Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gerangschikt in 2 in het Verenigd Koninkrijk voor Geneeskunde (Guardian University Guide 2017)

Queen Mary University of London (qMaal), een universiteit Russell Group in het Verenigd Koninkrijk heeft zijn eerste overzeese medische campus geopend in Malta, Europa. We zijn nu het accepteren van september 2017 binnenkomst en onze deadline is 1 mei 2017. We zijn het aanbieden van twee medische programma's:

  • Een vijf-jaar Medicine MBBS Malta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) bacheloropleiding.
  • Een Medicine Foundation programma van één jaar (Certificate in Clinical Foundation Studies Malta) geschikt voor elke student uit een land waar het onderwijs eindigt op gelijkwaardig niveau van 12 jaar (16-17) in het Verenigd Koninkrijk. Dit programma, indien succesvol afgerond, zullen de studenten in staat om vooruitgang te boeken op het bovenstaande Medicine MBBS.

De programma's zullen worden gegeven door Barts en de London School of Medicine en Tandheelkunde, een toonaangevende Britse Medical School, die een vermogen van qMaal. Barts en The London werd gevormd uit het oudste ziekenhuis in Europa, St Bartholomew's (bekend als 'Barts'), die werd opgericht in 1123, en Engeland de eerste medische school, The London, dat in 1785 geopend.

Beide medicijnen programma's volgen dezelfde basisvorming als de qMaal programma onderwezen in Londen en je zult in Malta worden gegeven door medewerkers van qMaal evenals lokale artsen opgeleid door de school. De Malta-programma's hebben een speciale onderwijsgebouw en een state-of-the-art anatomie-centrum op de Gozo Campus die naast de Gozo General Hospital. U vindt de Barts en The London geneeskunde undergraduate ervaring terwijl het leven in de Middellandse Zee te krijgen. Het is een geweldige plek om medicijnen te studeren in het buitenland.

over Malta

Het programma zal gebaseerd zijn op Gozo, een van de drie eilanden die deel uitmaken van de Republiek Malta. Malta heeft een schitterende geschiedenis, verspreid over 7000 jaar: de eilanden hebben drie UNESCO World Heritage sites (met inbegrip van de gehele Maltese hoofdstad Valletta). Meer recent, zou je Malta hebben gezien op TV: de eilanden bieden een aantal van de prachtige locaties voor Game of Thrones.

Collegegeld

35.000 euro per jaar

Application Process

kandidaten van toepassing direct naar de universiteit, Niet door middel van standaard applicatie het Britse systeem, UCAS.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In De Geneeskunde, Bachelor In De Operatie (mbbs)

Campus Voltijd 5 jaar September 2018 Malta Glen

[+]

[-]

Videos

Study undergraduate medicine in Malta with a top UK medical school

Contact
Bezoekadres
Valletta, MT
Social Media
Bezoekadres
Garrod Building, Turner Street, Whitechapel
London, Engeland, E1 2AD GB