United Campus of Malta

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

UCM bronnen voor wereldwijde innovatieve leerbenaderingen, herinterpreteert en biedt deze aan studenten die ernaar streven deel uit te maken van de nieuwe internationale baantrends.

We betrekken internationale zakelijke professionals en pioniers bij de meest innovatieve, interdisciplinaire onderwijstechnieken om de hoogste leerstandaard te verzekeren.

UCM maakt gebruik van bijna twintig jaar academische ervaring in Zwitserland, waar de campus is gevestigd.

UCM is geaccrediteerd door de nationale commissie voor hoger en voortgezet onderwijs met het licentienummer. 2015-011. *

Visie

UCM, een boutique educatieve leverancier, richt zich op de nieuwste trends, niches en behoeften van de arbeidsmarkt, waardoor UCM snel zijn onderwijsmethoden en -cursussen kan ontwikkelen om in lijn te zijn met de huidige tijd. UCM is trots op een flexibele, flexibele academische structuur, die een meerwaarde biedt voor studenten.

UCM implementeert de visie van oprichter Prof. Paolo Sotgiu, door zich te concentreren op het algehele welzijn van elke student, zijn emotionele, intellectuele, academische en sociale zelf. UCM legt daarom de nadruk op onderwijsmethoden en educatieve omgevingen die rijke leergemeenschappen creëren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans
  • Frans

Bekijk Master » Bekijk BBA's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Masters In Clinical Dentistry (MClinDent) Orthodontie

Campus Deeltijd 4 jaar September 2018 Malta San Ġiljan

De cursus duurt vier jaar, op een part-time basis, en leidt tot een Masters diploma. [+]

Overzicht

De cursus duurt vier jaar, op een part-time basis, en leidt tot een Masters diploma.

De cursus combineert lezingen en onderzoek met verplichte klinische trainingsmodules. De laatste zal worden begeleid door een orthodontische specialist, meestal geaccrediteerd door het Europese College van Orthodontie.

Onderwerpen worden gegeven door middel van groepssessies, seminars praktische training van vaardigheden en door studenten geleide verbeteringssessies.

Hoorcolleges worden 2 weken om de 4 maanden gehouden in Malta 40 uur klinische praktijk elk semester voor het eerste jaar, 50 uur voor het tweede jaar en 60 uur voor het derde jaar.

De Masters-graad stelt u in staat om... [-]


Videos

Why study Criminology? (IT lang)

Contact

Adres Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
San Ġiljan, Malta