Scholen in Nicaragua

Top Universiteiten, Scholen en Hogescholen in Nicaragua 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Nicaragua. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Nicaragua. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Nicaragua en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Nicaragua en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Nicaragua rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Nicaragua

Universidad Central de Nicaragua

PhD M.D. Nicaragua Managua

De Centrale Universiteit van Nicaragua ge├»nspireerd door de waarden en ethiek bestaat om integrale professionals en ondernemers, in staat om met succes de uitdagingen van de geglobaliseerde wereld, door middel van processen van lesgeven innovatieve leren vormen, studentgerichte als actief in hun eigen opleiding onderwerp. visie De Centrale Universiteit van Nicaragua is een instelling voor hoger onderwijs erkend voor het hebben van een geconsolideerde multidisciplinair educatief … [+] project, door de uitvoering van de projecten die het mogelijk maken voor academisch concurrerende en betrokken uitgebreide institutionele ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig onderwijs dat onderzoek en uitbreiding processen bevat training. [-]