Lees de Officiële Beschrijving


IMU - De toekomst van betere gezondheidszorg bieden


De International Medical University (IMU) is de eerste en meest gevestigde privé-medische en gezondheidswetenschappen-universiteit in Maleisië met meer dan 24 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. De universiteit is de eerste universiteit in Maleisië die conventionele en complementaire geneeskunde aanbiedt, allemaal onder één dak. Opgericht in 1992 geniet de universiteit een internationale reputatie en biedt ze een hoog niveau van onderwijs op pre-universitair, undergraduate, postuniversitair en doorlopend professioneel ontwikkelingsniveau. De niet-gegradueerde programma's bestaan ​​uit zowel lokale tracks (IMU-graad), als internationale partnertracks (universitair diploma van een partner).


IMU was de eerste pionier in 's werelds eerste Partner Medical School-programma, waardoor een student zijn studie in Maleisië kon beginnen met het behalen en behalen van een diploma aan een internationale universiteit. In de afgelopen 24 jaar is IMU in 1992 uitgegroeid van een medische hogeschool met 5 partneruniversiteiten tot een internationaal erkende instelling voor hoger onderwijs met meer dan 30 universitaire partners van wereldklasse in Australië, Nieuw Zeeland, Canada, de VS, Ierland, China en het VK . Door deze samenwerking heeft IMU de mogelijkheid geboden aan meer dan 3500 studenten om hun graden aan deze prestigieuze universiteiten af ​​te ronden.


De hoofdcampus van IMU bevindt zich in Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Maleisië. Sinds 1999 heeft IMU klinische campussen gevestigd in Seremban en Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Maleisië), evenals Batu Pahat en Kluang (Johor, Maleisië). Momenteel heeft de universiteit meer dan 3.400 studenten in de verschillende programma's, met ongeveer 2.980 studenten in Bukit Jalil, terwijl nog eens 420 op de klinische campussen. IMU heeft ook gastheer gehad voor meer dan 200 internationale studenten uit meer dan 30 landen over de hele wereld.

Tot op heden biedt IMU een pre-universitair programma: Foundation in Science, een reeks niet-gegradueerde programma's in medische en gezondheidswetenschappen: geneeskunde, tandheelkunde, farmacie, farmaceutische chemie, verpleegkunde, voedingswetenschap, voedingsleer met voeding, voeding, psychologie, biomedische wetenschappen , Medische biotechnologie, chiropractie, Chinese geneeskunde en postdoctorale graden: MSc en PhD in medische en gezondheidswetenschappen (door onderzoek), MSc in Public Health, Master of Pharmacy Practice, MSc in analytische en farmaceutische chemie en MSc in Molecular Medicine. IMU's curriculum voor haar niet-gegradueerde programma's is gebenchmarkt met internationale normen en wordt aanvaard door internationale partneruniversiteiten voor de overdracht van credits naar relevante programma's.


Het leermodel van IMU is gebaseerd op zijn kernwaarden, die de ontwikkeling van studenten bevordert tot deskundige en competente professionals in de gezondheidszorg die kritische denkers zijn, reflectief en toch proactief. Het doel is om afgestudeerden in de gezondheidszorg te creëren die zich inzetten voor levenslang leren en doordrongen zijn van een gevoel van goed burgerschap, leiderschap en ethisch gedrag.

In zijn voortdurende zoektocht naar academische excellentie was onderzoek naar een natuurlijke vooruitgang met medisch en gezondheidszorggerelateerd onderzoek, evenals medisch onderwijs als speerpunten. De onderzoeksinspanningen van IMU zullen naar verwachting verder worden verbeterd nu het Instituut voor Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (IRDI) in september 2012 is gelanceerd.

De universiteit heeft in 2010 een grote doorbraak gehad met de start van haar Healthcare Centers, waardoor medewerkers en studenten van IMU patiënten konden ontvangen en behandelen. De Healthcare Centers, die dienen als een onderwijssite voor IMU-studenten, brengen de disciplines van de allopathische (westerse) geneeskunde en die van complementaire en alternatieve geneeskunde samen onder één dak.


Vandaag is IMU een geïntegreerde medische en gezondheidszorginstelling die onderwijs, gezondheidszorg en onderzoek aanbiedt in samenwerking met een aantal van 's werelds meest gerespecteerde personen en universiteiten op het gebied van geneeskunde en gezondheidszorg.


Visie

IMU zal een innovatief mondiaal kenniscentrum zijn op het gebied van leren en onderzoek, een gemeenschap van wetenschappers en professionals ondersteunen die zich inzetten voor de samenleving, de ontwikkeling van studenten bevorderen om hun ware potentieel te bereiken om competente, ethische, zorgzame en vragende burgers en visionaire leiders te worden.

IMU zet zich in voor academische vrijheid en de beginselen van gelijke kansen bij het nastreven en toepassen van kennis, de hoogste normen voor intellectuele, educatieve en onderzoeksproductiviteit; en de oprichting van een lerende organisatie die het individu respecteert.


Educatieve missie

Als onderwijsinstelling is onze missie:

 • De IMU verder versterken als een kenniscentrum voor niet-gegradueerde programma's in de geneeskunde, farmacie en andere gezondheidswetenschappelijke programma's
 • De IMU vestigen als een centrum voor hoger onderwijs dat opleidingen aanbiedt via multidisciplinaire programma's
 • De IMU vestigen als een centrum voor postacademische training en permanente beroepsopleiding
 • Om deskundige en bekwame professionals te trainen met hoge ethische normen die zich zullen inzetten om de kwaliteit van het leven van de gemeenschap te dienen en te verbeteren
 • Om competente professionals op te leiden met het gebruik van innovatieve technologieën van kennis, met name ICT in het leerproces


Kwaliteitsbeleid

We willen een innovatief kenniscentrum zijn op het gebied van leren en onderzoek, en bekwame, zorgzame en ethische professionals produceren die een leven lang leren. We streven naar het bereiken van de hoogste normen voor intellectuele, educatieve en onderzoeksproductiviteit.


8 Learning Outcome Domains

IMU hanteert op resultaten gebaseerde curricula voor al zijn programma's. Dit betekent dat alle afgestudeerden van IMU voldoen aan alle gewenste resultaten die van hem of haar in het programma worden verwacht. Deze resultaten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de afgestudeerde klaar is voor de werkplek. Er zijn acht generieke uitkomstdomeinen die als volgt zijn:

 • Toepassing van de basiswetenschappen bij de uitoefening van het beroep
 • Psychomotorische vaardigheden
 • Familie- en gemeenschapsproblemen in de gezondheidszorg
 • Ziektepreventie en gezondheidsbevordering
 • Communicatie vaardigheden
 • Kritisch denken, probleemoplossend en onderzoek
 • Zelfgestuurd levenslang leren met vaardigheden op het gebied van informatie en middelenbeheer
 • Professionaliteit, ethiek en persoonlijke ontwikkeling

Individuele programma's passen bovenstaande domeinen toe om hun specifieke onderwijsprestaties te ontwikkelen. Deze resultaten zullen alle aspecten van het curriculum aansturen op het gebied van inhoud en organisatie, levering en onderwijsinstellingen, beoordelingen en kwaliteitsactiviteiten.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

International Medical University

Het vierjarige IMU BSc (Hons) in Chinese Geneeskunde-programma benadrukt de integratie van Chinese geneeskunde en westerse medische wetenschappen. Het biedt afgestudeerde ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Het vierjarige IMU BSc (Hons) in Chinese Geneeskunde-programma benadrukt de integratie van Chinese geneeskunde en westerse medische wetenschappen. Het biedt afgestudeerden met een professioneel instapniveau voor de praktijk van acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde. IMU biedt ook de optie voor overschrijving aan onze partneruniversiteiten in Australië en China. En er zijn elk jaar 2 innames - februari

Chinese geneeskunde is een holistisch medicijn dat bestaat uit gezondheidsbehoud en genezingspraktijken die afkomstig zijn uit China, maar nog steeds in de praktijk van vandaag. IMU is een van de weinige universiteiten in Maleisië die Chinese geneeskunde aanbiedt in een Engels-sprekende omgeving. Het programma wordt in het Engels afgeleverd, wordt indien nodig ondersteund door Mandarijn en wordt door Australië en China geaccepteerd voor overboeking. Beide partneruniversiteiten in Australië en China maken deel uit van het grote onderzoekscentrum voor Chinese onderzoekcentra in de Chinese geneeskunde.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

Wij zijn de eerste en enige universiteit die het volledige Chiropractische onderwijsprogramma aanbiedt in Maleisië en in heel Zuidoost-Azië. Het programma bestaat uit 4 j ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Wij zijn de eerste en enige universiteit die het volledige Chiropractische onderwijsprogramma aanbiedt in Maleisië en in heel Zuidoost-Azië. Het programma bestaat uit 4 jaar academische en klinische training. Studenten hebben ook de mogelijkheid om academische studiepunten te ontvangen voor de onderwerpen die ze met succes hebben voltooid in IMU en deze gebruiken voor de voltooiing van hun studie aan de RMIT University in Australië, het Anglo-Europese College van Chiropractic (AECC) of de University of South Wales in de Verenigde Staten. Verenigd Koningkrijk.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

Onze vier jaar durende IMU Dietetics with Nutrition-programma is speciaal ontwikkeld voor studenten met een sterke interesse in voedsel, mensen, wetenschap en medicijnen. ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Onze vier jaar durende IMU Dietetics with Nutrition-programma is speciaal ontwikkeld voor studenten met een sterke interesse in voedsel, mensen, wetenschap en medicijnen. Je studeert levens- en voedingswetenschappen en onderzoekt de rol van voeding en voeding bij ziektepreventie en -behandeling. Tegelijkertijd bieden we ook de optie voor overboeking aan onze partneruniversiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland.

... [-]
Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

De IMU Pharmaceutical Chemistry is voltooid in 3 jaar (6 semesters) en wordt volledig uitgevoerd op IMU, Maleisië. Het is het eerste programma in Maleisië dat een complet ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

De IMU Pharmaceutical Chemistry is voltooid in 3 jaar (6 semesters) en wordt volledig uitgevoerd op IMU, Maleisië. Het is het eerste programma in Maleisië dat een complete en gespecialiseerde opleiding in farmaceutische chemie biedt. Het curriculum begint met funderingswetenschappen in de vroege fase en strekt zich uit tot de toegepaste kennis en vaardigheden in verband met geneesmiddelenontwikkelingsactiviteiten in de latere fase. Stage en onderzoek zijn essentiële onderdelen van de training in dit programma. Dit programma is geaccrediteerd door de Royal Society of Chemistry, UK.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

Het driejarige programma IMU Biomedical Science legt de nadruk op klinische laboratoriumvaardigheden en menselijke orgaansystemen; een opwindend en dynamisch gebied dat z ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Het driejarige programma IMU Biomedical Science legt de nadruk op klinische laboratoriumvaardigheden en menselijke orgaansystemen; een opwindend en dynamisch gebied dat zeer relevant is voor het begrip en de behandeling van ziekten bij de mens. Studenten hebben ook de mogelijkheid om het volledige driejarige programma in IMU te voltooien of een deel van het programma in IMU te studeren en over te dragen aan een van de partners van de universiteit in Australië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Er zijn elk jaar 2 innames - juli en september.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

Medische biotechnologie is een gevestigde multidisciplinaire medische wetenschap die zowel dierlijke en plantaardige cellen als micro-organismen gebruikt om diagnostische ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

IMU's 3-jarige medische biotechnologie-opleiding is in lijn met de Maleisische biotechnologie-prioriteiten en is ontwikkeld om te voldoen aan hoge internationale normen en wordt door de Universiteit van Newcastle, Australië geaccepteerd als overschrijving in hun programma.

Medische biotechnologie is een subset van biotechnologie die ons leert hoe we alle levende organismen, met name cellen en celmaterialen, kunnen gebruiken om farmaceutische en diagnostische producten te produceren die ons helpen langer en productiever te leven. Deze major biedt studenten een goed begrip van de kernwetenschappen die ten grondslag liggen biotechnologie voor medische vooruitgang. Het robuuste curriculum van Medische Biotechnologie in IMU leert en bereidt de studenten voor om huidige biotechnologische technieken toe te passen in reële omgevingen, met name tijdens industriële opleidingen in biotechnologiebedrijven, overheidsinstellingen en internationale instellingen.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

International Medical University

Deze graad biedt je werk in elke apotheek, van de ziekenhuisdienst en de gemeenschapspraktijk tot de farmaceutische industrie. Als apothekersdeskundigen nemen zij een ste ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Sinds 2004 leiden en leiden wij apothekersstudenten op. Ons Apotheek-programma is een volledig geaccrediteerde vierjarige apotheekdiploma, met een optie om over te dragen aan onze partneruniversiteiten, namelijk aan de Universiteit van Otago, Nieuw-Zeeland of de Universiteit van Tasmania, Australië.

Deze graad biedt je werk in elke apotheek, van de ziekenhuisdienst en de gemeenschapspraktijk tot de farmaceutische industrie. Als apothekersdeskundigen nemen zij een steeds belangrijker rol op zich en zijn zij een cruciaal lid van het geïntegreerde zorgenteam.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezond ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Bij IMU heeft u de mogelijkheid om de eerste twee en een half jaar van de graad in IMU te studeren en over te dragen aan een van zijn partneruniversiteiten in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland of Canada voor de voltooiing van het medische programma. Deze internationale partnerschappen betekenen dat het IMU-curriculum is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge internationale normen van deze universiteiten. Studenten die medicijnen studeren in IMU hebben ook de mogelijkheid om het volledige diploma in IMU af te ronden.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

Het IMU-tandheelkundeprogramma biedt een keuze uit 2 tracks voor studenten. Het eerste nummer wordt gezamenlijk uitgevoerd door de IMU, Maleisië, in samenwerking met Enge ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

Het IMU-tandheelkundeprogramma biedt een keuze uit 2 tracks voor studenten. Het eerste nummer wordt gezamenlijk uitgevoerd door de IMU, Maleisië, in samenwerking met Engelstalige overzeese partneruniversiteiten, waarbij studenten de eerste fase doorbrengen in Maleisië en de latere jaren aan een van onze partneruniversiteiten. Na succesvolle voltooiing ontvangen de studenten het diploma van de respectieve partneruniversiteit. De tweede track is bedoeld voor studenten om de volledige 5 jaar van het undergraduate-programma in IMU door te brengen en de Bachelor of Dental Surgery (BDS) -graad te ontvangen van IMU.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

De IMU Bachelor of Nursing is een vierjarig full-time programma dat een student voorbereidt om een ​​geregistreerde verpleegster te worden, gekwalificeerd om te oefenen i ... [+]

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.

De IMU Bachelor of Nursing is een vierjarig full-time programma dat een student voorbereidt om een ​​geregistreerde verpleegster te worden, gekwalificeerd om te oefenen in verschillende settings in de publieke of private gezondheidszorgsector. Na zijn afstuderen met een bachelor in Verpleegkunde, kan de afgestudeerde kiezen om te werken als een geregistreerde verpleegkundige of een geavanceerd diploma na te streven of post basisspecialisatie in moederschap, orthopedische, intensive care verpleegkunde, nierverpleging, PO-verpleegkunde, gemeenschap verpleegkunde, gerontologie verpleegkunde en meer . Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om hun studies verder te zetten op het niveau van meesters en doctoraten (PhD).... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

International Medical University

De IMU Master of Science graad in Analytische en Farmaceutische Chemie is geschikt voor afgestudeerden met een diploma in de chemie, farmacie of aanverwante disciplines e ... [+]

De IMU Master of Science graad in Analytische en Farmaceutische Chemie is geschikt voor afgestudeerden met een diploma in de chemie, farmacie of aanverwante disciplines en is gericht op recent afgestudeerden of die in de huidige werkgelegenheid in de farmaceutische of chemisch gerelateerde industrieën.

De cursus biedt afgestudeerden de mogelijkheid om hun bestaande kennis en inzichten op het gebied van medicijnontdekking, medicijnontwerp, geneesmiddelenontwikkeling, farmaceutische microbiologie, productcommercialisering, de biotechnologiemarkt, huidige trends in farmaceutische technologie, geavanceerd analytisch onderzoek, hun bestaande kennis en inzichten aan te scherpen, uit te breiden en te vergroten. chemie, scheidingstechnieken, onderzoeksmethodologie, schrijfvaardigheid, groene chemie, kwaliteitsbeheer, natuurlijke producten en de regelgevende omgeving.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

De IMU MSc in Molecular Medicine is bedoeld voor afgestudeerden in de exacte wetenschappen en geneeskunde op zoek naar geavanceerde training in moleculair en ziektegerich ... [+]

Moleculaire geneeskunde is erkend als een belangrijk gericht gebied van hedendaags medisch onderzoek en heeft een recente doorbraak in ziektediagnostiek, -management en -behandelingen mogelijk gemaakt. Het is bijvoorbeeld nu mogelijk om meerdere metabolieten en toxines afgeleid van geneesmiddelen op basis van interomics-aanpak op te helderen, zeer specifieke en geïndividualiseerde behandelingen te ontwerpen via genomics-screening, bio-informatica en chemo-informatica en de biologische beschikbaarheid van nieuwe geneesmiddelen te verbeteren door gebruik te maken van nano-toediening.

De IMU MSc in Molecular Medicine is bedoeld voor afgestudeerden in de exacte wetenschappen en geneeskunde op zoek naar geavanceerde training in moleculair en ziektegericht onderzoek. Dit programma heeft tot doel een uitzonderlijk curriculum te bieden om studenten vaardigheden aan te leren die voldoen aan de hoogste eisen en verwachtingen van wetenschappelijke strengheid. Het curriculum is innovatief en is gebaseerd op de expertise van onze wereldberoemde faculteit die ook gepassioneerde onderzoekers zijn. Kernmodules presenteren de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in moleculaire geneeskunde die worden geleverd door middel van innovatieve andragogie. Studenten zullen de rol waarderen van eenvoudige en complexe moleculen in menselijke ziekten en de manieren waarop systeembiologie, computationele biologie en chemische genetica onderzoekstrategieën en -methodologie hebben getransformeerd in stamceltechnologie en -therapie, medicijnontwerp en -ontwikkeling evenals medisch en klinisch onderzoek .... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
International Medical University

De cursus biedt studenten uit een breed scala van gezondheids- en aanverwante professionele achtergronden de kennis en vaardigheden in de volksgezondheidswetenschappen en ... [+]

Volksgezondheid is de kunst en wetenschap van het voorkomen van ziekte, het verlengen van het leven en het bevorderen van de gezondheid. Volksgezondheid houdt zich niet alleen bezig met het behoud van gezondheid door het verminderen of elimineren van ziekterisico's en gevaren voor de gezondheid van het milieu, het verbeteren van sociale omstandigheden, en het aanmoedigen van gezond gedrag en levensstijlen, maar omvat ook de distributie en het optimale beheer van gezondheidszorgdiensten.

De cursus biedt studenten uit een breed scala van gezondheids- en aanverwante professionele achtergronden de kennis en vaardigheden in de volksgezondheidswetenschappen en aanverwante disciplines waardoor ze effectiever bijdragen aan hun gezondheidszorg.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

International Medical University

De IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) Postdoctorale opleiding biedt de afgestudeerde apothekers de kans om in hun opleidingsbehoeften als moderne apotheker in de eerst ... [+]

De IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) Postdoctorale opleiding biedt de afgestudeerde apothekers de kans om in hun opleidingsbehoeften als moderne apotheker in de eerste lijn te voorzien. Het MPP-programma aangeboden door IMU is uniek en de eerste in zijn soort aangeboden door een Maleisische particuliere instelling aan zowel lokale als internationale studenten.

Er zijn drie specialisaties in de Farmacie Praktijk namelijk:

Klinische apotheeksociaalApotheek management

Deze masteropleiding zal de afgestudeerden beter uitrusten met de fundamentele kennis en vaardigheden om hun carrièrekansen als klinisch of adviserend apotheker op het gebied van klinische farmacie of sociale vaardigheden te verbeteren.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,

Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, 57000 MY
Social Media
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

Seremban, Negeri Sembilan, 70300 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

Batu Pahat, Johor, 83000 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

Kluang, Johor, 86000 MY