Universiteiten in Oekraïne

Beste Bedrijfskunde Scholen in Oekraïne 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Oekraïne. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Oekraïne. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Oekraïne en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Oekraïne en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Oekraïne rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Oekraïne

National Technical University Of Ukraine

Bachelor Oekraïne Kiev September 2018

Over de universiteitOpgericht in 1898, het Kyiv Polytechnic Institute (Igor Sikorsky KPI) - is een van de oudste technische universiteiten van Oekraïne, Europa en de wereld.Op dit moment is Igor Sikorsky KPI een nationale autonome instelling voor hoger onderwijs van onderzoekstype.Snelle feitenIgor Sikorsky KPI leidt studenten op in verschillende gebieden van economie en sociaal gebied, 118 specialiteiten in het algemeen.Igor Sikorsky KPI leidt kandidaten (Ph.D.) en artsen … [+] (D.Sc.) op op prioritaire gebieden: energie, engineering, informatietechnologie, informatiebeveiliging, elektronica, telecommunicatie, ruimtesystemen, chemische technologie en biotechnologie.Het trainingsproces wordt uitgevoerd door ervaren leraren en bekende wetenschappers van de NASU.Igor Sikorsky KPI bestond uit 19 faculteiten, 10 instituten, 152 afdelingen.Meer dan 21 000 studenten trainen in de Igor Sikorsky KPI.260 duizenden afgestudeerden werden getraind in de geschiedenis van 117 jaar. [-]