Wroclaw Medical University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Wroclaw Medische Universiteit is een van de meest gerenommeerde openbare medische faculteiten in Polen. De Wroclaw Medische Universiteit bestaat uit 5 faculteiten: geneeskunde, tandheelkunde, farmacie, volksgezondheid en Postacademisch Onderwijs. Het totale aantal stoelen en klinieken bedraagt ​​164. In totaal 1093 academische professoren en docenten werken aan de Medische Universiteit en ongeveer 5 700 studenten zetten hun studies.

Wroclaw Medische Universiteit heeft 39 internationale overeenkomsten van samenwerking getekend met andere universiteiten in het buitenland. Er is een brede uitwisseling van studenten en docenten in het kader van het Socrates / Erasmus-programma van de Europese Unie, met name Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Spanje, Nederland en Engeland.

Wrocław is een stad met een rijke medische traditie. Het eerste ziekenhuis werd opgericht in de 13e eeuw. Geneeskunde voor het eerst werd onderwezen in 1745 door de oprichting van het Collegium Medico-Chirurgicum. Het was de eerste medische school in de stad. Vele bekende artsen woonde en werkte in Wrocław, zoals Alois Alzheimer - neuroloog en psychiater, die zijn bevindingen ten aanzien van de degeneratie van de hersenen cortex (de ziekte van Alzheimer), Robert Koch - schepper van de moderne bacteriologie (Nobelprijs in 1905), Paul Erlich - pionier op het gebied van de huidige chemotherapie (Nobelprijs in 1908).

Op dit moment, Wroclaw is een actief centrum van medische student onderwijs. Het proces van het onderwijs wordt gerealiseerd door een team van hooggekwalificeerde specialisten. De Medische Universiteit voert ook een breed scala aan wetenschappelijke activiteiten en biedt de hele regio Neder-Silezië met zeer gespecialiseerde medische zorg.

Historisch gezien is de stad strategische ligging tussen de takken van de trage werking Odra rivier, die vele eilanden in het gebied vormt, werd gebruikt in de Middeleeuwen, toen Wrocław werd veranderd in een vesting. In het begin van de moderne tijd, het systeem van de verdediging werd uitgebreid. Het wordt nu gezien als vestingwerken, rond het historische centrum van de oorspronkelijke architectuur. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, 70% van de stad werd verwoest. Een grote inspanning nodig was.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Pools

Bekijk M.D. » Bekijk Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

M.D.

Zesjarige Programma Van De Geneeskunde

Campus Voltijd 6 jaar October 2018 Polen Wrocław

Het Engels programma van de geneeskunde bestaat uit zes opeenvolgende academische jaar van de medische, preklinische en klinische studies en wordt aangepast aan de gemeenschappelijke Europese programma, in overeenstemming met de Europese normen voor medisch onderwijs toelating. [+]

Leren om een ​​arts gaat om de duurste - en een van de langstlopende opleidingen voor een diploma, dus is het essentieel dat die het denken van de geneeskunde als een carrière zijn absoluut zeker van dat dit is wat ze willen doen met hun werkzame leven , alvorens de eerste stap en het toepassen van een medische school te gaan. Het Engels programma van de geneeskunde bestaat uit zes opeenvolgende academische jaar van de medische, preklinische en klinische studies en wordt aangepast aan de gemeenschappelijke Europese programma, in overeenstemming met de Europese normen voor medisch onderwijs toelating. Aanvragers wordt verwacht dat zij hebben uitgeblonken in fundamentele wetenschap cursussen in de natuurkunde, scheikunde, biologie, wiskunde en Engels. Het academisch jaar begint officieel op 1 oktober en is verdeeld in twee vijf maanden termen (semesters), inclusief onderzoek sessies. De student moet met succes al het natuurlijk het werk van één academisch jaar af te ronden, alvorens te worden goedgekeurd voor de promotie naar het volgende jaar.... [-]


Master

Vijfjarenprogramma Van De Tandheelkunde

Campus Voltijd 5 jaar October 2018 Polen Wrocław

Het Engels programma van de tandheelkunde bestaat uit de vijfde opeenvolgende academische jaren van tandheelkundige, preklinische en klinische studies en wordt aangepast aan de gemeenschappelijke Europese programma, in overeenstemming met de Europese normen voor tandheelkundige opleiding toelating. [+]

Leren om een ​​tandarts gaat om de duurste opleidingen voor een diploma, dus is het essentieel dat die het denken van de tandheelkunde als een carrière zijn absoluut zeker van dat dit is wat ze willen doen met hun werkende leven, alvorens de eerste stap en het aanbrengen van een in te voeren Faculteit der Tandheelkunde.

Het Engels programma van de tandheelkunde bestaat uit de vijfde opeenvolgende academische jaren van tandheelkundige, preklinische en klinische studies en wordt aangepast aan de gemeenschappelijke Europese programma, in overeenstemming met de Europese normen voor tandheelkundige opleiding toelating.

Het academisch jaar begint officieel op 1 oktober en is verdeeld in twee vijf maanden termen (semesters), inclusief onderzoek sessies. De student moet met succes al het natuurlijk het werk van één academisch jaar af te ronden, alvorens te worden goedgekeurd voor de promotie naar het volgende jaar.... [-]


Videos

Wroclaw Medical University

Contact

Adres Wroclaw Medical University, English Division, Faculty of Medicine Chalubinskiego 6a 50-368 Wroclaw Poland
50-368 Wrocław, Neder-Silezië, Polen