijn studie in Maleisië kon beginnen met het behalen en behalen van een diploma aan een internationale universiteit. In de afgelopen 24 jaar is IMU in 1992 uitgegroeid van een medische hogeschool met 5 partneruniversiteiten tot een internationaal erkende instelling voor hoger onderwijs met meer dan 30 universitaire partners van wereldklasse in Australië, Nieuw Zeeland, Canada, de VS, Ierland, China en het VK . Door deze samenwerking heeft IMU de mogelijkheid geboden aan meer dan 3500 studenten om hun graden aan deze prestigieuze universiteiten af ​​te ronden.


De hoofdcampus van IMU bevindt zich in Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Maleisië. Sinds 1999 heeft IMU klinische campussen gevestigd in Seremban en Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Maleisië), evenals Batu Pahat en Kluang (Johor, Maleisië). Momenteel heeft de universiteit meer dan 3.400 studenten in de verschillende programma's, met ongeveer 2.980 studenten in Bukit Jalil, terwijl nog eens 420 op de klinische campussen. IMU heeft ook gastheer gehad voor meer dan 200 internationale studenten uit meer dan 30 landen over de hele wereld.

Tot op heden biedt IMU een pre-universitair programma: Foundation in Science, een reeks niet-gegradueerde programma's in medische en gezondheidswetenschappen: geneeskunde, tandheelkunde, farmacie, farmaceutische chemie, verpleegkunde, voedingswetenschap, voedingsleer met voeding, voeding, psychologie, biomedische wetenschappen , Medische biotechnologie, chiropractie, Chinese geneeskunde en postdoctorale graden: MSc en PhD in medische en gezondheidswetenschappen (door onderzoek), MSc in Public Health, Master of Pharmacy Practice, MSc in analytische en farmaceutische chemie en MSc in Molecular Medicine. IMU's curriculum voor haar niet-gegradueerde programma's is gebenchmarkt met internationale normen en wordt aanvaard door internationale partneruniversiteiten voor de overdracht van credits naar relevante programma's.


Het leermodel van IMU is gebaseerd op zijn kernwaarden, die de ontwikkeling van studenten bevordert tot deskundige en competente professionals in de gezondheidszorg die kritische denkers zijn, reflectief en toch proactief. Het doel is om afgestudeerden in de gezondheidszorg te creëren die zich inzetten voor levenslang leren en doordrongen zijn van een gevoel van goed burgerschap, leiderschap en ethisch gedrag.

In zijn voortdurende zoektocht naar academische excellentie was onderzoek naar een natuurlijke vooruitgang met medisch en gezondheidszorggerelateerd onderzoek, evenals medisch onderwijs als speerpunten. De onderzoeksinspanningen van IMU zullen naar verwachting verder worden verbeterd nu het Instituut voor Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (IRDI) in september 2012 is gelanceerd.

De universiteit heeft in 2010 een grote doorbraak gehad met de start van haar Healthcare Centers, waardoor medewerkers en studenten van IMU patiënten konden ontvangen en behandelen. De Healthcare Centers, die dienen als een onderwijssite voor IMU-studenten, brengen de disciplines van de allopathische (westerse) geneeskunde en die van complementaire en alternatieve geneeskunde samen onder één dak.


Vandaag is IMU een geïntegreerde medische en gezondheidszorginstelling die onderwijs, gezondheidszorg en onderzoek aanbiedt in samenwerking met een aantal van 's werelds meest gerespecteerde personen en universiteiten op het gebied van geneeskunde en gezondheidszorg.


Visie

IMU zal een innovatief mondiaal kenniscentrum zijn op het gebied van leren en onderzoek, een gemeenschap van wetenschappers en professionals ondersteunen die zich inzetten voor de samenleving, de ontwikkeling van studenten bevorderen om hun ware potentieel te bereiken om competente, ethische, zorgzame en vragende burgers en visionaire leiders te worden.

IMU zet zich in voor academische vrijheid en de beginselen van gelijke kansen bij het nastreven en toepassen van kennis, de hoogste normen voor intellectuele, educatieve en onderzoeksproductiviteit; en de oprichting van een lerende organisatie die het individu respecteert.


Educatieve missie

Als onderwijsinstelling is onze missie:

 • De IMU verder versterken als een kenniscentrum voor niet-gegradueerde programma's in de geneeskunde, farmacie en andere gezondheidswetenschappelijke programma's
 • De IMU vestigen als een centrum voor hoger onderwijs dat opleidingen aanbiedt via multidisciplinaire programma's
 • De IMU vestigen als een centrum voor postacademische training en permanente beroepsopleiding
 • Om deskundige en bekwame professionals te trainen met hoge ethische normen die zich zullen inzetten om de kwaliteit van het leven van de gemeenschap te dienen en te verbeteren
 • Om competente professionals op te leiden met het gebruik van innovatieve technologieën van kennis, met name ICT in het leerproces


Kwaliteitsbeleid

We willen een innovatief kenniscentrum zijn op het gebied van leren en onderzoek, en bekwame, zorgzame en ethische professionals produceren die een leven lang leren. We streven naar het bereiken van de hoogste normen voor intellectuele, educatieve en onderzoeksproductiviteit.


8 Learning Outcome Domains

IMU hanteert op resultaten gebaseerde curricula voor al zijn programma's. Dit betekent dat alle afgestudeerden van IMU voldoen aan alle gewenste resultaten die van hem of haar in het programma worden verwacht. Deze resultaten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de afgestudeerde klaar is voor de werkplek. Er zijn acht generieke uitkomstdomeinen die als volgt zijn:

 • Toepassing van de basiswetenschappen bij de uitoefening van het beroep
 • Psychomotorische vaardigheden
 • Familie- en gemeenschapsproblemen in de gezondheidszorg
 • Ziektepreventie en gezondheidsbevordering
 • Communicatie vaardigheden
 • Kritisch denken, probleemoplossend en onderzoek
 • Zelfgestuurd levenslang leren met vaardigheden op het gebied van informatie en middelenbeheer
 • Professionaliteit, ethiek en persoonlijke ontwikkeling

Individuele programma's passen bovenstaande domeinen toe om hun specifieke onderwijsprestaties te ontwikkelen. Deze resultaten zullen alle aspecten van het curriculum aansturen op het gebied van inhoud en organisatie, levering en onderwijsinstellingen, beoordelingen en kwaliteitsactiviteiten.

Locaties

Kuala Lumpur

Address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,


57000 Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië

Seremban

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

70300 Seremban, Negeri Sembilan, Maleisië

Batu Pahat

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

83000 Batu Pahat, Johor, Maleisië

Kluang

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

86000 Kluang, Johor, Maleisië