Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gerangschikt als derde in het VK voor Geneeskunde (Guardian University Guide 2018)

Queen Mary University van Londen (QMUL), een universiteit van de Russell Group in het VK, heeft een medische campus geopend in Malta, Europa. We accepteren aanvragen voor inschrijving voor september 2018 en onze deadline voor aanmelding is 30 juni 2018 . Wij bieden aan:

  • Een vijfjarig Medicine MBBS Malta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) undergraduate-programma.

Beurzen zullen beschikbaar zijn in 2018 voor inzending 2018/19.

Het programma wordt gegeven door Barts en The London School of Medicine and Dentistry, een toonaangevende Britse medische school die een faculteit is van QMUL. Barts en The London werd gevormd uit het oudste ziekenhuis van Europa, St Bartholomew's (bekend als 'Barts') dat werd gesticht in 1123, en Engeland's eerste medische school, The London, die in 1785 werd geopend.

Dit geneeskundeprogramma volgt hetzelfde kerncurriculum als het QMUL-programma dat in Londen wordt gegeven en je wordt op Malta onderwezen door personeel van QMUL en door lokale clinici die door de school zijn opgeleid.

Over Malta

Het programma is gebaseerd op Gozo, een van de drie eilanden die deel uitmaken van de Republiek Malta. Malta heeft een duizelingwekkende geschiedenis, die 7000 jaar beslaat: de eilanden hebben drie UNESCO-werelderfgoedlocaties (inclusief de hele Maltese hoofdstad Valletta). Meer recentelijk heb je Malta misschien op tv gezien: de eilanden bieden een aantal van de verbluffende locaties voor Game of Thrones.

Collegegeld

35.000 euro per jaar

Aanmeldingsprocedure

Kandidaten zijn rechtstreeks van toepassing op de universiteit , niet via het standaard aanvraagsysteem van het Verenigd Koninkrijk, UCAS.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in de geneeskunde, Bachelor in de chirurgie (MBBS)

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Malta Victoria

Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van de medische kennis, klinische vaardigheden en professionele attitudes die nodig zijn om een ​​competente Foundation Year (FY1) Doctor te worden. [+]

Queen Mary University of London (QMUL) biedt een vijfjarig Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS) -programma aan op de mediterrane eilanden van de Maltese Republiek. De MBBS wordt gegeven door Barts en The London School of Medicine and Dentistry, een faculteit van QMUL, een lid van de Russell Group van toonaangevende, door onderzoek geleide Britse universiteiten.

Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van de medische kennis, klinische vaardigheden en professionele attitudes die nodig zijn om een ​​competente Foundation Year (FY1) Doctor te worden. Ons spiraalcurriculum wordt gegeven in een reeks modules die gebaseerd zijn op lichaamssystemen die op hun beurt verschillende wetenschappelijke en medische thema's omvatten. Het programma is hetzelfde als het MBBS London-programma in termen van het kerncurriculum, een methode van levering en selectiecriteria.... [-]


Videos

Study undergraduate medicine in Malta with a top UK medical school

Contact

Adres Sir M.A. Refalo Sixth Form Fortunato Mizzi Street, Victoria, Gozo
Victoria, Malta

Adres Garrod Building, Turner Street, Whitechapel
E1 2AD Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoon undefined