Elevate Health

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Elevate Health biedt een uitgebreide reeks van online medische cursussen voor onderzoekers en professionals in de gezondheidszorg. De cursussen kunnen uitsluitend worden bestudeerd online, of als onderdeel van een gemengde plan dat face-to-face sessies in aanvulling beschikt over afstandsonderwijs. Maar u kiezen voor een studie, doet u dat op uw eigen, waar u ook bent in de wereld - alles wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Elevate biedt meer dan online leermogelijkheden; Het is een interactieve portal dat de wereldwijde gezondheidswerkers in staat stelt om online te ontmoeten om kennis te delen, ideeën te onderzoeken en te analyseren nieuwe wetenschap. Dit betekent dat wanneer u uw online gezondheid cursussen hebt voltooid, zult u niet alleen een internationaal erkend diploma van de Universiteit Utrecht ontvangen - gerangschikt # 1 in Nederland en # 46 in de wereld, maar ook een netwerk van collega's die u kunt een beroep doen op als u het ontwikkelen van uw carrière professioneel.

Ons doel is om kennis en begrip van gezondheidswetenschappen te verhogen onder professionals in de gezondheidszorg en medische onderzoekers. Op die manier hopen we om de algehele welzijn te verbeteren en de verschillen in normen van de medische zorg tussen de landen te verminderen.

Waar staan ​​we voor?

√ E-learning deskundigheid

Onze in-house team van e-learning ontwikkelaars zijn experts in e-learning. We hebben een sterke en gezonde online onderwijs filosofie en praktijk, met een persoonlijke benadering van het leren, een focus op interactie en we bieden continue onderwijsondersteuning in de loop.

√ Focus op de medische sector

Wij richten ons uitsluitend op de medische (onderzoeks) sector. Dit heeft ons in staat om relevante kennis op dit gebied te ontwikkelen. Het heeft ook konden we een uitgebreid internationaal academisch netwerk op te bouwen. Als zodanig, we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de uitdagingen van onze partners worden geconfronteerd.

√ Het verstrekken van een betere toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg wereldwijd

Elevate Health is niet zomaar een leverancier van online medisch onderwijs. Sterker nog, we zijn een sociale onderneming, gericht op betere toegang tot onderwijs in de gezondheidszorg over de hele wereld te voorzien - met als doel om meer mensen wereldwijd in staat stellen om toegang te krijgen tot een goede kwaliteit van medische zorg.

Hoe Het Werkt

√ kiezen van een cursus

Elevate biedt couses in een brede waaier van onderwerpen. Blader door de loop-sectie van deze website voor meer informatie over de verschillende cursussen die wij aanbieden.

√ Validatie

Na uw aanvraag om in te schrijven ontvangen, zal Elevate controleren of u voldoet aan de cursus toelatingseisen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw plaats te ontvangen.

√ bestuderen

U vindt onze online leeromgeving te gebruiken in je studie. Deze portal geeft u de kans om te communiceren met uw collega's en toegang inspirerende lezingen en andere hoogwaardige materialen.

√ Onderzoek

Aan het eind van de cursus zal er een eindexamen, die in uw eigen land kan worden voltooid, bij de oprichting van een van onze educatieve partners.

√ Certificaat

U ontvangt een internationaal erkend diploma van de Universiteit Utrecht ontvangen, gerangschikt # 1 in Nederland, na het succesvol beëindigen van een cursus.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus In De Volksgezondheid Epidemiologie Online

Online Voltijd 3 weken March 2018 Nederlanden Nederland Online

Deze cursus zal uw begrip van de volksgezondheid epidemiologie, de wetenschap op welke volksgezondheid is gebaseerd, verbeteren. Volksgezondheids epidemiologie omvat het beschrijven en interpreteren van geografische en temporale patronen in de volksgezondheid, het identificeren van preventiestrategieën en het schatten en evalueren van de impact van risicofactoren en preventieve maatregelen op de volksgezondheid. [+]

Deze cursus zal uw begrip van de volksgezondheid epidemiologie, de wetenschap op welke volksgezondheid is gebaseerd, verbeteren. Volksgezondheids epidemiologie omvat het beschrijven en interpreteren van geografische en temporale patronen in de volksgezondheid, het identificeren van preventiestrategieën en het schatten en evalueren van de impact van risicofactoren en preventieve maatregelen op de volksgezondheid. Het is daarom van essentieel belang dat u een grondig inzicht heeft in de volksgezondheids epidemiologie als uw werk of studie betrekking heeft op problemen op het gebied van de volksgezondheid. Deze cursus is daarom zeer geschikt voor epidemiologen in universiteiten, ziekenhuizen, gemeentelijke gezondheidsdiensten en andere overheidsinstanties en voor promovendi die werkzaam zijn op een epidemiologische of publieke gezondheids scriptie. Volksgezondheids epidemiologie: van basisprincipes tot toekomstige trends U begint met het leren van de basisprincipes van de volksgezondheids epidemiologie, geïllustreerd door de belangrijkste successen op dit gebied in het verleden. We zullen zich richten op belangrijke maatregelen van de volksgezondheid, hun interpretatie en gebruik in het volksgezondheidsbeleid. U leert hoe u het effect van een blootstelling op levensverwachting kunt berekenen en welk deel van deze blootstelling kan worden toegeschreven aan de ontwikkeling van een ziekte. U zult ook de effecten van twee preventie-strategieën weeggen en vergelijken: interveniëren bij personen met een hoog risico op het ontwikkelen van een ziekte, in tegenstelling tot preventieve maatregelen voor de hele bevolking. De maatschappelijke, economische en gezondheidsdilemma's die betrokken zijn bij de invoering van bevolkingsmaatregelen worden geïllustreerd door het rookverbod. Deze online medische cursus omvat ook de aanhoudende sociaal-economische en etnische ongelijkheden... [-]

Cursus In Translatiemedia Online

Online Voltijd 2 weken October 2017 Nederlanden Nederland Online

Translational medicine omvat het continuum van het identificeren van een idee voor de ontwikkeling daarvan in nieuwe therapieën voor menselijke ziekten. Door mensen in staat te stellen onderzoek te ontwikkelen via dit continuum, is het mogelijk om kritische wetenschappelijke inzichten te vertalen naar tastbare voordelen voor patiënten. [+]

Translational Medicine omvat het continuum van het identificeren van een idee voor de ontwikkeling ervan in nieuwe therapieën voor menselijke ziekten. Door mensen in staat te stellen onderzoek te ontwikkelen via dit continuum, is het mogelijk om kritische wetenschappelijke inzichten te vertalen naar tastbare voordelen voor patiënten. Deze cursus zal u helpen om kritische denkvaardigheden te ontwikkelen om de uitdagingen in de translatiemedia te benaderen. U zal ook uw communicatievaardigheden verbeteren - met name die welke nodig zijn voor het presenteren van complexe wetenschappelijke ideeën voor een breed scala van mensen. U leert een effectieve manuscriptpreparatie analyseren en begint de concepten toe te passen op uw eigen werk. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om de bedrijfs-, wetenschappelijke en regelgevende aspecten van translatiemedia te analyseren. In de loop van de cursus zullen we casestudies onderzoeken en u helpen bij het ontwikkelen van creatieve probleemoplossende strategieën en nieuwe vaardigheden om nieuwe soorten teams te bouwen. De vaardigheden die uit deze cursus worden gegenereerd, zullen u en uw teams helpen om de uitdagingen die de drugsontwikkeling tegenwoordig op te sporen, aan te pakken en de kloof tussen concept en patiënt te overbruggen. leerdoelen Tegen het einde van de cursus, moet je in staat om: Analyseer de zakelijke, wetenschappelijke en regelgevende aspecten van translatiemedia Ontdek de uitdagingen die professionals ervaren in translationele medicijnen Ontwikkel kritische denkvaardigheden om deze uitdagingen aan te pakken Ontwikkel communicatieve vaardigheden voor het presenteren van complexe wetenschappelijke ideeën voor een breed spectrum van mensen Analiseer effectieve manuscriptpreparatie en begin de... [-]

Natuurlijk: De Klassieke Methoden In Data-analyse

Online Deeltijd 12 weken November 2017 Nederlanden Nederland Online

Deze online medische cursus, aangeboden door de MSc Epidemiologie programma van het UMC Utrecht en de Universiteit Utrecht, geeft inzicht in de basistoepassingen van biostatistiek in de analyse van medische onderzoeksgegevens. [+]

Klassieke Methods in Gegevensanalyse Deze online medische cursus, aangeboden door de MSc Epidemiologie programma van het UMC Utrecht en de Universiteit Utrecht, geeft inzicht in de basistoepassingen van biostatistiek in de analyse van medische onderzoeksgegevens. Onderwerpen zijn: types, locatiegegevens en variabiliteit maatregelen, monstername populaties, verdelingen, betrouwbaarheidsintervallen, hypothesetesten, het vergelijken van twee of meer middelen of verhoudingen (parametrische en niet-parametrische methoden), en relaties tussen twee variabelen (correlatie, eenvoudige lineaire regressie). De natuurlijk ook een uitgebreide bespreking van het meervoudige lineaire regressiemodel. Dit is een ideale cursus voor iedereen die wil zijn medische onderwijs te bevorderen door het verkrijgen van een beter begrip van data-analyse. leerdoelen √ hebben inzicht in de √n wet en de gevolgen daarvan voor de steekproefomvang √ hebben inzicht in de algemene principes van het besluit van procedures ( “test”), en in staat zijn om deze procedures toe te passen in de praktijk het gebruik van gemeenschappelijke statistische pakketten (SPSS, R) √ begrijpen van de principes van de volgende statistische analysetechnieken: Student T testen (1-sample, 2-monster en gepaard), Variantie-analyse (1-weg en 2-way ANOVA), eenvoudige en meervoudige lineaire regressie-analyse, 1-monster, 2-monster en gepaarde verhouding testen (χ 2 test voor goodness-of-fit, Pearson χ 2-test en χ 2-test McNemar's) √ weten in welke situaties deze technieken kunnen worden toegepast en de voorwaarden waaraan moet worden voldaan om betrouwbare resultaten met behulp van deze technieken te verkrijgen √ kunnen deze technieken gebruikelijke statistische pakketten toepassen (SPSS, R) √ hebben inzicht in de Kolmogorov Smirnov-test (normale verdeling) en de Fisher-test voor gelijkheid van... [-]

Natuurlijk: Klinische Epidemiologie

Online Deeltijd 4 weken October 2017 Nederlanden Nederland Online

Deze cursus richt zich op de principes en de praktijk van de klinische epidemiologie, en gaat dieper in op voorbeelden uit de literatuur. Het doel is om u te voorzien van de kennis te evalueren en toegepast klinisch onderzoek en evalueren van gegevens analyseert, en geven u voldoende wetenschappelijke en methodologische achtergrondinformatie om actief deel te nemen aan klinische studies. [+]

Klinische Epidemiologie Deze cursus richt zich op de principes en de praktijk van de klinische epidemiologie, en gaat dieper in op voorbeelden uit de literatuur. Het doel is om u te voorzien van de kennis te evalueren en toegepast klinisch onderzoek en evalueren van gegevens analyseert, en geven u voldoende wetenschappelijke en methodologische achtergrondinformatie om actief deel te nemen aan klinische studies. Tijdens de cursus zal u zich richten op vragen van diagnose, prognose, behandeling en etiologie. Verschillende onderzoeksgroepen opties zijn beschikbaar om u te helpen aanpakken van deze vragen, met inbegrip van interventiestudies en case-control studies met behulp van gegevens die zijn verkregen in een klinische setting. Klinische Epidemiologie is een van de online medische opleidingen van de MSc Epidemiology Postgraduate Online; de online MSc programma in Epidemiologie aangeboden door de Universiteit Utrecht, het Universitair Medisch Centrum Utrecht, MSc Epidemiologie en Elevate Health. leerdoelen Tegen het einde van de cursus, moet je in staat om: √ Definiëren, verklaren en de fundamentele terminologie en principes die specifiek zijn voor klinische epidemiologie toe te passen √ Onderscheid te maken tussen de verschillende aspecten van klinisch epidemiologisch onderzoek (diagnostisch / veroorzaker / prognostische / therapeutisch) In het bijzonder moet u in staat om: √ De bouw van een klinisch onderzoek vraag die uitkomst, determinanten en domein omvat √ Karakteriseren verschillende dataverzameling ontwerpen gebruikt in de klinische epidemiologie √ Ontwerp een klinische epidemiologische studie √ Naam en identificeren van de data-analyse technieken die gebruikt worden voor de verschillende types van klinische epidemiologische studies... [-]

Natuurlijk: Klinische Proeven En Drug Risicobeoordeling

Online Deeltijd 3 weken June 2018 Nederlanden Nederland Online

Deze online medische cursus richt zich op de principes van het bestuderen van de effecten van medicamenteuze behandelingen over de risico's van onbedoelde effecten. Het accent ligt op de juiste formulering van de probleemstelling met het oog op de klinische en regelgevende relevantie van de studieresultaten, en over de vereisten voor de geldigheid in niet-experimenteel onderzoek. [+]

Clinical Trials and Drug Risk Assessment Een klinisch onderzoek is een buitengewoon belangrijk instrument in de beoordeling van de werkzaamheid van de behandeling. Met betrekking tot de klinische proeven, zal de nadruk liggen op methodologische principes en op de klinische praktijk van therapeutische experimenten. Deze online medische cursus richt zich op de principes van het bestuderen van de effecten van medicamenteuze behandelingen over de risico's van onbedoelde effecten. Het accent ligt op de juiste formulering van de probleemstelling met het oog op de klinische en regelgevende relevantie van de studieresultaten, en over de vereisten voor de geldigheid in niet-experimenteel onderzoek. De cursus programma biedt een grondig medisch onderwijs in het gebied van de klinische trials, die de principes van therapeutisch onderzoek ontwerp, inclusief het ontwerp van de studie, het ontwerp van het verzamelen van gegevens, het ontwerp van data-analyse, waaronder een aantal modelleringstechnieken in de analyse van klinische proeven, en de interpretatie van de resultaten. Het programma omvat ook de beginselen van de drug risicobeoordeling in het kader van therapeutisch onderzoek. leerdoelen Tegen het einde van de cursus, moet je in staat om: √ Leg het basisontwerp principes van een gerandomiseerde gecontroleerde trial √ Beschrijf een speciaal ontwerp opties voor een randomized controlled trial √ Breng de basisprincipes van data-analyse van een gerandomiseerde gecontroleerde trial √ Beschrijf de principes van geavanceerde data-analyse van een gerandomiseerde gecontroleerde trial √ De principes van het geneesmiddel risicobeoordeling en de manier waarop mogelijke bijwerkingen van medicijnen te evalueren √ gemeenschappelijke praktische zaken Staat bij... [-]

Natuurlijk: Onderzoeksopzet In Etiologische Onderzoek

Online Deeltijd 6 weken March 2018 Nederlanden Nederland Online

Deze cursus is een essentieel onderdeel van elke Master's degree in Epidemiologie, en is ook de sleutel tot de mogelijkheid om gespecialiseerde online medische cursussen te volgen in de epidemiologie. Het doel is voor u om te leren over de principes en de praktijk van de cohort, case-control en cross-sectionele studies. We zullen het ontwerp, het verzamelen van gegevens en uitkomstmaten, evenals de belangrijkste voor- en nadelen van de verschillende opzet van de studie te bespreken. De nadruk zal liggen op de toepassing van de studie design in etiologische onderzoek. [+]

Studie Design in Etiologische Research Deze cursus is een essentieel onderdeel van elke Master's degree in Epidemiologie, en is ook de sleutel tot de mogelijkheid om gespecialiseerde online medische cursussen te volgen in de epidemiologie. Het doel is voor u om te leren over de principes en de praktijk van de cohort, case-control en cross-sectionele studies. We zullen het ontwerp, het verzamelen van gegevens en uitkomstmaten, evenals de belangrijkste voor- en nadelen van de verschillende opzet van de studie te bespreken. De nadruk zal liggen op de toepassing van de studie design in etiologische onderzoek. Deze online gezondheid cursus richt zich op de meer klassieke aanpak, maar richt zich ook moderne concepten en design opties, zoals case-cohort ontwerpen. Verschillende andere studie ontwerpen zullen ook worden besproken, met de nadruk op geldigheid kwesties. Studie Design in Etiologische onderzoek maakt deel uit van de MSc Epidemiology Postgraduate Online; de online MSc programma in Epidemiologie aangeboden door de Universiteit Utrecht, het Universitair Medisch Centrum Utrecht, MSc Epidemiologie en Elevate Gezondheid Leerdoelen Tegen het einde van de cursus, moet je in staat om: √ De principes, het ontwerp en de geldigheid aspecten van een cohort studie, een case-control studie en een cross-sectional study √ Interpreteer de maatregelen van de frequentie en de vereniging van cohort, case-control en cross-sectionele studies In het bijzonder moet u in staat om: √ Bereken de overeenkomstige maatregelen van de frequentie en de vereniging, en deze berekeningen uit te leggen √ Leg uit wat de moderne ontwerpen gebruikt in plaats... [-]

Natuurlijk: Systematische Reviews In Diagnostisch Onderzoek

Online Deeltijd 3 weken October 2017 Nederlanden Nederland Online

De cursus bestaat uit plenaire presentaties, discussies in kleine groepen, en de computer oefeningen met behulp van het statistische softwarepakket R. Het is een van de online medische cursussen die deel uitmaakt van de MSc Epidemiology Postgraduate Online-programma. [+]

Systematic Reviews in diagnostisch onderzoek Het aantal primaire studies ter evaluatie van diagnostische tests stijgt. Kritisch samenvatten van dergelijke studies in een systematische review is gunstig voor professionals in de gezondheidszorg op zoek naar het beste bewijs van het gebruik van diagnostische tests. Beoordelingen van diagnostische studies zijn meer uitdagend als gevolg van meer variatie in de vragen en ontwerpen, specifieke bronnen van vertekening en variatie, en de noodzaak om meer complexe statistische benaderingen te gebruiken om meta-analyse. Verschillende ontwikkelingen zijn onlangs gemaakt in de methoden om dergelijke beoordelingen uit te voeren. In deze cursus bespreken en de praktijk van de methoden om de methodologische kwaliteit van de primaire diagnostische nauwkeurigheidstest studies (QUADAS-2 instrument), de statistische modellen te beoordelen we meta-analyse van de gekoppelde maatregelen van de test nauwkeurigheid (bivariate meta-regressie model van gevoeligheid en specificiteit ), en hoe kritisch te lezen en de bevindingen van de systematische review van diagnostische studies te interpreteren. De cursus bestaat uit plenaire presentaties, discussies in kleine groepen, en de computer oefeningen met behulp van het statistische softwarepakket R. Het is een van de online medische cursussen die deel uitmaakt van de MSc Epidemiology Postgraduate Online-programma. leerdoelen Aan het einde van de cursus, zult u moeten in staat zijn om: √ Geniet van de diversiteit van de test gebruik en de opzet van de studie √ Begrijp potentiële risico van partijdigheid en de bezorgdheid over de toepasbaarheid √ Begrijpen het concept onderliggende benaderingen van meta-analyse √ Ontdek heterogeniteit en vergelijkingstest van nauwkeurigheid √ Maak... [-]

Natuurlijk: Systematische Reviews In Interventieonderzoek

Online Deeltijd 3 weken February 2018 Nederlanden Nederland Online

Deze cursus zal een mix van colleges en practica die zal helpen de student om al deze stappen uit te voeren in de praktijk aan te bieden. Daarnaast zullen de specifieke uitdagingen voor systematische reviews en nieuwe ontwikkelingen worden belicht. [+]

Systematic Reviews in Interventie Research Systematische reviews spelen een cruciale rol in dit tijdperk van evidence-based medicine en klinische richtlijnen. Systematische reviews maken gebruik van een systematische en transparante benadering van alle relevante artikelen te identificeren, schatten het risico van bias, onderzoeken bronnen van variatie, en, in voorkomend geval, meta-analyse van de resultaten van de primaire studies. Deze cursus zal een mix van colleges en practica die zal helpen de student om al deze stappen uit te voeren in de praktijk aan te bieden. Daarnaast zullen de specifieke uitdagingen voor systematische reviews en nieuwe ontwikkelingen worden belicht. Systematic Reviews in Interventie Research één van de online medische cursussen die deel uitmaakt van MSc Epidemiology Postgraduate Online; de online MSc programma in Epidemiologie aangeboden door de Universiteit Utrecht, het Universitair Medisch Centrum Utrecht, MSc Epidemiologie en Elevate Health. leerdoelen Tegen het einde van de cursus, moet je in staat om: √ Verklaar de grondgedachte voor het uitvoeren van een systematische review √ Een lijst van de belangrijkste stappen van een systematische review √ Formuleer een goede beoordeling vraag aanpakken van een therapeutische dilemma √ Begrijp het ontwerp van een uitgebreide en efficiënte zoekstrategie om relevante RCT's te identificeren in elektronische bibliografische databanken √ Leg uit wat de belangrijkste vormen van bias in een therapeutische studie √ Beoordelen van de primaire studies (RCT) voor hun risico van vooringenomenheid en rapporteren deze bevindingen √ Leg uit wat het verschil is tussen vaste en random effects aanpak en hun veronderstellingen √ Uit te voeren... [-]

Natuurlijk: Systematische Reviews Van Prognostisch Onderzoek

Online Deeltijd 3 weken November 2017 Nederlanden Nederland Online

In deze online medische opleiding voor onderzoekers die we bespreken en oefenen hoe u uw beoordeling af te bakenen, hoe de literatuur te zoeken, hoe kritisch beoordelen van de methodologische kwaliteit van de primaire prognostische studies, en die statistische methoden te gebruiken voor het meta-analyses van de resultaten van primaire prognostische studies. [+]

Systematische reviews van de Voorspellende Research Het aantal primaire studies evalueren van prognostische factoren en modellen stijgt per dag. Gelijk voor therapieën en diagnostische tests, kritisch samenvatten en analyseren van het bewijs vormen prognostische studies op een systematische review en meta-analyse is gunstig voor professionals in de gezondheidszorg op zoek naar het beste bewijs. Beoordelingen van prognostische studies zijn veel grotere uitdaging als gevolg van meer variatie in de vragen en ontwerpen, specifieke bronnen van vertekening en variatie, en meer complexe statistische meta-analytische modellen. Verschillende ontwikkelingen met betrekking tot het ontwerp, de kritische evaluatie en statistische analyse in systematische reviews van de prognostische studies, zijn onlangs gemaakt. In deze online medische opleiding voor onderzoekers die we bespreken en oefenen hoe u uw beoordeling af te bakenen, hoe de literatuur te zoeken, hoe kritisch beoordelen van de methodologische kwaliteit van de primaire prognostische studies, en die statistische methoden te gebruiken voor het meta-analyses van de resultaten van primaire prognostische studies. De cursus bestaat uit plenaire presentaties, discussies in kleine groepen, en de computer oefeningen. leerdoelen Tegen het einde van de cursus, zult u moeten in staat zijn om: √ Verklaar de grondgedachte voor het uitvoeren van een systematische review van prognostische studies √ Een lijst van de belangrijkste stappen van een systematische review van prognostische studies √ Formuleer een gerichte beoordeling vraag aanpakken van een prognostische probleem √ Systematisch zoeken in de literatuur √ Kritisch te beoordelen het bewijs van primaire prognostische studies √ Formuleer de moeilijkheden van de meta-analyse van... [-]

Online Course: Good Clinical Practice

Online Voltijd 2 weken November 2017 Nederlanden Nederland Online

Klinisch onderzoek (misschien bij nieuw ontdekte medicijnen) waarbij mensen betrokken zijn, is een precaire activiteit en kan leiden tot ethische dilemmas. [+]

[-]

Online Course: Introduction to Epidemiology

Online Deeltijd 3 weken January 2018 Nederlanden Nederland Online

[+]

[-]

Online Course: Leadership in Healthcare

Online Deeltijd 20 weken September 2018 Nederlanden Nederland Online

[+]

√ √ √ cursusonderwerpen √ √ Let op Aangezien dit is een online cursus, heb je nodig om toegang tot een internetverbinding om te kunnen lezingen, compleet opdrachten te volgen en te communiceren met collega-deelnemers. Cursus wordt aangeboden door [-]

Online Course: Modern Methods in Data Analysis

Online Deeltijd 9 weken March 2018 Nederlanden Nederland Online

[+]

Zondag - Voltooi Leereenheid 6 [-]

Online Course: Survival Analysis

Online Deeltijd 3 weken November 2017 Nederlanden Nederland Online

[+]

Online discussiefora √ Individuele en groepsopdrachten Aanslag Om deze cursus succesvol af te ronden, moet je actief deelnemen aan de discussiefora en voltooi de leereenheid opdrachten, waaronder: √ Individuele en groepsopdrachten √ [-]

MSc

MSc In Epidemiologie

Online Voltijd Deeltijd 334 - 6 jaar September 2018 Nederlanden Nederland Online +1 more

Het doel van de MSc Epidemiologie programma's is om studenten uitgebreide kennis en praktische vaardigheden te bieden in patiëntgericht onderzoeksontwerp, implementatie, kwantitatieve analyse en toepassing ervan op menselijk of diergeneeskunde en volksgezondheid. [+]

Welkom bij de Internationale Master in Epidemiologie Programma aan de Universiteit Utrecht. Epidemiologie is een wetenschappelijke discipline die in toenemende mate wordt gevraagd voor klinisch (menselijk, farmaceutisch of veterinair) onderzoek, industrie en beleidsvorming. Met 'bewijs gebaseerde geneeskunde' stellen nieuwe normen vast, zijn specialisten nodig voor ontwerp, dataverzameling, analyse en interpretatie van epidemiologisch en gezondheidsonderzoek. Wij bieden een hoog niveau van opleiding via onze afgestudeerde en postdoctorale programma's, en onderwerpspecifieke korte cursussen voor degenen die hun kennis willen uitbreiden. Informatie over ons masterprogramma De onderzoek MSc Epidemiologie programma's zijn georganiseerd binnen de Universiteitsgraduate School of Life Sciences Utrecht. Het doel van de MSc Epidemiologie programma's is om studenten uitgebreide kennis en praktische vaardigheden te bieden in patiëntgericht onderzoeksontwerp, implementatie, kwantitatieve analyse en toepassing ervan op menselijk of diergeneeskunde en volksgezondheid. De opgedane kennis en vaardigheden vormen een solide basis voor gezondheidsonderzoek en ziektebestrijdingsprogramma's, waaronder applicatie in ontwikkelingslanden. De master Epidemiologie komt overeen met de registratie eisen voor Epidemioloog A en kent drie varianten: MSc Epidemiologie (120 EC) 2 jaar programma, voor studenten met een bachelor diploma in een van de onderstaande velden. MSc Epidemiologie Postgraduaat, face-to-face (90 EC) 1,5 jaar programma, voor studenten met een masteropleiding in een van de onderstaande velden. MSc Epidemiologie Postgraduaat, Online (90 EC) 3-5 jaar programma, voor onderzoekers / clinici die een masteropleiding hebben of werken op een van de onderstaande gebieden. Toekomstige MSc Epidemiologie (Postgraduate) studenten worden verwacht dat ze een diploma behalen op een van de volgende gebieden: biomedische wetenschappen Farmaceutische Wetenschappen Geneeskunde Diergeneeskunde... [-]

Contact
Bezoekadres
Elevate Health
c/o Stratenum, Huispostnr STR.6.131
P.O. Box 85060

Netherlands Online, 3508 AB NL