Elevate Health

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Elevate Health biedt een uitgebreide reeks van online medische cursussen voor onderzoekers en professionals in de gezondheidszorg. De cursussen kunnen uitsluitend worden bestudeerd online, of als onderdeel van een gemengde plan dat face-to-face sessies in aanvulling beschikt over afstandsonderwijs. Maar u kiezen voor een studie, doet u dat op uw eigen, waar u ook bent in de wereld - alles wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Elevate biedt meer dan online leermogelijkheden; Het is een interactieve portal dat de wereldwijde gezondheidswerkers in staat stelt om online te ontmoeten om kennis te delen, ideeën te onderzoeken en te analyseren nieuwe wetenschap. Dit betekent dat wanneer u uw online gezondheid cursussen hebt voltooid, zult u niet alleen een internationaal erkend diploma van de Universiteit Utrecht ontvangen - gerangschikt # 1 in Nederland en # 46 in de wereld, maar ook een netwerk van collega's die u kunt een beroep doen op als u het ontwikkelen van uw carrière professioneel.

Ons doel is om kennis en begrip van gezondheidswetenschappen te verhogen onder professionals in de gezondheidszorg en medische onderzoekers. Op die manier hopen we om de algehele welzijn te verbeteren en de verschillen in normen van de medische zorg tussen de landen te verminderen.

Waar staan ​​we voor?

√ E-learning deskundigheid

Onze in-house team van e-learning ontwikkelaars zijn experts in e-learning. We hebben een sterke en gezonde online onderwijs filosofie en praktijk, met een persoonlijke benadering van het leren, een focus op interactie en we bieden continue onderwijsondersteuning in de loop.

√ Focus op de medische sector

Wij richten ons uitsluitend op de medische (onderzoeks) sector. Dit heeft ons in staat om relevante kennis op dit gebied te ontwikkelen. Het heeft ook konden we een uitgebreid internationaal academisch netwerk op te bouwen. Als zodanig, we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de uitdagingen van onze partners worden geconfronteerd.

√ Het verstrekken van een betere toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg wereldwijd

Elevate Health is niet zomaar een leverancier van online medisch onderwijs. Sterker nog, we zijn een sociale onderneming, gericht op betere toegang tot onderwijs in de gezondheidszorg over de hele wereld te voorzien - met als doel om meer mensen wereldwijd in staat stellen om toegang te krijgen tot een goede kwaliteit van medische zorg.

Hoe Het Werkt

√ kiezen van een cursus

Elevate biedt couses in een brede waaier van onderwerpen. Blader door de loop-sectie van deze website voor meer informatie over de verschillende cursussen die wij aanbieden.

√ Validatie

Na uw aanvraag om in te schrijven ontvangen, zal Elevate controleren of u voldoet aan de cursus toelatingseisen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw plaats te ontvangen.

√ bestuderen

U vindt onze online leeromgeving te gebruiken in je studie. Deze portal geeft u de kans om te communiceren met uw collega's en toegang inspirerende lezingen en andere hoogwaardige materialen.

√ Onderzoek

Aan het eind van de cursus zal er een eindexamen, die in uw eigen land kan worden voltooid, bij de oprichting van een van onze educatieve partners.

√ Certificaat

U ontvangt een internationaal erkend diploma van de Universiteit Utrecht ontvangen, gerangschikt # 1 in Nederland, na het succesvol beëindigen van een cursus.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o

Locaties

Nederland Online

Address
Elevate
Heidelberglaan 8
Utrecht, The Netherlands

3584 CS Nederland Online, Nederlanden