Lees de Officiële Beschrijving

Melaka Manipal Medical College (MMMC) is een gerenommeerde particuliere medische instelling met een kenmerk van academische excellentie en een benijdenswaardige reputatie op het gebied van kwalitatief hoogstaand medisch onderwijs. De medische en tandheelkundige programma's bij MMMC worden uitgevoerd in samenwerking met de gewaardeerde Manipal University, India (voorheen bekend als de Manipal Academie voor Hoger Onderwijs), opgericht in juli 1993, toen haar professionele hogescholen de status van universiteit kregen, waardoor het het eerste instituut in de particuliere sector was. sector die door de regering van India als een veronderstelde universiteit moet worden erkend.

MMMC zet zich in voor het aanbieden van een curriculum dat verschillende leermogelijkheden biedt. Studenten ontwikkelen een breed scala aan kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn om de geneeskunde te beoefenen. Een goed gepland, zeer effectief curriculum onderwezen door toegewijde faculteitsleden, legt de nadruk op de correlatie tussen basiswetenschap en klinische wetenschappelijke opleiding. Bij MMMC is de toewijding tot uitmuntendheid een die is geïnspireerd door het leven en wordt getemperd door ethische service aan de natie en de mensheid.

MMMC is de voorkeursinstelling omdat studenten het beste van twee werelden verwerven op het gebied van medische educatie en gezondheidszorg door:

 • Uitstekend technisch en professioneel onderwijs
 • Gekwalificeerde, ervaren en toegewijde docenten en personeel
 • De tijd doorgebracht in India die de student een sterke blootstelling geeft aan de basiswetenschappen en morbiditeitspatronen gerelateerd aan de sociaaleconomische status en culturele praktijken van een ander land
 • Wonen op een multidisciplinaire universiteitscampus in Manipal, en de student een unieke cross-culturele ervaring geven en vertrouwen en onafhankelijkheid opbouwen
 • Een onderdeel worden van een gewaardeerd onderwijssysteem met een internationale reputatie en wereldwijde alumni
 • De klinische fase werd uitgevoerd in overheidsziekenhuizen in Maleisië, waar de studenten werken met patiënten en personeel met een verschillende etnische achtergrond die vergelijkbaar is met die van henzelf. Dit maakt effectieve communicatie en rapportage en naadloze fusie mogelijk in het Maleisische zorgsysteem.
 • MBBS en BDS-graad erkend door de Maleisische Medische Raad, WHO en IMED
 • De studenten voorbereiden op wereldwijde competitie.
 • Kwaliteit en betaalbaar onderwijs
 • Moderne, speciaal gebouwde academische faciliteiten en een goed gevuld informatiecentrum
 • Opzettelijk gebouwd gebouw met tien verdiepingen voor BDS-programma's, tandheelkundige klinieken en andere faciliteiten.
 • Goede leer- en leerfaciliteiten
 • Een breed scala aan recreatieve voorzieningen
 • Studentgericht onderwijs
 • Goede hostelaccommodatie
 • Dynamische academische ervaring

Wij brengen het beste van beide werelden!

Dit is de enige reden waarom we anders zijn dan anderen.

Pre-klinische training aan Manipal University (onze Manipal Campus) zal ervoor zorgen dat onze student het BESTE theorie-onderdeel van Geneeskunde (MBBS) en Tandheelkunde (BDS) -onderwijs ontvangt. Deze uitstekende theorie-kennis zal zeer nuttig zijn als ze terugkomen naar Melaka Campus voor de volgende fase van hun training. Geen enkele andere plaats op aarde kan betere faciliteiten bieden om kennis op te doen over menselijke anatomie, fysiologie, biochemie, farmacologie, pathologie, microbiologie en forensische geneeskunde en klinische vaardigheden zoals Manipal University.

"Het is sneller om vaardigheid te begrijpen (praktisch), als je weet waarom je het doet (theorie)"

Klinische training op Melaka Campus aan de andere kant, zal onze student voorzien van de nieuwste klinische vaardigheden die essentieel zijn om de beste arts of tandarts te worden. Studenten leren door middel van rotatie alle disciplines in de geneeskunde en tandheelkunde. Onze MBBS-studenten werden naar het plaatselijke (Maleisische) overheidsziekenhuis gestuurd voor training, terwijl onze BDS-student in onze eigen tandheelkundige kliniek (op campusgebied) studeert om hun vaardigheden te verbeteren.

"We zijn gericht op het produceren van de beste arts en tandarts!

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Melaka-Manipal Medical College

De vijf jaar Bachelor of Dental Surgery (BDS) -programma wordt uitgevoerd in Manipal campus, India voor Fase I en Melaka campus, Maleisië voor fase II. De inspanning is ... [+]

Inleiding tot het BDS-programma

De vijf jaar Bachelor of Dental Surgery (BDS) -programma wordt uitgevoerd in Manipal campus, India voor Fase I en Melaka campus, Maleisië voor fase II. De inspanning is een waarheidsgetrouwe weerspiegeling van de Manipal-visie in het koesteren van studenten met torenhoge persoonlijkheden en het versterken van het op waarde gebaseerde onderwijs van Manipal.

Inzicht in het belang van het koppelen van cultuur, kennis, humanitaire activiteiten en professionalisme, het BDS-programma is ontworpen om studenten te laten profiteren van beide landen om uitmuntendheid in de academische wereld en gezondheid te stimuleren.

De Faculteit der Tandheelkunde (FOD) neemt het traditionele curriculum over als de benadering van onderwijsleer. ... [-]

Maleisië Malakka
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Melaka-Manipal Medical College

Fase I (Manipal Campus, India) 2,5 jaar preklinisch onderzoek ... [+]

Overzicht Fase I

Lijst van afdelingen tijdens fase I (Manipal Campus)

Afdeling Anatomie

Het Department of Anatomy is de grootste afdeling in de instelling en richt zich op het bieden van een goede leeromgeving voor medisch afgestudeerde studenten.

Afdeling Biochemie

De afdeling Biochemie levert een belangrijke bijdrage aan het geven van voorlichting over biochemie en helpt de risicofactoren voor de ontwikkeling van multifactoriële ziekten zoals diabetes mellitus of een hartinfarct te beoordelen.

Afdeling Microbiologie

De afdeling Microbiologie van Melaka Manipal Medical College biedt een studieprogramma voor de tweedejaars medische studenten om kennis en vaardigheden te bieden in infectieziekten en immunologie die essentieel zijn voor de beoefening van de geneeskunde.... [-]

Maleisië Malakka
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands