IES Abroad

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een hoog geladen kracht die je wereld zal verplaatsen.

Alles wat we doen is over de IES in het buitenland student. Onze veelbelovende team van studie in het buitenland van professionals gelooft in het creëren van eenmalige avontuurlijke avonturen die de verwachtingen overstijgen. Ons doel is om jaarlijks ongeveer 6000 studenten in het buitenland te roeien.

Van ons hoofdkantoor in Chicago naar onze 125+ studieprogramma's in het buitenland in meer dan 30 wereldwijde locaties wereldwijd creëren we authentieke wereldwijde educatie en levensbevredigende culturele ervaringen. We werken in IES in het buitenland omdat we geloven dat elke student de kans moet hebben om naar het buitenland te gaan - vooral in een leuke, veilige en superieure academische en culturele omgeving.

Wij geloven zo sterk in het vermogen van ons programma, dat we studenten actief aanwerven van diverse bevolkingen en jaarlijks meer dan 4 miljoen dollar aan beurzen verstrekken. We zijn er trots op dat onze studenten zo divers en spannend zijn als de landen waarin ze studeer.

Wie we zijn

Het Instituut voor het Internationaal Onderwijs van Studenten ("IES Abroad") Vertegenwoordigt een consortium van meer dan 235 Amerikaanse hogescholen en universiteiten. Als een non-profit organisatie van 501 (c) (3) heeft IES in het buitenland een volwaardige raad van bestuur en een uitgebreid academisch bestuurssysteem dat 5 comités omvat die democratische vertegenwoordiging van het IES Abroad consortium vertegenwoordigen.

Sinds de oprichting in 1950 hebben meer dan 100.000 studenten deelgenomen aan IES Abroad internationale studie in het buitenland programma's. IES in het buitenland heeft 120+ programma's in meer dan 30 locaties in Europa, Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Met 6000+ studenten die jaarlijks in IES Abroad-programma's zijn ingeschreven, is IES Abroad de grootste studie in het buitenland in de Verenigde Staten en een innovatieve leider op het gebied van buitenlandse studie.

studie

Onze Missie

IES in het buitenland leert studenten om wereldwijde leiders te worden door middel van voortreffelijke studie in het buitenland en stageprogramma's, waarmee studenten wereldwijd ervaringsleermogelijkheden bieden die voldoen aan de hoogste normen van academische kwaliteit.

Onze visie

Onze toekomstvisie blijft verbonden met het oorspronkelijke IES Abroad-programma in 1950 ... een wereld vol met interculturele competente leiders die zowel het begrip en de vaardigheden hebben om effectief, menselijk en positief te navigeren in verschillende culturen, in politiek, onderwijs, zaken , Of de non-profit sector.

ONZE FILOSOFIE

We zijn erop toegewijd om eerst de belangen van onze studenten te plaatsen, de levering van superieure academische programma's en het leveren van uitstekende service aan onze studenten en educatieve partners over de hele wereld. Dit zijn onze hoogste prioriteiten.

Wij zijn van mening dat transparantie, goede praktijken en het behoud van de integriteit van onze bedrijfsprincipes in het belang van onze studenten, onze wereldwijde academische partners en onze organisatie liggen. De bestuursstructuur van IES Abroad beschikt over een systeem van toezicht dat wordt gekenmerkt door een consortiumlid en door derden gecontroleerde controles en saldi.

student

Wat we aanbieden

Een paspoort voor wereldburgerschap.

IES in het buitenland creëert een reis - een opwindende uitdaging van academici en culturele onderdompeling - een ongeëvenaarde wereldwijde educatieve ervaring. Onze wereldklasse faculteit en veeleisende, relevante vakken betrekken en inspireren studenten, omdat ze onverwachte manieren van leren binnen en buiten het klaslokaal ontdekken.

Binnenkort vinden onze studenten zich op het kruispunt van taalvaardigheid en interculturele communicatie, omdat ze leren om de wereld te navigeren als 21e eeuwse wereldburgers. Zo doen we het:

 • Meer dan 125 academische programma's
 • Programma's in 30 + steden en 21 landen
 • Een netwerk van 600+ ambassadeurs die zich vrijwillig hebben geantwoord om vragen te beantwoorden
 • Meer dan 1.200 IES buitenlandse cursussen geleerd door gekwalificeerde internationale faculteit
 • Kredietoverdracht, gebaseerd op programma's die al door de thuisbureaus van de studenten zijn goedgekeurd of via programma's geaccrediteerd door IES Abroad's School of Record, de Universiteit van Rochester
 • Huisvestingsopties beveiligd en gecontroleerd door IES in het buitenland, met inbegrip van huisvesting, woonzalen met plaatselijke studenten en / of appartementen (vaak bij een plaatselijke assistent)
 • Meer dan 4 miljoen dollar in IES Abroad beurzen en hulp beschikbaar
 • Optie om cursussen bij een van onze internationale partneruniversiteiten naast lokale studenten te volgen
 • Persoonlijk adviseren om te helpen met vragen, problemen en processen voorafgaand aan vertrek
 • Hulp bij het visumaanvraagproces
 • Omvattende gezondheids- en veiligheidsdiensten, waaronder:
  • 24/7 hulpdiensten hulp bij elke plaats om te reageren op de onmiddellijke gezondheids- en veiligheidsbehoeften van studenten
  • Internationale ziektekostenverzekering voor noodgevallen
  • Amerikaanse studentedekaan en ondersteunend personeel die de gezondheids- en veiligheidsprotocol opstellen en controleren, raadplegen bij IES Abroad Centers om hoge veiligheidsnormen te handhaven en als noodcontact te dienen
  • Een internationaal beleidsplan voor crisisbeheersing en noodprocedures op alle locaties voor evacuatie in geval van natuurramp, politieke onrust of terroristische actie.
 • Uitgebreide vooronderzoeksbronnen, inclusief culturele en academische informatie
 • Toegang tot Moodle, een online leeromgeving die studenten buiten het klaslokaal betraagt
 • Gezinsondersteuning, inclusief de IES Abroad Family Guide
 • Ervaren en toegewijd lokaal personeel ter plaatse
 • Maaltijden, afhankelijk van de keuze van de woning
 • Stages en veldplaatsen op gebieden zoals: Kunst / Theater, Zaken, Onderwijs, Overheid / Politiek, Recht, Wetenschappen / Gezondheidsgerelateerde programma's, Sociale / NGO-organisaties
 • Service leren en vrijwilligersmogelijkheden bij verschillende lokale, nationale en internationale liefdadigheidsorganisaties op gebieden zoals: dierenwelzijn, gemeenschapsontwikkeling, economische ontwikkeling, onderwijs, gezondheid, mensenrechten, enz.
 • Uitgebreide oriëntatie- en re-entry-programmering die zich richt op culturele aanpassing, doelstelling en prestatie, en voorbereiding op de terugkeer naar huis
 • Toegang tot georganiseerde uitstapjes en culturele evenementen
 • Vertaling
 • Toegang tot ons 100.000+ alumni netwerk en The Exchange tweejaarlijkse nieuwsbrief
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Cursus - HealthcareStudies » Bekijk Summer courses » Bekijk Cursus - AcademicCourses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Kaapstad Zomer - Cursus Gezondheidswetenschappen

Campus Voltijd 6 weken September 2018 Zuid-Afrika Kaapstad Hongkong Hong Kong +2 more

Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in gezondheidsgerelateerde carrières, biedt dit programma kansen voor u om gezondheidszorg in Zuid-Afrika te onderzoeken en te onderzoeken. Veldbezoeken en plaatsingen in de townships rondom Kaapstad en een weeklange landelijke uitstap in het noordelijke deel van Zuid-Afrika [+]

Overzicht

Kaapstad is omringd door bergen en de zee bij de zuidpunt van Afrika, maar niet alleen een van de mooiste steden van de wereld, maar ook een ideale locatie om de dynamische verandering in een land te ervaren die in beide gebieden zeer ontwikkeld is, maar sterk onderontwikkeld is. In andere. U leert specifieke informatie over de Zuid-Afrikaanse inspanningen om de gezondheidszorg effectief te leveren aan de armere stedelijke en landelijke bewoners van het land door middel van zowel lescolleges als waarnemingservaringen.

Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in gezondheidsgerelateerde carrières, biedt dit programma kansen voor u om gezondheidszorg in Zuid-Afrika te onderzoeken en te onderzoeken. Veldbezoeken en plaatsingen in de townships rondom Kaapstad en een weeklijkse landelijke uitstap in het noordelijke deel van Zuid-Afrika geven de eerste hand ervaring met de vele gezondheidsproblemen die Zuid-Afrika uitdagen en de nationale inspanningen om de volksgezondheid te verbeteren.... [-]


Londen - Gezondheidspraktijk En Beleid

Campus Voltijd 1 semester September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Niet alleen leren over de gezondheidszorg in een klaslokaal - onderdompel jezelf door theorie en praktijk in dwingende volksgezondheidsproblemen in het Verenigd Koninkrijk en Kingston, Jamaica, die nu de lokale gemeenschappen, landen en de wereldbevolking beïnvloeden. [+]

Overzicht

Niet alleen leren over de gezondheidszorg in een klaslokaal - onderdompel jezelf door theorie en praktijk in dwingende volksgezondheidsproblemen in het Verenigd Koninkrijk en Kingston, Jamaica, die nu de lokale gemeenschappen, landen en de wereldbevolking beïnvloeden.

Het curriculum voor dit programma is aangemaakt om te voldoen aan de academische behoeften en interesses van studenten in pre-professionele medische studies en volksgezondheid majors en minderjarigen, evenals studenten die antropologie, economie, politieke wetenschappen, psychologie of sociologie studeren.

Via ons programma ontdekt u de verschillende perspectieven, uitdagingen en behoeften van diverse bevolkingen in Londen en Kingston met een eenmalige service-leergogelijkheid.... [-]


Santiago Januari Term - Gezondheidsstudies

Campus Voltijd 3 weken February 2019 Chili Santiago Hongkong Hong Kong +2 more

Ideaal voor studenten die carrière in gezondheidsgerelateerde gebieden overwegen, biedt dit programma u de gelegenheid om te leren over gezondheidszorgbeleid en afleveringssystemen in het kader van Chili's community-centered openbare en particuliere gezondheidszorg. [+]

Overzicht

U reist privé- en openbare klinieken / ziekenhuizen en reageert met verschillende zorgverleners. Ervaar en bestudeer de uiteenlopende verantwoordelijkheden van een verscheidenheid aan zorgverleners.

Kosten

Lente 2017

Onderwijs : $ 2.360 Behuising : $ 675 Verzekering : $ 60 Totaal : $ 3,095

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren.

[-]

Santiago Zomer - Cursus Gezondheidswetenschappen

Campus Voltijd 7 weken September 2018 Chili Santiago Hongkong Hong Kong +2 more

U neemt deel aan een seminarie voor gezondheidstudies, terwijl u uw communicatievaardigheden door de Spaanse cursus voor gezondheidszorgpraktijken verbeteren. Alle cursussen worden uitgevoerd in het Spaans en zijn ontworpen voor studenten met geavanceerde taalvaardigheden. [+]

Overzicht

Santiago is omringd door sneeuw bedekte bergen en is een verfijnde, moderne stad met een bevolking van meer dan 6,6 miljoen inwoners. Het is ook de hoofdstad van Chili, een land met een van de sterkste en meest uiteenlopende economieën in Zuid-Amerika. Omdat Chili een community-centered volksgezondheidszorg systeem heeft, kunt u in Santiago met het volgen van gezondheidsgerelateerde ervaringen en een waardering voor cultuurgebonden gezondheidszorgpraktijken opdoen.

U neemt deel aan een seminarie voor gezondheidstudies, terwijl u uw communicatievaardigheden door de Spaanse cursus voor gezondheidszorgpraktijken verbeteren. Alle cursussen worden uitgevoerd in het Spaans en zijn ontworpen voor studenten met geavanceerde taalvaardigheden. Daarnaast biedt het programma mogelijkheden voor holistische groei, inclusief activiteiten die uw interpersoonlijke en interculturele leer zullen verbeteren, terwijl in Chili.... [-]


Santiago – Health Studies

Campus Voltijd 1 - 2 semesters July 2018 Chili Santiago Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Overzicht

Met een bevolking van meer dan 5 miljoen mensen is Santiago de hoofdstad van Chili en de grootste stad. De bewoners hebben een community-centered volksgezondheidssysteem, een die u in staat zal stellen om te observeren en ervaringen te ervaren wanneer u gezondheidsstudies in Santiago studeert, beginnend in de herfst 2017.

Ontworpen voor gevorderde Spaanse studenten in gezondheidsgerelateerde hoofdvakken zoals Pre-Med, Verpleegkunde en Volksgezondheid, evenals studenten in andere gezondheidsgerelateerde gebieden, biedt dit studie in het buitenland programma waardevolle inzicht in het zorgsysteem van Santiago. U zal gezondheidsgerelateerde ervaring ontwikkelen, terwijl u uw communicatievaardigheden door middel van een Spaanse cursus voor gezondheidspraktijken verbeteren.... [-]


Videos

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Contact
Bezoekadres
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Bezoekadres
Amsterdam, NL
Bezoekadres
Arles, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Bezoekadres
Auckland, NZ
Bezoekadres
Barcelona, ES
Bezoekadres
Beijing, CN
Bezoekadres
Berlin, Berlijn Regio, DE
Bezoekadres
Buenos Aires, AR
Bezoekadres
Cape Town, ZA
Bezoekadres
Christchurch, NZ
Bezoekadres
Dublin, IE
Bezoekadres
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Bezoekadres
Granada, ES
Bezoekadres
London, Engeland, GB
Bezoekadres
Madrid, ES
Bezoekadres
Milan, IT
Bezoekadres
Nagoya, JP
Bezoekadres
Nantes, Pays de la Loire, FR
Bezoekadres
Upper East Side, New York, US
Bezoekadres
Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Bezoekadres
Paris, Île-de-France, FR
Bezoekadres
Oxford, Engeland, GB
Bezoekadres
Quito, EC
Bezoekadres
Rabat, MA
Bezoekadres
Rome, IT
Bezoekadres
Salamanca, ES
Bezoekadres
Santiago, CL
Bezoekadres
Shanghai, CN
Bezoekadres
Siena, IT
Bezoekadres
Sydney, New South Wales, AU
Bezoekadres
Tokyo, JP
Bezoekadres
Galapagos Islands, EC
Bezoekadres
Vienna, AT
Bezoekadres
Hong Kong, HK